You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζευγάρια του bou
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GRmilfGR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 131
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 254289
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2025
- Like
- 1.610
- Πόντοι
- 200
Καλησπέρα, 31 και 24 εδώ ζευγάρι από Αθήνα με εμπειρία.
punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Γεια σας αν θέλετε στείλτε πμΚαλησπέρα, 31 και 24 εδώ ζευγάρι από Αθήνα με εμπειρία.
Nearoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2019
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για κορίτσια ή ζευγάρια: Η κοπέλα μου κι εγώ (εμφανίσιμοι και οι δύο μας, αυτή είναι 26 εγώ 32) θέλουμε να κάνουμε μια ωραία παρτουζα με διάρκεια σε τσοντοσινεμα στο κέντρο και αναζητάμε ενα ζευγάρι ή μια κοπέλα που θα την βοηθήσει στην διαδικασία. Όσοι ενδιαφέρονται στείλτε μου προσωπικό μνμ άμεσα.
Αρκεί να ανοίξεις τη σελίδα σου για να δεχθεί προσωπικά μηνύματα και μετά να μην ζητήσεις φωτογραφίες και προσωπικά στοιχεία γιατί εδώ είναι όλοι ψυλιασμένοι από την ύπαρξη "συλλεκτών"...ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για κορίτσια ή ζευγάρια: Η κοπέλα μου κι εγώ (αυτή 26 εγώ 32) θέλουμε να κάνουμε μια ωραία παρτουζα με διάρκεια στο τσοντοσινεμα και αναζητάμε ενα ζευγάρι ή μια κοπέλα που θα την βοηθήσει στην διαδικασία. Όσοι ενδιαφέρονται στείλτε μου προσωπικό μνμ άμεσα.
Nearoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2019
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για κορίτσια ή ζευγάρια: Η κοπέλα μου κι εγώ (αυτή 26 εγώ 32) θέλουμε να κάνουμε μια ωραία παρτουζα με διάρκεια στο τσοντοσ και αναζητάμε ενα ζευγάρι ή μια κοπέλα που θα την βοηθήσει στην διαδικασία. Όσοι ενδιαφέρονται στείλτε μου προσωπικό μνμ άμεσα.Καλησπέρα, 31 και 24 εδώ ζευγάρι από Αθήνα με εμπειρία.
kostas129.
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2025
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Οποίο ζευγάρι θέλει παρτουζα ας μου στείλει.
Gademosavros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 1.633
- Πόντοι
- 201
Τελικά στο νήμα μαζεύτηκαν όλοι οι ετοιμογάμηδες
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.225
- Πόντοι
- 456
ενω περιμενες καποια ποιοτητα επικοινωνιας δλδ;;Τελικά στο νήμα μαζεύτηκαν όλοι οι ετοιμογάμηδες
Τα είπες όλαΚάποια μέρα θα καταλάβουν και οι υπόλοιποι ότι όλα τα νταραβέρια γίνονται με προσωπικά μηνύματα και θα ηρεμήσουν
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.474
- Πόντοι
- 11.915
Τύπε τι έγινε,τα πρόλαβες όλα τα ζευγάρια ή έμεινες να την παίζειςΟποίο ζευγάρι θέλει παρτουζα ας μου στείλει.
North people fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2024
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Ναι ώρα να φεύγειςΤελικά στο νήμα μαζεύτηκαν όλοι οι ετοιμογάμηδες
Gademosavros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 1.633
- Πόντοι
- 201
Δεν είναι για Gay ζευγάρια εδώ , τι θέλεις εσύ εδώ ?Ναι ώρα να φεύγεις
North people fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2024
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Δεν θέλω κάτι από εδώ.απλος μπαίνω για να γελάσω με τα χάλια σας και να κάνω χαβα σε κάτι ταγαρια σαν Κ εσενα.αλλα δεν τραβάει,κάτι πιτουρα σαν εσένα δεν ξέρουν από τέτοια μόνο αερολογουνε.Δεν είναι για Gay ζευγάρια εδώ , τι θέλεις εσύ εδώ ?
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.225
- Πόντοι
- 456
τυπε βλεπω το προφιλ κ παρατηρω οτι μπαινεις εδω μεσα μονο για να κοροιδεψεις κ να προκαλεσεις κ γενικα πρεπει να εισαι το ξεχωριστο ειδος μλκ που δεν εχει τπτ μα τπτ να ασχολειθει στη ζωη του κ καθεται ολη μερα μπροστα απο μια οθονη μπερδευοντας την πραγματικοτητα με τη φαντασια!Δεν θέλω κάτι από εδώ.απλος μπαίνω για να γελάσω με τα χάλια σας και να κάνω χαβα σε κάτι ταγαρια σαν Κ εσενα.αλλα δεν τραβάει,κάτι πιτουρα σαν εσένα δεν ξέρουν από τέτοια μόνο αερολογουνε.
επειδη κατι τετοια παρασιτα παταω αγνοηση κ δε τα ξαναβλεπω ηθελα πριν το κανω να σου πω ενα πολυ μεγαλο μπραβο που γινεσαι μια κλασσικη αγανητη καρεν
North people fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2024
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Για να χαβαλεδιαζω κάτι χαβαλεδες σαν εσένα είμαι εδώ προφανος.δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει ακόμη και μια αμοιβάδα σαν εσένα αν δει το προφίλ μου.δεν ανακάλυψες την Αμερική αγόρι.για μένα είναι κάθε μέρα Κυριακή οπότε έχω πολύ χρόνο να έρχομαι σε αντιπαράθεση στο bou με κάτι γαμιαδες σαν Κ εσένα.οσο για την αγνοηση που λες δεν το βλέπω.εγω βλέπω ότι κάθεσαι και ασχολείσαι με παράσιτα ενώ λες ότι δεν σε ενδιαφέρουν.οποτε για να ασχολησε με κάτι που δεν σε ενδιαφέρει,εσύ δεν έχεις τπτα να κάνεις και καταστρέφεις τον χρόνο σου τσάμπα.ειμαι συγουρος ότι τόρα είσαι στη δουλειά σου ή τρέχεις για υποχρεώσεις.εγω είμαι αραχτός θα έδινες Κόλο να είσαι στη θέση μου βλήμα.αυτο το λέω απλος για να μην συγκρίνεις την ζωουλα σου με την δικιά μ.κατσε στη μιζέρια σου και βουλώνει κακομοίρητυπε βλεπω το προφιλ κ παρατηρω οτι μπαινεις εδω μεσα μονο για να κοροιδεψεις κ να προκαλεσεις κ γενικα πρεπει να εισαι το ξεχωριστο ειδος μλκ που δεν εχει τπτ μα τπτ να ασχολειθει στη ζωη του κ καθεται ολη μερα μπροστα απο μια οθονη μπερδευοντας την πραγματικοτητα με τη φαντασια!
επειδη κατι τετοια παρασιτα παταω αγνοηση κ δε τα ξαναβλεπω ηθελα πριν το κανω να σου πω ενα πολυ μεγαλο μπραβο που γινεσαι μια κλασσικη αγανητη καρεν
Gademosavros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 1.633
- Πόντοι
- 201
Αν θες πραγματικά να γελάσεις , υπάρχουν και οι καθρέπτες , προφανώς το μυαλό σου ( ποιο μυαλό, τεσπα) έχει γίνει αλοιφή από το χειρογλύκανο , εντελώς φιλικά θα σου πρότεινα να βρεις ένα αγόρι και ν αφήσεις τη μ@λ@κί@ , σου έχει προκαλέσει ζημιάΔεν θέλω κάτι από εδώ.απλος μπαίνω για να γελάσω με τα χάλια σας και να κάνω χαβα σε κάτι ταγαρια σαν Κ εσενα.αλλα δεν τραβάει,κάτι πιτουρα σαν εσένα δεν ξέρουν από τέτοια μόνο αερολογουνε.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 12K