Νέα

Σας αρέσει να προκαλούν οι γκόμενες/σύζυγοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blackpanther90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.966
Πόντοι
4.746
Και μετά τις προκλήσεις..:confused:

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
807
Πόντοι
81
Η γυναίκα μου σε διακοπές βάζει στην παραλία μόνο στρινγκ και από πάνω τίποτα. Όταν πάμε για φαγητό πχ σε ταβέρνες βάζει ένα παρεο όπου διαγράφονται τα τέλεια βυζιά της και φαίνονται οι ρώγες, το βράδυ όταν βγαίνουμε φοράει αερατα κοντά φορέματα συνήθως see through χωρίς εσώρουχο ώστε σε κάποια γωνία απλά να σηκώσω λίγο το φόρεμα να τη γαμησω. Γενικώς πετάει οτιδήποτε συμβατικό και κάνουμε διάφορες τρελες οι οποίες δυναμώνουν τη σχέση μας και το σεξ... Αυτή 54 εγώ 50 σχεδον... Κάθε μέρα και νιώθουμε πιο νέοι....έχουμε 4 παιδιά και γουστάρουμε να κάνουμε πράγματα που κάποιος που μας ξέρει δεν μπορεί να φανταστεί ότι τα κάνουμε. Αυτή σοβαρή γιατρός εγώ στο επιχειρείν σε πολύ απαιτητικό τομέα...
Φίλε φοβερός αν και γεροντολαγνος

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
570
Πόντοι
80
εγω γουσταρω να ντυνεται πουτανε η καυλιαρα μου και να την παιρνουν ματι να καυλωνει και αυτη και μετα να τη σκιζω

soylakostas72

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
271
Πόντοι
21
Είναι καυλα στην ιδέα και μόνο. Έτσι γινεται φοβερό σεξ. Εγώ την παροτρυνω και περναμε καλά.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.959
Πόντοι
6.056
Τις προάλλες είμασταν σε καφετέρια και σ'ένα τραπέζι κάθονταν δυο γκόμενες στα 25-30,η μια είχε καροτσάκι με μωρό.Όση ώρα είμασταν εκεί,σηκώθηκε 5-6 φορές,για να πάει τουαλέτα,για να παίρνει το μωρο αγκαλιά,την άλλη έσκυβε δηθεν να δει κατι στο καρότσι κλπ.Απ'ότι κατάλαβα,μάλλον ήθελε να μοστράρει τον κώλο της,αφου φόραγε και τερμα κολλητό κολάν με στρινγκ απο μέσα.Άμα θέλουν να προκαλέσουν,δεν καταλαβαίνουν τίποτα

Polysex

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
60
Πόντοι
0
Η δικιά μου όταν βγαίνουμε κάνει τέτοια. Επίσης λυσσάει για public sex

Stories

Νέο!

Stories