blackpanther90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2025
- Like
- 1.069
- Πόντοι
- 201
Καλησπέρα παιδες.. γουστάρετε να είναι προκλητικές οι γκόμενες/ σύζηγοι σε εξόδους και παραλία;
Κανένα πρόβλημα.Καλησπέρα παιδες.. γουστάρετε να είναι προκλητικές οι γκόμενες/ σύζηγοι σε εξόδους και παραλία;
εγω προσωπικά γουστάρω φιλε. τη γνώμη ζητάω και πως το βλέπουν οι υπόλοιποικαι τι σε νοιάζει εσένα ρε φίλε, φοβάσαι μη σου τη βιάσουν; Αν θέλει να σε κερατώσει νομίζεις κωλώνει να ανεβάσει προκλητικές φωτογραφίες στο insta, ή να ντυθεί σαν ξέκωλο όταν δε βγαίνετε μαζί;
και βέβαια κορόιδοΚαλησπέρα παιδες.. γουστάρετε να είναι προκλητικές οι γκόμενες/ σύζηγοι σε εξόδους και παραλία;
αρχικά γτ ρε μαν κορόιδο; και δεύτερον δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο χαρακτηρίζεις;και βέβαια κορόιδο
νομίζω είμαι πιο κοντά σε αυτόΕμένα προσωπικά μου αρέσει η γυναίκα μου να προκαλεί και να ξέρω ότι καυλωνει κόσμο αλλά να μην το κάνει με τρόπο να με υποτιμά!
πρεοει να εχεις ωραια γυναικα φιμε για να το λες!!!Εμένα προσωπικά μου αρέσει η γυναίκα μου να προκαλεί και να ξέρω ότι καυλωνει κόσμο αλλά να μην το κάνει με τρόπο να με υποτιμά!
Νομίζω ότι το επόμενο στάδιο της πρόκλησης είναι να μπεκωθει μπροστά σου με τις ευλογίες σου.Καλησπέρα παιδες.. γουστάρετε να είναι προκλητικές οι γκόμενες/ σύζηγοι σε εξόδους και παραλία;
Γουστάρω τρελά να τους τρέχουν τα σάλιαΚαλησπέρα παιδες.. γουστάρετε να είναι προκλητικές οι γκόμενες/ σύζηγοι σε εξόδους και παραλία;
ΕΤΣΙ ακριβώς είναι καυλα αυτόΓουστάρω τρελά να τους τρέχουν τα σάλια