Νέα

Σας αρέσουν οι πολύ χοντρές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Για να εστιάσουμε καλύτερα, να κάνουμε τις πράξεις στο μυαλό...
Αυτό:
images

Ή αυτό:
images

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.729
Πόντοι
456
Άλλη είναι η δουλειά του ναύτη,
κ άλλη του καντηλαναφτη..

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Έβαλα την φωτογραφία με την μπλούζα που καλύπτει την κοιλιά, γιατί αν την έβλεπες σε άλλη που την έδειχνε, θα ξερνούσες. (βέβαια, κάποιοι μερακλήδες έχουν ήδη χύσει 5-6 φορές)

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
38
Like
11.545
Πόντοι
8.995
Η αλήθεια είναι ότι οι πολύ άνω του φυσιολογικού σε κιλά κοπέλες είναι πολύ πιο εύκολος στόχος και δίνονται πιο εύκολα αλλά... ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω:wink:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.364
Πόντοι
10.656
ολοι οι χοντροι βρωμοκοπανε επειδη ιδρωνουν σαν τα γουρουνια και λιωνει το λιπος πανω τους, δυστυχως οχι με επαρκη ρυθμο για να χασουν κιλα χωρις να κοψουν το φαι :coffee:Αρχιδια τηρησης της ενεργειας βλεπετε :coffee:

προφανως δεν φταιτε εσεις για την καταντια σας, απλα ετυχε τα παιδικα συμπλεγματα που σας προκαλεσε ο περιγυρος και οι οικογενειες σας να βγουν στην επιφανεια με αυτοκαταστροφικο τροπο, αλλα αν η εναλλακτικη ηταν να γινετε σοσιοπαθεις ή εν πασει περιπτωσει κινδυνος για τους υπολοιπους, αναγκαστικα θα αποδεχτουμε τις καταθλιψεις και τα αντιαισθητικα κρεμαμενα λιπη σας ως μη χειρον βελτιστη εκβαση, ακομα κι αν τα χρεωνομαστε ολοι μαζι εμμεσως μεσω της δωρεαν-δημοσιας υγειας :coffee:

τι λεγαμε; α ναι, χοντρες. Μονο πιπα στις χοντρες, κι αυτη υπο την επηρρεια ουσιων για να μην θυμομαστε και πολλα πολλα την επομενη :coffee:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.323
Πόντοι
46.423
Έψαξα να βρω αντίστοιχο νήμα, και αυτά που βρήκα ήταν πριν απο 16 και πριν απο 7 χρόνια, οπότε πάμε να παραθέσουμε τις εμπειρίες / γνώμες μας

Γουστάρετε να γαμάτε χοντρές? Και όταν λέω χοντρές δεν εννοώ μερικά παραπάνω κιλά, μιλαω για ΧΟΝΤΡΕΣ

Εγώ στο θεωρητικό κομμάτι και όταν βλέπω τσόντα με χοντρες καυλωνω φουλ, αλλά τις προάλλες βγήκα με μια, και ένιωσα πολύ κριντζ με τον εαυτό μου καθώς είμαι πολύ γυμνασμένος και ωραίος (όπως το μέσο μέλος του μπου), που βγαίνω, και φλερτάρω με μια που με περνάει 50 κιλά...άσε που της έβαλα δάχτυλο, και η μυρωδιά ήταν...άστα... Τώρα με παρακαλάει να την γαμήσω...οπότε θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες των περπατημένων μελών του μπου. Έχετε γαμήσει ΠΟΛΥ χοντρή? Πως ήταν? Απο θέμα υγιεινής? Πείτε μας την ιστορία σας

Πάρε μία που βρήκα πρόχειρη ...

kissy face GIF

:cheesy:

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.661
Πόντοι
456
Δε θα μπορούσα να πάω με παχύσαρκη. Οχι για τα κιλά μόνο. Είναι το επιφανειακό σύμπτωμα άλλων πραγμάτων.

Και όπως όλες οι ψυχικές νόσοι θέλουν θεραπεία , θεραπεια χρειάζεται και αυτό.

Δε θα μπορούσα να πηδήξω μια τόσο αφημενη γυναικα, όσα ελαφρυντικά κι αν έχει η κατάσταση της.
Μία από τα ίδια και εδώ, έχω βγει με χοντρές και δε μπορούσα με τίποτα
Ενα εξαιρετικο project ειναι να τα φτιαξεις με ωραια χονδρη και να την βαλεις σε προγραμμα σουλούπωματος.
Θελει βεβαια πολυ υπομονη και τροπο. Το κερδος ειναι τοπ σχεση με πολυ ωραια γυναικα.
θυμαμαι περιπτωση φιλου που τα εφτιαξε με χονδρη (οχι πολυ χονδρη αλλα στο οριο υπερβαρου / παχυσαρκου) την επεισε να ξεκινησει προγραμμα με γυμναστικη και διαιτα και η τυπισα μεσα σε 9 μηνες ειχε χασει 20 κιλα και ειχε γινει απιστευτος ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!
Βεβαια φαινοταν εξαρχης οτι ειναι μια πολυ ωραια γυναικα με πολλα κιλα και γι’ αυτο δεν ειχε ιδιαιτερες κατακτησεις, ηταν δε και η ιδια πολυ μαγκωμενη λογω της εικονας της με κιλα.
το αρνητικο της υποθεσης: εκατσε μαζι του κανα δυο χρονια και μετα την πολιορκησε τυπος πολυ πιο εμφανισημος και φραγκατος και την εφαγε τελικα.
Για δυο χρονια ομως ο τυπος ειχε γυναικα απιστευτου καλλους που τον κοιταζε στα ματια και στο κρεββάτι πύραυλος συμφωνα με τις διηγησεις του. Αν δεν ηταν και μαλακας ο ιδιος ισως και να εμενε μαζι του, αφου για να την χασει απο γκομενα ειχε κι αυτος τις ευθυνες του.
Με αυτό το σκεπτικό έχω βγει και εγώ με παχουλές γυναίκες (χοντρές παχύσαρκες για να το πω λαιιά και άκομψα) αλλα με θεικά πρόσωπα πολύ όμορφα. Δηλαδή σκέφτηκα να επενδύσω όχι μία αλλά σε 2 διαφορετικές τέτοιες περιπτώσεις ώστε να αδυνατήσουν και να γίνουν μουνάρες. Ε λοιπόν κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο, ή δεν τις ενέπνεα εγώ τελος πάντων παρόλο που ήθελαν σχέση μαζί μου. Θέλω να πω μια χοντρή για να το βάλει σκοπό να αδυνατήσει για να αρέσει σε κάποιον είναι λιγότερο από 1 στις 100 περιπτώσεις.
Για αυτό και με έκανε εντύπωση η ιστορία με τον φίλο σου αλλά τουλάχιστον την χάρηκε 2 γαμάτα χρόνια.
Μετά μπορεί να γινόταν χειρότερη

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
370
Πόντοι
21
Με κατι τετοιες εγω χυνω γρηγορα.Γι αυτον ακριβως τον τυπο που ειπες και οχι πολυ χοντρες, εκει δεν μπορω.Αλλα με μια με πιασιματα και λιγο παραπανω κιλα χυνω για καποιο λογο γρηγορα και αν μου φερεις μοντελακι κραταω οσο θελει, δεν ξερω γιατι γινεται αυτο
Γιατί αυτός ο σωματότυπος, δηλαδή χοντρούλα αλλά με ωραίες αναλογίες στο σώμα και δεμένο σώμα όχι πλαδαρό, είναι σπάνιος σωματότυπος και ο πιο καυλιάρικος. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές δεν φαίνονται όταν φοράνε νορμάλ ρούχα, όχι στενά προκλητικά κτλ. τις βλέπεις και λες ωχ τι να μας πει τώρα η χοντρούλα, και μετά την βλέπεις με μαγιό ή με εσώρουχα.. και σου φεύγει η μαγκιά!

Εγώ χύνω μόνο με το που τις βλέπω με εσώρουχα, τι να μας πει η αδύνατη μοντελέ..

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.661
Πόντοι
456
Γιατί αυτός ο σωματότυπος, δηλαδή χοντρούλα αλλά με ωραίες αναλογίες στο σώμα και δεμένο σώμα όχι πλαδαρό, είναι σπάνιος σωματότυπος και ο πιο καυλιάρικος. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές δεν φαίνονται όταν φοράνε νορμάλ ρούχα, όχι στενά προκλητικά κτλ. τις βλέπεις και λες ωχ τι να μας πει τώρα η χοντρούλα, και μετά την βλέπεις με μαγιό ή με εσώρουχα.. και σου φεύγει η μαγκιά!
Αυτό που περιγράφεις είναι το υγιές "γεμάτο" που είναι θελκτικές σε περισσότερους άνδρες από όσο νομίζουμε. Εδώ μιλάμε για τις νοσηρές περιπτώσεις

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
370
Πόντοι
21
Αυτό που περιγράφεις είναι το υγιές "γεμάτο" που είναι θελκτικές σε περισσότερους άνδρες από όσο νομίζουμε. Εδώ μιλάμε για τις νοσηρές περιπτώσεις
Μιλάω και για χοντρούλες, όχι υπερβολικά χοντρές όμως. Μου αρέσουν οι χοντρούλες με δεμένο σώμα τρελένομαι, αλλά είναι σπάνιο. Εντάξει οι χοντρές με πατσάδες σε λίγους αρέσουν, είναι βίτσιο από εκεί και πέρα εμένα δεν μου αρέσουν αυτές. Δες τη φώτο που ανέβασα, η τέλεια γυναίκα!!! ΑΙ είναι δεν υπάρχουν τέτοιες πολλές στην πραμματικότητα...

Συνημμένα

• hq720.jpg
    hq720.jpg
    33,1 KB · Εμφανίσεις: 26
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom