Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Ρωτα τον εξακλωνο κλωνο στο διπλανο κρεβατι του ψυχιατρειου, θα σου πει.
ελα μια που σε εχω προχειρο να μου πεις ποιο αθλημα σας εχει απομεινει να ασχολειστε το ποδοσφαιρο γυναικων ?
και πες μου και καμια αλλη ομαδα σας στο φεισμπουκ να μπω να απολαυσω κλαψα μαζι με το εσπρεσακι μου παρεα να περασει λιγο η ωρα :coffee:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.302
Πόντοι
2.356
ελα μια που σε εχω προχειρο να μου πεις ποιο αθλημα σας εχει απομεινει να ασχολειστε το ποδοσφαιρο γυναικων ?
Σε κανενα.
Εισαι ο καλυτερος.
Οχι η ομαδα σου.
ΕΣΥ προσωπικα!!!
Ο BRABUS 67 ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟΣ!!
πως νοιωθεις τωρα? Ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα?
Αν ναι , στειλε μεσα και τον εξακλωνο Μαρκο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Σε κανενα.
Εισαι ο καλυτερος.
Οχι η ομαδα σου.
ΕΣΥ προσωπικα!!!
Ο BRABUS 67 ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟΣ!!
πως νοιωθεις τωρα? Ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα?
Αν ναι , στειλε μεσα και τον εξακλωνο Μαρκο.
στασου μην φευγεις εχει και μια ερωτηση εδω ο νοσηλευης του θαλαμου του ψυχιατριου για σενα μου λεει να σε ρωτησω του χρονου τι θα κανετε στη μπαλα θα κερδισετε καμια κουπα η θα σηκωνετε του μαριου απο την αναβαση ριτσωνας ??

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.302
Πόντοι
2.356
στασου μην φευγεις εχει και μια ερωτηση εδω ο νοσηλευης του θαλαμου του ψυχιατριου για σενα μου λεει να σε ρωτησω του χρονου τι θα κανετε στη μπαλα θα κερδισετε καμια κουπα η θα σηκωνετε του μαριου απο την αναβαση ριτσωνας ??
Δεν φωναξες μυγδαλα, εφυγα….

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.700
Πόντοι
2.636
Τι να σου πω, ρε φιλε? Ιδια ακριβως συμπεριφορα με οσους κατηγορεις, εχεις κι εσυ. Ξεκατινιαζεστε, χωρις λογο και αιτια, παλι καλα να λεω γιατι υπαρχουν και καποιοι που σπανε τα κεφαλια, ο ενας του αλλου.
Εγω ειχα την τυχη να δω και να ζησω, αν και μικρο παιδακι, καποιους Σιδερηδες, καποιους Παπαιωαννου, καποιους Δομαζους, επισης την τυχη να εχω για προπονητη καποιον Θαναση Μπεμπη, αν σου λεει κατι το ονομα και τα βλεπω καπως αλλιως τα πραγματα. Και ναι θα πειραξω τον φιλο μου τον ΑΕΚτζη, τον φιλο μου τον Παναθα, θα με πειραξουν κι αυτοι και θα κανουμε την πλακα μας, δεν θα σπασουμε ο ενας το κεφαλι του αλλου.
Ναι ειμαι φιλαθλος του Ολυμπιακου, φιλαθλος οχι οπαδος. Οπαδος δεν θα γινω ποτε κανενος, ουτε ατομου, ουτε συστηματος, ουτε θρησκειας. Οσα χρονια παρακολουθω μπαλα, εκεινο που ευχαριστηθικα περισσοτερο κι απο τους πολλους τιτλους της ομαδας μου, ειταν που πηρε πρωταθλημα η Λαρισα. Μπραβο τους και χιλια μπραβο τους! Στεναχωρθηκα οταν επεσαν κατηγορια οι ΑΕΚ, Αρης, Ηρακλης , γιατι ιστορικες ομαδες που χρονια ολοκληρα παιζαμε μαζυ τους, αντιπαλοι, ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΙ.
Τεσπα δεν εχει νοημα να συζηταμε, το οπαδικο μυαλο σου δεν σε αφινει να σκεφτεις καθαρα. Ικανοποιεισαι προσπαθοντας να μειωσεις τον Ολυμπιακο, που δεν γινεται, απο το να προσπαθεις να ανεβασεις την ομαδα σου.
Πως να το κανουμε, ρε φιλε, δεν παει καλα η ομαδα σου. Τωρα θα αλλαξετε προεδρο, θα αλλαξετε προπονιτη, θα αλλαξετε παικτες, δεν ξερω, ψαξτε το. Το να λετε οτι ο Ολυμπιακος αγορασε το πρωταθλημα, διπλαρωσε την διαιτισια, εκλεψε το Ευρωπαικο, μονο γελια προκαλουν. Ποιος ειναι πια αυτος ο Μαρινακης που τα κανει ολα αυτα? Ουτε πλανηταρχης να ειταν
μας δουλευεις τυπε? εδω ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΕ... δε μπορω να μπω εγω στο δικο σου το νημα να επιτεθω οπως κανετε εσεις και το φωτεινο παραδειγμα πιο πανω (και κατι αλλοι στυλ ζεμπου)

και στο τελος αν τελικα σας πιασει το δηθεν φιλοτιμο λετε οτι κανατε "καζουρα"
@@ καλαβρεζικα τυπε...

και αντε εσυ εισαι παλιος (αν και τα γαλονια παλαιοτητας δε σημαινουν κατι ουτε ολοι οι παλιοι ηταν ρομαντικοι, ασε που αυτη τη βδομαδα το παιζουν ολοι φιλαρακια του χατζηχρηστου για 10 λαηκ)

ας μπει ο μαρινακης φυλακη και βλεπουμε... εκει που εγλυφε κουγιας και καραπαππας και βγαζει δημαρχο πειραια οποιον θελει ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ...

οσο για την απολυτη λερα ξερεις οτι ηταν ο κοκκαλης...

επειδη δε παραδεχεστε ουτε τα εξοφθαλμα ναι ακρη δε θα βγει ποτε ουτως η αλλως... παρτε 9 στα 10 πρωταθληματα και μεινετε ανικανοποιητοι βγαζοντας τα κομπλεξ σε ολες τις αλλες ομαδες... οχι οτι και να τα παραδεχθεις αλλαζει κατι γιατι δεν επιστρεφονται πισω... το αν σημερα ο οργανισμος ειναι υγειης δε σημαινει οτι δε χτιστηκε επι πτωματων απλα το ξεχνας και το παραβλεπεις γιατι δεν ηταν το δικο σου πτωμα...

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.080
Πόντοι
8.355
Πόντους σε πορνό σάιτ…μήπως νόμιζες τύπε ότι τα μέλη μέλι μέλοι σου δίνουν μόρια για τις πανελλήνιες ; Ρε έχετε κάνα σοβαρό παίχτη να ασχοληθούμε ή να πάμε στα λαγουδάκια τα πράσινα που βγάλανε δοντάκια ;
τωρα που ειπες για ποντους…

οταν πιστευεις οτι μια επιτυχια της ομαδας σου, προσθετει "ποντους" που σου λειπουν απο το εγω σου ή απο το πουλι σου, και αυτο σε κανει να ξημεροβραδιαζεσαι σε αλλα οπαδικα νηματα για να επιδειξεις το μεγεθος του πουλιου σου, ναι τοτε κατι δεν παει καλα...
και οχι δεν ειναι καζουρα...

Υ.Γ. η παραθεση εγινε σε εσενα επειδη μιλουσες για ποντους, όχι ότι τον εχεις μικρο:thefinge:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.700
Πόντοι
2.636
τωρα που ειπες για ποντους…

οταν πιστευεις οτι μια επιτυχια της ομαδας σου, προσθετει "ποντους" που σου λειπουν απο το εγω σου ή απο το πουλι σου, και αυτο σε κανει να ξημεροβραδιαζεσαι σε αλλα οπαδικα νηματα για να επιδειξεις το μεγεθος του πουλιου σου, ναι τοτε κατι δεν παει καλα...
και οχι δεν ειναι καζουρα...

