Με το που ακουσα ΠΕΡΜ κατευθειαν σου ειπαν οτι ναι χωριατα για
κατι τετοιες ειναι που εχουν παντρευτει Αραβες,Τουρκους κλπ. θυμαμαι ενας Μαροκινος ειχε μια τετοια καλη κοπελα λιγο χοντρουλα γαυτον ομως ηταν θεά.
Πιθανοτα Μοσχα να πηγε μονο στο αεροδρομιο οταν πεταγε για να ερθει Ελλαδα
Δεν μπορειται να φανταστειτε πόσο υποτιμικα νιωθουν απεναντι στις Μοσχοβιτισες και της κοπελες πο την Αγια Πετρουπολη
Θεωρειται σαν βρισια να πεις σε καποια:Απο τα Ουράλια εισαι? Σαν λεμε εμεις βλάχος
.Φυσικο ηταν να παει οχι μονο με Αλβανο αλλα με οτι
βρει
.Οι Αλβανοι λενε οτι ειναι Ελληνες και πολλες φορες δεν ξεχωρίζονται.
Η γκομενα σου εβγαλε τα αποθημένα της
μια γυναικα που την φτυνουν στη Ρωσσια και νορμαλ γκομενο δεν μπορει να βρει ηρθε στη Ροδο και την θεωποιησανε
.
Ο Βασιλης σου ειπε με τη ευκολία και τι άνεση καμακωνα
και τι επυτηχία ειχα.Εμενα αν μια γκομενα ειναι απο τετοια μέρη μου το λεει με πολυ ντροπή.Οταν γυρισω Ρωσσια θελει να ερθει μι γκομενιτσα απο το Ροστώφ φωτογραφιες της εχω αλλα οχι μαζι μου.Αν δεν εχω αποδηξεις δεν βαζω φωτο.Δενθελω να καταντισω σαν τον ψευτη της Μολδαβιας ή το Σινοχάρα :2funny Δεν ειναι η πρωτη που ερχεται οι κοπελες απο τη Νοτια Ρωσσια θελουν ευγένεια γιατι εκει οι ντοπιοι ειναι αγριοι
.
Παντος αν παει καποιος στο Περμ (εμφανησιμος σα το ρολογά) θα ξεσκιστει στο
οι γκομενες θα λενε οτι λενε για μενα στο Νοβγοροντ,τετοιους αντρες εδω δεν εχουμε κλπ.
Αυτο το κακο γινεται με τους Πιρφορους στην Ελλαδα
που μια γκομενα που στη Ρωσσια δεν την κοιταει κανενας τη θεωποιουνε
.Σας ειχα πει οτι μια Λευκορωσιδα 35+ (μπορει και 40 αν και το πιθανοτερο ειναι να ηταν σχετικα νεα αλλα σπασμενη) μου την επεφτε στο αεροπλανο
δηλαδη τι νομιζε ο θα τν καλεσω Ελλαδα ή Αγια Πετρουπολη?
.Αυτο μου τη σπαει με τους Πιρφορους
σας ςεχω πει για τους κακομοιρηδες Ελληνες που εχουν ερθει στην Αγια Πετρουπολη
ευτυχως που ειναι πολυ λιι γιατι θα χαλάγαν την εικονα της Ελλαδας