Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.311
Πόντοι
446

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.379
Πόντοι
2.536
Και λεγα τοσο καιρο δε μπορει μπορει να αντιγραφω γραμματοσειρες και σιγουρα τις σκεφτηκα μονος :confused:
:knuppel:

1000028386.gif

Ήταν μοσχομυριστή

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Καλησπερα παιδια,εκτος απο τη σελιδα "ελληνικες κυριες" που ανεβαινει το προγραμμα(πολλες φορες κ λαθος) υπαρχει κατι αλλο για να βλεπουμε τι παιζει στους οικους;;Τα σπιτια στη Φωκαιας ανεβαινει προγραμμα καπου;;
Δεν υπάρχει! Και κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Είναι σαν σαν ξυπνάνε το πρωί, να φτιάχνουν καφέ, να ανάβουν τσιγάρο, ανάβουν και δεύτερο, αρχίζουν τα τηλ και οποία κάτσει όπου κάτσει..
Έχει μια γλύκα αυτό, της αναζήτησης. Αλλά μαλακίες, απόλυτα μη πρακτικό για εμάς.
Και τηλ να πάρεις, που έχουν κάποια, ψιλοαποφευγουν να σου πουν για την επόμενη βαρδια.
Και τσατσά να ψάχνεις, να της πεις καλημέρα, παίζεται αν θα τη βρεις εκεί που ήταν χθές...

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.557
Πόντοι
7.446
γιατί? ακόμα και μετά την οικονομική κρίση η Φυλής είχε πρώτης ποιότητας κοπέλες και υπηρεσίες και ας έλεγαν κάποιοι μαλακίες και το Μετάξι ήταν φοβερό. μέχρι τον κοβιντ τα πράγματα ήταν μια χαρά, μετά ήταν λες και ξαφνικά το όλο σύστημα ήθελε να πέσει! Θες άλλο παράδειγμα? Κλαιγανε εδώ μέσα ώσπου...Ναι ναι ρε φίλε ΝΑΙ ξέρεις ποια ήρθε? Η ΗΛΕΚΤΡΑ! ΝΑΙ δεν είναι ψέμμα, γύρισε! :2funny::2funny::2funny: Ποια η Ηλέκτρα έτσι? Ξέρεις πως γύρισε? Βαριεστημενη, σε χρόνο dt έκοψε τον κωλο, ταλαιπωρήθηκε λίγο αλλάζοντας δύο τρία μπουρδέλα και πήγε στην ευχή πάλι! Πλέον το να πας στους οίκους σχεδόν εισοδυναμει με κλεψιά για τον πελάτη! Με απειροελάχιστες εξαιρεσεις. Πλέον δεν είναι βόλτα, είναι "κατούρημα" και ως τέτοιο το πληρώνουμε.
Η Ηλέκτρα έγινε καθαρίστρια. Αυτό που της αξίζει δηλαδή. :hi:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Η Ηλέκτρα έγινε καθαρίστρια. Αυτό που της αξίζει δηλαδή. :hi:
δε θεωρώ πως της αξίζει αυτό, εύχομαι να στανιαρει με κάποιο τρόπο και να γυρίσει πίσω στα μαγαζάκια, είτε να βρει κάτι που να την κάνει να ζει με αξιοπρέπεια.

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.557
Πόντοι
7.446
δε θεωρώ πως της αξίζει αυτό, εύχομαι να στανιαρει με κάποιο τρόπο και να γυρίσει πίσω στα μαγαζάκια, είτε να βρει κάτι που να την κάνει να ζει με αξιοπρέπεια.
Μόνο με λοβοτομή θα συνέλθει αυτή η κοπέλα. :confused:

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.324
Πόντοι
3.656
Οχι. Γενικα στους αριθμους μπερδευομαι συχνα και δεν ειχα πολυ το νου μου αλλα αν δεν ειναι 19 θα ναι το 17
Τα 17αρια το πρωί ήταν κλειστά..
Στο 19 ήταν το φαγανομωρό ευα..
Δεν νομίζω να ήταν λατίνα..

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.552
Πόντοι
2.411
καλά αυτή η χοντρή θέλει ένα βρωμοξυλο…είναι η δεύτερη φορά που γράφονται τέτοια ποσά για μετάξι…μου φαίνονται χρειάζονται πογκρόμ
ισχυει, και ευγενικα να μιλησεις σ μιλαει ασχημα το ζωο

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μετά απο σκληρό νυχτοκαματο πηγα Τατιάνα. Έχει γυρίσει πολυ ορεξατη. Μου ρουφηξε το πουτσομεδούλι. Τα κατάπιε ολα και ζητούσε και άλλο. Να ναι καλα η γυναίκα.. μου πήρε ολη την κούραση.
Εεε...Δεν ξέρω τι εστί Τατιάνα, δεν την έχω δει καν. Έχω διαβάσει για τα κατορθώματα της.
Θυμάμαι όμως...
Όταν πρωτοείδα την Miss Iasonos 1-2, Βαλέρια, πριν κάνα μήνα, την ρώτησα, "Εσύ είσαι η Τατιάνα???"
....Έβγαλε Λέιζερ από τα πράσινα μάτια της!
Γκοτζίλα με νεύρα....
:heavymetalbig:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Είναι εξίσου θεία…από συμμετοχή ομωσ μιλάμε σε ρουφαει εντελως αλλά αλήθεια δεν ξέρω πως τρελένονται όλοι με τόσο κίτρινα δόντια ρε φίλε…για μένα τράβα για τσιμπούκι και αρχιδογλυψιμο μόνο.
Κατάλαβα..να πάρω Αγιασμό μαζί μου για καλό και για καλό...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Λίγο από την πάνω γειτονιά :lheel::lheel:

Φωκαίας 17α Εύα με πιασίματα από Φωκαίας 19, ελεύθερη φλογέρα. Κάρλα με νορμάλ πρόγραμμα σήμερα επίσης από Φ19.

Εδώ βγήκε η Εύα με το μπουρνούζι κ χτύπησε πόρτα στην Κάρλα που γαμιόταν μέσα:confused:

Φωκαίας 17β, 13άρια, 25άρια κλειστά

Φωκαίας 19 Καιτούλα επιστροφή, έχει κόψει καρέ το μαλλί κ της πάει. Ελεύθερη φλογέρα. Είπαν πως γίνεται χαμός αφότου γύρισε, φυσικά όμως κανείς δε γράφει :birdman:
Κατάθεση στη Καιτούλα:zfuck::zfuck:

Επέστρεψε ανανεωμένη κ παρότι κουρασμένη, πολύ καλή φλογέρα, φιλιά σε όλο το σώμα κτλ.

Θετικό πρόσημο!!!

Ποιος έβαλε τα λεφτά για τα εξτραδάκια στο στρώμα? Τον ευχαριστώ πάντως για την ευγενική συνεισφορά του στα γαμήσια μου:headbaning2:
IMG_20251230_152200.jpg
Έλα μου ντε, κανένας δεν γράφει τίποτα.
Ομερτά!
Μακιαβελισμος!
Εν τω μεταξύ, οι υπόλοιποι που γραφουμε απλά κάνουμε την φάση, μας, για πλάκα. Αλήθειες πάντα!!!
Και όταν γράφεται κάτι..."την γάμησα στα 4"..άντε ρε, αλήθεια;
-Καμμία βλακεία ειπώθηκε;
Κανένα μικροσκανδαλο έγινε; Πώς ήταν από διάθεση η κοπέλα; Αξίζει σήμερα;-
Αυτά ενδιαφέρουν!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Ομερτά!
Μακιαβελισμος!
Εν τω μεταξύ, οι υπόλοιποι που γραφουμε απλά κάνουμε την φάση, μας, για πλάκα. Αλήθειες πάντα!!!
Αυτά ενδιαφέρουν!
Μια χαρά ήταν, γλυκειά, ευδιάθετη κ ζουζούνα...

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Ομερτά!
Μακιαβελισμος!
Αυτά ενδιαφέρουν!
:smiling-face-with-heart-eyes::smitten::angel:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom