Νέα

Σας αρέσει να προκαλούν οι γκόμενες/σύζυγοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blackpanther90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

El Papacito

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
11.047
Πόντοι
2.256
Φυσικά. Έτσι το μπάνιο αποκτά ενδιαφέρον! Της έχω αγοράσει διάφορα προκλητικά μαγιό, για επιλογη αναλόγως την παραλία. Εκτός από τα κλασικά στρινγκ κλπ, το πιο ενδιαφέρον είναι ένα που οταν βραχεί γίνεται διάφανο!

9d934bbbea373938.png
Καύλα είναι!!
Και το μαγιό και το περιεχόμενο φυσικά!!

Τελευταία τροποποίηση:

chris0000

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
187
Πόντοι
0
Το γουστάρω και το

Καύλα είναι!!
Και το μαγιό και το περιεχόμενο φυσικά!!
Ευχαριστώ τύπε! Είμαι και εγώ βυζολατρης όπως και εσύ, θεωρώ ότι είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο στην εμφάνιση μιας κοπέλας!

anakin25

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Like
1.329
Πόντοι
80

mosaic4

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
6
Πόντοι
0
To δικό σου είναι πάντα δικό σου! Ποτέ το δικό να μην είναι έξαλλο και πρ΄΄οστυχο.

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.078
Πόντοι
1.406
Αν ήταν η μάνα των παιδιων μου αλλά και μια μάνα γενικότερα (οχι απαραίτητα των δικών μου παιδιων) και ερχόταν σε ραντεβού τελείως ξεκωλο, θα τη γυρναγα πισω στο σπίτι της και θα της έστελνα μια φωτο τ αρχιδια μου να χει να τα βλέπει :coffee:

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.078
Πόντοι
1.406
Αν ήταν η μάνα των παιδιων μου αλλά και μια μάνα γενικότερα (οχι απαραίτητα των δικών μου παιδιων) και ερχόταν σε ραντεβού τελείως ξεκωλο, θα τη γυρναγα πισω στο σπίτι της και θα της έστελνα μια φωτο τ αρχιδια μου να χει να τα βλέπει :coffee:

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.407
Πόντοι
1.346
Καλησπέρα παιδες.. γουστάρετε να είναι προκλητικές οι γκόμενες/ σύζηγοι σε εξόδους και παραλία;
Αναλογα την γυναικα που εχεις, αν ειναι μουναρα οχι δεν πολυ γουσταρω.
Αν ειναι μπαζο στ' αρχιδια μου κι ολας, λες και θα την κοιταξει κανενας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.576
Πόντοι
12.756

Γιατι το εγραψες 2 φορές ;; :coffee:

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
228
Πόντοι
20
Συγγνώμη παιδιά που ζούμε ; Να μην βλέπει την γυναίκα σου πως ; Τελείως ξεκωλο δεν θα γινόταν απότομα αν δεν ήταν ότι την γνώρισες άρα δεν στέκει από την άλλη μην είστε τόσο κολλημένοι οι γυναίκες μας υπάρχουν για να μας τρελαίνουν όχι για να τις ζηλέυουμε .

Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
397
Πόντοι
21
Συγγνώμη παιδιά που ζούμε ; Να μην βλέπει την γυναίκα σου πως ; Τελείως ξεκωλο δεν θα γινόταν απότομα αν δεν ήταν ότι την γνώρισες άρα δεν στέκει από την άλλη μην είστε τόσο κολλημένοι οι γυναίκες μας υπάρχουν για να μας τρελαίνουν όχι για να τις ζηλέυουμε .
Κάνεις λάθος, δεν είναι θέμα ζήλειας, τουλάχιστον για όσους είναι συνειδητοποιημένοι.Μία γυναίκα ντυμένη ακραίως προκλητικά, δεν θα εξιτάρει μόνο εσένα αλλά και κάθε καρυδιάς καρύδι.

Εύχομαι να μην σου τύχει να παρευρεθείς στον ίδιο χώρο με τους λάθος άνδρες συνοδεύοντας την σύντροφό σου ντυμένη με «τρόπο» που θα τους προσελκύσει.

Πώς θα αισθανθείς άραγε και κυρίως πώς θα αντιδράσεις, αν έρθει ένας αληταράς και της τα ρίξει χύμα και μάλιστα μπροστά σου;

Το παραπάνω σενάριο είναι υπαρκτό και το έχω δει να συμβαίνει τόσο σε δική μου παρέα (στους κουμπάρους μου συγκεκριμένα), όσο και σε άλλους,
οπότε....«παν μέτρον άριστον».

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
228
Πόντοι
20
Κάνεις λάθος, δεν είναι θέμα ζήλειας, τουλάχιστον για όσους είναι συνειδητοποιημένοι.Μία γυναίκα ντυμένη ακραίως προκλητικά, δεν θα εξιτάρει μόνο εσένα αλλά και κάθε καρυδιάς καρύδι.

Εύχομαι να μην σου τύχει να παρευρεθείς στον ίδιο χώρο με τους λάθος άνδρες συνοδεύοντας την σύντροφό σου ντυμένη με «τρόπο» που θα τους προσελκύσει.

Πώς θα αισθανθείς άραγε και κυρίως πώς θα αντιδράσεις, αν έρθει ένας αληταράς και της τα ρίξει χύμα και μάλιστα μπροστά σου;

Το παραπάνω σενάριο είναι υπαρκτό και το έχω δει να συμβαίνει τόσο σε δική μου παρέα (στους κουμπάρους μου συγκεκριμένα), όσο και σε άλλους,
οπότε....«παν μέτρον άριστον».
Κοίταξε επειδή μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο . Θα βρεθούν πολλοί μαλακες το θέμα είναι να ξέρει τι άντρα έχει μαζί της η γυναίκα να μην σε κάνει να νιώσεις μειονεκτικά και να μην δώσει δικαιώματα . Εμένα η γυναίκα μου στις διακοπές σε νησιά φοράει ΜΟΝΟ στρινγκ στις παραλίες σίγουρα θα δω βλέμματα πολλές φορές και λίγο παραπάνω από υποφερτά αλλά δεν θα κάτσω να χαλαστώ με κανένα μαλακα . Και οι μισοί που κράζουν θα ήθελαν να έχουν μια γυναίκα καυλα . Αυτά

Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
397
Πόντοι
21
Όπως έγραψα παραπάνω, εύχομαι να μην σου τύχει να παρευρεθείς στον ίδιο χώρο με τους λάθος άνδρες, που δεν θα μείνουν μόνο στα βλέμματα..

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
228
Πόντοι
20
Όπως έγραψα παραπάνω, εύχομαι να μην σου τύχει να παρευρεθείς στον ίδιο χώρο με τους λάθος άνδρες, που δεν θα μείνουν μόνο στα βλέμματα..
Εντάξει καταλαβαίνω τι λες . Αυτό μπορεί να συμβεί λοιπόν στον κάθε ένα αν ο άλλος έχει πρόβλημα και δεν ξέρει που είναι τα όρια του

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.738
Πόντοι
456
Το θέμα είναι ότι δεν είναι όλα τα ντυσίματα για παντού. Για παράδειγμα στη παραλία η αλλά μπορεί να φοράει όσα τοπάκια θέλει και όσο κοντό σορτς γουστάρει. Οποίος τη πει τίποτα είναι μάλλον κάποιος που δε μπορεί να τη ρίξει και μένει με το πουλί στο χέρι. Πιο τρανταχτό το 2023 όταν δούλευα σεζόν Σαμοθράκη , κυκλοφορούν κυριολεκτικά γυμνές. Κανείς δε νοιάζεται , άμα δεις κάτι ωραίο το προσέχεις αλλά ως εκεί. Είναι το κλίμα του νησιού τέτοιο , εδώ παρτούζες κάνουν , το να δείξουν το μουνί τους θα τις πειράξει ; ( Ναι μη ρωτήσετε πήδηξα αλλά μια φορά μόνο , μετά από μερικές ώρες λάντζα δεν έχεις όρεξη για καμάκι )

Σήμερα γύριζα από τον οδοντίατρο και πέτυχα καμιά δεκαριά κορίτσια και ένα μάλλον ομοφυλόφιλο αγόρι. Ήταν ντυμένοι όλοι λες και είναι θα πάμε Συγγρού για μεροκάματο. Με ένα στυλ πως να σας το πω , δήθεν goth , Άγγλων raver , emo , scene αλλά και ταυτόχρονα πολύ κοντά σορτς , τοπάκια , make up υπερβολικό , καραμπινάτα τεράστια κοσμήματα. Αυτό το βρήκα εντελώς off. Πρώτη φορά είπα το γεροντίστικο " αυτά τα παιδιά δε πάνε καλά ".

Ναι έλεγα δε το κάνουν για να τραβήξουν τη προσοχή ; Γιατί είναι ντυμένα σαν τα παγώνια τότε ; Δε μπορούν να υιοθετήσουν το ντύσιμο πιο conventional ;
Δε πιάνω τη ψυχολογία σας μαγκάκια μου.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.959
Πόντοι
6.056
Και ναι,και όχι

Όχι,για ευνόητους λόγους

Ναι,γιατί γουστάρω να λένε 'κοιτα τι γαμάει ο καριόλης'

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.851
Πόντοι
9.931
Και ναι,και όχι

Όχι,για ευνόητους λόγους

Ναι,γιατί γουστάρω να λένε 'κοιτα τι γαμάει ο καριόλης'
Αμα ειναι ωραιο μουνι και καλογρια να ειναι ντυμένη παλι θα πουνε κοιτα μια μουναρα που γαμαει ο καριολης, οπως και το αντίθετο αν ειναι μπαζο και γυμνη να ειναι θα πουνε κοιτα το μπαζο ποια νομιζει οτι ειναι με τις πατσες και την κυτταρίτιδα εξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom