Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Μαλακα ασχολουμε με χάντμπολ ρε με τι αθλήματα προσπαθείτε να κρατηθείτε ζωντανοί ;:tooth:αλλά και εκεί σας τραβάμε τα σωληνάκια κανένα έλεος κανένα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.948
Πόντοι
6.756
Μαλακα ασχολουμε με χάντμπολ ρε με τι αθλήματα προσπαθείτε να κρατηθείτε ζωντανοί ;:tooth:αλλά και εκεί σας τραβάμε τα σωληνάκια κανένα έλεος κανένα
Αφού ρε μαν μπαλλα μπασκετ βολλευ πολο χάντμπολ παντού πουτσες τρώνε,τι να πούνε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.864
Πόντοι
456
Μαλακα σχολάσουμε με χάντμπολ ρε με τι αθλήματα προσπαθείτε να κρατηθείτε ζωντανοί ;:tooth:αλλά και εκεί σας τραβάμε τα σωληνάκια κανένα έλεος κανένα

Τύπε ασχολήσου πρώτα με τη γραμματική και άσε το χαντμπολ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Τύπε ασχολήσου πρώτα με τη γραμματική και άσε το χαντμπολ.
Τύπε δεν έχει σημασία αν η γάτα είναι άσπρη ή αν είναι μαύρη αρκεί να ξέρει να πιάνει ποντίκια και τα ποντίκια είναι τόσα πολλά και ακόμα και εγώ που είμαι κοκκινη τα σβερκωνω

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.864
Πόντοι
456
Αφού ρε μαν μπαλλα μπασκετ βολλευ πολο χάντμπολ παντού πουτσες τρώνε,τι να πούνε.

Τύπε εσένα σε κόβω σοβαρό. Είμαι σίγουρος ότι φύλαγες τον κατσουράνη, είπες όχι στον παπουτσέλη, στο χέρι στον Αστέρα είπες πέναλτι, στον φιλοπόπουλο και στον ματατζή είπες φτάνει, και τέλος είμαι σίγουρος ότι είπες, εφόσον δεν έπαιξες, δεν είχες συμμετοχή στο 1-0 του Απόλλωνα, ή όχι; Ο aftermarket είμαι σίγουρος είναι μικρός για να θυμάται αυτά.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.080
Πόντοι
8.355
Καλησπέρα φίλε. Βρηκα ένα ωραίο βιντεάκι και θέλω να στο αφιερώσω. :2funny::2funny::2funny::2funny:

Έλα ρε κι εγώ είδα τον καράφλα στο βίντεο και λέω για τον νέο προπονητή μας θα λέει :grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.864
Πόντοι
456
Τύπε δεν έχει σημασία αν η γάτα είναι άσπρη ή αν είναι μαύρη αρκεί να ξέρει να πιάνει ποντίκια και τα ποντίκια είναι τόσα πολλά και ακόμα και εγώ που είμαι κοκκινη τα σβερκωνω

Τύπε λυπάμαι, αλλά θα σε θεωρήσω χαζούλη. Από τις απαντήσεις σου, μπορεί στο μυαλό να σου κόβει, αλλά ο γραπτός σου λόγος πάσχει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Τύπε εσένα σε κόβω σοβαρό. Είμαι σίγουρος ότι φύλαγες τον κατσουράνη, είπες όχι στον παπουτσέλη, στο χέρι στον Αστέρα είπες πέναλτι, στον φιλοπόπουλο και στον ματατζή είπες φτάνει, και τέλος είμαι σίγουρος ότι είπες, εφόσον δεν έπαιξες, δεν είχες συμμετοχή στο 1-0 του Απόλλωνα, ή όχι; Ο aftermarket είμαι σίγουρος είναι μικρός για να θυμάται αυτά.
Πάρε κομπιουτεράκι να το έχεις στα χέρια έτοιμο γιατί θα σου βάλω την φωτογραφία με τα αποτελέσματα στα Μάτριξ και θα βαράς τα πλήκτρα ανελέητα μέχρι να βγάλει έρορ

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.864
Πόντοι
456
Πάρε κομπιουτεράκι να το έχεις στα χέρια έτοιμο γιατί θα σου βάλω την φωτογραφία με τα αποτελέσματα στα Μάτριξ και θα βαράς τα πλήκτρα ανελέητα μέχρι να βγάλει έρορ

Τύπε, κομπιουτεράκι, φωτογραφία, τώρα μιλάς καλύτερα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.948
Πόντοι
6.756
Τα 6 γκολ τα 4 γκολ τα 3 γκολ και το 2 γκολ που τρωτε κατά ρίπας,ήταν κανονικά τυπε για τους καλυπτες εσύ?δε πρέπει να είσαι καλά τυπε κριμα πάντως,μπερδεύεις τα πάντα χωρίς λόγο όλα αχταρμάς.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.864
Πόντοι
456
Τα 6 γκολ τα 4 γκολ τα 3 γκολ και το 2 γκολ που τρωτε κατά ρίπας,ήταν κανονικά τυπε για τους καλυπτες εσύ?δε πρέπει να είσαι καλά τυπε κριμα πάντως,μπερδεύεις τα πάντα χωρίς λόγο όλα αχταρμάς.

Ναι, μια χαρά ήταν. Δεν μου απάντησες σε αυτά που ρώτησα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.948
Πόντοι
6.756

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Τύπε, κομπιουτεράκι, φωτογραφία, τώρα μιλάς καλύτερα.
Το θέλεις ; Το έχεις ανάγκη πολύ ; Δεν κρατιέσαι ; Ε Πάρτο και δεν τα έχει όλα γιατί εγώ είμαι καλό παιδί δεν είμαι σαν κάτι άλλα μουνοπανα πού θα βάζανε και του 25. Να σε κάνω να ανέβεις το ικρίωμα με αργά πηδηματάκια και να περάσεις το κεφάλι σου στην θηλειά που έδεσες στον πολυέλαιο
IMG_3007.jpeg

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.864
Πόντοι
456
Τον φύλαγες τον κατσουράνη;
Το θέλεις ; Το έχεις ανάγκη πολύ ; Δεν κρατιέσαι ; Ε Πάρτο και δεν τα έχει όλα γιατί εγώ είμαι καλό παιδί δεν είμαι σ αχ ν μη άτι μουνοπανα πού θα βάζανε και του 25. Να σε κάνω να ανέβεις το ικρίωμα με αργά πηδηματάκια και να περάσεις το κεφάλι σου στην θηλειά που έδεσες στον πολυέλαιο
IMG_3007.jpeg

Καλά ρε τύπε, έκατσες και έκανες κολάζ; τι να σου πω, θυμάμαι ένα 4-0 που ήμουν μέσα, ένα 3-0 που πάλι ήμουν μέσα, κα΄ποια 1-0, 2-0, 2-1, Το 2-1 μάλιστα το θυμάμαι σαν σήμερα, πρέπει να ήταν το 2010, την πρώτη χρονιά που δεν βγήκατε ευρώπη και σας πούλησε ο κόκκαλης, ενώ εμείς θέλαμε να κερδίσετε για να διώξουμε τον βάτραχο..κ.ο.κ. Αλήθεια εσύ τον φύλαγες τον κατσουράνη; γιατί ο κατά τα άλλα συμπαθής Άντζελο στεναχωρήθηκε, η μήπως είχες καμία σχέση με τον Απόλλων Καλαμαριάς; Πλάκα έχετε ο παορου που είναι να πει τη μαλακία του;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Τον φύλαγες τον κατσουράνη;

Καλά ρε τύπε, έκατσες και έκανες κολάζ; τι να σου πω, θυμάμαι ένα 4-0 που ήμουν μέσα, ένα 3-0 που πάλι ήμουν μέσα, κα΄ποια 1-0, 2-0, 2-1, Το 2-1 μάλιστα το θυμάμαι σαν σήμερα, πρέπει να ήταν το 2010, την πρώτη χρονιά που δεν βγήκατε ευρώπη και σας πούλησε ο κόκκαλης, ενώ εμείς θέλαμε να κερδίσετε για να διώξουμε τον βάτραχο..κ.ο.κ. Αλήθεια εσύ τον φύλαγες τον κατσουράνη; γιατί ο κατά τα άλλα συμπαθής Άντζελο στεναχωρήθηκε, η μήπως είχες καμία σχέση με τον Απόλλων Καλαμαριάς; Πλάκα έχετε ο παορου που είναι να πει τη μαλακία του;
Δεν σε αφήσαμε δηλαδή παραπονεμένο και εσένα έφυγες χορτασμένος έτοιμος ήσουν να γίνεις παρένθετη μητέρα

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.864
Πόντοι
456
Δεν σε αφήσαμε δηλαδή παραπονεμένο και εσένα έφυγες χορτασμένος έτοιμος ήσουν να γίνεις παρένθετη μητέρα

Αρχίζει και έχει πλάκα, δεν μου είπες, τον φύλαγες τον κατσουράνη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom