Νέα

Σας καυλώνουν οι έγκυες γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sotomayor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καυλώνετε με τις εγκύους;;

• Την έσκιζα

Ψήφοι: 35 36,8%
  • Ναι

Ψήφοι: 26 27,4%
  • Έτσι κι έτσι

Ψήφοι: 7 7,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 14 14,7%
  • Ούτε καν...

Ψήφοι: 13 13,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    95

Sotomayor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
775
Πόντοι
81
Καλησπέρα παιδιά! Με αφορμή κάτι φωτογραφίες μιας εγκύου γυναίκας ενός μέλους του μπου που είδα, και είχε παρατάξει τις βυζάρες της, θέλω να μάθω εάν είμαι ο μόνος που καυλώνει τόσο πολύ με τις εγκύους ή αν έχω και συμπαραστάτη!
Εγώ πάντως την δικιά μου στην εγκυμοσύνη την ξεκωλιαζα.

chief1

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Like
161
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά! Με αφορμή κάτι φωτογραφίες μιας εγκύου γυναίκας ενός μέλους του μπου που είδα, και είχε παρατάξει τις βυζάρες της, θέλω να μάθω εάν είμαι ο μόνος που καυλώνει τόσο πολύ με τις εγκύους ή αν έχω και συμπαραστάτη!
Εγώ πάρα πολύ..

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.395
Πόντοι
1.346
Ναι κανουν βυζαρες, αλλα γινονται και πολυ χοντρομπουτες το οποιο με ξενερωνει λιγο.

• Like
Αντιδράσεις: chief1

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.855
Πόντοι
746
Που είναι αυτή η φωτό μιας και είμαι τρελός φαν! Είχα ένα στανταρακι φίλη που έμεινε από τον δικό της και βρισκόμασταν! Ωστόσο δεν είχε τόσο μεγάλα βυζια αλλά ήταν πολύ καυλα! Κι ήταν φουλ υγρή! Μακάρι να ξανατύχει!

MesaStinKavla

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Ισχύει ότι οι έγκυες καυλωνουν πολύ εύκολα και θελουν πολύ σεξ;

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.601
Πόντοι
446
Ισχύει ότι οι έγκυες καυλωνουν πολύ εύκολα και θελουν πολύ σεξ;
νομιζω εχουν μεγαλυτερες διακυμανσεις....μπορει σε καποια περιοδο καθολου....και σε καποια αλλη να λυσσανε για πουτσο

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.920
Πόντοι
456

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.849
Πόντοι
10.656
Εγγρ.
15 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
0
Έως και δεκαετία 80, οι γκαστρωμενες πουτανες είχαν τρομερη πέραση στα μπουρδέλα. Όχι μόνο για τα "γαλαρια" μαστάρια τους που παντα καβλωνουν τους γαμηκουλες, αλλά και γιατι γαμιώντανε και από το μουνι ακάπωτα! Τωρα μεχρι ποιο μήνα μπορουσαν να εργάζονται; Ξερω περιπτωσεις που δε σταματησαν ούτε μια μέρα!

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
441
Πόντοι
21
Καυλα να λυσσάνε…Μέχρι ποιον μήνα μπορείς να κάνεις σεξ;
1-3 μήνες no sex, 4-8 σεξ με προφύλαξη, 9ο μήνα σεξ ακαποτα, γιατί το σπέρμα περιέχει ουσία που "βοηθάει" να ανοίξει ο τράχηλος και να γεννήσει πιο εύκολα.

OP
OP
Sotomayor

Sotomayor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
775
Πόντοι
81
Ναι κανουν βυζαρες, αλλα γινονται και πολυ χοντρομπουτες το οποιο με ξενερωνει λιγο.
Καλά αυτό εξαρτάται από τον εκάστοτε σωματότυπο της γυναίκας. Αλλε;. βλέπεις και κάνουν μόνο μια κοιλίτσα.. άλλες κάνουν βυζάρες.. άλλες γίνονται γαλώτσες...

MpaTou3

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
119
Πόντοι
0
Ναι φουλ, φουσκώνουν τα βυζιά τους , έχουν αυξημένη λίμπιντο, όλα μέσα ακάποτα , σκέτη καύλα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.644
Πόντοι
3.936
Δεν μου αρέσουν οι έγκυες καθόλου, πιστεύω ότι σε αυτή την φάση της ζωής τους είναι αντισεξουαλικες και ανήμπορες ειδικά όταν βρίσκονται σε προχωρημένη κύηση. Και η κατασταση τους βγάζει περισσότερο το συναίσθημα της συμπόνιας. -Αντίθετα όμως βρίσκω αρκετά υπερβολική φαντασίωση την ημέρα του γάμου μιας όμορφης νύφης να την παίρνεις (στα γρήγορα) με το νυφικό έτσι αναπάντεχα στην τουαλέτα της αίθουσας του μετέπειτα γλεντιού- ακαπέλα με κρεμπιε σε φάση ντου από παντού.

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
5
Πόντοι
0
Με καυλωνουν τρέλα οι έγκυες.
Η πρώην γυναίκα μου μου ζητούσε μόνο να της ξεσκίζω τον πάτο όσο ήταν έγκυος και να της τον πλημμυρίζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom