Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (3 μέλη και 106 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Επιτυχημένη κατάθεση τελικά Ντιάνα μπανάνα, πολυ ξηγημένη και ας χαλασε λίγο εμφανησιακα.

Τα Λατίνια μαζι της είχαν ουρά, προσωπικά βρίσκω ποιο ωραία τα λατίνια του Φ61 (Μαρία) υπόγα και Φ71 ισόγειο, ειδικά την Σοφία, που ξαναπείρα 3η φορά, ματάρες, κορμάρα πολυ καλο στήσιμο στα 4, αλλά λίγο εώς πολυ κουρασμένη σε σχέση με τις προηγούμενες φορές, βγαίνοντας την είπε στην τσατσα που δεν χτύπησε πόρτα και η τσατσα απάντησε "9 μινούτ",
η αλήθεια είναι πως ήταν περίπου 11'+ μαζί μου αλλα έκανα τον μαλάκα γιατι αργούσα να τελειώσω μετα το άρμεγμα της μπανάνας .... χαχαχαχαχ.

kostaras1312

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2025
Κριτικές
1
Like
2.293
Πόντοι
441
3η βάρδια Μιλφ/γκιλφ καποια για βαθύ τσιμπούκι χύσιμο στόμα ;;

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.479
Πόντοι
2.536

28/12/25

19:15

μίνι στοχευμένη επίσκεψη λόγω έλλειψης χρόνου και όρεξης

Φωκαίας

1000028382.jpg

Φιλιππίδου
  • 11α: Τζένιφερ, Ντιάνα, Λούνα
Φυλής
Reuzel: -τι πρόγραμμα κάνεις;
Τσατσά: -απλό
Reuzel: -εγώ μπορώ να γλείψω;
Τσατσά: -όχι

:badair:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ο παρακάτω οίκος δεν περιλήφθηκε στην ενημέρωση

Πλήρωσα και μπήκα στο δωμάτιο. Μετά από 5 λεπτά ήρθε η πουτάνα

Π: -γεια
R: -γεια σου
Π: -πολύ σοβαρός είσαι
R: -είναι πρώτη φορά μαζί σου, για αυτό

Την έβαλα στα 4 και άρχισα να της γλείφω την κωλοτρυπίδα. Πλήρης απαξίωση στο μουνί

R: -φαίνεται λίγο ανοιχτή. Στην δουλειά έγινε αυτό ή έξω;
Π: -τι ρωτάς; :D: Στην δουλειά δεν το κάνω αυτό
R: -κανένα έξτρα κάνεις;
Π: -τι εννοείς;
R: -να σου πω τι μου αρέσει;
Π: -ναι
R: -μου αρέσει να με κατουράνε
Π: -τώρα δύσκολο, κάποια άλλη φορά αν θες
R: -φαντάζομαι χωρίς έξτρα € ε;
Π: -εε, έξτρα 10€
R: -έλα, χωρίς έξτρα. Και θα έρχομαι συχνά σε σένα

Τέλοσπάντων, δέχτηκε τζαμπέ

Της άνοιγα τα κωλομάγουλα και μαζί με αυτά άνοιγε και η τρύπα της. Φυσικά έχωσα την γλώσσα μου μέσα, περίπου 1 εκατοστό

Π: -έχω πλυθεί. Είμαι καθαρή
R: -καλά και να μην ήσουν δεν πειράζει
Π: -όχι, δεν είναι σωστό

Την άφησα και γύρισε να μου πάρει πίπα μέχρι να βαρεθεί

Της είπα να με καβαλήσει αλλά ανάποδα ώστε να βλέπω τον κώλο της. Σφιχτομούνα δεν την λες αλλά το κουνούσε καλά και μου άρεσε η θέα

Μόλις κουράστηκε, ξεκαβάλησε και γύρισε στα 4

R: -να τον βάλω στον κώλο;
Π: -όχι

Την γάμησα 1-2 λεπτά μέχρι που έχυσα

R: -οπότε πώς θα να το κάνουμε; Να έρχομαι να σε ρωτάω στο σαλόνι;
Π: -ναι ή να με φωνάζεις για να μου μιλήσεις. Κάθε 15-20 λεπτά τουαλέτα πηγαίνω

Για χέσιμο δεν της είπα. Λέω να σπάσει λίγο περισσότερο ο πάγος πρώτα

:sleeping:

Τελευταία τροποποίηση:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.479
Πόντοι
2.536

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.176
Πόντοι
2.906
Όχι, 19. Η γνωστή Άννα του 19. Δεν συγκράτησα αν είναι ανοιχτό το 13
Συνεχως κλειστο το βλεπω,κ τη βρηκα τοτε στη 2η μερα που σας το λεγα,επρεπε να μπω.Τωρα στοχευω Τζενιφερ και Σανελ,καλα βολια!(Γνωστη Αννα η Ρωσιδα η μικρη λες που ταν μαζι με Καιτη?Καιτη εχεις δει οπως γραφτηκε?)

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.479
Πόντοι
2.536
(Γνωστη Αννα η Ρωσιδα η μικρη λες που ταν μαζι με Καιτη?Καιτη εχεις δει οπως γραφτηκε?)
Ναι αυτή και νομίζω είναι Μολδαβέζα. Την Καίτη δεν την έχω δει από τότε που έφυγε

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.176
Πόντοι
2.906
Ναι αυτή και νομίζω είναι Μολδαβέζα. Την Καίτη δεν την έχω δει από τότε που έφυγε
Και απογευμα η Αννα?Παιζει και να προλαβαινω.Αν ειναι αδυνατη καλιγγραμμη ειναι μαλλον αυτη.Η Καιτη ξαναεμφανιστηκε 1η βαρδια νομιζω.Καλα βολια!

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
45
Like
4.012
Πόντοι
2.831
Δοκιμή Χριστίνας - Όλγας στο Φώκαιας 17Α αρχή 2ης βάρδιας έμεινα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες, το τιμά το 20ρικο ανέβηκα και επάνω στο Β η Ξένια πάλι σε μισάωρο πρόγραμμα. 2η κατάθεση μετάξι μεριά στην Τζένιφερ στο Ιάσονος 31 πρώτη πόρτα δεξιά με πολύ μέτριες υπηρεσίες δεν θα ξαναπάω και 3η κατάθεση στην Τζένιφερ πάλι Ιάσονος 20Β όροφος με αρκετά καλή πίπα αλλά ψιλοκλεβει στις στάσεις εάν και έφαγε όργωμα η καημένη για αρκετή ώρα και τελικά την έχυσα με φραπέ στα πορνοτακουνα έχοντας την στα 4 να βλέπω το λατίνικο καλοσχηματισμένο μουνακι της

Σε άλλα νεα είδα 2 κορασίδες να μπαίνουν στο πορνομολ στον πρώτο δεξιά όροφο (6) οίκος;; Με την χοντρή ανάγωγη τσατσά από τον κάτω οίκο με τις μπούκλες που σήμερα ήταν πολύ ευδιάθετη ( λες να έκανε την ταρζανια κανένα ναυάγιο;; ) λοιπόν οι κοπέλες είναι άνω του μέσου όρου της περιοχής αλλά άκουσον άκουσον 15 λεπτά 40€ 30 λεπτα 50€ απλό πρόγραμμα και δέχονται και φιλάκια παντού... Δεν ξέρω εάν τα κάνουν όντως οι κοπέλες μέσα αλλά αρνούμαι να δώσω τόσα λεφτά στο μετάξι ενώ με τα ίδια παίρνω 4-5 φορές άλλες η 2 στην φυλής

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
45
Like
4.012
Πόντοι
2.831
Και απογευμα η Αννα?Παιζει και να προλαβαινω.Αν ειναι αδυνατη καλιγγραμμη ειναι μαλλον αυτη.Η Καιτη ξαναεμφανιστηκε 1η βαρδια νομιζω.Καλα βολια!
Την είδα και εγώ την Άννα αλλά μου φαίνεται μπήκε στον αυτόματο και αυτή μετά την τελευταία συνεδρία που είχαμε. Συνήθως δεν κάθεται μέχρι αργά 8-9 μμ συνήθως τελειώνει

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.176
Πόντοι
2.906
Την είδα και εγώ την Άννα αλλά μου φαίνεται μπήκε στον αυτόματο και αυτή μετά την τελευταία συνεδρία που είχαμε. Συνήθως δεν κάθεται μέχρι αργά 8-9 μμ συνήθως τελειώνει
Α πολυ λιγο αλλα εστω διαφορετικη βαρδια με Καιτη να ξερουμε αν οχι σε ιδια.Εξαφανιστηκε κ η καινουρια του φωκ13.Σε αλλα νεα βαρετα τωρα εδω.Σανελ ξανα μετα τις μερες απουσιας και μονη αλλαγη Ρενατα στο Φιλ πανω καινουρια με φατσαρα γλυκια και κιλα για τους λατρεις,αδυνατη αυτη θα καψει καρδιες,πολυ γλυκια φατσα αλλα γεματος λατιν κωλος για τους ενδιαφερομενους.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.409
Πόντοι
446
Δοκιμή Χριστίνας - Όλγας στο Φώκαιας 17Α αρχή 2ης βάρδιας έμεινα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες, το τιμά το 20ρικο ανέβηκα και επάνω στο Β η Ξένια πάλι σε μισάωρο πρόγραμμα. 2η κατάθεση μετάξι μεριά στην Τζένιφερ στο Ιάσονος 31 πρώτη πόρτα δεξιά με πολύ μέτριες υπηρεσίες δεν θα ξαναπάω και 3η κατάθεση στην Τζένιφερ πάλι Ιάσονος 20Β όροφος με αρκετά καλή πίπα αλλά ψιλοκλεβει στις στάσεις εάν και έφαγε όργωμα η καημένη για αρκετή ώρα και τελικά την έχυσα με φραπέ στα πορνοτακουνα έχοντας την στα 4 να βλέπω το λατίνικο καλοσχηματισμένο μουνακι της

Σε άλλα νεα είδα 2 κορασίδες να μπαίνουν στο πορνομολ στον πρώτο δεξιά όροφο (6) οίκος;; Με την χοντρή ανάγωγη τσατσά από τον κάτω οίκο με τις μπούκλες που σήμερα ήταν πολύ ευδιάθετη ( λες να έκανε την ταρζανια κανένα ναυάγιο;; ) λοιπόν οι κοπέλες είναι άνω του μέσου όρου της περιοχής αλλά άκουσον άκουσον 15 λεπτά 40€ 30 λεπτα 50€ απλό πρόγραμμα και δέχονται και φιλάκια παντού... Δεν ξέρω εάν τα κάνουν όντως οι κοπέλες μέσα αλλά αρνούμαι να δώσω τόσα λεφτά στο μετάξι ενώ με τα ίδια παίρνω 4-5 φορές άλλες η 2 στην φυλής
Καλα αυτο το φιλακια παντου παιζει πολυ τελευταια σαν καραμελα Μεταξι,ιδιως για λατινες.Μπορω να σου πω και με δεκαρικο που το ακουσα χτες να πας να τεσταρεις αλλα μην εκπλαγεις αν δε βγαλει ουτε σουτιεν η αλλη στο τελος..

Εδω βεβαια το λεει και η Ζανα το γηραιο και μεσα κανει οτιδηποτε να το αποφυγει πονταρωντας στο οτι κανεις δε θα επιχειρησει να τη φιλησει.Ελα ομως που υπαρχουν και ανωμαλοι και λαμπει η αληθεια :confused:

Οσο για Ξενια δεν ξερω τι σκατα κανει στο μισαωρο αλλα αμα σε καυλωνει και σε αφηνει με το πουλι στο χερι πριν τελειωσει ο χρονος οπως εμενα σημαινει πως εχει καλομαθει να αρμεγει αναιμακτα 60αρια απο αγαπουληδες και εχει ανατιμησει την αξια της,ουτε για φτυσιμο απο μενα.

Τελευταία τροποποίηση:

Baggelhs1973

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Κριτικές
3
Like
87
Πόντοι
0
Το 17β ήταν κλειστό και τώρα έφερε πάλι το ναυάγιο την Ξένια αυτή πάει έρχεται έχει χοντρινει έχει γεράσει Ρίτα,Μιχαέλα και Ξένια στο 17 θα πεθάνουν!κορίτσια πάρτε σύνταξη πόσο πια
Ακόμα είναι εκεί η Μιχαέλα σε λίγο θα κάνουν Βυζίτσα με το πι και αυτή και οι άλλες σαν τα μουσεία τα 3 ναυαγια

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
146
Like
26.854
Πόντοι
28.786
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξι κατα τις 23:00.... Επειτα απο την ενημερωση του Μητσου Μπαμπολα για την καινουργια μαυρουλα στο Κ32 την Σοφια αλλα και τη επιστροφη της Μιλανας στο ΜΑ 28 κουρτινα πηγα πρωτα Κ32 εκει αλλα δεν την προλαβα ειχε σχολασει και ηταν οι αλλες τρεις λατινες η Βανεσσα, η Ρουμπι και η Μαρια.... Εφυγα οπου πηγα καρφωτα για ΜΑ 28 κουρτινα για την Μιλανα η οποια μπορει για τον Μπαμπολα να ειναι μπαζ-άκι, για μενα ομως ειναι στανταρ-άκι εδω και χρονια χαχαχα...πλεον η Μιλανα ειναι ξανθια μιλφο νταρντανα με ελευθερη φλογερα και γλωσσοφιλα (με εσανς τσιγαριλας), φουλ πιασιματα 3αρες βυζαρες....σταθερη μιλφο αξία....

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
22
Like
2.193
Πόντοι
1.191
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξι κατα τις 23:00.... Επειτα απο την ενημερωση του Μητσου Μπαμπολα για την καινουργια μαυρουλα στο Κ32 την Σοφια αλλα και τη επιστροφη της Μιλανας στο ΜΑ 28 κουρτινα πηγα πρωτα Κ32 εκει αλλα δεν την προλαβα ειχε σχολασει και ηταν οι αλλες τρεις λατινες η Βανεσσα, η Ρουμπι και η Μαρια.... Εφυγα οπου πηγα καρφωτα για ΜΑ 28 κουρτινα για την Μιλανα η οποια μπορει για τον Μπαμπολα να ειναι μπαζ-άκι, για μενα ομως ειναι στανταρ-άκι εδω και χρονια χαχαχα...πλεον η Μιλανα ειναι ξανθια μιλφο νταρντανα με ελευθερη φλογερα και γλωσσοφιλα (με εσανς τσιγαριλας), φουλ πιασιματα 3αρες βυζαρες....σταθερη μιλφο αξία....
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, επιστροφή για λίγες μέρες ελλάντα, αλλά κλασσικό αναγνώστης των πορνοπετειών σας. Η Μιλάνα επέστρεψε από που? Ήταν σε άλλο οίκο πιο παλιά? Ευχαριστώ...

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
146
Like
26.854
Πόντοι
28.786
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, επιστροφή για λίγες μέρες ελλάντα, αλλά κλασσικό αναγνώστης των πορνοπετειών σας. Η Μιλάνα επέστρεψε από που? Ήταν σε άλλο οίκο πιο παλιά? Ευχαριστώ...
Ειχε "αδεια" απο οτι μου ειπε για να ξεκουραστει....Ηταν σε διαφορους οικους παλαιοτερα Περδικας 3 αριστερο και δεξι, ΜΑ 21 ισογειο, Ι44 παλαιο κτλ....

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.176
Πόντοι
2.906
Ξεχασα να αναφερω Χριστινα στο Φωκ17 κατω που την ειδα κ μεσα κ εξω στο δρομο οταν σχολασε.Δευτερη βαρδια ως 12 αυτη.Ειναι ξανθια με τατου μεγαλης επιφανειας στο σωμα και οκ κωλο.Δε τρελενεσαι αλλα ουτε κ τη λες ασχημη.Εκφυλη κ ειναι μια παραλλαγη της Αντζελας απο πανω.Θα μπορουσαν να ναι αδελφες η ξαδελφες.Σα συμπεριφορα μου φανηκε καλη καθως απαντουσε ακομα κ απο τη κουζινα.Μπηκαν ατομα,φαινεται να χει τη πελατεια της.Δε δοκιμασα αλλα μου κανει χωρις να την.εχω πρωτο στοχο.Προς νταρντανα χωρις κιλα με κωλο ενα κλικ μεγαλυτερο.Εξω ηταν ωραια κ με ρουχα.Σιγουρα θα σας αρεσει σε καποιους κ σε καποιους οχι ισως λογω των μεγαλων τατου.Η τσατσα ηρεμη παρα τις ερωτησεις μου στις 11.45 πριν σχολασουν.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.176
Πόντοι
2.906
Β βαρδια

Φωκ25 κατω
Χριστινα εκφυλη με πολυ μεγαλα τατου ομως κ ιδιαιτερο κωλο,νομιζω φουσκωμενα χειλη.Ταιριαστη πολυ με Αντζελα απο το πανω,φανταστειτε παρτουζα με τις ξανθες

Φιλ πανω
Νικολ

Φιλ κατω
Τζενιφερ,Λουνα

Φυλ61
Μαρια μαυρη καινουρια,ωραια ειναι,καλο σωμα,κανονικο θα πω.Ωραιο βλεμμα,ομορφη

Φυλ71 πανω
Σανελ

Γ βαρδια
Κορινα στο δρομο λογικα για Φυλ84 και Φιλ11 κατω Ελεν

*Φυλ67 Καρολινα κι αλλη μια,δε θυμαμαι βαρδια,νομιζω 3η γτ πηγαινοερχομουν αρα περασε η ωρα εκτος αν πηγαιναν σερι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom