Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
574
Πόντοι
80
300€ τη μέρα x 25 ας πούμε μέρες είναι 7500€! προφανώς μπορεί να πάρει και παραπάνω ρεπό αν θέλει η κοπέλα. ο μέσος μισθός στην Ελλάδα είναι ανάμεσα σε 800€-1100€! και φορολογητέα. Αλήθεια ΤΙ έχει σπουδάσει η Ιζαμπέλα και η κάθε Ιζαμπέλα και παίρνει ΤΟΣΑ και θέλει και ΠΑΡΑΠΑΝΩ και με ΛΙΓΟΤΕΡΟ κόπο? Αν δεν θέλουν τις πουτσες να μη δουλεύουν σαν πουτάνες. Ρεαλισμος για τα όμορφα κακομαθημένα κορίτσια μας! Μόνο καλό θα τους κάνει! Σε όλους τους λαούς σε όλες τις θρησκείες, η ύβρις τιμωρείται από τη Νέμ

ας αρχίσουμε με δύο αξιώματα: 1) ο αγοραίος έρωτας περνά κρίση. οίκοι ανοχής κλειστοί, μείωση σε βάρδιες, ανοίγουν αργότερα, παραδοχή ανθρώπων που δουλεύουν σ' αυτόν πως δεν είναι όπως παλιά, λιγότερες κοπέλες απ' ότι παλιά κτλ
2) όταν μια ομάδα δεν παίζει, φταίει ο προπονητής/ το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

Ας συνεχίσουμε με το τι είναι ο αγοραίος έρωτας...είναι λοιπόν διασκέδαση, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το φαγητό, το ποτό, το σινεμά κτλ. Άρα ο αγοραίος έρωτας είναι κάτι "καλό" κάτι που θέλουμε να δώσουμε λεφτά. Ως διασκέδαση όμως μπορεί να περικοπεί είτε για οικονομικούς λόγους είτε για ποιοτικούς. Θα "πρέπει" ο αγοραίος έρωτας να μπει "σφήνα" στο μυαλό του καταναλωτή...Δεν είναι κάποιος πλούσιος, κάποια Φιξ λεφτά δίνει για διασκέδαση το μήνα...Θα "πρέπει" να πει θα πάω να κάνω σεξ μια ακόμα φορά γιατί πέρασα καλα και αντί για ποτό πχ θα πάω για καφέ και θα χαλάσω το ίδιο ποσό αλλά θα έχω περάσει καλύτερα. Ο αγοραίος έρωτας ένα βράδυ Σαββάτου πχ δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο από μαγαζιά που διεκδικούν ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, μα και γενικά από μαγαζιά διασκέδασης.

Σαν πρόταση διασκέδασης θα πρέπει να εκπληρώνει εις τριπλούν το σκοπό του: 1) προσιτός οικονομικά για τον καταναλωτή 2) επικερδής για αυτούς που δουλεύουν στον αγοραίο έρωτα 3) καθιέρωσης ως αξιόπιστης λύσης για διασκέδαση στα μάτια του καταναλωτή.

Τι είναι τα μαγαζιά του αγοραίου έρωτα: είναι επιχειρήσεις που κέρδος βγάζουν με ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, με χτίσιμο πελατολογίου. Έτσι ερχόμαστε στο πρώτο μεγάλο φάουλ...
Οι έχοντες εργασία στον αγοραίο έρωτα αντιμετωπίζουν την υποψήφια πελατεία τους ως ένα ανεξάντλητο ρεύμα αντρών που "δεν μπορεί" θα περάσουν 100 Ε τι στο διάολο θα περάσουν οι 20. Όμως δεν είναι ανεξάντλητο το αντρικό απόθεμα/πελατολόγιο. Τακτικές...αγένειας από το προσωπικό, κακές υπηρεσίες, κακές υποδομές, κουτοπονηριές για να περάσει μέσα στο δωμάτιο, ψεύτικες εξαγγελίες και διαφημίσεις, επί της ουσίας το να "κλέβεις" τον πελάτη κατάμουτρα δεν βοηθά στο να χτίσεις πελατολόγιο. Οι άντρες που πάνε στους οίκους και αλλού είναι πχ 10000. Όταν όλους πρακτικά τους έχεις φωλιάσει, κλέψει, κοροϊδέψει, και μη χειρότερα θα τον κάνει να μην πάει συχνά, και ένα μαγαζί που βασίζεται σε ποσότητα πωλήσεων/μέρα αρχίζει να έχει πρόβλημα, μα έχει και καλύτερο...
Μειωμένη κίνηση στα μαγαζιά/νεκρά στην πιάτσα κάνει τον πελάτη να μην το θεωρεί βόλτα, δεν έχει κόσμο, δεν έχει "πλάκα", δεν περνά καλά, και έτσι άλλες "βόλτες" πλέον στο μυαλό του είναι καλύτερες. Επίσης, στις άδειες από κόσμο αυτές πιάτσες...μαζεύονται περιθωριακά στοιχεία και τις υποβαθμίζουν ακόμα χειρότερα. Με την κίνηση λοιπόν μειωμένη τα λεφτά πέφτουν, νεύρα, πτώση ηθικού, κοπέλες που δεν δουλεύουν καλά, που δεν κάνουν τη δουλειά αυτή, εκεί που πχ το κόστος ήταν 10€ το πάνε 15€ μπας και ρεφαρουν και άλλες σωρείες λαθών, αυτό που έλεγα...ο προπονητής φταίει...

Ο αγοραίος έρωτας και οι έχοντες εργασία σ' αυτόν είναι τυχεροί σε σημείο δακρύων...βασίζονται σε σημείο γέλιου και δακρύων στην ανάγκη του αρσενικού για σεξ και ότι καλώς ή κακώς θα πάει πάλι. Ναι θα πάει...αλλά θα πάει λιγότερο, πιο επιλεκτικά, σε σημείο που θα κλείσουν πολλά μαγαζιά για να μείνουν λιγότερα. Πόρνες κατώτερης εμφάνισης και υπηρεσιών θα καταλήξουν να δουλεύουν για αστεία ποσά, και να μην ξεχνάμε...η πορνεία είναι καλώς ή κακώς δουλειά με συντομότερη ημερομηνία λήξης, προφανώς δεν λειτουργεί έτσι, με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να ζουν Γολγοθά.
Η οποιαδήποτε προσπάθεια για ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ πρακτικές μάρκετινγκ του στυλ με κάνα εξτραδάκι όλα γίνονται καλύτερα, ανεβάζουν το κόστος, αλλάζουν τον αγοραίο έρωτα από είδος διασκέδασης σε είδος πολυτελείας, με ότι συνεπάγεται για τα είδη πολυτελείας και πόσο μάλλον σε μια χώρα προτελευταία στην Ε.Ε σε αγοραστική δύναμη. Επίσης το εξτραδάκι πέρα από καλό σε αρκετές περιπτώσεις είναι σκέτο "νταβατζηλικι" απέναντι στον άντρα/πελάτη.

Δεν υπάρχει διαχωρισμός Φυλής/Μετάξι/πιάτσες/βίζιτες! Ένας "επενδυτής" πχ λέει: δίνω 50€ τη βδομάδα, πότε θα πάω εδώ πότε θα πάω εκεί, ενώ πχ ταυτόχρονα μαζεύω μαρούλι για την εσκορτ του γουστάρω. πχ 50€ = 5φορες ή 3 φορές ή 2 φορές. Και τον "επενδυτή" πρέπει να στοχεύουν σαν πελάτη, όχι αυτόν που θα δώσει 50 για μια φορά αλλά θα ναι μια φορά στις τρεις βδομάδες.

Θα άκουγα σίγουρα αβερτα παράπονα από ιερόδουλες και λοιπούς...δε μας νοιάζει! (πελάτες) ο πελάτης που είναι "επενδυτής" και τακτικός, δεν είναι πλούσιος, δεν κάνει καλή δουλειά μάλλον, ούτε τόσα βγάζει. Στις δουλειές που κάνει τον γαμανε ανάποδα, τα λεφτά του είναι φορολογημενα. Η πορνεία έχει το καλό και το κακό ταυτόχρονα να είναι "κλειστό επάγγελμα" με όλα τα μειονεκτήματα που ακολουθούν τα κλειστά επαγγέλματα...τοποθετήσεις και αξιώσεις εκτός πραγματικότητας.
Βαριέμαι, ίσως αργότερα, ότι άλλο.
Διδακτορική διατριβή στη συμπεριφορά καταναλωτή οίκων ανοχής. Γενικά σαν παρατήρηση έχω να πω από τα όσα έχω δει τα τελευταία χρόνια για τα σπίτια είναι μεγάλη ένεση ζωής οι Πακιστανοί, οι οποίοι υπάρχει ενδεχόμενο να έχουν και αυτοί τα στανταράκια τους και τους βλέπω αρκετά ενεργούς στο παιχνίδι αλλά είναι και εύκολα λεφτά για τις κοπέλες (με όσες έχω συζητήσει τουλάχιστον). Είναι τεράστιος ο πληθυσμός τους πλέον στην Αθήνα (κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ζήτησης) και η ανάγκη τους για σεξ καθώς στην Ελλάδα δεν τους πρόκειται να τους κοιτάξει ούτε θηλυκιά γάτα. Επομένως ο αγοραίος έρωτας για αυτούς είναι μονόδρομος. Τώρα στο κομμάτι του κεφαλιού των μπουρδέλων πραγματικά δεν έχω γνώση του τι συμβαίνει και πως σχεδιάζουν βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, αλλά σίγουρα συμφωνώ με τον evil ότι υπάρχουν λύσεις και υπάρχουν πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Διδακτορική διατριβή στη συμπεριφορά καταναλωτή οίκων ανοχής. Γενικά σαν παρατήρηση έχω να πω από τα όσα έχω δει τα τελευταία χρόνια για τα σπίτια είναι μεγάλη ένεση ζωής οι Πακιστανοί, οι οποίοι υπάρχει ενδεχόμενο να έχουν και αυτοί τα στανταράκια τους και τους βλέπω αρκετά ενεργούς στο παιχνίδι αλλά είναι και εύκολα λεφτά για τις κοπέλες (με όσες έχω συζητήσει τουλάχιστον). Είναι τεράστιος ο πληθυσμός τους πλέον στην Αθήνα (κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ζήτησης) και η ανάγκη τους για σεξ καθώς στην Ελλάδα δεν τους πρόκειται να τους κοιτάξει ούτε θηλυκιά γάτα. Επομένως ο αγοραίος έρωτας για αυτούς είναι μονόδρομος. Τώρα στο κομμάτι του κεφαλιού των μπουρδέλων πραγματικά δεν έχω γνώση του τι συμβαίνει και πως σχεδιάζουν βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, αλλά σίγουρα συμφωνώ με τον evil ότι υπάρχουν λύσεις και υπάρχουν πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν.
την περίμενα πως και πως αυτήν την τοποθέτηση...Ναι, οι Πακιστανοί ήταν η ένεση ζωής στους οίκους ανοχής μιας και η μάχη της ποιότητας για τον Έλληνα και τον Αλβανό ως πελατες έχει λίγο έως πολύ χαθεί από τους οίκους ανοχής. Δεν είναι τυχαίο πως πλέον και Φυλής οι έγχρωμοι αποτελούν καθημερινό κομμάτι των επενδυτών. Ειδικά στο Μετάξι Πάκια και Λατίνες βρίσκουν για λίγο ο ένας στον άλλον κάτι από τη χαμένη τους πατρίδα
Πάμε τώρα στα δυσοίωνα...Θα ωριμάσουν γρήγορα ως καταναλωτικό κοινό, μέσα το πολύ σε μια τετραετία θα έχουν χορτάσει, θα έχουν φέρει γυναίκες εδώ, θα έχουν πάει κάποιοι πίσω, κτλ. Επίσης, ξέρουν ότι τους βρίζουν, ότι δεν τους εκτιμούν, ότι τους κοροϊδεύουν, μου το έχουν πει, είναι ένας λόγος που ανεβαίνουν Φυλής. Στα δύσκολα επίσης έχουν και δικές τους γυναίκες και γαμιουνται και μεταξύ τους. Σε λίγο καιρό από τώρα ο Ασιάτης θα έχει τις ίδιες απαιτήσεις όπως ο Έλληνας... Λέει το πάτερ ημών κάποια στιγμή: "τον άρτον υμών τον επιούσιο φως ημίν σήμερον" Αυτό δεν πάει ένα μαγαζί πουθενά...επίσης η Κωνσταντινούπολη έπεσε μια φορά από τους Σταυροφόρους το 1204, με κάτι μαγκιές/κλανιές την έβγαλε καθαρή μέχρι το 1453 που απλά...δεν είχε άλλο, μέχρι εκεί μπόρεσε το μαγαζί.

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
574
Πόντοι
80
την περίμενα πως και πως αυτήν την τοποθέτηση...Ναι, οι Πακιστανοί ήταν η ένεση ζωής στους οίκους ανοχής μιας και η μάχη της ποιότητας για τον Έλληνα και τον Αλβανό ως πελατες έχει λίγο έως πολύ χαθεί από τους οίκους ανοχής. Δεν είναι τυχαίο πως πλέον και Φυλής οι έγχρωμοι αποτελούν καθημερινό κομμάτι των επενδυτών. Ειδικά στο Μετάξι Πάκια και Λατίνες βρίσκουν για λίγο ο ένας στον άλλον κάτι από τη χαμένη τους πατρίδα
Πάμε τώρα στα δυσοίωνα...Θα ωριμάσουν γρήγορα ως καταναλωτικό κοινό, μέσα το πολύ σε μια τετραετία θα έχουν χορτάσει, θα έχουν φέρει γυναίκες εδώ, θα έχουν πάει κάποιοι πίσω, κτλ. Επίσης, ξέρουν ότι τους βρίζουν, ότι δεν τους εκτιμούν, ότι τους κοροϊδεύουν, μου το έχουν πει, είναι ένας λόγος που ανεβαίνουν Φυλής. Στα δύσκολα επίσης έχουν και δικές τους γυναίκες και γαμιουνται και μεταξύ τους. Σε λίγο καιρό από τώρα ο Ασιάτης θα έχει τις ίδιες απαιτήσεις όπως ο Έλληνας... Λέει το πάτερ ημών κάποια στιγμή: "τον άρτον υμών τον επιούσιο φως ημίν σήμερον" Αυτό δεν πάει ένα μαγαζί πουθενά...επίσης η Κωνσταντινούπολη έπεσε μια φορά από τους Σταυροφόρους το 1204, με κάτι μαγκιές/κλανιές την έβγαλε καθαρή μέχρι το 1453 που απλά...δεν είχε άλλο, μέχρι εκεί μπόρεσε το μαγαζί.
Μα συμφωνώ σε αυτά που λες και για αυτό αναφέρω ότι είναι μια ένεση ζωής. Πώς δίνουν στον άρρωστο χάπια μπας και κρατηθεί στη ζωή μέχρι να τραβηχτεί η πρίζα. Ο αγοραίος έρωτας είναι περίεργη αγορά γενικά.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Μα συμφωνώ σε αυτά που λες και για αυτό αναφέρω ότι είναι μια ένεση ζωής. Πώς δίνουν στον άρρωστο χάπια μπας και κρατηθεί στη ζωή μέχρι να τραβηχτεί η πρίζα. Ο αγοραίος έρωτας είναι περίεργη αγορά γενικά.
Με λίγα λόγια...οι εργαζόμενοι στα σπιτάκια...φτιάχνουν υποδομές, επενδύουν όπως το κάθε υγιές μαγαζί, βγάζουν τα καβούρια από τις τσέπες, μαθαίνουν από τα λάθη τους, φέρνουν καλές γυναίκες, έχουν καλό κλίμα, τα λεφτά έρχονται, κρατάνε το επάγγελμα "κλειστό" δεν βάζουν την καθεμία μέσα ούτε τον καθένα. Βάζουν μέσα άτομα γνωστά, καλά, άτομα συγγενικά, οι κοπέλες να αποσύρονται σε αξιοπρεπείς ηλικίες και να μη γερνάνε μέσα στους οίκους και έξω στις πιάτσες, τα παιδιά τους να διαδέχονται τους γονείς, μαθαίνουν τη δουλειά, ξέρουν γράμματα, οικονομικά, marketing, επειδή η δουλειά είναι ΝΤΡΟΠΗ, και να ρωτήσουν τον καθένα που σερβίρει, που καθαρίζει, που ξεσκατιζει, που στέκεται όρθιος 10ωρα αν μέσα του ντρέπεται, ΝΑΙ είναι η απάντηση, να αφήσουν τις ντροπές όσοι δουλεύουν σε τέτοια μαγαζιά, να ντρέπονται μόνο όταν κοροϊδεύουν τον κόσμο, να ζήσουν καλά, μαγαζί που δεν κάνει αυτά που πρέπει δεν πάει καλά μικραίνει σαν μέγεθος ή και κλείνει. Αρκετά με τα δράματα και τις κουτοπονηριές.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.071
Πόντοι
12.436
Όλα τα θέατρα πέριξ της Πατησίων, Αλεξάνδρας, Δεριγνύ παίζουν κάτι απίστευτες παπαριές:confused: Ούτε με ένα μπουκάλι ουίσκι δεν βλέπονται...
Φουλ όμως όλα από τάχα ψαγμένες ελλεεινήδες κ ευνουχισμένους ψωροκουλτουριάρηδες.
από αυτούς ένα μεγάλο ποσοστό παίζει να τραβολογιέται στα θέατρα μπας και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και καταφέρουν να πηδήσουν καμιά κουλτουρού.
Αλλά από προσωπική πείρα, οι κουλτουρούδες δεν είναι η καλύτερη κατηγορία γυναικών για πήδημα. Θα μου πεις και ποια είναι...

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.071
Πόντοι
12.436
μόνο να ζαλίζουν μπάλες ξέρουν…ειδικά μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν (επιβεβαίωση, καλοπέραση ή όποια μορφή βοήθειας) μπορεί να σε κάνουν γιογιό και στο τέλος να μείνεις με το πουλί στο χέρι αλλά και ο μαλακάς της υπόθεσης.
άστα συνάδελφε, τα ξέρω από πρώτο χέρι :cheesy:

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
από αυτούς ένα μεγάλο ποσοστό παίζει να τραβολογιέται στα θέατρα μπας και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και καταφέρουν να πηδήσουν καμιά κουλτουρού.
Αλλά από προσωπική πείρα, οι κουλτουρούδες δεν είναι η καλύτερη κατηγορία γυναικών για πήδημα. Θα μου πεις και ποια είναι...
οι κουλτουρούδες στο γαμήσι είναι ή του ύψους ή του βάθους φίλε μου, σε κάθε περίπτωση κάτι που θα θυμάσαι...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
300€ τη μέρα x 25 ας πούμε μέρες είναι 7500€! προφανώς μπορεί να πάρει και παραπάνω ρεπό αν θέλει η κοπέλα. ο μέσος μισθός στην Ελλάδα είναι ανάμεσα σε 800€-1100€! και φορολογητέα. Αλήθεια ΤΙ έχει σπουδάσει η Ιζαμπέλα και η κάθε Ιζαμπέλα και παίρνει ΤΟΣΑ και θέλει και ΠΑΡΑΠΑΝΩ και με ΛΙΓΟΤΕΡΟ κόπο? Αν δεν θέλουν τις πουτσες να μη δουλεύουν σαν πουτάνες. Ρεαλισμος για τα όμορφα κακομαθημένα κορίτσια μας! Μόνο καλό θα τους κάνει! Σε όλους τους λαούς σε όλες τις θρησκείες, η ύβρις τιμωρείται από τη Νέμεση.
Εγώ θεωρώ ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα από την άλλη πλευρά, την δική τους
Τα συνεχόμενα δωμάτια δεν συμβαινουν σε όλους τους Οίκους. Και όταν συμβεί θα διαρκέσει μέχρι 2-3 ώρες μέχρι εκεί.
Για αυτό λέω 1k (2k?) την ημέρα, τα μισά τα μοιράζονται τρία κορίτσια (μιλάω για οίκο με 1 άτομο στην βάρδια). Μένουν 500. 3 τσα 200/3.
Μένουν 300 στον Οίκο, για μια μέρας; Αρχιδια λεφτά δηλαδη. ΨιλοΜιζερια!!!!

Ας μπουν ντουζ σε κάθε δωμάτιο, όπως Άγκυρας, και ας ανεβάσουν τιμές όσοι πιστεύουν στις υπηρεσίες τους και έχουν ρίξει λίγο κεφάλαιο ακόμα στο μαγαζί.

Η Περίπτωση ΊσαΜπέλλα:

Για να βγάλει 300€ από 30 πελ... Έβαζε μέσα και τον Πάκη με το ένα Ποδι στην ζούλα, και ανθρώπους με απόλυτα άσχημη στοματική υγιεινή, χωρίς κανένα δόντι, που τους φύλαγε στο στομα. Τους άφηνε όλους κωλο για 10 μονο (+100,,.150€?...
Καφλιρες, φτηνιαρικες κιολας...:undecided-old:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Εγώ θεωρώ ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα από την άλλη πλευρά, την δική τους
Τα συνεχόμενα δωμάτια δεν συμβαινουν σε όλους τους Οίκους. Και όταν συμβεί θα διαρκέσει μέχρι 2-3 ώρες μέχρι εκεί.
Για αυτό λέω 1k (2k?) την ημέρα, τα μισά τα μοιράζονται τρία κορίτσια (μιλάω για οίκο με 1 άτομο στην βάρδια). Μένουν 500. 3 τσα 200/3.
Μένουν 300 στον Οίκο, για μια μέρας; Αρχιδια λεφτά δηλαδη. ΨιλοΜιζερια!!!!

Ας μπουν ντουζ σε κάθε δωμάτιο, όπως Άγκυρας, και ας ανεβάσουν τιμές όσοι πιστεύουν στις υπηρεσίες τους και έχουν ρίξει λίγο κεφάλαιο ακόμα στο μαγαζί.

Η Περίπτωση ΊσαΜπέλλα:

Για να βγάλει 300€ από 30 πελ... Έβαζε μέσα και τον Πάκη με το ένα Ποδι στην ζούλα, και ανθρώπους με απόλυτα άσχημη στοματική υγιεινή, χωρίς κανένα δόντι, που τους φύλαγε στο στομα. Τους άφηνε όλους κωλο για 10 μονο (+100,,.150€?...
Καφλιρες, φτηνιαρικες κιολας...:undecided-old:
θα πρέπει να καταλάβουν οι οίκοι ανοχής τι σημαίνει "ταβάνι". Είναι σα να απαιτεί καποιος από ένα ταξί να σου δίνει 5000€ τη μέρα. Είναι ανέφικτο. Τα μπουρδέλα έχουν και αυτά το δικό τους ταβάνι. Ναι όλοι τα θέλουν όλα, τώρα και χωρίς κόπο, μηδενός εξαιρουμένου. Εάν κάποια μπει στο χώρο και θεωρεί πως ντε και καλά θα κάνει 30 εύκολα δωμάτια με πρόγραμμα απλό αποστειρωμενου θα βγάζει 7500€ συν bonus τότε είναι φάση: "άσε μας κουκλίτσα μου" Θα σου πω άλλο παράδειγμα...Νικόλ Αλβανή Φυλής...Εμένα μ αρέσει, ήταν καλό πακέτο εμφάνισης υπηρεσιών...τα έκανε όλα, συνέφερε...μια μέρα τα κόψε όλα, την έκοψα και γω, χτες διάβαζα για αυτήν σε κριτική τα ίδια. Ένας πελάτης όσο πιο κοντά βρίσκει την πλήρη σεξουαλική του ικανοποίηση σε μια εργαζόμενη θα αφήνει και τα ανάλογα ποσά...Όταν εγώ λιγουρευομαι και λαχταράω την τάδε πουτανα να την γλύψω, να την βάλω πχ στα 4 να μου πάρει πίπα, να την πάρω από κώλο...και αυτή μου ναι μην ακουμπάς μη φιλάς,.μόνο μουνί τότε θα πάω μια θα πάω δύο μετά...αυτό ήτανε! δε δε θέλω δε με θέλεις. Έτσι η Ιζα και η κάθε Ιζα έχει χρήμα, κάνει επενδύσεις κάνει θυσίες. Όσον αφορά τους πελάτες...να θυμάσαι ότι είναι πρόθυμοι να ακούσουν και να μάθουν...οι οίκοι έχουν κάτι που θέλει ο πελάτης να αγοράσει, αν του μιλήσεις μια δυο τρεις θα έρθει καθαρός πχ. Με άλλα λόγια...δεν μπορείς να περιμένεις κινήσεις έξυπνες, μάρκετινγκ, τρόπους, ελιγμούς από ανθρώπους που μέσες άκρες έχουν κατέβει από τα "βουνά", που θα τους πάρει καιρό για διάφορους λόγους να ανεβουν. Είναι πάρα πολύ τυχεροί που έχουν ένα τόσο δυνατό προϊόν στα χέρια τους που τελικά στο τέλος της μέρας τους σωζει. Θα αναρωτηθεί κανείς...μα καλά κάποτε υπήρχαν επιλογές και πολύ πιο πλούσιες υπηρεσίες...ναι κάποτε υπήρχε ανάγκη να βγάλουν λεφτά οι πουτάνες και έδιναν στον κόσμο, μετά βολεύτηκαν...Έτσι είσαι? θα πάω αλλού, θα πάω λιγότερο. Εγώ δεν περνάω τόσο καλά, εσύ βγάζεις λιγότερα. Σ' ένα κόσμο σκληρό κοιτάμε και οι δύο να επιβιώσουμε.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Επίσης θα πρέπει κάποιος να θυμάται...όταν κάποιος κλαίγεται που δεν βγάζει 7k € το μήνα γιατί...άκουσον άκουσον έχει έξοδα και υποχρεώσεις, Ε θέλει να περνάει και καλά, άνθρωπος είμαι, δε λέει και κάτι παράλογο....και εδώ μέσα μπαίνει ένα μέλος, ένας επισκέπτης και διαβάζει αυτά τα καραγκιοζοξευτιλικια την ίδια ώρα που δεν έχει για το ενοίκιο, που πονάει και δεν του βγαίνουν να πάει στο γιατρό, που δεν αγοράζει ένα ζευγάρι παπούτσια για να πάρει στο παιδί του...τότε σε καταριέται! είναι πάνω κάτω ο ίδιος πελάτης που στοχεύει ο αγοραίος έρωτας να του αφήσει λεφτά, είναι ο ίδιος πελάτης που αύριο μεθαύριο θα δει μπροστά του ενα κακομαθημένο κοριτσάκι με ύφος 1000 καρδιναλίων να κάνει απλό...Ε δε θα πάει. Και να θυμάται ο καθένας, όσα λεφτά να ρίχνει κάποιος σε διαφήμιση και δεν ξέρω και γω τι...η καλύτερη διαφήμιση θα παραμένει πάντα η: "απο στόμα σε στόμα" και αυτό δεν παίρνει αμφισβήτηση. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει, αν δεν την νοιώθει κάποιος είναι οκ τουλάχιστον να μείνει στο: η σιωπή είναι χρυσός. Εάν κάποιος και κάποια θέλει πολλά λεφτά, τζάμπα λεφτά να πάρει χαρτί και μαρκαδόρο και να αρχίσει να τα ζωγραφίσει.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
δύσκολα μπορεί ο εργαζόμενος στον αγοραίο έρωτα με αφουγκραστει τον συνολικό κοινωνικό και οικονομικό παλμό. Όντας σχεδόν πάντα οικονομικός μετανάστης συγκροτεί "μικρές πατρίδες" μέσα στην πατρίδα που είναι και ζει εκεί...ασφαλής, δυστυχής, Μακάριος μα όχι ευτυχής (ότι πιο κοντινό στην ευτυχία πάντα), έγκλειστος, αποστειρωμενος. Δεν το κατακρίνω είναι απολύτως φυσιολογικό. Έτσι είναι όταν παντρεύεται το ένστικτο επιβίωσης με τη σύγχρονη κοινωνία. Πάντως το να ζει στον κόσμο του όσο βολικό και όμορφο και να είναι, "οφείλει" αν έχει παρτίδες με την ευρύτερη κοινωνία να κινείται και αυτός ανάλογα
Παίρνει χρόνο και εξαρτάται από την ποιότητα του ξένου και την ποιότητα της κοινωνίας που επέλεξε να μεταναστεύσει. Πάει πολύ μακριά η κουβέντα

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
θα πρέπει να καταλάβουν οι οίκοι ανοχής τι σημαίνει "ταβάνι". Είναι σα να απαιτεί καποιος από ένα ταξί να σου δίνει 5000€ τη μέρα. Είναι ανέφικτο. Τα μπουρδέλα έχουν και αυτά το δικό τους ταβάνι. Ναι όλοι τα θέλουν όλα, τώρα και χωρίς κόπο, μηδενός εξαιρουμένου. Εάν κάποια μπει στο χώρο και θεωρεί πως ντε και καλά θα κάνει 30 εύκολα δωμάτια με πρόγραμμα απλό αποστειρωμενου θα βγάζει 7500€ συν bonus τότε είναι φάση: "άσε μας κουκλίτσα μου" Θα σου πω άλλο παράδειγμα...Νικόλ Αλβανή Φυλής...Εμένα μ αρέσει, ήταν καλό πακέτο εμφάνισης υπηρεσιών...τα έκανε όλα, συνέφερε...μια μέρα τα κόψε όλα, την έκοψα και γω, χτες διάβαζα για αυτήν σε κριτική τα ίδια. Ένας πελάτης όσο πιο κοντά βρίσκει την πλήρη σεξουαλική του ικανοποίηση σε μια εργαζόμενη θα αφήνει και τα ανάλογα ποσά...Όταν εγώ λιγουρευομαι και λαχταράω την τάδε πουτανα να την γλύψω, να την βάλω πχ στα 4 να μου πάρει πίπα, να την πάρω από κώλο...και αυτή μου ναι μην ακουμπάς μη φιλάς,.μόνο μουνί τότε θα πάω μια θα πάω δύο μετά...αυτό ήτανε! δε δε θέλω δε με θέλεις. Έτσι η Ιζα και η κάθε Ιζα έχει χρήμα, κάνει επενδύσεις κάνει θυσίες. Όσον αφορά τους πελάτες...να θυμάσαι ότι είναι πρόθυμοι να ακούσουν και να μάθουν...οι οίκοι έχουν κάτι που θέλει ο πελάτης να αγοράσει, αν του μιλήσεις μια δυο τρεις θα έρθει καθαρός πχ. Με άλλα λόγια...δεν μπορείς να περιμένεις κινήσεις έξυπνες, μάρκετινγκ, τρόπους, ελιγμούς από ανθρώπους που μέσες άκρες έχουν κατέβει από τα "βουνά", που θα τους πάρει καιρό για διάφορους λόγους να ανεβουν. Είναι πάρα πολύ τυχεροί που έχουν ένα τόσο δυνατό προϊόν στα χέρια τους που τελικά στο τέλος της μέρας τους σωζει. Θα αναρωτηθεί κανείς...μα καλά κάποτε υπήρχαν επιλογές και πολύ πιο πλούσιες υπηρεσίες...ναι κάποτε υπήρχε ανάγκη να βγάλουν λεφτά οι πουτάνες και έδιναν στον κόσμο, μετά βολεύτηκαν...Έτσι είσαι? θα πάω αλλού, θα πάω λιγότερο. Εγώ δεν περνάω τόσο καλά, εσύ βγάζεις λιγότερα. Σ' ένα κόσμο σκληρό κοιτάμε και οι δύο να επιβιώσουμε.
Δεν διαφωνώ μαζί σου!
Πάντως, το όλο οικονομικό μικροσυστημα με μπερδεύει. Το 2008 που είχα τσαρκαρει και καρφώσει Ιάσωνος, είχα δώσει 10. Όσο χαμηλά και να ήταν ο πληθωρισμός μέχρι το 2020, ένα 1% θα υπήρχε.
Ξανά σκάω μετά από τόσα χρόνια, προπερσυ και μου λέει ο τσα 10. Θυμάμαι πόσο εντύπωση μου είχε κάνει. Λέω κάποιο λάθος θα έχει γίνει. Μετά βγαίνει μια χοντρή , άσχημη και περασμένης ηλικίας στο σαλόνι και εκεί τα κατάλαβα όλα. Σταθερή τιμη - πτώση ποιότητας.
Κάτι πρεπει να γίνει όμως.
Δεν βλέπω να μακροημέρευει το σύστημα γενικά...

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Δεν διαφωνώ μαζί σου!
Πάντως, το όλο οικονομικό μικροσυστημα με μπερδεύει. Το 2008 που είχα τσαρκαρει και καρφώσει Ιάσωνος, είχα δώσει 10. Όσο χαμηλά και να ήταν ο πληθωρισμός μέχρι το 2020, ένα 1% θα υπήρχε.
Ξανά σκάω μετά από τόσα χρόνια, προπερσυ και μου λέει ο τσα 10. Θυμάμαι πόσο εντύπωση μου είχε κάνει. Λέω κάποιο λάθος θα έχει γίνει. Μετά βγαίνει μια χοντρή , άσχημη και περασμένης ηλικίας στο σαλόνι και εκεί τα κατάλαβα όλα. Σταθερή τιμη - πτώση ποιότητας.
Κάτι πρεπει να γίνει όμως.
Δεν βλέπω να μακροημέρευει το σύστημα γενικά...
γιατί? ακόμα και μετά την οικονομική κρίση η Φυλής είχε πρώτης ποιότητας κοπέλες και υπηρεσίες και ας έλεγαν κάποιοι μαλακίες και το Μετάξι ήταν φοβερό. μέχρι τον κοβιντ τα πράγματα ήταν μια χαρά, μετά ήταν λες και ξαφνικά το όλο σύστημα ήθελε να πέσει! Θες άλλο παράδειγμα? Κλαιγανε εδώ μέσα ώσπου...Ναι ναι ρε φίλε ΝΑΙ ξέρεις ποια ήρθε? Η ΗΛΕΚΤΡΑ! ΝΑΙ δεν είναι ψέμμα, γύρισε! :2funny::2funny::2funny: Ποια η Ηλέκτρα έτσι? Ξέρεις πως γύρισε? Βαριεστημενη, σε χρόνο dt έκοψε τον κωλο, ταλαιπωρήθηκε λίγο αλλάζοντας δύο τρία μπουρδέλα και πήγε στην ευχή πάλι! Πλέον το να πας στους οίκους σχεδόν εισοδυναμει με κλεψιά για τον πελάτη! Με απειροελάχιστες εξαιρεσεις. Πλέον δεν είναι βόλτα, είναι "κατούρημα" και ως τέτοιο το πληρώνουμε.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
γιατί? ακόμα και μετά την οικονομική κρίση η Φυλής είχε πρώτης ποιότητας κοπέλες και υπηρεσίες και ας έλεγαν κάποιοι μαλακίες και το Μετάξι ήταν φοβερό. μέχρι τον κοβιντ τα πράγματα ήταν μια χαρά, μετά ήταν λες και ξαφνικά το όλο σύστημα ήθελε να πέσει! Θες άλλο παράδειγμα? Κλαιγανε εδώ μέσα ώσπου...Ναι ναι ρε φίλε ΝΑΙ ξέρεις ποια ήρθε? Η ΗΛΕΚΤΡΑ! ΝΑΙ δεν είναι ψέμμα, γύρισε! :2funny::2funny::2funny: Ποια η Ηλέκτρα έτσι? Ξέρεις πως γύρισε? Βαριεστημενη, σε χρόνο dt έκοψε τον κωλο, ταλαιπωρήθηκε λίγο αλλάζοντας δύο τρία μπουρδέλα και πήγε στην ευχή πάλι! Πλέον το να πας στους οίκους σχεδόν εισοδυναμει με κλεψιά για τον πελάτη! Με απειροελάχιστες εξαιρεσεις. Πλέον δεν είναι βόλτα, είναι "κατούρημα" και ως τέτοιο το πληρώνουμε.
Δεν έχεις άδικο φίλε μ!

Και υπολογιζω και το εξής:
Εσύ παλιός, φαντάζομαι ωραίο τυπάκι και σε ξέρουν οι Οίκοι, εγώ Κιμπαρης, μισαωρακιας και παιχνίδιαρης", την ψιλοπαλευουμε. Φαντάζομαι θα υπάρχουν παληκάρια που βιώνουν μόνο αυτή τη μαυριλα:undecided-old::(:confused::angry:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Δεν έχεις άδικο φίλε μ!

Και υπολογιζω και το εξής:
Εσύ παλιός, φαντάζομαι ωραίο τυπάκι και σε ξέρουν οι Οίκοι, εγώ Κιμπαρης, μισαωρακιας και παιχνίδιαρης", την ψιλοπαλευουμε. Φαντάζομαι θα υπάρχουν παληκάρια που βιώνουν μόνο αυτή τη μαυριλα:undecided-old::(:confused::angry:
Ας συνοψίσουμε με τρόπο ειλικρινή, παραγωγικό μα πάνω απ' όλα φιλικό. Η αλήθεια είναι σκληρή για όλους εμάς τους ανθρώπους γιατί είναι απόλυτη, μα οι άνθρωποι δεν είμαστε μηχανές, το να ξέρουμε τι γίνεται ή τι πρέπει να γίνει είναι σκληρό και μη εφαρμόσιμο πολλές φορές. Στον αγοραίο έρωτα λοιπόν, θεωρώ εγώ, μπορούν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, απλές ανθρώπινες, χωρίς υπερβολές. Σίγουρα ο σκοπός είναι το οικονομικό κέρδος μα να μη χαθεί ο χαρακτήρας και η ψυχή του κάθε εργαζόμενου στο κυνήγι του ευρώ, και από την άλλη να απευθύνεται στους περισσότερους δυνατούς πελάτες. Νομίζω πως έχουμε καλύψει πλήρως το θέμα. :thumbsup:

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
Το "ταβάνι" των μπουρδέλων δεν ορίζεται από τις εργαζόμενες, παράδειγμα αν δε βγαίνει το χρήμα η εργαζόμενη θα φύγει και θα πάει φτηνότερα, όμως το μαγαζί θα κλείσει, δε θα μειώσει τιμές.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Το "ταβάνι" των μπουρδέλων δεν ορίζεται από τις εργαζόμενες, παράδειγμα αν δε βγαίνει το χρήμα η εργαζόμενη θα φύγει και θα πάει φτηνότερα, όμως το μαγαζί θα κλείσει, δε θα μειώσει τιμές.
Ναι προφανώς και δεν ορίζεται από την κάθε εργαζόμενη αν και τελικά η εργαζόμενη είναι το μέσο προς την οροφή ή μη. Ορθότατα δε θα μειώσει τιμές, θα πρέπει να κοιτάξει να βρει άξια κοπέλα/κοπέλες να το παλέψει και να μην κλείσει. Αν κλείσει τώρα...έκλεισε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.839
Πόντοι
49.090
το κρεβάτι στο Ιάσωνος 30α κυριολεκτικά πήρε φωτιά... @Επιρρεπής
IMG-593740a8ccdda0f6407a9095377547d7-V.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom