Νέα

Σας αρέσουν οι πολύ χοντρές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kraken

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2019
Like
832
Πόντοι
80
υπαρχουν ευσωμες, ακόμα και χοντρές, οι οποίες έχουν καλό αρμονικό σώμα, με κωλάρα, μέση ορατή, πλούσιο στήθος κλπ, κανονικές καμπύλες δηλαδή αλλα με πολλα κιλά, αυτές είναι γαμεύσιμες (ειδικά μικρότερης ηλικίας που ειναι και σφιχτές ακόμα και δεν έχουν κρεμάσει) και συνήθως τα δίνουν όλα, υπάρχουν όμως και οι χοντρές με σώμα τύπου μήλο, οπου ολο το βάρος είναι συγκεντρωμένο απο την κοιλιά και πάνω και συν'ήθως είναι και εντελώς άκολες με δυσανάλογα αδύνατα πόδια σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα τους, σαν βαρέλια με πόδια , αυτές είναι χάλια μαύρα.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Οι χοντρές έχουν κάποια ανατομικά θέματα κατά το σεξ, γενικά είναι καλές στο σεξ, κάποιες φορές ιδρώνουν παραπάνω και δεν είναι ότι καλύτερο μα δεν χάνεται και ο κόσμος. Το να γαμαει κάποιος χοντρές είναι ένα στάνταρ "υγιές" βίτσιο. Έχω περάσει καλά με χοντρές...:rockon:

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.069
Πόντοι
12.436
Εγώ στο θεωρητικό κομμάτι και όταν βλέπω τσόντα με χοντρες καυλωνω φουλ, αλλά τις προάλλες βγήκα με μια, και ένιωσα πολύ κριντζ με τον εαυτό μου καθώς είμαι πολύ γυμνασμένος και ωραίος (όπως το μέσο μέλος του μπου), που βγαίνω, και φλερτάρω με μια που με περνάει 50 κιλά...άσε που της έβαλα δάχτυλο, και η μυρωδιά ήταν...άστα... Τώρα με παρακαλάει να την γαμήσω...οπότε θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες των περπατημένων μελών του μπου. Έχετε γαμήσει ΠΟΛΥ χοντρή? Πως ήταν? Απο θέμα υγιεινής? Πείτε μας την ιστορία σας
εκτός από εργαζόμενες (όπου στην Κωνσταντίνα του Β7 πηγαίνω μόνο για πίπα) είχα δυο περιπτώσεις όπου υπήρξε κατάσταση με χοντρούλα. Από τα 26 ως τα 31 μου.

Με την πρώτη δεν αξιώθηκα να γαμήσω γιατί μου προέκυψε παρθενόπη και ήθελε αρραβώνα (αμ δε...). Μπαλαμούτι μόνο από τη μέση και πάνω, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη ήσαντε αυστηρά απαγορευμένα. Αλλά ήταν τόσο παθιασμένη στο μπαλαμούτι που μου τον έκανε κάγκελο. Είχε δε εντυπωσιακά σφιχτό σώμα για τα κιλά της και βυζούκλες. Ούτε που διανοήθηκα να ζητήσω κα'να τσιμπουκάκι, στο τρίμηνο είδα ότι δεν υπήρχε ελπίδα και τη σχόλασα.

Η δεύτερη ήταν λύση ανάγκης γιατί είχα να γαμήσω κάτι αιώνες. Κι αυτή σφιχτό σώμα για τα κιλά της, βυζούκλες. Κι αυτή μου τον έκανε κάγκελο. Αχόρταγη αλλά στο παιχνίδι έπαιρνε βελτίωση: πάντα πρόθυμη για πίπα αλλά άγαρμπη, ένιωθα δόντι. Χύσιμο στο στόμα όχι, μόνο αν είχε πιει κα'να δυο ποτηράκια κρασί. Έτσι τα είχε πάρει και στο πρόσωπο μια φορά.
Από μυρωδιές κι εμένα κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Ήταν η μόνη κοπέλα που δεν μπορούσα να γλείψω, ενώ γενικά μου αρέσει. Μάλιστα είχε περίεργο μουνί. Δεν διέκρινες χείλη, ήταν απλά μια τρύπα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Το άλλο περίεργο είναι που όταν ήταν εκείνη από πάνω μου και έχυνε, τα υγρά της με έτσουζαν. Έντονα. Επίσης δεν μου έχει ξανασυμβεί με άλλη.
Με αυτή άντεξα κα'να 6μηνο γιατί ήταν πολύ φορτική και μου γινόταν στενός κορσές. Προτίμησα τη μπακουρίαση, ευτυχώς όχι για αιώνες αυτή τη φορά :cheesy:

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.393
Πόντοι
201

Σας αρέσουν οι πολύ χοντρές;​

Ναι φίλε, μου αρέσουν οι πολύ χοντρές πούτσες!
Έχω φτιάξει και ολόκληρο θρεντ προσπαθώντας να βρω τέτοιες. :grin:

wavemaster69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
1.151
Πόντοι
201
Προσωπικά οσο μεγαλωνω καβλωνω με χοντρες και εχω γαμησει καμποσες, οχι ολων των ειδων ομως. Υπαρχουν χοντρες που τα κιλα ειναι σωστα κατανομημενα και υπαρχουν και καποιες που δεν δεν βλεπονται.

Πχ χοντρες και οι 2 η 1η ειναι υπερβολη αλλα η 2η ειναι καβλα.

Eliza-Allure.jpg
Felicia-Clover.jpg

Αν εξαιρεσω μια χοντρουλα που μαλλον ειχε τρομερο κομπλεξ με τα κιλα της και ηταν αποτυχημενο γαμησι ("δεν βγαζω μπλουζα" "οχι στα 4" κτλ), οποιες αλλες χοντρες εχω γαμησει ηταν δυνατες εμπειριες. Ειναι πιο ευκολες (δεν εχω φαει πορτα απο χοντρη, μονο αν εχει ηδη γκομενο) και στο κρεβατι οι περισσοτερες γαμιοντουσαν πολυ παθιαρικα και προστυχα, εδιναν κωλο πιο ευκολα, με αφηναν να τελειωνω στα προσωπα τους.

Μπορω να καταλαβω τους φιλους που τις σνομπαρουν ισως επειδη δεν ψηνονται πχ να βγουν για ενα ποτο η (νομιζουν πως) δεν θα καβλωνουν αλλα αξιζει η δοκιμη. Αν πετυχετε χοντρη με αυτοπεποιθηση στο κρεβατι, θα γαμησετε ΚΑΛΑ σιγουρα

Baskinas

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
100
Πόντοι
0
Αρχικά να πούμε ότι όλες οι χοντρές κάνουν τέλειες πίπες
... νόμος....
Τώρα εγώ προσωπικά έχω γαμησει χοντρές και έχω περάσει πολύ όμορφα ,καμία χοντρή δεν με ξενέρωσε κάπου σε κάτι πάνω στο γαμησι,αντιθέτως με πολύ αδύνατη έχει τύχει μεγάλο ξενερωμα στο γαμησι.
Θεωρρω ότι οι χοντρές είναι μια έντιμη λυση για τα χοντρά να αδειάζουμε τα αρχιδια μας όταν δεν παίζει κάτι καλύτερο .

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Εντάξει, παραδέχομαι και εγώ ότι αν και οπτικά, με ελκύει ένα λεπτκαμωμένο θηλυκό, έχω περάσει αρκετά καλά και με κορασίδες με παραπανίσια κιλά. :grin:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.324
Πόντοι
6.795
για χειμώνα σε κρατάει ζεστό τις παγωμένες νύχτες, θα έπρεπε να γίνεται χορηγία από το γαμωκράτος, μία χοντρή για κάθε φαντάρο, στα σκηνάκια, ασκήσεις, μέσα στη μονάδα...παρέα με sleeping bag και ελβιέλες.

η χοντρή πρέπει να διατηρείται χοντρή, οπότε είναι ασύμφορη ως προς την τροφή και το πιοτί της
χρειάζεται και πιο πολύ ύφασμα να καλύψει το σώμα, χέζει σε μπανιέρα, δεν...με τίποτα, αιμορραγία οικονομική

τη χοντρή...πως τη γαμάς; ανάμεσα στα σκέλια υπάρχει κάτι ή μόνο κρέας;

έχω δείρει χοντρή μικρός, στο δημοτικό γιατί μου είχε βάλει τρικλοποδιά η καριόλα, θυμάμαι ότι δυσκολεύτηκα, όλο λίπος βάραγα.

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
834
Πόντοι
81
Νηματάρα. Χαρούμενη Κυριακή πσυχούλες μου.

Θεωρώ δεν υπάρχει μουνάκιας καριέρας που να μην έχει φορτώσει χοντρή σε κάποια φάση. Είναι μαθηματική βεβαιότητα. Όταν ασχολείσαι επαγγελματικά με το μουνί, θα συμβεί.

Όπως σωστά επισήμαναν οι συνάδελφοι, υπάρχουν κατηγορίες χοντρής. Τις νταρντάνες τις σφιχτές με τα Μαναρό-σώματα τις βάζουμε ξεχωριστά, είναι οι γυναίκες που ξεχειλίζουν από το φόρεμά τους και τις κυκλοφοράς και τρίζει ο τόπος. Οριακά δεν τις λες χοντρές καν.

Γενικά το σημάδι είναι να 'ναι το βυζί μεγαλύτερο από τον κώλο/μέση. Άβυζη χοντρή είναι παγιδευμένη αδύνατη στο λίπος, σφίγγεται η ψυχή σου με το κακό.

Μεγάλο ρόλο παίζει το κοινωνικό πλαίσιο. Θυμάμαι όταν ήμουν νιός και γύριζα στα ηλιόλουστα βουλεβάρτα, το θεωρούσα τεράστια ντροπή να κυκλοφορώ χοντρή ως σένιος δανδής. Έπεφταν επάνω μου τα επιτημιτικά βλέμματα από τις περαστικές μουνάρες κι ένιωθα τη ντροπή ('Τί πρόβλημα έχει αυτός και κυκλοφορεί χοντρή;') να καίει τα μάγουλά μου. Τις ίδιες μουνάρες που όταν ήμουν σόλο δεν με κοιτούσαν καν κι αντίστοιχα με αγνοούσαν όταν κυκλοφόραγα μοντέλες. Στα γαμήσια μια χαρά κυρίες ήσαν, αλλά το ίδιο ισχύει για κάθε σοβαρή παρτεναίρ, δεν παίζουν ρόλο τα κιλά, αλλά η καύλα, η διάθεση της γυναίκας να ικανοποιήσει το Βασιλιά Πούτσο.

Μια πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση είναι η εξής : Αν μπορούσατε να ζείτε στη μέση του πουθενά με μια καυλοχοντρή σαν τη Samantha38G, να έχετε ένα OnlyFans και να κονομάτε από τα γαμήσια σας, εκτός κοινωνίας, μόνοι και τρελοί, πώς θα το βλέπατε τότε;

Το 'κυκλοφορώ μουνάρα' είναι σε πολύ μεγάλο βαθμο κοινωνική πίεση/κατασκεύασμα και δεν ρωτά ποτέ 'Πώς περνάς με τη μουνάρα; Είσαι ευτυχισμένος;' Βλέπει ο κόσμος ένα εργαλείο δυνατό και φαντάζεται ότι θα την έχεις στα τέσσερα όλη μέρα. Το αληθινό στοίχημα και το ανυπέρβλητο εμπόδιο, είναι να μείνει η γυναίκα καυλιάρα κι ερωμένη ουσιαστική σε βάθος χρόνου και μετά από παιδιά. Οι περισσότερες με το που εκπληρώνουν το βιολογικό προορισμό, συνταξιοδοτούν μουνί/βυζιά και βρισκόμαστε όλοι ευτυχισμένα στα κόκκινα φανάρια κάθε βράδυ. Όχι από επιλογή, αλλά από ανάγκη.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356
Το άλλο περίεργο είναι που όταν ήταν εκείνη από πάνω μου και έχυνε, τα υγρά της με έτσουζαν. Έντονα. Επίσης δεν μου έχει
Έχω ακούσει πολλές κατηγορίες τόσα χρόνια, αλλά τσουξομούνα πρώτη φορά ακούω. :confused:

Πρυτανης

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
53
Like
7.777
Πόντοι
4.715
Θυμάμαι όταν γνώρισα την ΠΡΏΗΝ Αμερικανίδα γυναίκα μου ήταν 60 κιλά λουλούδι. Μετά την εξελικτική αναπαραγωγική της επιβεβαίωση ξεκίνησε να γίνεται μπαλοτσα.
Διαζυγιο και κατέληξε τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία + 130 kg . Ευτυχώς την χαίρεται η Αμερική ακόμη.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.945
Πόντοι
2.356
Θυμάμαι όταν γνώρισα την ΠΡΏΗΝ Αμερικανίδα γυναίκα μου ήταν 60 κιλά λουλούδι. Μετά την εξελικτική αναπαραγωγική της επιβεβαίωση ξεκίνησε να γίνεται μπαλοτσα.
Διαζυγιο και κατέληξε τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία + 130 kg . Ευτυχώς την χαίρεται η Αμερική ακόμη.
Αντιλαμβανομαι οτι το μπεργκερ και η τηγανητη πατατα (προτηγανισμένη μαλλιστα) πρεπει να πηγαινε συννεφο στο σπτι??

Πρυτανης

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
53
Like
7.777
Πόντοι
4.715
Αντιλαμβανομαι οτι το μπεργκερ και η τηγανητη πατατα (προτηγανισμένη μαλλιστα) πρεπει να πηγαινε συννεφο στο σπτι??
Ευτυ
Ευτυχώς είχα αναλάβει την ευθύνη για την διατροφή του συνόλου.
Αυτή ξέφευγε φυσικά με τα γνωστά άθλια επεξεργασμένα GMO διατροφικά είδη. Φυσικά καμμία αθλητική δραστηριότητα σε αντίθεση με μένα που του έπινα το αίμα και το πίνω ακόμη ️

mounodoulos46

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2026
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
Οι παχουλές έχουν κωλαρα και βυζαρες και το ευχαριστιέσαι καλύτερα. Σίγουρα δεν μου αρέσουν τα πολύ αδύνατα κορμιά. Χτυπάς σασί..

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
566
Πόντοι
81
Οι χοντρές έχουν κάποια ανατομικά θέματα κατά το σεξ, γενικά είναι καλές στο σεξ, κάποιες φορές ιδρώνουν παραπάνω και δεν είναι ότι καλύτερο μα δεν χάνεται και ο κόσμος. Το να γαμαει κάποιος χοντρές είναι ένα στάνταρ "υγιές" βίτσιο. Έχω περάσει καλά με χοντρές...:rockon:
Στάνταρ ,υγιές βίτσιο!Σωστότερος εύγε!

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
566
Πόντοι
81
Δεν αλλάζω τις γεματουλες ,chubby γυναίκες (όχι χοντρές),ούτε με λεπτές ,ούτε με μοντέλα.Αποδεδειγμενα σε μια σχέση μένουν φλογέρες και καβλωμενες μετά από μήνες και χρόνια , οι περισσότερες είναι καλές νοικοκυρές και μαγείρισσες και γενικά είναι ένα τέλειο μειγμα φωτιάς στο κρεβάτι και wife material που λέμε πάνω στο χωριό.Αν έχει και καβλοφατσα πονηρεμενη αλλαζω γνώμη για τον γάμο και παντρεύομαι χθες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom