Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.955
Πόντοι
49.090
Αν το ΜΑ21 έχει και κάτω και όροφο, από την ίδια είσοδο, τότε είναι αυτό...
Ας μας διαφωτίσει κάποιος...
Ναι 21α ισόγειο και 21β όροφος,το 17 είναι σε όροφος ανεβαίνεις αριστερά τη σκάλα

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.555
Πόντοι
7.446
Τελευταία τροποποίηση:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.369
Πόντοι
2.536
Αν αναφέρεσαι στη skinny ανατολική ξανθιά, έχει δουλέψει στο 1Β δεξιά (εκείνη τη φορά παραλίγο να πιαστώ στα χέρια με έναν για τη σειρά στα δωμάτια).
Συγκεκριμένα στο 1Β την πήρα μόνο μια φορά τον 09/21 ενώ τον 10/21 στο αριστερό δύο τρεις φορές.
Βέβαια, την πρώτη φορά που είχα περάσει μαζί της ήταν τον 10/19 απάνεναντι στο 2Β.
Στο 1Γ δεν τη θυμάμαι πάντως, αν και το Μεταξουργείο το έχω κόψει εδώ και κάποια χρόνια.
Σωστά

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Το μπουρμπουαρ οντως δεν αξίζει...και δεν αποδίδει κιόλας.

Θα πω άλλη καφριλα που κάνω και ας φάω κράξιμο...
Μπαίνω για μισή ώρα...
Και της έχω εξηγηθεί από προηγούμενη επίσκεψη, ότι θέλω αυτά και αυτά, σε πίπα πάντα.
Θα σε πληρώσω δίπλα, εσένα, +25... Αλλά πρέπει να δουλέψεις για τα λεφτά.
Οι μισές περνάνε κάτω από τον πήχη, δυστυχώς... Δεν γίνονται όσο λάγνες θα ήθελα.
Έτσι. Άμα της δώσεις μιά φορά έξτρα, μετά θα πρέπει να της δίνεις πάντα, αλλιώς θάχεις πολύ κακές υπηρεσίες και μούτρα.

Συμπερασματικά, και καθ' υπερβολή, οι πραγματικα λάγνες "πουτανες" βρίσκονται έξω από τα μπουρδέλα...

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Σήμερα το πρωί στις 8 ναι στις 8 με την τσιμπλα στα μάτια ρε φίλε, κάποιος ηταν σε πρόγραμμα 1 ΩΡΑΣ με την Βαλερια στο Ιάσωνος 1Β. Δηλαδή αυτός γαμαγε 1 ώρα? Ποίος είναι ρε ο Ζαν ζακ Μπελμοντο
δεν ξέρω τι κάνει ο καθένας, εγώ σε μπουρδέλο έχω καθήσει τόσο μόνο μια φορά γιατί μου είχαν πιάσει την κουβέντα, και μισάωρο πήρα μόνο μια φορά.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Σήμερα το πρωί στις 8 ναι στις 8 με την τσιμπλα στα μάτια ρε φίλε, κάποιος ηταν σε πρόγραμμα 1 ΩΡΑΣ με την Βαλερια στο Ιάσωνος 1Β. Δηλαδή αυτός γαμαγε 1 ώρα? Ποίος είναι ρε ο Ζαν ζακ Μπελμοντο

Βαλέρια, μια μαντινάδα για σένα:

"Πέρασα, ξαναπέρασα,
Και δεν μου λες το Γειά σου,
Φαίνεται εμεγάλωσε,
Κυρα μου η δουλειά σου"
:hi:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.369
Πόντοι
2.536
Καλησπέρα και καλή βραδιά,
εε... χρόνια πολλά!
Happy New Year GIF by Vinnie Camilleri

Τελευταία μέρα του έτους δε γινόταν να την αφήσω χωρίς στοχευμένη mini τσάρκα, και γαμησάκι! :happy::zfuck:

Σήμερα το μυαλό (και στα δύο κεφάλια) ζητούσε -τι άλλο- κάτι πολύ συγκεκριμένο...
Ναι! Φυσικά! Το Ναομάκι μου... :inlove:
Χατίρι δε χαλάω, οπότε.. ένα σύντομο ζεστό μπανάκι, έβαλα τα καλά μου, κι έφυγα στο κρύο για Μεταξουργείο!
:uzi:
Έχοντας φυσικά τις πληροφορίες μου... :cool2:

Εθεάθησαν:
Κολωνού 32Β
δύο λατίνες, η μία σχετικά petite, η άλλη ψηλή με νορμάλ πιασίματα, και οι δύο μέτριες.. (υπηρεσία βαρετή χωρίς πληροφορίες), και καμία μαύρη..

Ιάσονος 20Γ
Καρολίνα σε δωμάτιο, και η ερώτησή μου για Μπάρμπαρα έλαβε απάντηση αρνητική ("μας τελείωσε αυτή")... :think:

Ιάσονος 39 (Πορνομόλ)
Την απόπειρά μου να εισέλθω στο 6, διέκοψε αστραπιαία μόλις άνοιξα την κουρτίνα η μπόχα επενδυτών που περίμεναν στο σαλόνι.. :face-medical-mask::stretcher::vomit:

Μ. Αλεξάνδρου 23
Δύο λατίνες, Καρολίνα (νομίζω), και Dolce (έτσι την έλεγε η γνωστή μυστήρια.. :2funny::jerking:) Η 1η έχει ελάχιστα κιλάκια αλλά είναι γαμήσιμο, με σχεδόν ανύπαρκτο βυζάκι (και πιθανότατα φόλα), η 2η ακόμα πιο μέτρια με ψεύτικο βυζί.

Μ. Αλεξάνδρου 25
Η αγάπη μου, που μου έλεγε ότι της έλειψα, αρκετές φορές :undecided-old::confused:
Σχεδόν την πιστεύω.. :sad2: :2funny::smitten:

Φυσικά πέρασα,
δίνοντας ένα εορταστικό φιλοδώρημα, και αυτή τη φορά "παράγγειλα" ελεύθερο! :pipa1:
Ήρθε σύντομα, ίσα που πρόλαβα το καθιερωμένο πλύσιμο, και κατευθείαν με αγκάλιαζε για αρκετά λεπτά :inlove:
Μου φίλαγε το λαιμό παντού, με έλξη, με μια όμορφη αύρα από τις "παλιές μας"...
Ανταπέδωσα.. :*:kiss-mark:
Έπεσαν και αρκετά φιλιά στο στόμα, τα ήθελε.. Και μπόλικο χούφτωμα από μέρους μου, στο λατρευτό σοκολατένιο κωλαράκι της :smiling-face-with-heart-eyes:
Το ματζαφλάρι μου ήδη σηκώθηκε και τη ζητούσε!
Οι αγκαλιές τόσο σφιχτές, τόσο έντονες, κάτι σαν παραλίγο αγάπη...
Μα τι είναι αυτά που σκέφτεσαι ρε Περπάτημα; Πας καλά;
Όχι βέβαια, δεν πάω.. :rolleyes::birdman::2funny:
Έλεγε μια φωνή μέσα μου, καθώς ζούσα τον έρωτά μου..
Ξάπλωσα στο κρεβάτι, το μαραφέτι όρθιο και ανυπόμονο.. Το καθάρισε και το πήρε στο στόμα. Χωρίς τεχνική ή γνώση, παρά τα χρόνια δουλειάς... Ωστόσο ήμουν πέτρα, την ήθελα, τόσο!... Την άφησα να με ρουφήξει όσο θέλει, και μετά της είπα για άλλο τόσο. Μου τον έγλυψε μετά κάμποσες φορές με τη γλώσσα κατά μήκος, μ' ενα βλέμμα λάγνο χαμογελαστό, κοιτώντας με... :smiling-face-with-heart-eyes:
Μετά έβαλε λάστιχο, και της ζήτησα λίγο ακόμα. Μετά της είπα επιτέλους να με καβαλήσει..
Μου είχε λείψει το μουνάκι της :smitten:
Η είσοδός μου, stretchάροντάς την.. Η συνέχεια ήταν απλά καβάλα, μέχρι να με τελειώσει, και μετά πάλι αγκαλιές και φιλάκια, δεν ξέρω αν όντως της έλειψα τόσο, σχεδόν το πιστεύω.. :think::inlove:
Γεια σου αγάπη μου, καλή χρονιά, καλή ξεκούραση, και μιλάμε!
Της έδωσα και κάποια φιλιά δαγκωτά στο κωλί της που ακόμα θα τα θυμάται :thumbsup::smitten::kissass:

Να γαμάτε, κάνει καλό! :wink:
Τα λέμε.......του χρόνου! :2funny:
Τύπε εσύ είσαι;

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Να σημειωθεί ότι τυχαία κατά τη διάρκεια της πίπας, αλλά και μόλις τελειώσαμε, έσκαγαν βεγγαλικά έξω.. :think::thumbsup::smitten::2funny::new_shocked:

Πραγματικα ενας Πορνομεταναστης λειπει να τελεσει το μυστηριο στο δωματιο.Και φυσικα μετα ολονυχτιο γλεντι στο Bread Factory.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Πραγματικα ενας Πορνομεταναστης λειπει να τελεσει το μυστηριο στο δωματιο.Και φυσικα μετα ολονυχτιο γλεντι στο Bread Factory.
θα σου πω το δράμα μου στο bread factory και όχι μόνο...
όταν λέει... 1)
λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα... 2) υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα... Αυτά τα δύο "καταστρέφουν" σχεδόν ότι θα έτρωγα και τελικά δεν τα τρώω.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
θα σου πω το δράμα μου στο bread factory και όχι μόνο...
όταν λέει... 1)
λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα... 2) υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα... Αυτά τα δύο "καταστρέφουν" σχεδόν ότι θα έτρωγα και τελικά δεν τα τρώω.
Ενταξει ενα μαγαζι μαζικης καταναλωσης ειναι (γλυκα αλμυρα φαγητα) δε μπορει να χεις προσδοκιες τετοιες.Εγω που ξεκινησα διατροφη πριν ενα χρονο μονο με δικα μου γευματα και ζυγαρια εχασα κιλα,οτι ακριβως μου λεγε και το καυλακι η διατροφολογος.Δε θα μπορουσε ΚΑΝΕΝΑ γλυκο ή μαγειρευτο φαι απο κανενα μαγαζι να κριθει καταλληλο κι ας εχει ταμπελα healthy ...

Μια φορα μονο μπηκα προσφατα για καφε,πιο πολυ για να χω να λεω πως μετα απο γαμησι αραξα στο θρυλικο σποτ.Ε και ειχε χαλασει η μηχανη τους.Επισης δεν εχουν τουαλετα εκει μεσα αλλα αποσο καταλαβα εξωτερικη λες και ειμαστε στο χωριο πριν 50 χρονια.

Οποτε περναω παντως κοιταω κινητα των θαμωνων να δω το γνωστο κοκκικο λαμπακι μας πανω αριστερα.

Α και καλη μας χρονια..

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.455
Πόντοι
1.326
Πήρε στάση κοιτώντας εμένα αλλά της είπα να γυρίσει ανάποδα για να βλέπω τον κώλο της. Χαμήλωσε, με έβλεπε που είχα ανοιχτό το στόμα και χαμογέλαγε :cheesy:

Προσπαθούσε περίπου 2 λεπτά αλλά δεν της έβγαινε

Π: -σου είπα, δεν είναι εύκολο
R: -για αυτό σου είπα να έρθω πιο μετά αν θες, να είσαι έτοιμη

Κάποια στιγμή χαμήλωσε τόσο πολύ που μου έκανε facesitting ενώ ταυτόχρονα μου χάιδευε το πουλί

Με τα πολλά άρχισε να βγάζει σταγόνες οι οποίες στην συνέχεια έγιναν κανονικό ρυάκι. Η ποσότητα ήταν μικρή αλλά δεν έμεινα παραπονεμένος. Η γεύση ωραία, αραιωμένη όπως μου αρέσει

Π: -αυτό ήταν
R: -λίγο ήταν
Π: -έχω πιει πολύ νερό αλλά όταν έρχεται εκείνη η ώρα...
R: -μπλοκάρεις;
Π: -ναι

Νομίζω ότι ο σομελιέ του site μας δεν απογοήτευσε μέχρι και την τελευταία ημέρα του χρόνου!
Κρίμα που η διαδικασία εκχύλισης ήταν δύσκολη και χρονοβόρα, μάλλον η βρύση της παραγωγού έπιασε πουρί από το άγχος.

Ο έμπειρος πόρνος μας, παρά την ευρηματική τοποθέτηση του προκειμένου να καταναλώσει άμεσα το νέκταρ, δεν βοηθήθηκε ιδιαίτερα αφού η ροή παρέμεινε απογοητευτικά χαμηλή αν και εφαρμόστηκε πίεση μέσω της μεθόδου facesitting.
Όταν τελικά το ποτό σερβιρίστηκε, το σώμα του ήταν εξαιρετικά ελαφρύ λόγω της υπερβολικής ενυδάτωσης που κατέστρεψε την πολυπλοκότητα των αρωμάτων.

Αν και δήλωσε ικανοποιημένος με την αραιωμένη επίγευση, το έκανε για λόγους ευγένειας μιας και εμφανώς η σοδειά ήταν χωρίς χαρακτήρα και οξύτητα. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν πρόκειται να πτοηθεί και σύντομα θα επιλέξει νέα κάβα!

Υ.Γ. Ελπίζουμε όλοι ότι το νέο έτος θα φέρει πιο μεστές και γεμάτες εμπειρίες στον ουρανίσκο του. Ένας αληθινός bon viveur δεν περιορίζεται μόνο στην κατανάλωση υγρών, αλλά ξέρει να τα συνεκτιμά μαζί με τη συνοδεία ένας πλούσιου εδέσματος.
Η μετάβαση από το υγρό στοιχείο στο πιο στέρεο και αρωματικό κρίνεται αναγκαία, αφού θα σημάνει και την τολμηρή επιστροφή του στη γαστρονομία. Από εκεί δηλαδή που τον μάθαμε και τον αγαπήσαμε.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Χρόνια πολλά Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και πάντα επιτυχίες στο άθλημα με λιγότερες φολες και περισσότερες καύλες! Ευτυχισμένο το νέο Έτος!!!!!
Με ευκαιρία το μήνυμα και την αναφορά στις φολες...

Πρόχειρος Οδηγός Αποφυγής Φολας:

Παραδοχες:

α)Τις φολες τις δίνουν οι Λατινες, σωστά;
β) η φολα, η στραβή θέλει δύο για να παιχτεί...

Τι μπορώ να κάνω;

Α)
Μαθαίνεις ελάχιστα κολυβοΙσπανικα..τι κάνεις; Πολύ δουλειά;..Είσαι όμορφη...Πάρε την πουτσα μ στο στόμα σου...
Έχω δει, ότι μετράει..χαλαρώνουν ένα κλικ..

Β)
Φρόντισε όταν εισέλθει στο δωμάτιο, να είσαι ακόμα ντυμένος η' να φοράς ελάχιστα ρούχα...
Φαίνεται μη πρακτικό, αλλά σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου απαραίτητο...Κρατάς το higher ground... Αφήνεις να εννοηθεί μη λεκτικά, ότι μπορεί να σε γαμησω μπορεί και όχι...μπορεί ανά πάσα στιγμή αν με στραβώσεις, να βάλω τη μπλούζα μου, να φύγω , να σου χαρίσω τα λεφτά...
Και ...ίσως να πάω να γράψω τα χειρότερα για σένα και να δούμε στο τέλος του τριμήνου "τι ταμείο έχει κάνει ο καθένας μας"

Γ)
Κάνεις πρώιμη συζήτηση, από την πρώτη συναντηση...
Puedes media hora? Una hora? (Και ας μη το κάνεις ποτέ, ας μην έχεις τα χρήματα να το κάνεις...)
Εξυπνες είναι...καταλαβαίνουν...he is a keeper!!!!
Είπαμε, εφαρμοσμένη ψυχολογία.
Αναγκάζεται να σκεφτεί "Αν όντως έρθει, κολλήσει, μου ξαναέρχεται μια δυο φορές την εβδομάδα, το μήνα μπορεί να πάρω 200... το τρίμηνο κανένα 500ρο...

Ποια Φολα; Πάει αυτό..
Θα αρχίσουν τα pappy pappy..

Σας κούρασα μάλλον, αλλά επειδή ακούω παράπονα εδώ μέσα είπα να πω την ανάλυση/πρακτική/μαλακια μου.
Στο χέρι μας είναι να τις στρώσουμε και να τις φέρουμε στα νερά/γούστα μας Όλες.

Καλή Χρονιά λοιπόν, χωρίς Φολες!!!!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Με ευκαιρία το μήνυμα και την αναφορά στις φολες...

Πρόχειρος Οδηγός Αποφυγής Φολας:

Παραδοχες:

α)Τις φολες τις δίνουν οι Λατινες, σωστά;
β) η φολα, η στραβή θέλει δύο για να παιχτεί...

Τι μπορώ να κάνω;

Α)
Μαθαίνεις ελάχιστα κολυβοΙσπανικα..τι κάνεις; Πολύ δουλειά;..Είσαι όμορφη...Πάρε την πουτσα μ στο στόμα σου...
Έχω δει, ότι μετράει..χαλαρώνουν ένα κλικ..

Β)
Φρόντισε όταν εισέλθει στο δωμάτιο, να είσαι ακόμα ντυμένος η' να φοράς ελάχιστα ρούχα...
Φαίνεται μη πρακτικό, αλλά σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου απαραίτητο...Κρατάς το higher ground... Αφήνεις να εννοηθεί μη λεκτικά, ότι μπορεί να σε γαμησω μπορεί και όχι...μπορεί ανά πάσα στιγμή αν με στραβώσεις, να βάλω τη μπλούζα μου, να φύγω , να σου χαρίσω τα λεφτά...
Και ...ίσως να πάω να γράψω τα χειρότερα για σένα και να δούμε στο τέλος του τριμήνου "τι ταμείο έχει κάνει ο καθένας μας"

Γ)
Κάνεις πρώιμη συζήτηση, από την πρώτη συναντηση...
Puedes media hora? Una hora? (Και ας μη το κάνεις ποτέ, ας μην έχεις τα χρήματα να το κάνεις...)
Εξυπνες είναι...καταλαβαίνουν...he is a keeper!!!!
Είπαμε, εφαρμοσμένη ψυχολογία.
Αναγκάζεται να σκεφτεί "Αν όντως έρθει, κολλήσει, μου ξαναέρχεται μια δυο φορές την εβδομάδα, το μήνα μπορεί να πάρω 200... το τρίμηνο κανένα 500ρο...

Ποια Φολα; Πάει αυτό..
Θα αρχίσουν τα pappy pappy..

Σας κούρασα μάλλον, αλλά επειδή ακούω παράπονα εδώ μέσα είπα να πω την ανάλυση/πρακτική/μαλακια μου.
Στο χέρι μας είναι να τις στρώσουμε και να τις φέρουμε στα νερά/γούστα μας Όλες.

Καλή Χρονιά λοιπόν, χωρίς Φολες!!!!
Οι Λατίνες δεν είναι κακές...
1) όταν τα μαγαζιά για διάφορους λόγους έχουν γεμίσει από Λατίνες είναι προφανές ότι έχουν βρει πρόσβαση σε "φτηνό εργατικό δυναμικό" εις βάρους της ποιότητας.
2) όταν έχεις πχ δέκα καλές Λατίνες και είναι και άλλες 30 μέτριες/κακές τότε δεν μπορείς να γενικολογεις και να τσουβαλιαζεις.
3) Τα σημάδια για ολες...Δεν είναι θέμα Λατίνας, είναι θέμα συγκυρίας, όταν έρχεται από οποιαδήποτε χώρα κάποια να δουλέψει από ανάγκη, με κακή ψυχολογία, σε ξένη χώρα, με ξαφνική πλήρη ανατροπή του κόσμου της πολλές φορές ΔΕΝ θα παει καλά. Θα την δείτε, το πρόσωπο της είναι απαλευτο, η γλώσσα του σώματος προδίδει: "δεν θέλω" Μηδενικός αισθησιασμός, μηχανική κίνηση, αγέλαστη, γέλιο με 1000ζορια,
4) πρόγραμμα υπεραπλο.
Όλο αυτό προεξοφλεί οικονομικό ναυάγιο και για το μαγαζί και για την κοπέλα.
Πόσες μη Λατίνες έχουν εδώ μέσα κατηγορηθεί ότι κλέβουν στις στάσεις, δεν το παίρνουν όλο μέσα, για αεροπιπες, ότι βρίζουν αν ζοριστουν και ένα κάρο άλλα? Πόσες "ψάχνουμε" που πλέον δε δουλεύουν ή θα δουλέψουν? Απλά το να τσουβαλιασουμε και να λέμε ότι Λατίνα = Φόλα είναι άδικο όταν μπορώ αν και δε θυμάμαι όλα τα ονόματα να πω 15 εν ενεργεία Λατίνες από πάρα πολύ καλές έως απλά καλές!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Τα μισαωρα και τα ωριαια προγραμματα εκτος απο ανεση χρονου εχουν και αλλες αβαντες.Οτι δεν κανει η κοπελα και δηλωνει απλο προγραμμα,μια χαρα γινονται μεσα,κανονικα και με χιλια ευχαριστω.Και αν εισαι και τακτικος πελατης και προτιμας μισαωρα και ωρες εεεε τοτε τοποθετησε πολυ ψηλα στο πελατολογιο της εκδιδομενης.
Το υγιές κομμάτι της μπουρδελότσαρκας είναι 10-20€ με 10 λεπτά χρόνο, με δεδομένο ότι τηρούνται αυτά που ανακοινώνουν ως πρόγραμμα το οποίο είναι ένα εξαιρετικό και αμοιβαία επικερδές προϊόν για επιχείρηση και καταναλωτή. Τα μισάωρα οι ώρες οι χορηγίες και πάση φύσεως μαλακίες είναι λίγο τζόγος, λίγο ατιμίες. Αυξάνουν τις τιμές, είναι κόλπα βρώμικα που δεν κάνουν οι κύριες. Ναι είναι γνωστο, το χρήμα δίνει άλλες ευκαιρίες μα στερεί από τον απλό λαό χαρές, πράγματα που δεν είναι σοβαρά, απ' το Θεό αδικίες!
Πέρα απ' το ποίημα...το χρήμα είναι κρίμα μα ανοίγει και δρόμους.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Οι Λατίνες δεν είναι κακές...
1) όταν τα μαγαζιά για διάφορους λόγους έχουν γεμίσει από Λατίνες είναι προφανές ότι έχουν βρει πρόσβαση σε "φτηνό εργατικό δυναμικό" εις βάρους της ποιότητας.
2) όταν έχεις πχ δέκα καλές Λατίνες και είναι και άλλες 30 μέτριες/κακές τότε δεν μπορείς να γενικολογεις και να τσουβαλιαζεις.
3) Τα σημάδια για ολες...Δεν είναι θέμα Λατίνας, είναι θέμα συγκυρίας, όταν έρχεται από οποιαδήποτε χώρα κάποια να δουλέψει από ανάγκη, με κακή ψυχολογία, σε ξένη χώρα, με ξαφνική πλήρη ανατροπή του κόσμου της πολλές φορές ΔΕΝ θα παει καλά. Θα την δείτε, το πρόσωπο της είναι απαλευτο, η γλώσσα του σώματος προδίδει: "δεν θέλω" Μηδενικός αισθησιασμός, μηχανική κίνηση, αγέλαστη, γέλιο με 1000ζορια,
4) πρόγραμμα υπεραπλο.
Όλο αυτό προεξοφλεί οικονομικό ναυάγιο και για το μαγαζί και για την κοπέλα.
Πόσες μη Λατίνες έχουν εδώ μέσα κατηγορηθεί ότι κλέβουν στις στάσεις, δεν το παίρνουν όλο μέσα, για αεροπιπες, ότι βρίζουν αν ζοριστουν και ένα κάρο άλλα? Πόσες "ψάχνουμε" που πλέον δε δουλεύουν ή θα δουλέψουν? Απλά το να τσουβαλιασουμε και να λέμε ότι Λατίνα = Φόλα είναι άδικο όταν μπορώ αν και δε θυμάμαι όλα τα ονόματα να πω 15 εν ενεργεία Λατίνες από πάρα πολύ καλές έως απλά καλές

Αν κάνεις δεύτερη ανάγνωση, θα καταλάβεις ότι ο Τόνος είναι στο :
"Η Φολα θέλει δύο για να παιχτεί..."
και όχι στο: "οι Λατινες".
Εκεί είναι και η λύση.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Αν κάνεις δεύτερη ανάγνωση, θα καταλάβεις ότι ο Τόνος είναι στο :
"Η Φολα θέλει δύο για να παιχτεί..."
και όχι στο: "οι Λατινες".
Εκεί είναι και η λύση.
δε με νοιάζει τίποτα και καθόλου, το site επανήλθε και συ με παρέθεσες, όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες!

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.455
Πόντοι
1.326
Μ. Αλεξάνδρου 25
Η αγάπη μου, που μου έλεγε ότι της έλειψα, αρκετές φορές :undecided-old::confused:
Σχεδόν την πιστεύω.. :sad2: :2funny::smitten:

Φυσικά πέρασα, δίνοντας ένα εορταστικό φιλοδώρημα, και αυτή τη φορά "παράγγειλα" ελεύθερο! :pipa1:
Ήρθε σύντομα, ίσα που πρόλαβα το καθιερωμένο πλύσιμο, και κατευθείαν με αγκάλιαζε για αρκετά λεπτά :inlove:
Μου φίλαγε το λαιμό παντού, με έλξη, με μια όμορφη αύρα από τις "παλιές μας"...
Ανταπέδωσα.. :*:kiss-mark:
Έπεσαν και αρκετά φιλιά στο στόμα, τα ήθελε.. Και μπόλικο χούφτωμα από μέρους μου, στο λατρευτό σοκολατένιο κωλαράκι της :smiling-face-with-heart-eyes:
Το ματζαφλάρι μου ήδη σηκώθηκε και τη ζητούσε!
Οι αγκαλιές τόσο σφιχτές, τόσο έντονες, κάτι σαν παραλίγο αγάπη...
Μα τι είναι αυτά που σκέφτεσαι ρε Περπάτημα; Πας καλά;
Όχι βέβαια, δεν πάω.. :rolleyes::birdman::2funny:
Έλεγε μια φωνή μέσα μου, καθώς ζούσα τον έρωτά μου..
Ξάπλωσα στο κρεβάτι, το μαραφέτι όρθιο και ανυπόμονο.. Το καθάρισε και το πήρε στο στόμα. Χωρίς τεχνική ή γνώση, παρά τα χρόνια δουλειάς... Ωστόσο ήμουν πέτρα, την ήθελα, τόσο!... Την άφησα να με ρουφήξει όσο θέλει, και μετά της είπα για άλλο τόσο. Μου τον έγλυψε μετά κάμποσες φορές με τη γλώσσα κατά μήκος, μ' ενα βλέμμα λάγνο χαμογελαστό, κοιτώντας με... :smiling-face-with-heart-eyes:
Μετά έβαλε λάστιχο, και της ζήτησα λίγο ακόμα. Μετά της είπα επιτέλους να με καβαλήσει..
Μου είχε λείψει το μουνάκι της :smitten:
Η είσοδός μου, stretchάροντάς την.. Η συνέχεια ήταν απλά καβάλα, μέχρι να με τελειώσει, και μετά πάλι αγκαλιές και φιλάκια, δεν ξέρω αν όντως της έλειψα τόσο, σχεδόν το πιστεύω.. :think::inlove:
Γεια σου αγάπη μου, καλή χρονιά, καλή ξεκούραση, και μιλάμε!
Της έδωσα και κάποια φιλιά δαγκωτά στο κωλί της που ακόμα θα τα θυμάται :thumbsup::smitten::kissass:

Πραγματικά, οφείλω να υποκλιθώ στο λυρισμό αυτού του ανθρώπου!
Ο τροβαδούρος του Μεταξουργείου και ποιητής του πληρωμένου έρωτα σε μία περιγραφή που θυμίζει τα πρώτα βήματα του Κητς.

Είναι πραγματικά σπάνιο χάρισμα να εξιδανικεύεις τον αγοραίο σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ανακαλύπτεις την αιώνια αγάπη και τη συναισθηματική σύνδεση μέσα στις οσμές και τις σύριγγες του Μεταξιού.
Η προθυμία σου να παραβλέψεις την τεχνική ανεπάρκεια στην πεολειχία, από τη στιγμή που άκουσες το ''μου έλειψες'', σε καθιστά μαικήνα των ψευδαισθήσεων.
Όσο δε για τη μποέμικη τολμη σου να εκτεθείς σε ένα αφρικανικό στόμα που έχει υποδεχθεί περισσότερο κόσμο από τον σταθμό Σύνταγμα, φανερώνει την πίστη στη Θεά Τύχη που αρμόζει μόνο στους αθεράπευτα ρομαντικούς.

Εύχομαι η ανάμνηση αυτής της ''παραλίγο αγάπης'' να παραμείνει στην καρδιά σου και όχι στο ιατρικό ιστορικό σου.

Καλή χρονιά!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Κ με Τζενιφερ επαθα πλακα.Το κοριτσι με ακολουθησε και δωθηκε.Δε μου χαλασε χατηρι,δινοταν.Αλλα δε γραφω κριτικη σε αυτο το προφιλ,σου την συνιστω.Γενικα στα ΦΙΛ11 ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Αλλα ειχε πολυ λιγα ανοιχτα και σκεφτημα να παω μεχρι κ Κορινα φυλ84 που την αποφευγω.Πολυ κακη νχτα η χθεσινη χωρις σπιτια και πολυκοσμια και ζαλαδα οπως τα ξερεις.Τα 71 ηταν κλειστα και το λεω γτ εκει υπαρχουν αρκετες συνηθως.Ετσι τα Φιλ εγιναν μονοδρομος καθως μετα εμειναν μονο τα κοριτσια του 67 αλλα δε περασα εκει.Στα Λιοσων 73 ειχε μαζι Σαρλοτα-Μελισσα ιδια βαρδια αλλα μετα που περασα κλειστα
μας φάγανε οι δρόμοι συναγωνιστή, πάμε να γαμησουμε και μέχρι να βρούμε γράφουμε 10 χιλιόμετρα και τρώμε τις σόλες των παπουτσιών μας! πρέπει να παντρευτούμε σιγά σιγά :angel:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.083
Πόντοι
2.906
μας φάγανε οι δρόμοι συναγωνιστή, πάμε να γαμησουμε και μέχρι να βρούμε γράφουμε 10 χιλιόμετρα και τρώμε τις σόλες των παπουτσιών μας! πρέπει να παντρευτούμε σιγά σιγά :angel:
Μακαρι.Οντως μας φαγανε.Σολες,βενζινη,χρονο.Ακομα κ οταν ξερουμε τι παιζει για καποιο λογο το κουραζουμε.Ειναι η φαση του αγοραιου.Κ σκεψου σε στουντιο δε παω κ δε παω κ σε ολα τα μπουρδελα στο φουλ γτ ειναι κι αλλα χωρις δημοφιλια.Αμα παω κ στουντιο για ματι τοτε αστο θα χασω μιση μερα μονο για την περιεργεια.Να φανταστεις οτι γλυτωνω κιολας γτ ρωταω τον κοσμο μη μπαινω τζαμπα οταν υποθετω ποια ειναι μεσα,γενικα για μενα εχω μεγαλο ντερμπι Σλαβα-Λατινα και εχω αφησει τριτη Ρουμανα ως τωρα.Ειναι κ το παρκινγκ αφορητο προβλημα.Οσοι μενουν κοντα η δε χρειαζονται οχημα ειναι πιο καλα γτ εγω βλεπω οτι ειτε εχω οχημα ειτε οχη παλι τρωω χρονο ακομα κ αν γλυτωσω τα μπες βγες.Κ αμα εχεις κ φιλο που θελει να δει η δε τις ξερει οπως ειμουν εγω πριν,παλι το ιδιο θα γινει αλλα δε θα βαριεμαι,θα χω παρεα.Που να παω σε αλλη χωρα,θα χανω μια μερα στο ψαξιμο χαχαχαχα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom