Kατάθεση στην Όλγα , Ρεμούνδου 21 πρωινή βάρδια. Τί να πεις ... Η γυναίκα αυτή έχει ξεπηδήσει μέσα από τις σελίδες του
ή του
. Ή από κάποιο πρωτοσέλιδο της Traffic. «Κυρία της υψηλής κοινωνίας ,σύζυγος μεγαλογιατρού επιδιδόταν σε σεξουαλικά όργια με νεαρούς φαντάρους ? φοιτητές κλπ. ». Θυμίζει περίπτωση ώριμης 45άρας υπεράνω υποψίας, που ψαρεύει τεκνά για να ικανοποιήσει τις ορμές της , ενώ ο φουκαράς ο άντρας της , συνήθως ευκατάστατος ,δουλεύει όλη μέρα χωρίς καν να υποψιάζεται τί κέρατο του έχει φυτρώσει .Σαν κι αυτές που βγαίνουν στο Κους-Κους: «Ααααχ, με παραμελούσε ο άντρας μου. Είναι παντρεμένος με τη δουλειά του. Τί να έκανα? Έχω κι εγώ ανάγκες. Ααααχ » Κάτι βυζάρες άλλο πράγμα. Μπαίνει μέσα και λέει «Καλημέρα μωρό μου» με μια επιβλητική φωνή όλο υπονοούμενα . Κλασική φωνή έκφυλης 45άρας νοικοκυράς/ καθηγήτριας που μόλις παγίδεψε το «θύμα» της ,πιτσαδόρος/ υδραυλικός/ μαθητής , και ετοιμάζεται να τον ...πληρώσει για την πίτσα ή την αποκατάσταση της βλάβης ή να τον.... βοηθήσει στα μαθήματά του (ανάλογα ποιόν ρόλο θα επιλέξετε). Εγώ επέλεξα το ρόλο του ...αθώου μαθητή που δεν τα πάει καλά με τις...ασκήσεις και ήρθε για ένα ...ιδιαίτερο
-Κυρία Όλγα τί κάνετε εκεί?
-Δε μου είπες πως θες βοήθεια για να περάσεις το μάθημα?
-Δεν εννοούσα αυτό ακριβώς
-Πρέπει καταρχήν να δω πόσο καλός ...μαθητής είσαι . Τί επίπεδο ...γνώσεων έχεις.
-Και αν μας πιάσει ο άντρας σας?
-Μη φοβάσαι. Τον έστειλα στην παραλία να περιμένει το νέο ...κύμα εκπτώσεων
Μπαίνει μέσα και τί κάνει η άτιμη ... Βάζει το σουτιέν της στο πρόσωπό μου και με μια απότομη κίνηση το κατεβάζει .... «Who let the dogs out, who- who- who». Έχασα το φως μου , όπως ο Παπανικολάου όταν πήγε να καρφώσει μπροστά στον Σακίλ το 1994. Δύο καρπούζια ξαμολήθηκαν στο πρόσωπό μου. Αμέσως έβγαλα τη γλώσσα έξω και το έπαιξα λιπόθυμος. Εκείνη γέλασε λέγοντας πάντα με την έκφυλη φωνή της «Μωράκι μου σ?αρέσουν , έτσι?» . Σούπερ χαδιάρα , γλυκιά και πρόθυμη. Αν σας κόψει για παιχνιδιάρη και χαδιάρη τότε η καλύτερή σας. Έκανε σύντομη πίπα. Ανέβηκε πάνω μου με τις βυζαρόνες της (έτσι τις αποκαλεί η ίδια) να χτυπάν στο πρόσωπό μου . Και ξαφνικά..... Με μια απότομη κίνηση ελληνορωμαϊκής πάλης (χωρίς να με βγάλει από μέσα της!!!!!)με γυρνάει 180 μοίρες και έτσι βρέθηκα εγώ από πάνω. Τα είδα όλα.... ʼξια συμπατριώτισσα του μεγάλου Αλεξάντερ Καρέλιν . «Δύο πόντους παίρνεις» της είπα. «Αν με ξαναγυρίσεις 180 μοίρες παίρνεις άλλους δύο». Δεν ήθελα και πολύ... Τέλειωσα μέσα της ... Και να μην με αφήνει να βγω ... Και να συνεχίζει να με σφίγγει!!!!! Με ξεζούμισε.
Μετά μου έκανε και ένα μίνι μάθημα στα Ρωσικά (μην ξεχνάτε ότι είμαστε μαθητής ? καθηγήτρια...). Της είπα τη λέξη «χούι», που σημαίνει «πούτσα», αλλά με διόρθωσε .
«Αγάπη μου, δεν είναι καθαρή Ρωσική λέξη αυτή. Είναι ταταρική. Η γνήσια Ρωσική λέξη είναι ΤΣΛΕΝ. Να μιλάμε γνήσια Ρωσικά». Η Όλγα καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είναι υγιών απόψεων . Καθαρή Ρωσία, γνήσια Ρωσικά, Μόσχα-Τρίτη Ρώμη κλπ.
Η Όλγα είναι ο ορισμός της ΓΥΝΑΙΚΑΣ!!! Ξέρει να γαμιέται, ακομπλεξάριστη , με πολύ θηλυκότητα !!!
«Το ζουμερό της το κορμί δεν έχει μια ραγάδα.
Της έκλεψα για σουβενίρ κιλότα απ?την μπουγάδα».
Και κάτι βυζαρόνες... Παπαπα! Πρέπει να πίνει πολύ ... «Βιζαρόνο Οριτζινάλε».Μου είπε ότι οι Έλληνες είναι οι ωραιότεροι άντρες του κόσμου, ενώ τις Ελληνίδες τις απαξίωσε . Σπεύσατε!!! ʼλλο ένα διαμάντι του 20αρικου.
-Κυρία Όλγα πέρασα το μάθημα?
-Παιδί μου, δεν ήξερες το ΤΣΛΕΝ. Θες κι άλλα ...ιδιαίτερα. Σε κόβω
-Σας παρακαλώ κυρία Όλγα.
-Δεν ακούω τίποτα. Θα σου κάνω κι άλλα ιδιαίτερα
Αχ, τί τραβάω ο .. άτυχος για να περάσω το μάθημα των Ρωσικών!!!!