Τι να σου πω, ρε φιλε? Ιδια ακριβως συμπεριφορα με οσους κατηγορεις, εχεις κι εσυ. Ξεκατινιαζεστε, χωρις λογο και αιτια, παλι καλα να λεω γιατι υπαρχουν και καποιοι που σπανε τα κεφαλια, ο ενας του αλλου.
Εγω ειχα την τυχη να δω και να ζησω, αν και μικρο παιδακι, καποιους Σιδερηδες, καποιους Παπαιωαννου, καποιους Δομαζους, επισης την τυχη να εχω για προπονητη καποιον Θαναση Μπεμπη, αν σου λεει κατι το ονομα και τα βλεπω καπως αλλιως τα πραγματα. Και ναι θα πειραξω τον φιλο μου τον ΑΕΚτζη, τον φιλο μου τον Παναθα, θα με πειραξουν κι αυτοι και θα κανουμε την πλακα μας, δεν θα σπασουμε ο ενας το κεφαλι του αλλου.
Ναι ειμαι φιλαθλος του Ολυμπιακου, φιλαθλος οχι οπαδος. Οπαδος δεν θα γινω ποτε κανενος, ουτε ατομου, ουτε συστηματος, ουτε θρησκειας. Οσα χρονια παρακολουθω μπαλα, εκεινο που ευχαριστηθικα περισσοτερο κι απο τους πολλους τιτλους της ομαδας μου, ειταν που πηρε πρωταθλημα η Λαρισα. Μπραβο τους και χιλια μπραβο τους! Στεναχωρθηκα οταν επεσαν κατηγορια οι ΑΕΚ, Αρης, Ηρακλης , γιατι ιστορικες ομαδες που χρονια ολοκληρα παιζαμε μαζυ τους, αντιπαλοι, ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΙ.
Τεσπα δεν εχει νοημα να συζηταμε, το οπαδικο μυαλο σου δεν σε αφινει να σκεφτεις καθαρα. Ικανοποιεισαι προσπαθοντας να μειωσεις τον Ολυμπιακο, που δεν γινεται, απο το να προσπαθεις να ανεβασεις την ομαδα σου.
Πως να το κανουμε, ρε φιλε, δεν παει καλα η ομαδα σου. Τωρα θα αλλαξετε προεδρο, θα αλλαξετε προπονιτη, θα αλλαξετε παικτες, δεν ξερω, ψαξτε το. Το να λετε οτι ο Ολυμπιακος αγορασε το πρωταθλημα, διπλαρωσε την διαιτισια, εκλεψε το Ευρωπαικο, μονο γελια προκαλουν. Ποιος ειναι πια αυτος ο Μαρινακης που τα κανει ολα αυτα? Ουτε πλανηταρχης να ειταν