Νηματάρα. Χαρούμενη Κυριακή πσυχούλες μου.
Θεωρώ δεν υπάρχει μουνάκιας καριέρας που να μην έχει φορτώσει χοντρή σε κάποια φάση. Είναι μαθηματική βεβαιότητα. Όταν ασχολείσαι επαγγελματικά με το μουνί, θα συμβεί.
Όπως σωστά επισήμαναν οι συνάδελφοι, υπάρχουν κατηγορίες χοντρής. Τις νταρντάνες τις σφιχτές με τα Μαναρό-σώματα τις βάζουμε ξεχωριστά, είναι οι γυναίκες που ξεχειλίζουν από το φόρεμά τους και τις κυκλοφοράς και τρίζει ο τόπος. Οριακά δεν τις λες χοντρές καν.
Γενικά το σημάδι είναι να 'ναι το βυζί μεγαλύτερο από τον κώλο/μέση. Άβυζη χοντρή είναι παγιδευμένη αδύνατη στο λίπος, σφίγγεται η ψυχή σου με το κακό.
Μεγάλο ρόλο παίζει το κοινωνικό πλαίσιο. Θυμάμαι όταν ήμουν νιός και γύριζα στα ηλιόλουστα βουλεβάρτα, το θεωρούσα τεράστια ντροπή να κυκλοφορώ χοντρή ως σένιος δανδής. Έπεφταν επάνω μου τα επιτημιτικά βλέμματα από τις περαστικές μουνάρες κι ένιωθα τη ντροπή ('Τί πρόβλημα έχει αυτός και κυκλοφορεί χοντρή;') να καίει τα μάγουλά μου. Τις ίδιες μουνάρες που όταν ήμουν σόλο δεν με κοιτούσαν καν κι αντίστοιχα με αγνοούσαν όταν κυκλοφόραγα μοντέλες. Στα γαμήσια μια χαρά κυρίες ήσαν, αλλά το ίδιο ισχύει για κάθε σοβαρή παρτεναίρ, δεν παίζουν ρόλο τα κιλά, αλλά η καύλα, η διάθεση της γυναίκας να ικανοποιήσει το Βασιλιά Πούτσο.
Μια πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση είναι η εξής : Αν μπορούσατε να ζείτε στη μέση του πουθενά με μια καυλοχοντρή σαν τη Samantha38G, να έχετε ένα OnlyFans και να κονομάτε από τα γαμήσια σας, εκτός κοινωνίας, μόνοι και τρελοί, πώς θα το βλέπατε τότε;
Το 'κυκλοφορώ μουνάρα' είναι σε πολύ μεγάλο βαθμο κοινωνική πίεση/κατασκεύασμα και δεν ρωτά ποτέ 'Πώς περνάς με τη μουνάρα; Είσαι ευτυχισμένος;' Βλέπει ο κόσμος ένα εργαλείο δυνατό και φαντάζεται ότι θα την έχεις στα τέσσερα όλη μέρα. Το αληθινό στοίχημα και το ανυπέρβλητο εμπόδιο, είναι να μείνει η γυναίκα καυλιάρα κι ερωμένη ουσιαστική σε βάθος χρόνου και μετά από παιδιά. Οι περισσότερες με το που εκπληρώνουν το βιολογικό προορισμό, συνταξιοδοτούν μουνί/βυζιά και βρισκόμαστε όλοι ευτυχισμένα στα κόκκινα φανάρια κάθε βράδυ. Όχι από επιλογή, αλλά από ανάγκη.