Υ.Γ. η παραθεση εγινε σε εσενα επειδη μιλουσες για ποντους, όχι ότι τον εχεις μικρο:thefinge:
μας λενε κομπλεξικους. αμα ημασταν κομπλεξικοι θα γινομασταν γαυροι...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
μας λενε κομπλεξικους. αμα ημασταν κομπλεξικοι θα γινομασταν γαυροι...
ο θεος με φυλαξε τυπε και τον εχω μικρο σκεψουν τωρα να μουν ψωλαρας να μουνα χανουμοβαζελος και να με ειχανε στη φαπα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
εχω κλασει στο γελιο ρε μαλακες ποιος καρναβαλος τις γραφει τις ανακοινωσεις?:2funny:

Εν προκειμένω, οι 20 φίλοι της ΑΕΚ κατέλαβαν το μέρος της εξέδρας που καταλαμβάνουν πάντα οι οργανωμένοι, και οι 20 του αντιπάλου τοποθετήθηκαν από την Αστυνομία στο αντίθετο μέρος της εξέδρας, δηλαδή στις νότιες κερκίδες. Στη μέση της εξέδρας τοποθετήθηκαν οι προσκεκλημένοι της Ομοσπονδίας και της ένωσης χειροσφαίρισης Αθηνων, της ΚΕΔ, προπονητές των εθνικών ομάδων και άνθρωποι του υπουργείου.

Πέραν αυτών, στην εγκατάσταση επιτρέπεται να είναι 3 υπάλληλοι της εγκατάστασης (ηλεκτρολόγος, καθαρισμός) και 2 παιδιά για καθαρισμό του ταραφλεξ.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ παραπάνω από τους 20 ανθρώπους του Ολυμπιακού/Ξυνή δεν μπήκε στο γήπεδο.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ λιγότερος από όσους δικαιούταν η ΑΕΚ δεν έμεινε έξω από το γήπεδο.

Όσοι ήταν στο γήπεδο ξέρουν πολύ καλά ότι οι οπαδοί μας ακούγονταν περισσότερο και ακατάπαυστα, είχαν άλλωστε και τύμπανο μαζί τους και τους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και τη συμπαράσταση τους.

Δυστυχώς όμως, η κακή τοποθέτηση των φιλοξενούμενων του Ολυμπιακού/ Ξυνή, ακριβώς κάτω από τα μικρόφωνα της τηλεοπτικής μετάδοσης, προκάλεσε στους τηλεθεατές την άκρως πλασματική και ψευδή εντύπωση ότι ήταν περισσότεροι οπαδοί του ΟΣΦΠ που μπήκαν στο γήπεδο. Και αυτό έγινε με απόφαση της Αστυνομίας.
Ζητήσαμε επίμονα από την Αστυνομία να τους αλλάξει θέση και δεν το έκανε. Αντίθετα, τους τοποθέτησε εκεί και αρνήθηκε να τους μετακινήσει.

Αυτή η παραπλανητική και πλασματική εικόνα οφείλεται κυρίως στην Αστυνομία που δεν έκανε σωστά τη χωροθέτηση των ανθρώπων του ΟΣΦΠ/Ξυνής, στην ΕΡΤ που αποδέχτηκε να γίνει η μετάδοση με τους οπαδούς του ΟΣΦΠ δίπλα και φυσικά στην ΟΧΕ που είχε την απόλυτη ευθύνη οργάνωσης του αγώνα και δεν απέτρεψε αυτό το φαινόμενο.

Κανένας άλλος, ούτε η διοίκηση, ούτε οι οπαδοί μας που ήταν στο γήπεδο, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο.

Η ΑΕΚ επιφυλάσσεται να μην επιτρέψει στην ΟΧΕ να ξανακάνει μετάδοση υπό τέτοιες συνθήκες ακόμη και αν το πρόστιμο είναι βαρύτατο.

Φίλαθλοι της ΑΕΚ, είμαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια να κρατάμε το σωματείο ψηλά. Και πρέπει να προσέχουμε για να μην παίξει ξανά η ομάδα μας κανέναν αγώνα χωρίς κόσμο σε οποιοδήποτε ά

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.454
Πόντοι
5.006
ας μπει ο μαρινακης φυλακη και βλεπουμε... εκει που εγλυφε κουγιας και καραπαππας και βγαζει δημαρχο πειραια οποιον θελει ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ...

οσο για την απολυτη λερα ξερεις οτι ηταν ο κοκκαλης...
Ρε τυπε ζειτε σε εναν μικροκοσμο φανταστικο δικο σας...αυτο δεν σημαινει οτι ειναι η πραγματικοτητα...

Ο τυπος που λες να μπει φυλακη πρωταγωστει στο κορυφαιο πρωταθλημα της χωρας, φερνει τον πρωθυπουργο της αγγλιας στο γηπεδο, συνεργαζεται με τον υπουργο εμποριου των ΗΠΑ στην ναυτιλια, βραβευεται στα global awards της φιφα μαζι με ροναλντο και τους σαουδαραδες της παρι και τη σιτυ, εχει κανει ενα δικτυο ομαδων σε ολο τον κοσμο, συνεργαζεται με τους κορυφαιους μαντατζερ....βασικα ειναι ο νουμερο 1 αναγνωρισιμος ελληνας στον χωρο του ποδοσφαιρου ολων των εποχων....τετοιο δικτυο ομαδων μονο κατι σαουδαραβες εχουν και αυτος....

Αλλα στην ελλαδα εχει 5-6 ποινικες διωξεις σε 15 χρονια...δηλαδη χρονο παρα χρονο τον τρεχουν στα δικαστηρια....την τελευταια φορα επειδη ακουσον ακουσον η παε εδινε τζαμπα εισιτηρια στην θυρα 7! Μιλαμε γελανε και τα τσιμεντα...

Οσο εσυ περιμενεις να τον δεις στην φυλακη, εμεις θα τον βλεπουμε να τον χαιρεταει πρωτο πρωτο ο κριστιανο ροναλντο στα global awards...εξαλλου αν συνηθισεις στην ξεφτυλα, και πλανηταρχη να δεις τον βαγγελα, ακομα θα ελπιζεις να μπει φυλακη επειδη ταχα σκοτωσε τον λυγγεριδη...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.700
Πόντοι
2.636
Ρε τυπε ζειτε σε εναν μικροκοσμο φανταστικο δικο σας...αυτο δεν σημαινει οτι ειναι η πραγματικοτητα...

Ο τυπος που λες να μπει φυλακη πρωταγωστει στο κορυφαιο πρωταθλημα της χωρας, φερνει τον πρωθυπουργο της αγγλιας στο γηπεδο, συνεργαζεται με τον υπουργο εμποριου των ΗΠΑ στην ναυτιλια, βραβευεται στα global awards της φιφα μαζι με ροναλντο και τους σαουδαραδες της παρι και τη σιτυ, εχει κανει ενα δικτυο ομαδων σε ολο τον κοσμο, συνεργαζεται με τους κορυφαιους μαντατζερ....βασικα ειναι ο νουμερο 1 αναγνωρισιμος ελληνας στον χωρο του ποδοσφαιρου ολων των εποχων....τετοιο δικτυο ομαδων μονο κατι σαουδαραβες εχουν και αυτος....

Αλλα στην ελλαδα εχει 5-6 ποινικες διωξεις σε 15 χρονια...δηλαδη χρονο παρα χρονο τον τρεχουν στα δικαστηρια....την τελευταια φορα επειδη ακουσον ακουσον η παε εδινε τζαμπα εισιτηρια στην θυρα 7! Μιλαμε γελανε και τα τσιμεντα...

Οσο εσυ περιμενεις να τον δεις στην φυλακη, εμεις θα τον βλεπουμε να τον χαιρεταει πρωτο πρωτο ο κριστιανο ροναλντο στα global awards...εξαλλου αν συνηθισεις στην ξεφτυλα, και πλανηταρχη να δεις τον βαγγελα, ακομα θα ελπιζεις να μπει φυλακη επειδη ταχα σκοτωσε τον λυγγεριδη...
ποιος ειπε οτι η ουεφα και η φιφα ειναι καθαρες?

λερα ξεπατωμενη ειναι το ποδοσφαιρο... το ερασιτεχνικο ειναι καπως πιο καθαρο. αλλα και απο εκει καταλαβαινεις ποσο πιο πολυ σαπιλα εχει μεσα το επαγγελματικο.

και μη μπερδευεις τα εξωγηπεδικα του για να μας προβαλλεις τι ακριβως δε ξερω.... αυτος ο "τιτανας" λοιπον δε μπορει να παρει ευκολα καθαρο πρωταθλημα στην ελλαδα.... αυτο μου αρκει και για τις υπολοιπες του δραστηριοτητες....

πανε δειξτου το ποστ σου τωρα να παρεις την πληρωμη σου σαν καλο παιδακι. επικαλεστηκε ο αλλος τον πρωθυπουργο της αγγλιας που τους αλλαζουν και σαν τα πουκαμισα οι αγγλοι για να μας δειξει τι δε ξερω....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.454
Πόντοι
5.006
ποιος ειπε οτι η ουεφα και η φιφα ειναι καθαρες?

λερα ξεπατωμενη ειναι το ποδοσφαιρο... το ερασιτεχνικο ειναι καπως πιο καθαρο. αλλα και απο εκει καταλαβαινεις ποσο πιο πολυ σαπιλα εχει μεσα το επαγγελματικο.

και μη μπερδευεις τα εξωγηπεδικα του για να μας προβαλλεις τι ακριβως δε ξερω.... αυτος ο "τιτανας" λοιπον δε μπορει να παρει ευκολα καθαρο πρωταθλημα στην ελλαδα.... αυτο μου αρκει και για τις υπολοιπες του δραστηριοτητες....

πανε δειξτου το ποστ σου τωρα να παρεις την πληρωμη σου σαν καλο παιδακι. επικαλεστηκε ο αλλος τον πρωθυπουργο της αγγλιας που τους αλλαζουν και σαν τα πουκαμισα οι αγγλοι για να μας δειξει τι δε ξερω....

Ενταξει αφου ο κατσαπλιας λεει οτο δεν μπορει να παρει ευκολα καθαρο πρωταθλημα, τοτε ετσι θα ειναι...
Και οσο εσυ θα πανηγυριζεις για τα στημενα πρωταθληματα του ολυμπιακου, εμεις θα παιζουμε στο τσουλου και θα μας βραβευει η ουεφα ως η μοναδικη ομαδα στην ιστορια που πηρε 2 ευρωπαικους τιτλους την ιδια χρονια!!!!

Αυτισμος final boss

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Ρωτα τον εξακλωνο κλωνο στο διπλανο κρεβατι του ψυχιατρειου, θα σου πει.
Παλι με εμένα ασχολείσαι!
Τι τρελά!
Τι εμμονή!
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Ρε αγόρι μου σε παρακαλώ πήγαινε να γαμήσεις καμία πουτάνα και αυτές μια χαρά είναι,δεν πειράζει που δεν μπορείς να χτυπήσεις ωραία μουνάκια όπως εγώ.
Να γαμάς είναι το θέμα.
Είτε πληρώνεις, είτε οχι

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.944
Πόντοι
4.696
Ρε αγόρι μου σε παρακαλώ πήγαινε να γαμήσεις καμία πουτάνα και αυτές μια χαρά είναι,δεν πειράζει που δεν μπορείς να χτυπήσεις ωραία μουνάκια όπως εγώ.
Να γαμάς είναι το θέμα.
Είτε πληρώνεις, είτε οχι
Τύπε μη χτυπάς όλα τα ωραία μουνάκια γιατί σημειώνονται ελλείψεις και ξεμένουμε...:confused:

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Τύπε μη χτυπάς όλα τα ωραία μουνάκια γιατί σημειώνονται ελλείψεις και ξεμένουμε...:confused:
Άλλος πονεμένος απο εδω.
Μια χαρά τη βρίσκεις με τη χούφτα σου και στα άδεια γηπεδακια σα γραφικος κογιοναρισμενος μεσηλικας Γιανναρά.
Τι να τα κάνεις τα μουνια ?:2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.944
Πόντοι
4.696
Μια χαρά τη βρίσκεις με τη χούφτα σου και στα άδεια γηπεδακια σα γραφικος κογιοναρισμενος μεσηλικας Γιανναρά.
Τι να τα κάνεις τα μουνια ?:2funny::2funny::2funny:
Είπα να γαμήσω αλλά τέλειωσαν όλα, μου ειπαν πήρες τα 105.677 τελευταία...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Yx1

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.302
Πόντοι
2.356

ακουσον ακουσον…

Στο σχετικό απόσπασμα της εισαγγελικής πρότασης αναφέρεται επί λέξει: «Επιπροσθέτως, μέσω της ιδιότητας του Ιωάννη ΜΩΡΑΛΗ του Πέτρου, ως Δημάρχου του Δήμου Πειραιά, κατά το ίδιο ως άνω χρονικό διάστημα, προσέλαβαν με Ιδιωτικές Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου ως εργάτες στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου του εν λόγω Δήμου τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης (αναφέρονται συγκεκριμένα ονόματα), οι οποίοι αμείβονταν από το Δήμο Πειραιά με τις εκ του νόμου εκάστοτε καταβλητέες μεικτές αποδοχές κατά την περίοδο απασχόλησής τους ως εργάτες (ήτοι έως και 1.500 ευρώ μηνιαίως περίπου), χωρίς ωστόσο να πηγαίνουν στην εργασία τους, ήτοι χωρίς να προσφέρουν αντίστοιχη εργασία. Με τον τρόπο αυτό, τους παρείχαν χρηματοοικονομικά μέσα για την εξακολούθηση της παράνομης δραστηριότητάς τους ως ηγετικά και ανώτερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Επίσης, παρείχαν εργασία στο ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης, (…), με την απασχόλησή του στην εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «REDSTORE ΘΡΥΛΙΚΑ ΔΩΡΑ ΜΟΝΟΠΡΩΣΟΠΗ ΕΠΕ», η οποία αποτελεί την επίσημη μπουτίκ του Ολυμπιακού και στεγάζεται στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ απασχολούσαν και το μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, (…), στο τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δίνοντάς του την ευχέρεια να διακινεί τα εισιτήρια και τις προσκλήσεις που εξέδιδαν στα ηγετικά και ανώτερα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, με τα οποία βρισκόταν σε άμεση επικοινωνία. Ομοίως, ως μέλη της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνεργάστηκαν για την τήρηση μέρους των μέτρων ευταξίας του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την ομόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία «Α. ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ και ΣΙΑ ΟΕ Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας» και το διακριτικό τίτλο «ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ», επειδή στην εν λόγω εταιρία εργάζονταν ηγετικά στελέχη και ανώτερα μέλη της εν λόγω εγκληματικής οργάνωσης, όπως οι (…) και έτερα άγνωστα μέλη, παρέχοντάς τους με τον τρόπο αυτό αφενός επιπλέον οικονομική ενίσχυση, αφετέρου διαπιστεύσεις για τις θύρες του Σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια των αθλητικών εκδηλώσεων στις οποίες συμμετείχε η ΠΑΕ Ολυμπιακός (ως προσωπικό ελέγχου ταξιθεσίας του γηπέδου), προκειμένου να δύνανται να επιτρέπουν την είσοδο σε οπαδούς της ομάδας χωρίς εισιτήρια και χωρίς έλεγχο, όπως και ανωτέρω περιγράφεται».

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.080
Πόντοι
8.355
εχω κλασει στο γελιο ρε μαλακες ποιος καρναβαλος τις γραφει τις ανακοινωσεις?:2funny:

Εν προκειμένω, οι 20 φίλοι της ΑΕΚ κατέλαβαν το μέρος της εξέδρας που καταλαμβάνουν πάντα οι οργανωμένοι, και οι 20 του αντιπάλου τοποθετήθηκαν από την Αστυνομία στο αντίθετο μέρος της εξέδρας, δηλαδή στις νότιες κερκίδες. Στη μέση της εξέδρας τοποθετήθηκαν οι προσκεκλημένοι της Ομοσπονδίας και της ένωσης χειροσφαίρισης Αθηνων, της ΚΕΔ, προπονητές των εθνικών ομάδων και άνθρωποι του υπουργείου.

Πέραν αυτών, στην εγκατάσταση επιτρέπεται να είναι 3 υπάλληλοι της εγκατάστασης (ηλεκτρολόγος, καθαρισμός) και 2 παιδιά για καθαρισμό του ταραφλεξ.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ παραπάνω από τους 20 ανθρώπους του Ολυμπιακού/Ξυνή δεν μπήκε στο γήπεδο.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ λιγότερος από όσους δικαιούταν η ΑΕΚ δεν έμεινε έξω από το γήπεδο.

Όσοι ήταν στο γήπεδο ξέρουν πολύ καλά ότι οι οπαδοί μας ακούγονταν περισσότερο και ακατάπαυστα, είχαν άλλωστε και τύμπανο μαζί τους και τους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και τη συμπαράσταση τους.

Δυστυχώς όμως, η κακή τοποθέτηση των φιλοξενούμενων του Ολυμπιακού/ Ξυνή, ακριβώς κάτω από τα μικρόφωνα της τηλεοπτικής μετάδοσης, προκάλεσε στους τηλεθεατές την άκρως πλασματική και ψευδή εντύπωση ότι ήταν περισσότεροι οπαδοί του ΟΣΦΠ που μπήκαν στο γήπεδο. Και αυτό έγινε με απόφαση της Αστυνομίας.
Ζητήσαμε επίμονα από την Αστυνομία να τους αλλάξει θέση και δεν το έκανε. Αντίθετα, τους τοποθέτησε εκεί και αρνήθηκε να τους μετακινήσει.

Αυτή η παραπλανητική και πλασματική εικόνα οφείλεται κυρίως στην Αστυνομία που δεν έκανε σωστά τη χωροθέτηση των ανθρώπων του ΟΣΦΠ/Ξυνής, στην ΕΡΤ που αποδέχτηκε να γίνει η μετάδοση με τους οπαδούς του ΟΣΦΠ δίπλα και φυσικά στην ΟΧΕ που είχε την απόλυτη ευθύνη οργάνωσης του αγώνα και δεν απέτρεψε αυτό το φαινόμενο.

Κανένας άλλος, ούτε η διοίκηση, ούτε οι οπαδοί μας που ήταν στο γήπεδο, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο.

Η ΑΕΚ επιφυλάσσεται να μην επιτρέψει στην ΟΧΕ να ξανακάνει μετάδοση υπό τέτοιες συνθήκες ακόμη και αν το πρόστιμο είναι βαρύτατο.

Φίλαθλοι της ΑΕΚ, είμαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια να κρατάμε το σωματείο ψηλά. Και πρέπει να προσέχουμε για να μην παίξει ξανά η ομάδα μας κανέναν αγώνα χωρίς κόσμο σε οποιοδήποτε ά
Μια χαρά τα λέει η ανακοίνωση
Τρεχαλα στο νήμα μας να γράψετε την μαλακια σας, χωρίς να ξέρετε ούτε που είναι το Κασιμάτης...:hammer:

Συνημμένα

• IMG_20250614_215104.jpg
    IMG_20250614_215104.jpg
    248,6 KB · Εμφανίσεις: 6
  • IMG_20250614_215047.jpg
    IMG_20250614_215047.jpg
    283,6 KB · Εμφανίσεις: 5

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Μια χαρά τα λέει η ανακοίνωση
Τρεχαλα στο νήμα μας να γράψετε την μαλακια σας, χωρίς να ξέρετε ούτε που είναι το Κασιμάτης...:hammer:
Τι βλέπουμε εδώ τύπε ηχολήπτης στη Βανδή είναι αυτός ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom