Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.576
- Πόντοι
- 12.756
πρεπει να μενεις ηρεμος οταν συμβαινουν αυτα τα ατυχη γεγονότα ..Γιατί κολλάει το σαη σήμερα και τα χω παιξει![]()

Δεν θελουμε εμεις τα μέλη να κάνεις καμια τρέλα

πρεπει να μενεις ηρεμος οταν συμβαινουν αυτα τα ατυχη γεγονότα ..Γιατί κολλάει το σαη σήμερα και τα χω παιξει![]()
αλλο να θελει να κερατωσει και αλλο να την ψαχνει το καθε βλαχαδερο στο ινσταγκραμ....και τι σε νοιάζει εσένα ρε φίλε, φοβάσαι μη σου τη βιάσουν; Αν θέλει να σε κερατώσει νομίζεις κωλώνει να ανεβάσει προκλητικές φωτογραφίες στο insta, ή να ντυθεί σαν ξέκωλο όταν δε βγαίνετε μαζί;
Παιδιά ξεφεύγουμε αυτά όλα είναι ζήλειες χαλαρώστε και περάστε όμορφα με την γυναίκα σαςαλλο να θελει να κερατωσει και αλλο να την ψαχνει το καθε βλαχαδερο στο ινσταγκραμ....
Κάνεις λάθος, δεν είναι θέμα ζήλειας, τουλάχιστον για όσους είναι συνειδητοποιημένοι.Μία γυναίκα ντυμένη ακραίως προκλητικά, δεν θα εξιτάρει μόνο εσένα αλλά και κάθε καρυδιάς καρύδι.
Εύχομαι να μην σου τύχει να παρευρεθείς στον ίδιο χώρο με τους λάθος άνδρες συνοδεύοντας την σύντροφό σου ντυμένη με «τρόπο» που θα τους προσελκύσει.
Πώς θα αισθανθείς άραγε και κυρίως πώς θα αντιδράσεις, αν έρθει ένας αληταράς και της τα ρίξει χύμα και μάλιστα μπροστά σου;
Το παραπάνω σενάριο είναι υπαρκτό και το έχω δει να συμβαίνει τόσο σε δική μου παρέα (στους κουμπάρους μου συγκεκριμένα), όσο και σε άλλους,
οπότε....«παν μέτρον άριστον».
Σωστή η παρατήρηση αν και για εμένα η καθεμία γυναίκα ας βγαίνει όπως γουστάρει γιαυτο γουστάρουμε και εμείς ρε αλάνια στην τελική τι σκάτε για εμάς τα κάνουν όλαΠαίδες, προσδιορίστε το "να είναι προκλητικές" και μετά κάντε κουβέντα. Άλλο να φοράει κολάν ή μίνι ή κάποιο ανοιχτό τοπακιπωςδιαολοτολενε και άλλο να έχει βγει με διάφανο φόρεμα και να μη φοράει εσώρουχα. Όχι τίποτε άλλο, ο καθένας πιάνει το δικο του άκρο και διαβάζουμε τέρατα.
Είσαι κατά κανόνα σοβαρό άτομο και κυρίως λογικό, μην τα γενικεύεις όλα..Άσχετο και ίσως (και) ολίγον "τραγικά" αστείο:
Τα σοβαρά μέλη αυτής της "γωνιάς" του ίντερνετ όπου γράφουμε πέντε αράδες δεν έχουν γυναίκα ή κάποιου είδους δεσμό. Παραμένουν "στοχο-προσηλωμένοι" στον πληρωμένο έρωτα. Οι υπόλοιποι απλά κάνανε μια λάθος επιλογή στη ζωή τους κάποτε και σήμερα προσπαθούν, μέσα τους, να το στηρίξουν με πατερίτσες κάθε τύπου.
(Αυτά είναι τα αποτελέσματα του άμετρου πυρφορισμού - από τον οποίον πολλές φορές περνάμε και εμείς και τον πνίγουμε γιατί ξέρουμε πια ποια είναι η "κατάληξή" του...)
Άλλοι την έπεσαν και μάλιστα πολύ αισχρά. Τρεις εμείς, τρεις κι αυτοί, του μουνιού το πανηγύρι έγινε..Την έπεσες στην κουμπάρα τύπε;
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο !Η γκόμενα-σύζυγος είτε ντυθεί προκλητικά είτε ως καλόγρια, αν είναι να ξενοπηδηχτεί θα το κάνει, οπότε ο βαθμός πρόκλησης δεν αντικατοπτρίζει την ηθική της.
Το πρόβλημα σε μία προκλητική συμπεριφορά-εμφάνιση όμως, μπορεί να προέλθει από κάποιον επίδοξο γαμιά που δεν θα σεβαστεί τα όρια και θα αρχίσει τις μαλακίες και τις μαγκιές.
Σε αυτή την περίπτωση ή θα πρέπει να κάνεις τον μαλάκα, ή θα πας φυλακή, οπότε κατά τη γνώμη μου η γυναίκα όταν συνοδεύεται θα πρέπει ναι μεν να ντύνεται ωραία, αλλά όχι επιδεικτικά προκλητικά.
Σε ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση και ανταποδίδω.Είσαι κατά κανόνα σοβαρό άτομο και κυρίως λογικό, μην τα γενικεύεις όλα..