You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 118K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.948
- Πόντοι
- 6.756
Αφού ρε μαν μπαλλα μπασκετ βολλευ πολο χάντμπολ παντού πουτσες τρώνε,τι να πούνε.Μαλακα ασχολουμε με χάντμπολ ρε με τι αθλήματα προσπαθείτε να κρατηθείτε ζωντανοί ;αλλά και εκεί σας τραβάμε τα σωληνάκια κανένα έλεος κανένα
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.072
- Πόντοι
- 2.606
Ναι αλλά στο φουτσαλ ; Στο γυναικείο ποδόσφαιρο ; Εκεί γαμάνε εκεί το βουλώνωΑφού ρε μαν μπαλλα μπασκετ βολλευ πολο χάντμπολ παντού πουτσες τρώνε,τι να πούνε.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.864
- Πόντοι
- 456
Μαλακα σχολάσουμε με χάντμπολ ρε με τι αθλήματα προσπαθείτε να κρατηθείτε ζωντανοί ;αλλά και εκεί σας τραβάμε τα σωληνάκια κανένα έλεος κανένα
Τύπε ασχολήσου πρώτα με τη γραμματική και άσε το χαντμπολ.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.948
- Πόντοι
- 6.756
ΝαιΝαι αλλά στο φουτσαλ ; Στο γυναικείο ποδόσφαιρο ; Εκεί γαμάνε εκεί το βουλώνω
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.465
- Πόντοι
- 28.246
Καλησπέρα φίλε. Βρηκα ένα ωραίο βιντεάκι και θέλω να στο αφιερώσω.Στην Λιόλιου ρε τύπε

brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.072
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε δεν έχει σημασία αν η γάτα είναι άσπρη ή αν είναι μαύρη αρκεί να ξέρει να πιάνει ποντίκια και τα ποντίκια είναι τόσα πολλά και ακόμα και εγώ που είμαι κοκκινη τα σβερκωνωΤύπε ασχολήσου πρώτα με τη γραμματική και άσε το χαντμπολ.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.864
- Πόντοι
- 456
Αφού ρε μαν μπαλλα μπασκετ βολλευ πολο χάντμπολ παντού πουτσες τρώνε,τι να πούνε.
Τύπε εσένα σε κόβω σοβαρό. Είμαι σίγουρος ότι φύλαγες τον κατσουράνη, είπες όχι στον παπουτσέλη, στο χέρι στον Αστέρα είπες πέναλτι, στον φιλοπόπουλο και στον ματατζή είπες φτάνει, και τέλος είμαι σίγουρος ότι είπες, εφόσον δεν έπαιξες, δεν είχες συμμετοχή στο 1-0 του Απόλλωνα, ή όχι; Ο aftermarket είμαι σίγουρος είναι μικρός για να θυμάται αυτά.
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 3.080
- Πόντοι
- 8.355
Έλα ρε κι εγώ είδα τον καράφλα στο βίντεο και λέω για τον νέο προπονητή μας θα λέειΚαλησπέρα φίλε. Βρηκα ένα ωραίο βιντεάκι και θέλω να στο αφιερώσω.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.864
- Πόντοι
- 456
Τύπε δεν έχει σημασία αν η γάτα είναι άσπρη ή αν είναι μαύρη αρκεί να ξέρει να πιάνει ποντίκια και τα ποντίκια είναι τόσα πολλά και ακόμα και εγώ που είμαι κοκκινη τα σβερκωνω
Τύπε λυπάμαι, αλλά θα σε θεωρήσω χαζούλη. Από τις απαντήσεις σου, μπορεί στο μυαλό να σου κόβει, αλλά ο γραπτός σου λόγος πάσχει.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.072
- Πόντοι
- 2.606
Πάρε κομπιουτεράκι να το έχεις στα χέρια έτοιμο γιατί θα σου βάλω την φωτογραφία με τα αποτελέσματα στα Μάτριξ και θα βαράς τα πλήκτρα ανελέητα μέχρι να βγάλει έρορΤύπε εσένα σε κόβω σοβαρό. Είμαι σίγουρος ότι φύλαγες τον κατσουράνη, είπες όχι στον παπουτσέλη, στο χέρι στον Αστέρα είπες πέναλτι, στον φιλοπόπουλο και στον ματατζή είπες φτάνει, και τέλος είμαι σίγουρος ότι είπες, εφόσον δεν έπαιξες, δεν είχες συμμετοχή στο 1-0 του Απόλλωνα, ή όχι; Ο aftermarket είμαι σίγουρος είναι μικρός για να θυμάται αυτά.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.864
- Πόντοι
- 456
Πάρε κομπιουτεράκι να το έχεις στα χέρια έτοιμο γιατί θα σου βάλω την φωτογραφία με τα αποτελέσματα στα Μάτριξ και θα βαράς τα πλήκτρα ανελέητα μέχρι να βγάλει έρορ
Τύπε, κομπιουτεράκι, φωτογραφία, τώρα μιλάς καλύτερα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.948
- Πόντοι
- 6.756
Τα 6 γκολ τα 4 γκολ τα 3 γκολ και το 2 γκολ που τρωτε κατά ρίπας,ήταν κανονικά τυπε για τους καλυπτες εσύ?δε πρέπει να είσαι καλά τυπε κριμα πάντως,μπερδεύεις τα πάντα χωρίς λόγο όλα αχταρμάς.Τύπε εσένα σε κόβω σοβαρό. Είμαι σίγουρος ότι φύλαγες τον κατσουράνη, είπες όχι στον παπουτσέλη, στο χέρι στον Αστέρα είπες πέναλτι, στον φιλοπόπουλο και στον ματατζή είπες φτάνει, και τέλος είμαι σίγουρος ότι είπες, εφόσον δεν έπαιξες, δεν είχες συμμετοχή στο 1-0 του Απόλλωνα, ή όχι; Ο aftermarket είμαι σίγουρος είναι μικρός για να θυμάται αυτά.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.864
- Πόντοι
- 456
Τα 6 γκολ τα 4 γκολ τα 3 γκολ και το 2 γκολ που τρωτε κατά ρίπας,ήταν κανονικά τυπε για τους καλυπτες εσύ?δε πρέπει να είσαι καλά τυπε κριμα πάντως,μπερδεύεις τα πάντα χωρίς λόγο όλα αχταρμάς.
Ναι, μια χαρά ήταν. Δεν μου απάντησες σε αυτά που ρώτησα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.948
- Πόντοι
- 6.756
Όταν λες ασυναρτησίες τυπε τι να μιλήσω, για τη μεζουρα που βγάλατε?και ένα αλλά τυπε τι βριζεις τυπε εγώ σε έβρισα ?σου έχω δώσει δικαίωμα τέτοιο?Ναι, μια χαρά ήταν. Δεν μου απάντησες σε αυτά που ρώτησα.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.072
- Πόντοι
- 2.606
Το θέλεις ; Το έχεις ανάγκη πολύ ; Δεν κρατιέσαι ; Ε Πάρτο και δεν τα έχει όλα γιατί εγώ είμαι καλό παιδί δεν είμαι σαν κάτι άλλα μουνοπανα πού θα βάζανε και του 25. Να σε κάνω να ανέβεις το ικρίωμα με αργά πηδηματάκια και να περάσεις το κεφάλι σου στην θηλειά που έδεσες στον πολυέλαιοΤύπε, κομπιουτεράκι, φωτογραφία, τώρα μιλάς καλύτερα.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.864
- Πόντοι
- 456
Τον φύλαγες τον κατσουράνη;
Καλά ρε τύπε, έκατσες και έκανες κολάζ; τι να σου πω, θυμάμαι ένα 4-0 που ήμουν μέσα, ένα 3-0 που πάλι ήμουν μέσα, κα΄ποια 1-0, 2-0, 2-1, Το 2-1 μάλιστα το θυμάμαι σαν σήμερα, πρέπει να ήταν το 2010, την πρώτη χρονιά που δεν βγήκατε ευρώπη και σας πούλησε ο κόκκαλης, ενώ εμείς θέλαμε να κερδίσετε για να διώξουμε τον βάτραχο..κ.ο.κ. Αλήθεια εσύ τον φύλαγες τον κατσουράνη; γιατί ο κατά τα άλλα συμπαθής Άντζελο στεναχωρήθηκε, η μήπως είχες καμία σχέση με τον Απόλλων Καλαμαριάς; Πλάκα έχετε ο παορου που είναι να πει τη μαλακία του;
Το θέλεις ; Το έχεις ανάγκη πολύ ; Δεν κρατιέσαι ; Ε Πάρτο και δεν τα έχει όλα γιατί εγώ είμαι καλό παιδί δεν είμαι σ αχ ν μη άτι μουνοπανα πού θα βάζανε και του 25. Να σε κάνω να ανέβεις το ικρίωμα με αργά πηδηματάκια και να περάσεις το κεφάλι σου στην θηλειά που έδεσες στον πολυέλαιο
![]()
Καλά ρε τύπε, έκατσες και έκανες κολάζ; τι να σου πω, θυμάμαι ένα 4-0 που ήμουν μέσα, ένα 3-0 που πάλι ήμουν μέσα, κα΄ποια 1-0, 2-0, 2-1, Το 2-1 μάλιστα το θυμάμαι σαν σήμερα, πρέπει να ήταν το 2010, την πρώτη χρονιά που δεν βγήκατε ευρώπη και σας πούλησε ο κόκκαλης, ενώ εμείς θέλαμε να κερδίσετε για να διώξουμε τον βάτραχο..κ.ο.κ. Αλήθεια εσύ τον φύλαγες τον κατσουράνη; γιατί ο κατά τα άλλα συμπαθής Άντζελο στεναχωρήθηκε, η μήπως είχες καμία σχέση με τον Απόλλων Καλαμαριάς; Πλάκα έχετε ο παορου που είναι να πει τη μαλακία του;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.072
- Πόντοι
- 2.606
Δεν σε αφήσαμε δηλαδή παραπονεμένο και εσένα έφυγες χορτασμένος έτοιμος ήσουν να γίνεις παρένθετη μητέραΤον φύλαγες τον κατσουράνη;
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.864
- Πόντοι
- 456
Δεν σε αφήσαμε δηλαδή παραπονεμένο και εσένα έφυγες χορτασμένος έτοιμος ήσουν να γίνεις παρένθετη μητέρα
Αρχίζει και έχει πλάκα, δεν μου είπες, τον φύλαγες τον κατσουράνη;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.072
- Πόντοι
- 2.606
Οχι μόνο τον φύλαγα είχα βγάλει και μεζούρα και τον μέτραγαΑρχίζει και έχει πλάκα, δεν μου είπες, τον φύλαγες τον κατσουράνη;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 88
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις