Νέα

Ζευγάρια του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GRmilfGR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cpl2018

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2018
Like
457
Πόντοι
20
Καλησπερα και απο εμας!
Αν υπαρχει κατι απο Κρητη (ζευγαρι παντα) θα χαρουμε αν επικοινωνησει με μηνυμα.

Εγω είμαι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2023
Like
1.103
Πόντοι
201
Γιατι δεν ανοίγει κατι στο viber καλύτερα; θα ξεκαθαρίσει η φάση με τους στείλε φωτογραφία και θα μείνουν όσοι πρέπει

Nearoulis

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
116
Πόντοι
0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για κορίτσια ή ζευγάρια: Η κοπέλα μου κι εγώ (εμφανίσιμοι και οι δύο μας, αυτή είναι 26 εγώ 32) θέλουμε να κάνουμε μια ωραία παρτουζα με διάρκεια σε τσοντοσινεμα στο κέντρο και αναζητάμε ενα ζευγάρι ή μια κοπέλα που θα την βοηθήσει στην διαδικασία. Όσοι ενδιαφέρονται στείλτε μου προσωπικό μνμ άμεσα.

• Like
Αντιδράσεις: johnko

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
258
Πόντοι
21
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για κορίτσια ή ζευγάρια: Η κοπέλα μου κι εγώ (αυτή 26 εγώ 32) θέλουμε να κάνουμε μια ωραία παρτουζα με διάρκεια στο τσοντοσινεμα και αναζητάμε ενα ζευγάρι ή μια κοπέλα που θα την βοηθήσει στην διαδικασία. Όσοι ενδιαφέρονται στείλτε μου προσωπικό μνμ άμεσα.
Αρκεί να ανοίξεις τη σελίδα σου για να δεχθεί προσωπικά μηνύματα και μετά να μην ζητήσεις φωτογραφίες και προσωπικά στοιχεία γιατί εδώ είναι όλοι ψυλιασμένοι από την ύπαρξη "συλλεκτών"...

Nearoulis

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
116
Πόντοι
0
Καλησπέρα, 31 και 24 εδώ ζευγάρι από Αθήνα με εμπειρία.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για κορίτσια ή ζευγάρια: Η κοπέλα μου κι εγώ (αυτή 26 εγώ 32) θέλουμε να κάνουμε μια ωραία παρτουζα με διάρκεια στο τσοντοσ και αναζητάμε ενα ζευγάρι ή μια κοπέλα που θα την βοηθήσει στην διαδικασία. Όσοι ενδιαφέρονται στείλτε μου προσωπικό μνμ άμεσα.

Bal1

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2024
Like
44
Πόντοι
0
Πολύ νεκρα έχει πέσει στο νήμα

kostas129.

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2025
Like
72
Πόντοι
0
Οποίο ζευγάρι θέλει παρτουζα ας μου στείλει.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.824
Πόντοι
6.246
Κάποια μέρα θα καταλάβουν και οι υπόλοιποι ότι όλα τα νταραβέρια γίνονται με προσωπικά μηνύματα και θα ηρεμήσουν

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.474
Πόντοι
11.915

North people fucker

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
274
Πόντοι
21
Δεν είναι για Gay ζευγάρια εδώ , τι θέλεις εσύ εδώ ?
Δεν θέλω κάτι από εδώ.απλος μπαίνω για να γελάσω με τα χάλια σας και να κάνω χαβα σε κάτι ταγαρια σαν Κ εσενα.αλλα δεν τραβάει,κάτι πιτουρα σαν εσένα δεν ξέρουν από τέτοια μόνο αερολογουνε.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.225
Πόντοι
456
Δεν θέλω κάτι από εδώ.απλος μπαίνω για να γελάσω με τα χάλια σας και να κάνω χαβα σε κάτι ταγαρια σαν Κ εσενα.αλλα δεν τραβάει,κάτι πιτουρα σαν εσένα δεν ξέρουν από τέτοια μόνο αερολογουνε.
τυπε βλεπω το προφιλ κ παρατηρω οτι μπαινεις εδω μεσα μονο για να κοροιδεψεις κ να προκαλεσεις κ γενικα πρεπει να εισαι το ξεχωριστο ειδος μλκ που δεν εχει τπτ μα τπτ να ασχολειθει στη ζωη του κ καθεται ολη μερα μπροστα απο μια οθονη μπερδευοντας την πραγματικοτητα με τη φαντασια!
επειδη κατι τετοια παρασιτα παταω αγνοηση κ δε τα ξαναβλεπω ηθελα πριν το κανω να σου πω ενα πολυ μεγαλο μπραβο που γινεσαι μια κλασσικη αγανητη καρεν

North people fucker

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
274
Πόντοι
21
τυπε βλεπω το προφιλ κ παρατηρω οτι μπαινεις εδω μεσα μονο για να κοροιδεψεις κ να προκαλεσεις κ γενικα πρεπει να εισαι το ξεχωριστο ειδος μλκ που δεν εχει τπτ μα τπτ να ασχολειθει στη ζωη του κ καθεται ολη μερα μπροστα απο μια οθονη μπερδευοντας την πραγματικοτητα με τη φαντασια!
επειδη κατι τετοια παρασιτα παταω αγνοηση κ δε τα ξαναβλεπω ηθελα πριν το κανω να σου πω ενα πολυ μεγαλο μπραβο που γινεσαι μια κλασσικη αγανητη καρεν
Για να χαβαλεδιαζω κάτι χαβαλεδες σαν εσένα είμαι εδώ προφανος.δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει ακόμη και μια αμοιβάδα σαν εσένα αν δει το προφίλ μου.δεν ανακάλυψες την Αμερική αγόρι.για μένα είναι κάθε μέρα Κυριακή οπότε έχω πολύ χρόνο να έρχομαι σε αντιπαράθεση στο bou με κάτι γαμιαδες σαν Κ εσένα.οσο για την αγνοηση που λες δεν το βλέπω.εγω βλέπω ότι κάθεσαι και ασχολείσαι με παράσιτα ενώ λες ότι δεν σε ενδιαφέρουν.οποτε για να ασχολησε με κάτι που δεν σε ενδιαφέρει,εσύ δεν έχεις τπτα να κάνεις και καταστρέφεις τον χρόνο σου τσάμπα.ειμαι συγουρος ότι τόρα είσαι στη δουλειά σου ή τρέχεις για υποχρεώσεις.εγω είμαι αραχτός θα έδινες Κόλο να είσαι στη θέση μου βλήμα.αυτο το λέω απλος για να μην συγκρίνεις την ζωουλα σου με την δικιά μ.κατσε στη μιζέρια σου και βουλώνει κακομοίρη

Gademosavros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
1.633
Πόντοι
201
Αν θες πραγματικά να γελάσεις , υπάρχουν και οι καθρέπτες , προφανώς το μυαλό σου ( ποιο μυαλό, τεσπα) έχει γίνει αλοιφή από το χειρογλύκανο , εντελώς φιλικά θα σου πρότεινα να βρεις ένα αγόρι και ν αφήσεις τη μ@λ@κί@ , σου έχει προκαλέσει ζημιά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom