Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Ενα άθλημα που να μη σας γαμαμε πατοκορφα υπάρχει?
Ενα θέλω!

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.169
Πόντοι
206
χαιρομαι που σε "ημερα χαρας" για τα εκατο χρονια της γκεη ομαδας που συνδυαστηκε με κατακτηση των εγχωριων τιτλων μερικοι ξεροσταλιαζουν σε ξενα νηματα (ποιος ξερει τι υπαρξιακες αναγκες/κομπλεξ κατωτεροτητας κρυβονται κατω απο το χαλακι)

ποσο σας ποναει η ΑΕΚΑΡΑ και μονο που υπαρχει? 100 χρονια κλεισατε με κλοπες και λοιπα σε μπολικα απο αυτα και ουτε τις ιδεες του συλλογου σας ξερετε! και τα χρωματα του με το ζορι τα θυμαστε.
Ενταξει, ρε φιλε, μπραβο σου που υποστηριζεις την ομαδα σου και στις ηττες και στις νικες, αλλα μην προσπαθεις να μειωσεις τον Ολυμπιακο για να τον φτασεις. Δεν προκειται να γινει ποτε! Υπαρχει μια πιθανοτητα να τον φτασεις αν προσπαθισεις πολυ και βαλεις και το χερι βαθεια στην τσεπη. Εκτος κι αν σε ικανοποιει αυτο που ειπε παλαιοτερα προεδρος σας "Αυτη η στανη, αυτο το τυρι, βγανει" οποτε πασο.
Κατηγορεις αλλους, λες και οι προεδροισας π.χ. Μελισσανιδης, Ψωμιαδης, πηγαιναν με τον σταυρο στο χερι.
Και ποιος σας ειπε οτι δεν γουσταρουμ,ε οι Ολυμπιακοι την Παναθα και την ΑΕΚαρα κ.α. Τους χρειαζομαστε μαληστα για να περνουν την 2η, 3η κτλ θεσεις. Και καλες πορειες στο εξωτερικο να κανουν για να μαζευουμε ποντους σαν Ελλαδα.
Οσο για το "γκεη" ομαδα, ασε καλυτερα, γιατι οπως βλεπω και στο σεκσιον "αλληλομαλακια", πουστηδες καιμ παληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια 'δω περα μεσα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
IMG_2967.jpeg
IMG_2968.jpeg
20 άτομα μέσα στο γήπεδο σας και εσείς πουθενά
Κλάψτε

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.169
Πόντοι
206
Η ξεφτίλα του να είσαι gayρος β'

Δηλαδη και γι αυτο, οι Ολυμπιακοι φταιμε? Ρε και πανω στον πυργο του Αιφελ να παιζατε με τον παναθηναικο, εμας τι μας νιαζει? Δεν δοκιμαζεις να βγαλεις το κερι απο τα αυτια, λεω εγω, γιατι την τσιμπλα απο τα ματια, δυσκολο.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.864
Πόντοι
456
Δηλαδη και γι αυτο, οι Ολυμπιακοι φταιμε? Ρε και πανω στον πυργο του Αιφελ να παιζατε με τον παναθηναικο, εμας τι μας νιαζει? Δεν δοκιμαζεις να βγαλεις το κερι απο τα αυτια, λεω εγω, γιατι την τσιμπλα απο τα ματια, δυσκολο.

γαύρος β σούργελο, μάθε να διαβάζεις.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.690
Πόντοι
2.636
Ενταξει, ρε φιλε, μπραβο σου που υποστηριζεις την ομαδα σου και στις ηττες και στις νικες, αλλα μην προσπαθεις να μειωσεις τον Ολυμπιακο για να τον φτασεις. Δεν προκειται να γινει ποτε! Υπαρχει μια πιθανοτητα να τον φτασεις αν προσπαθισεις πολυ και βαλεις και το χερι βαθεια στην τσεπη. Εκτος κι αν σε ικανοποιει αυτο που ειπε παλαιοτερα προεδρος σας "Αυτη η στανη, αυτο το τυρι, βγανει" οποτε πασο.
Κατηγορεις αλλους, λες και οι προεδροισας π.χ. Μελισσανιδης, Ψωμιαδης, πηγαιναν με τον σταυρο στο χερι.
Και ποιος σας ειπε οτι δεν γουσταρουμ,ε οι Ολυμπιακοι την Παναθα και την ΑΕΚαρα κ.α. Τους χρειαζομαστε μαληστα για να περνουν την 2η, 3η κτλ θεσεις. Και καλες πορειες στο εξωτερικο να κανουν για να μαζευουμε ποντους σαν Ελλαδα.
Οσο για το "γκεη" ομαδα, ασε καλυτερα, γιατι οπως βλεπω και στο σεκσιον "αλληλομαλακια", πουστηδες καιμ παληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια 'δω περα μεσα.
κανενας δε μειωνει τον γαυρο περισσοτερο απο τους ιδιους τους τους οπαδους με τις συμπεριφορες τους και επανειλλημενα....
οταν η ελλαδα πηρε το γιουρο πηγες ταξιδι στην πορτογαλια η εκατσες και γλεντουσες σε οποια πλατεια και αν ησουν με οποιονδηποτε και αν ηταν εκει παρων?

δεν γιναμε ΑΕΚ για τους τιτλους. και πιστευω το ιδιο θα σε πουνε και οι παοκτσηδες και οι αρειανοι και οι ηρακλειδεις και καθε επαρχιακη ομαδα που για μενα ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΑ ΚΑΚΑΛΑ για να το κανεις.. εσυ αν δε παρεις τιτλο σε 5 χρονια θα παθεις καταθλιψη και υπαρξιακα... αλλοι ζουν δεκαετιες χωρις τιτλο και πιστεψε με μεγαλυτεροι μαγκες ειναι απο σενα γιατι δεν ειναι μαγκες με δανεικα @@.... εκτος αν σηκωσες εσυ ο ιδιος τα πρωταθληματα σου

και κατι τελευταιο.... στο δικο σας νημα εχουν κλειστει τα σχολια "αλλοθρησκων" (γιατι αραγε?)
σε εμας και στα υπολοιπα οπαδικα δε γινεται αυτο... και ενω ξερουν εστω ποιοι κομπλεξικοι ερχονται και πρηζουν μπαλες τους αφηνουν να αλωνιζουν και να σπαμμαρουν... υποτιθετε ειστε και "περισσοτεροι" και μπλοκαρετε εμας τους "λιγοτερους" ?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
IMG_2982.jpeg

κανενας δε μειωνει τον γαυρο περισσοτερο απο τους ιδιους τους τους οπαδους με τις συμπεριφορες τους και επανειλλημενα....
οταν η ελλαδα πηρε το γιουρο πηγες ταξιδι στην πορτογαλια η εκατσες και γλεντουσες σε οποια πλατεια και αν ησουν με οποιονδηποτε και αν ηταν εκει παρων?

δεν γιναμε ΑΕΚ για τους τιτλους. και πιστευω το ιδιο θα σε πουνε και οι παοκτσηδες και οι αρειανοι και οι ηρακλειδεις και καθε επαρχιακη ομαδα που για μενα ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΑ ΚΑΚΑΛΑ για να το κανεις.. εσυ αν δε παρεις τιτλο σε 5 χρονια θα παθεις καταθλιψη και υπαρξιακα... αλλοι ζουν δεκαετιες χωρις τιτλο και πιστεψε με μεγαλυτεροι μαγκες ειναι απο σενα γιατι δεν ειναι μαγκες με δανεικα @@.... εκτος αν σηκωσες εσυ ο ιδιος τα πρωταθληματα σου

και κατι τελευταιο.... στο δικο σας νημα εχουν κλειστει τα σχολια "αλλοθρησκων" (γιατι αραγε?)
σε εμας και στα υπολοιπα οπαδικα δε γινεται αυτο... και ενω ξερουν εστω ποιοι κομπλεξικοι ερχονται και πρηζουν μπαλες τους αφηνουν να αλωνιζουν και να σπαμμαρουν... υποτιθετε ειστε και "περισσοτεροι" και μπλοκαρετε εμας τους "λιγοτερους" ?
Κάνετε μας μπόουλινγκ να μας διώξετε αν δεν αντέχουμε θα φύγουμε εδώ όταν γράφουμε στο θρεντ το δικό σας σας περιορίζει ο Αντισθένης να μας την πείτε ; Για αυτό γράφουμε εδώ για να μην έχετε άλλοθι ότι δεν μπορείτε να γράψετε στο δικό μας

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.690
Πόντοι
2.636
Κάνετε μας μπόουλινγκ να μας διώξετε αν δεν αντέχουμε θα φύγουμε εδώ όταν γράφουμε στο θρεντ το δικό σας σας περιορίζει ο Αντισθένης να μας την πείτε ; Για αυτό γράφουμε εδώ για να μην έχετε άλλοθι ότι δεν μπορείτε να γράψετε στο δικό μας
ασε μας τυπε... γελοιοι.... σαν τα μεγαφωνα στα γηπεδα σας... ειναι που ειστε "πολλοι"

στο μαντρι σου. απλα γεμιζετε την ignore list μας στο τελος γιατι αναγκαστικα οι μπετοστοκοι δε προσφερουν ουσιαστικα και σε κανενα αλλο νημα.... (ουτε καν στο οπαδικο τους για αυτο κοβουν και βολτες αλλου)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
IMG_2981.jpeg
IMG_2980.jpeg
IMG_2978.jpeg
IMG_2977.jpeg
IMG_2976.jpeg
IMG_2975.jpeg
IMG_2974.jpeg
IMG_2973.jpeg
IMG_2972.jpeg
IMG_2971.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
IMG_2982.jpeg
Μαρτυράτε χωρίς ξύλο σας έχουμε ξευτυλισει με κάθε τρόπο έχετε καταντήσει φασαιοι των εξαρχιών με παλαιστινιακές μαντήλες και σημαίες Κόσοβο ις αλμπενια θα τα βάζετε με αυτούς που μπορείτε δεν σας βλέπουμε καν

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.690
Πόντοι
2.636
βλεπεις λοιπον @aquarius2756 ποιοι ειναι αυτοι που ντροπιαζουν την ομαδα και την καθε ομαδα??? δε χρειαστηκε να χαραμισουμε πολυ χρονο για να πεταχτει το μανιταρι. ειναι τοσο γτπ που με το μολις 1/4 των μηνυματων του εχω ιδιους ποντους (και παραπανω βασικα)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
:coffee: Μήπως θέλετε πηγή και είναι φωτομοντάζ ; Τα ξερνάτε χωρίς ξύλο την κατρακύλα σας την έχετε καταλάβει πρώτοι εσείς δεν είναι κακό ,τον γαμια σας μην προσπαθείτε να δείτε στα μάτια παρά μόνο όταν τον τσιμπουκωνετε

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
βλεπεις λοιπον @aquarius2756 ποιοι ειναι αυτοι που ντροπιαζουν την ομαδα και την καθε ομαδα??? δε χρειαστηκε να χαραμισουμε πολυ χρονο για να πεταχτει το μανιταρι. ειναι τοσο γτπ που με το μολις 1/4 των μηνυματων του εχω ιδιους ποντους (και παραπανω βασικα)
Πόντους σε πορνό σάιτ…μήπως νόμιζες τύπε ότι τα μέλη μέλι μέλοι σου δίνουν μόρια για τις πανελλήνιες ; Ρε έχετε κάνα σοβαρό παίχτη να ασχοληθούμε ή να πάμε στα λαγουδάκια τα πράσινα που βγάλανε δοντάκια ;

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.169
Πόντοι
206
Τι να σου πω, ρε φιλε? Ιδια ακριβως συμπεριφορα με οσους κατηγορεις, εχεις κι εσυ. Ξεκατινιαζεστε, χωρις λογο και αιτια, παλι καλα να λεω γιατι υπαρχουν και καποιοι που σπανε τα κεφαλια, ο ενας του αλλου.
Εγω ειχα την τυχη να δω και να ζησω, αν και μικρο παιδακι, καποιους Σιδερηδες, καποιους Παπαιωαννου, καποιους Δομαζους, επισης την τυχη να εχω για προπονητη καποιον Θαναση Μπεμπη, αν σου λεει κατι το ονομα και τα βλεπω καπως αλλιως τα πραγματα. Και ναι θα πειραξω τον φιλο μου τον ΑΕΚτζη, τον φιλο μου τον Παναθα, θα με πειραξουν κι αυτοι και θα κανουμε την πλακα μας, δεν θα σπασουμε ο ενας το κεφαλι του αλλου.
Ναι ειμαι φιλαθλος του Ολυμπιακου, φιλαθλος οχι οπαδος. Οπαδος δεν θα γινω ποτε κανενος, ουτε ατομου, ουτε συστηματος, ουτε θρησκειας. Οσα χρονια παρακολουθω μπαλα, εκεινο που ευχαριστηθικα περισσοτερο κι απο τους πολλους τιτλους της ομαδας μου, ειταν που πηρε πρωταθλημα η Λαρισα. Μπραβο τους και χιλια μπραβο τους! Στεναχωρθηκα οταν επεσαν κατηγορια οι ΑΕΚ, Αρης, Ηρακλης , γιατι ιστορικες ομαδες που χρονια ολοκληρα παιζαμε μαζυ τους, αντιπαλοι, ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΙ.
Τεσπα δεν εχει νοημα να συζηταμε, το οπαδικο μυαλο σου δεν σε αφινει να σκεφτεις καθαρα. Ικανοποιεισαι προσπαθοντας να μειωσεις τον Ολυμπιακο, που δεν γινεται, απο το να προσπαθεις να ανεβασεις την ομαδα σου.
Πως να το κανουμε, ρε φιλε, δεν παει καλα η ομαδα σου. Τωρα θα αλλαξετε προεδρο, θα αλλαξετε προπονιτη, θα αλλαξετε παικτες, δεν ξερω, ψαξτε το. Το να λετε οτι ο Ολυμπιακος αγορασε το πρωταθλημα, διπλαρωσε την διαιτισια, εκλεψε το Ευρωπαικο, μονο γελια προκαλουν. Ποιος ειναι πια αυτος ο Μαρινακης που τα κανει ολα αυτα? Ουτε πλανηταρχης να ειταν

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.169
Πόντοι
206
Ναι, ρε φιλε πηγα. Κι οχι αρον αρον στα ημιτελικα, αλλα απο την αρχη. Πηγα τα χειροκροτισω την ομαδα μου (Εθνικη) αν και περιμενα οτι θα τερματιζαμε τεταρτοι και τελευταιοι στον ομιλο

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.300
Πόντοι
2.356
IMG_2982.jpeg
Μαρτυράτε χωρίς ξύλο σας έχουμε ξευτυλισει με κάθε τρόπο έχετε καταντήσει φασαιοι των εξαρχιών με παλαιστινιακές μαντήλες και σημαίες Κόσοβο ις αλμπενια θα τα βάζετε με αυτούς που μπορείτε δεν σας βλέπουμε καν
Καλα εξασκεις τον πολεμο ψυχολογιας τυπε, σωστος Γκαιμπελς!
Βεβαι δεν οεριμεναμε κατι λιγοτερο απο τους δολοφονους του Λυγγεριδη και προσφατως (μεσω βαζελου) αυτοκλητους φασιστες.
Η μονη ομαδα στην Ευρωπη της οποιας ο προεδρος και συσσωμη η διοικηση διωκεται για παρακινηση σε βια και υποστηριξη εγκληματικης οργανωσης.
Εχεις να μας πεις τιποτα αλλο απο το τρελλαδικο? Καμμια φωτογραφια?
Εισαιι αρρωστος δεν το εχεις καταλαβει, το καταλαβαινουν οι γυρω σου.
Βαλε κι εσυ φωτο απο τη κουζινα σου, εκει εχεις ξεπεσει κακομοιρη..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Καλα εξασκεις τον πολεμο ψυχολογιας τυπε, σωστος Γκαιμπελς!
Βεβαι δεν οεριμεναμε κατι λιγοτερο απο τους δολοφονους του Λυγγεριδη και προσφατως (μεσω βαζελου) αυτοκλητους φασιστες.
Η μονη ομαδα στην Ευρωπη της οποιας ο προεδρος και συσσωμη η διοικηση διωκεται για παρακινηση σε βια και υποστηριξη εγκληματικης οργανωσης.
Εχεις να μας πεις τιποτα αλλο απο το τρελλαδικο? Καμμια φωτογραφια?
Εισαιι αρρωστος δεν το εχεις καταλαβει, το καταλαβαινουν οι γυρω σου.
Βαλε κι εσυ φωτο απο τη κουζινα σου, εκει εχεις ξεπεσει κακομοιρη..
τυπε γιατι να βαλω φωτο την κουζινα μου ? τι συνθηματικο ειναι αυτο εχω χασει επεισοδια?:coffee:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.300
Πόντοι
2.356
Τι να σου πω, ρε φιλε? Ιδια ακριβως συμπεριφορα με οσους κατηγορεις, εχεις κι εσυ. Ξεκατινιαζεστε, χωρις λογο και αιτια, παλι καλα να λεω γιατι υπαρχουν και καποιοι που σπανε τα κεφαλια, ο ενας του αλλου.
Εγω ειχα την τυχη να δω και να ζησω, αν και μικρο παιδακι, καποιους Σιδερηδες, καποιους Παπαιωαννου, καποιους Δομαζους, επισης την τυχη να εχω για προπονητη καποιον Θαναση Μπεμπη, αν σου λεει κατι το ονομα και τα βλεπω καπως αλλιως τα πραγματα. Και ναι θα πειραξω τον φιλο μου τον ΑΕΚτζη, τον φιλο μου τον Παναθα, θα με πειραξουν κι αυτοι και θα κανουμε την πλακα μας, δεν θα σπασουμε ο ενας το κεφαλι του αλλου.
Ναι ειμαι φιλαθλος του Ολυμπιακου, φιλαθλος οχι οπαδος. Οπαδος δεν θα γινω ποτε κανενος, ουτε ατομου, ουτε συστηματος, ουτε θρησκειας. Οσα χρονια παρακολουθω μπαλα, εκεινο που ευχαριστηθικα περισσοτερο κι απο τους πολλους τιτλους της ομαδας μου, ειταν που πηρε πρωταθλημα η Λαρισα. Μπραβο τους και χιλια μπραβο τους! Στεναχωρθηκα οταν επεσαν κατηγορια οι ΑΕΚ, Αρης, Ηρακλης , γιατι ιστορικες ομαδες που χρονια ολοκληρα παιζαμε μαζυ τους, αντιπαλοι, ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΙ.
Τεσπα δεν εχει νοημα να συζηταμε, το οπαδικο μυαλο σου δεν σε αφινει να σκεφτεις καθαρα. Ικανοποιεισαι προσπαθοντας να μειωσεις τον Ολυμπιακο, που δεν γινεται, απο το να προσπαθεις να ανεβασεις την ομαδα σου.
Πως να το κανουμε, ρε φιλε, δεν παει καλα η ομαδα σου. Τωρα θα αλλαξετε προεδρο, θα αλλαξετε προπονιτη, θα αλλαξετε παικτες, δεν ξερω, ψαξτε το. Το να λετε οτι ο Ολυμπιακος αγορασε το πρωταθλημα, διπλαρωσε την διαιτισια, εκλεψε το Ευρωπαικο, μονο γελια προκαλουν. Ποιος ειναι πια αυτος ο Μαρινακης που τα κανει ολα αυτα? Ουτε πλανηταρχης να ειταν
Επειδπ φαινεται οτι η ψυχικη σου υγεια δεν εχει χαθει, θα συμφωνησω απολυτως.
Το ερωτημα ειναι αν θελουμε ενα ωραιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα, με καλη μπαλα, νεους δυνατους παικτες και θεαμα.
Προφανως αυτος που επενδυει περισσοτερο και ορθοτερα θα εχει και τα περισσοτερα οφελη.
Και αυτο εχει γινει με τον Ολυμπιακο τα δυο τελευταια χρονια.
Ειναι χαρα για ολους μας να βλεπουμε παιδια σαν τον Κωστουλα να σκαρφαλωνουν ψηλα.
Και ειναι λογοςο καθενας μας να ζηταει απο την ομαδα του να επιτυχει τα ιδια και καλυτερα.
Αυτο ομως απαιτειψνα εισαι φιλαθλος Και οχι καφρος.
Να αγαπας την ομαδα σου και να σεβεσαι τον αντιπαλο.
Εδω πολλα ναυαγια της ζωης, ειτε γιατι δεν τους πηγε καλα ειτε γιατι δεν το πηγαν καλα, εχουν ταυτιστει με την εννοια ομαδα. Αν χανει η ομαδα τους χανουν κι αυτοι πσοσωπικα στη ζωη, Αν κερδιζει, τα καταφεραν και οι ιδιοι (λες και παιζαν μεσα στο γηπεδο), Και βεβαια σημασια δεν εχει να κερδισουν, σημασια εχει να ταπεινωθει ο αλλος. Διοτι αν ταπεινωθει ο αλλος, δεν ταπεινωθηκαν οι ιδιοι.
Τσελεμεντες της ψυχιατρικης πολλοι εδω μεσα.
Ανθρωποι για λυπηση, βεβαια προβλημα τους, ας δουν πως θα το λυσουν.
Εν τελει σ’ ενα βαθμο ολοι βλεπουμε τα αθληματα με ενα νοσηρο τροπο, προβλημα του καθενος να το λυσει μονος του.
Ας ελπισουμε να μην αυξηθει ο οπαδικος εμετος και του χρονου και εχουμε θυματα, προσωπικα δεν ειμαι αισιοδοξος.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.300
Πόντοι
2.356
τυπε γιατι να βαλω φωτο την κουζινα μου ? τι συνθηματικο ειναι αυτο εχω χασει επεισοδια?:coffee:
Ρωτα τον εξακλωνο κλωνο στο διπλανο κρεβατι του ψυχιατρειου, θα σου πει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom