Νέα

Ρεμούνδου 21Α

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα rodman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Μηνύματα
583
Like
2
Πόντοι
6
εγω την επισκεφθηκα σαββατο κατα τις 11.00,πρεπει να ειχαν περασει 5-6 ακομη..
οντως καλο βυζακι αλλα λιγο πεσμενο,κ οσο για το γαμησι...
ετσι πρεπει να φερετε μια επαγγελματιας!!!μακαρι να την ειχαν σαν προτυπο κ τα αλλα τα μπαζα!!!
για οσους τους ενδιαφερει το καλο σεξ,πεπει να δοκιμασουν μια ολγα,μπορει να μην αξιζει απο ομορφια αλλα αξιζει στο κρεβατι
 

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Μηνύματα
2.622
Κριτικές
69
Like
533
Πόντοι
7.125
Σήμερα, γύρω στις 3παρα, πήγα και εγώ στην πολυδιαφημισμένη Όλγα. Είναι όμορφη γυναίκα, και πάνω απ'όλα ευγενική, σε κάνει και αισθάνεσαι άνετα. Εντάξει ο χώρος δε λέει και πολλά. Πάντως το αξίζει το 20ρικο. Εχει απίστευτες βυζάρες όντως, όχι όμως και τεράστιες..
Η τσατσά με ρωτούσε για το site. Φαίνεται πέφτει πού διαφήμιση.. έπρεπε να ζητάτε και ποσοστά, ρε παιδιά...
Η τσατσά λέει το ποιηματάκι της σε όλους.. "Η Ολγα πολύ καλή, πισωκολλητό, από πάνω, ισπανικό..." Τα ίδια είπε και σε κάποιον που μπήκε βιαστικά, και της απαντά στο τέλος... "Εγώ σετάκια, και τραπεζομάντηλα πουλάω.. ενδιαφέρεστε?...." Κάγκελο η τσατσά.
Στην αρχή έκανα λάθος και μπήκα στο διπλανό σπίτι που μοιάζουν οι πόρτες. Πάντως οι περισσότεροι έμπαιναν και έφευγαν.
Αυτά. Thanks στος συναγωνιστές για τις πληροφορίες.. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά..
 

Sunn

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
33
Like
0
Πόντοι
0
ειχα τρελη ορεξη αποψε και σε συναρτηση με τα καλα σχολια θα ηθελα να επισκευθω τη θεια. αλλα δυστυχως ειναι πρωινη. αυριο ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο οτι θα καταθεσω... μια ερωτησουλα μονο. ξερει κανεις αν δεχεται χυσομαπιδια? (με παραπανω λεφτα φυσικα)
ευχαριστω.
 

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
335
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
την εχω τσεκαρει εδω και καιρο και η εν λογω Ολγα μου βγαζει κατι το πολυ αυταρχικο. Θα σκασω μυτη την επομενη με ενα ζευγαρι χειροπεδες που πηρα απο δωρο σε γνωστο μηνιαιο περιοδικο. θα με αφησει αραγε να της τις φορεσω και να της ριξω ενα σκληρο βιαιο γαμησι με χυσιμο στο προσωπο της.Ας πληρωσω και κατι παραπανω.Θα με αφησει αραγε ?να το τολμησω????
 

Sunn

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
33
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν, μόλις γύρισα από την εν λόγω πουτάνα. Από service ήταν ότι περίμενα δεν έχω παράπονο. Αυτό που με προβλημάτισε όμως και μου χάλασε την επιγευση κατά πολύ ήταν το ότι αφού ήρθε δωμάτιο και άρχισε τα φιλάκια στο στήθος κτλ, μου έκανε ισπανικό χωρίς καπότα, και μετά έτριβε το μουνί της στον πούτσο μου πάλι χωρίς να του φορέσει τίποτα!! (για λίγο βέβαια). Συν τοις άλλοις όταν την πήδαγα προσπαθούσε να με φιλήσει στο στόμα!! ΕΛΕΟΣ! Έφυγα από το μπουρδελο με την ένια του να έχω κολλήσει τίποτα? (από το ακάποτο ισπανικό και το τρίψιμο που έλεγα). Ξέρει κανείς αν το κάνει σε όλους? Και πόσο πιθανό είναι να έχω κάτι? (σε περίπτωση βέβαια που κουβαλάει καμιά αρρώστια πάνω της). Δεν ζήτω καθησυχασμό από κανέναν. Μόνο πληροφόρηση. Ευχαριστώ.
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
13
Πόντοι
2.007
Μη φοβάσαι. Πολλές το κάνουν σε πολλούς, της Όλγας συμπεριλαμβανομένης. Αν κόλλαγαν έτσι απλά...
 

Sunn

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
33
Like
0
Πόντοι
0
αυτο ακριβως φοβαμαι φιλε. οτι το κανουν σε πολλους....
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
13
Πόντοι
2.007

Ωραία η κυρία Όλγα αλλά πρόσεξα κάποια μειονεκτήματα. Για προσέξτε τα εσείς που...ξέρετε από καλό μαμήσι.
1Είναι ...γριά. Και μην ακούτε κάποιους που τη λένε 40-45. Είμαι σίγουρος ότι είναι 140-145 . Και μόλις κοίταξα κατά λάθος το πορτοφόλι της , είδα μια φωτογραφία που την απεικονίζει να κάνει σεξ με τον Νικόλαο Ρωμανώφ, τελευταίο τσάρο της Ρωσίας.
2)Της ζήτησα μοιρογνωμόνιο για να μετρήσω τις γωνίες του προσώπου της και δεν είχε. Αχά...τί σημαίνει αυτό? Κάτι θέλει να μας κρύψει  . Σε όλα τα μπουρδέλα το μοιρογνωμόνιο είναι από τα πλέον απαραίτητα είδη...
3)Της ζήτησα να τη χύσω στη μάπα και να κάνει χυσόφουσκες Big Babol , αλλά αρνήθηκε. ʼρα ούτε δέχεται να τη χύσουν στη μάπα , ούτε ξέρει να κάνει χυσόφουσκες.
Μετά από όλα αυτά, δεν νομίζω ο ...καλός γαμιάς να την προτιμήσει. Εννοείται.... Κορόιδο είναι? Μακριά. (πιο καλά για μας...  ;) )



 

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
268
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές ποστάρω και εδώ το ακόλουθο που πόσταρα και σε άλλο thread ... αφού αναφέρεται στο συγκεκριμένο μπουρδέλο :)

... λοιπόν, χτες κατά τις 11 το πρωί πέρασα από Ρεμούνδου 21Α για να δοκιμάσω λίγο από Όλγα καθώς είχα διαβάσει καλά λόγια στο site μας ... με υποδέχτηκε η τσατσά με τα γυαλάκια .. ευγενικότατα .. και περίμενα λίγο την Όλγα καθώς ήταν με πελάτη ... εμφανίστηκε σε στυλ 35άρας-40άρας ξανθιά με ένα μαύρο "κορμάκι" που αναδείκνυε τις βυζάρες της ...  Πέρασα με 20 ευρώ ... αλλά το γενικότερο αποτέλεμα μέτρι θα έλεγα ... αν και είναι πολύ ευγενική και συμμετοχική, πρόθυμη σε αλλαγές στάσεων, δίνει φιλάκια από στόμα μέχρι το εργαλείο ... μιλάει πολύ ... και επίσης δεν άφηνε να τις πιάσω ή να τις φιλήσω τα βυζιά .. για κάποιο λόγο μαλλον πονούσαν και δεν ήθελε .. αν και τα έτριβε πάνω μου στο στήθος ... γενικά όπως είπα αν είναι όντως συμμετοχική ... και με φοβερό στήθος ... δεν μου έκανε και ΤΗΝ τρομερή εντύπωση ...  για μια φορά καλά πήγε το 20άρικο ... αλλά δεν νομίζω να ξαναπήγαινα.
Καλά γαμήσια παίδες.
 

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Μηνύματα
164
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
μάγκες τα΄χετε ψιλομπερδέψει τα πράγματα.Η Όλγα δουλεύει στο 21Α,πάνω στον όροφο.
Το 21 είναι το ισόγειο από κάτω.  :idiot:


 

ang966

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Μηνύματα
26
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκινησα για Ντενιζα αλλα ηταν κλειστα κι ετσ πηγα διπλα.Το μαυρακι με υποδεχτηκε πιανοντας μου το εργαλειο.Μπηκα ηταν υπομονετικη της ζητησα μονο τσιμπουκι και στο τελος μου εκανε ενα σκληρο deep throating καθως μεαφησε να πιασω το κεφαλι της και να το πιλοταρω με την πουτσα μεσα στο στομα της μεχρι να χυσω.παναξια για 20 euro
 

dethoulas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Μηνύματα
6
Like
2
Πόντοι
0
μήπως πήρε το μάτι σας την Ντενίζα αυτές τοις ημερες? :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom