Νέα

Σας αρέσει να προκαλούν οι γκόμενες/σύζυγοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blackpanther90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.576
Πόντοι
12.756
Γιατί κολλάει το σαη σήμερα και τα χω παιξει :coffee:
πρεπει να μενεις ηρεμος οταν συμβαινουν αυτα τα ατυχη γεγονότα .. :coffee:
Δεν θελουμε εμεις τα μέλη να κάνεις καμια τρέλα :coffee:

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
228
Πόντοι
20
Κακα τα ψεματα όποιος δεν καυλωνει να γουστάρει και η γυναίκα του που καυλωνουν για πάρτη της κάτι πάει λάθος ή ζηλεύει τρελά και άρρωστα . Εκεί είναι άλλη υπόθεση .

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
και τι σε νοιάζει εσένα ρε φίλε, φοβάσαι μη σου τη βιάσουν; Αν θέλει να σε κερατώσει νομίζεις κωλώνει να ανεβάσει προκλητικές φωτογραφίες στο insta, ή να ντυθεί σαν ξέκωλο όταν δε βγαίνετε μαζί;
αλλο να θελει να κερατωσει και αλλο να την ψαχνει το καθε βλαχαδερο στο ινσταγκραμ....

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
228
Πόντοι
20
αλλο να θελει να κερατωσει και αλλο να την ψαχνει το καθε βλαχαδερο στο ινσταγκραμ....
Παιδιά ξεφεύγουμε αυτά όλα είναι ζήλειες χαλαρώστε και περάστε όμορφα με την γυναίκα σας

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.329
Πόντοι
1.056
Κάνεις λάθος, δεν είναι θέμα ζήλειας, τουλάχιστον για όσους είναι συνειδητοποιημένοι.Μία γυναίκα ντυμένη ακραίως προκλητικά, δεν θα εξιτάρει μόνο εσένα αλλά και κάθε καρυδιάς καρύδι.

Εύχομαι να μην σου τύχει να παρευρεθείς στον ίδιο χώρο με τους λάθος άνδρες συνοδεύοντας την σύντροφό σου ντυμένη με «τρόπο» που θα τους προσελκύσει.

Πώς θα αισθανθείς άραγε και κυρίως πώς θα αντιδράσεις, αν έρθει ένας αληταράς και της τα ρίξει χύμα και μάλιστα μπροστά σου;

Το παραπάνω σενάριο είναι υπαρκτό και το έχω δει να συμβαίνει τόσο σε δική μου παρέα (στους κουμπάρους μου συγκεκριμένα), όσο και σε άλλους,
οπότε....«παν μέτρον άριστον».

Την έπεσες στην κουμπάρα τύπε;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.667
Πόντοι
2.636
Άσχετο και ίσως (και) ολίγον "τραγικά" αστείο:
Τα σοβαρά μέλη αυτής της "γωνιάς" του ίντερνετ όπου γράφουμε πέντε αράδες δεν έχουν γυναίκα ή κάποιου είδους δεσμό. Παραμένουν "στοχο-προσηλωμένοι" στον πληρωμένο έρωτα. Οι υπόλοιποι απλά κάνανε μια λάθος επιλογή στη ζωή τους κάποτε και σήμερα προσπαθούν, μέσα τους, να το στηρίξουν με πατερίτσες κάθε τύπου.
(Αυτά είναι τα αποτελέσματα του άμετρου πυρφορισμού - από τον οποίον πολλές φορές περνάμε και εμείς και τον πνίγουμε γιατί ξέρουμε πια ποια είναι η "κατάληξή" του...)

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
443
Πόντοι
21
Παίδες, προσδιορίστε το "να είναι προκλητικές" και μετά κάντε κουβέντα. Άλλο να φοράει κολάν ή μίνι ή κάποιο ανοιχτό τοπακιπωςδιαολοτολενε και άλλο να έχει βγει με διάφανο φόρεμα και να μη φοράει εσώρουχα. Όχι τίποτε άλλο, ο καθένας πιάνει το δικο του άκρο και διαβάζουμε τέρατα.

cuck-fantasy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
3.299
Πόντοι
440
ισχύει 100% το τι θεωρείται προκλητικά είναι απολυτα σχετικό

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
228
Πόντοι
20
Παίδες, προσδιορίστε το "να είναι προκλητικές" και μετά κάντε κουβέντα. Άλλο να φοράει κολάν ή μίνι ή κάποιο ανοιχτό τοπακιπωςδιαολοτολενε και άλλο να έχει βγει με διάφανο φόρεμα και να μη φοράει εσώρουχα. Όχι τίποτε άλλο, ο καθένας πιάνει το δικο του άκρο και διαβάζουμε τέρατα.
Σωστή η παρατήρηση αν και για εμένα η καθεμία γυναίκα ας βγαίνει όπως γουστάρει γιαυτο γουστάρουμε και εμείς ρε αλάνια στην τελική τι σκάτε για εμάς τα κάνουν όλα

Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
397
Πόντοι
21
Άσχετο και ίσως (και) ολίγον "τραγικά" αστείο:
Τα σοβαρά μέλη αυτής της "γωνιάς" του ίντερνετ όπου γράφουμε πέντε αράδες δεν έχουν γυναίκα ή κάποιου είδους δεσμό. Παραμένουν "στοχο-προσηλωμένοι" στον πληρωμένο έρωτα. Οι υπόλοιποι απλά κάνανε μια λάθος επιλογή στη ζωή τους κάποτε και σήμερα προσπαθούν, μέσα τους, να το στηρίξουν με πατερίτσες κάθε τύπου.
(Αυτά είναι τα αποτελέσματα του άμετρου πυρφορισμού - από τον οποίον πολλές φορές περνάμε και εμείς και τον πνίγουμε γιατί ξέρουμε πια ποια είναι η "κατάληξή" του...)
Είσαι κατά κανόνα σοβαρό άτομο και κυρίως λογικό, μην τα γενικεύεις όλα..

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
129
Πόντοι
0
Η γκόμενα-σύζυγος είτε ντυθεί προκλητικά είτε ως καλόγρια, αν είναι να ξενοπηδηχτεί θα το κάνει, οπότε ο βαθμός πρόκλησης δεν αντικατοπτρίζει την ηθική της.

Το πρόβλημα σε μία προκλητική συμπεριφορά-εμφάνιση όμως, μπορεί να προέλθει από κάποιον επίδοξο γαμιά που δεν θα σεβαστεί τα όρια και θα αρχίσει τις μαλακίες και τις μαγκιές.

Σε αυτή την περίπτωση ή θα πρέπει να κάνεις τον μαλάκα, ή θα πας φυλακή, οπότε κατά τη γνώμη μου η γυναίκα όταν συνοδεύεται θα πρέπει ναι μεν να ντύνεται ωραία, αλλά όχι επιδεικτικά προκλητικά.
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο !

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
129
Πόντοι
0
Υπάρχει το προκλητικό και το σεξυ,ένα Brazil στην παραλία είναι μια καλή φάση για την γυναίκα να βγάλει την πουτανια της και να τραβήξει μερικά βλέμματα χωρίς να την ενοχλήσουν οπότε ναι θα την αφήσουμε άνετα να το βάλει και ας προκαλεί!Εαν η γυναίκα ξέρει πόσο να προκαλέσει θα το κάνει καλά!

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
228
Πόντοι
20
Δηλαδή αν φόρεσε στρινγκ αλλά είναι κύρια δεν δίνει δικαίωμα και φοράει ένα πολύ ωραίο μαγιό ; Εγώ δεν συμφωνώ όσο πιο μικρό μαγιό τόσο το καλύτερο . Αν είστε κομπλεξικοί με τις γυναίκες σας είναι άλλο θέμα . Μην φοβάστε δεν τις γαμάνε μπροστά σας κάτι ρίχνουν

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Μαρεσει.Γιατι μετα εχει ξεσκισμα.Κ αν ειναι και free εχει ανταλλαγη

Eiríkr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
1.110
Πόντοι
201
Και έμενα μου αρέσει τρελά.
Ακόμα και στο επίπεδο της Bianca Censori εάν μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε με τη σύντροφο μου.

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
666
Πόντοι
81
Προσωπικά μ αρέσει και όσες φορές το έχει κάνει έχουμε καταλήξει να κάνουμε πολύ δυνατό σεξ.
Από εκεί και πέρα είναι θέμα γουστων και επιθυμιών. Προφανώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
228
Πόντοι
20
Αυτό ακριβώς όλα τα άλλα είναι για τοὺς ζηλιάρηδες που φοβούνται μην τους γαμησουν τις γυναίκες . Δεν υπάρχει πιο ωραίο και καθηλωτικό πράγμα από το η γυναίκα να γουστάρει να είναι καυλα και να προκαλεί να εξιτάρει . Αν θέλει να σου την κάνει στην κάνει . Και δεν είναι το σεξ αλλά ότι είναι άτιμη αν σε κερατώσει .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.667
Πόντοι
2.636
Είσαι κατά κανόνα σοβαρό άτομο και κυρίως λογικό, μην τα γενικεύεις όλα..
Σε ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση και ανταποδίδω.

Δεν γενικεύω. Απλά εκφράζω μια δική μου "αλήθεια" η οποία βασίζεται σε βιωματικά στοιχεία (όχι δικά μου)

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom