Συμφωνώ και το έχω γράψει πιο πίσω. Η πολιτική της στάση είναι "δώστε μου μια εγγυημένη θεσούλα και οτι θέλετε απο εμένα." Κατά τα άλλα ο ΄λόγος όντως έχει δομή και δεν είναι shop επικοινωνιακό.Συμφωνώ οτι τουλάχιστον εχει μια υπόσταση,απλά διαφωνώ στο θέμα ότι όταν είδε ότι ο Σύριζα μπατάρει πήδηξε απο το καράβι,δεν υπάρχουν πλέον ιδεολογίες .Αν εισαι σωστός μενεις εκεί που σε ψήφισαν και στις επόμενες εκλογες λές κύριοι φεύγω.Θα μου πείς υπάρχει ένας σωστος στους 300 ? Και αν έβαζες με στη βουλή τον πιο άμεμπτο χαρακτήρα θα επιβίωνε ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράνια Θρασκιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freeboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 222K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Πες μας έναν καλό για σένα από τους 299 άλλους της Βουλής.Συμφωνώ και το έχω γράψει πιο πίσω. Η πολιτική της στάση είναι "δώστε μου μια εγγυημένη θεσούλα και οτι θέλετε απο εμένα." Κατά τα άλλα ο ΄λόγος όντως έχει δομή και δεν είναι shop επικοινωνιακό.
Αν το πας απο πλευράς ήθους πολιτικού , πολλοί (π.χ. Γερουλάνος, στο χώρο του , χωρίς πήγαινε έλα στα άλλα κόμματα) . Αν εννοείς κάτι άλλο , πες μου τι εννοείς να σου πω.Πες μας έναν καλό για σένα από τους 299 άλλους της Βουλής.
ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Καλός ο Γερουλάνος.Αν το πας απο πλευράς ήθους πολιτικού , πολλοί (π.χ. Γερουλάνος) . Αν εννοείς κάτι άλλο , πες μου τι εννοείς να σου πω.
Ρωτώ να δω με τί μέτρο τους θεωρείς καλούς.
Εξαρτάται τι ρωτάς.Καλός ο Γερουλάνος.
Ρωτώ να δω με τί μέτρο τους θεωρείς καλούς.
Αν εννοείς το ήθος , σου είπα. Υπάρχουν και άλλοι απο όλα τα κόμματα. Σταθεροί σε μια ιδεολογία, χωρίς πήγαινε έλα ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ για την καρέκλα. Τουλάχιστον π.χ. η Ξενογιαννακοπούλου έμεινε ΣΥΡΙΖΑ. Δεν προσπάθησε να γυρίσει πίσω, για την έδρα (και να ακούω απο τον @ananeotikos οτι πάντα ΠΑΣΟΚ ήταν.. Αν είναι δυνατόν κατάντια προσέγγισης).
Αν εννοείς , σαν συμπεριφορά στην TV και στο κείμενο ομιλίας τους ή στον λαικισμό τους , πες μου να σου πω.
Αν εννοείς για την σταθερότητα λόγου, οταν είναι αντιπολίτευση ΄και μετά κυβέρνηση , πάλι να σου πω...
Επαναλαμβάνω , εξαρτάται τι εννοείς, πως προσεγγίζεις το θέμα, και πάνω απο όλα , έξω όσοι πάνε για την έδρα αλλάζοντας κόμμα (π.χ. Θρασκιά)
ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Για μένα καλός είναι ο Βουλευτής που δεν έχει ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΤΑΛΟ και δεν ΚΑΝΕΙΕξαρτάται τι ρωτάς.
Αν εννοείς το ήθος , σου είπα. Υπάρχουν και άλλοι απο όλα τα κόμματα. Σταθεροί σε μια ιδεολογία, χωρίς πήγαινε έλα ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ για την καρέκλα. Τουλάχιστον π.χ. η Ξενογιαννακοπούλου έμεινε ΣΥΡΙΖΑ. Δεν προσπάθησε να γυρίσει πίσω, για την έδρα (και να ακούω απο τον @ananeotikos οτι πάντα ΠΑΣΟΚ ήταν.. Αν είναι δυνατόν κατάντια προσέγγισης).
Αν εννοείς , σαν συμπεριφορά στην TV και στο κείμενο ομιλίας τους ή στον λαικισμό τους , πες μου να σου πω.
Αν εννοείς για την σταθερότητα λόγου, οταν είναι αντιπολίτευση ΄και μετά κυβέρνηση , πάλι να σου πω...
Επαναλαμβάνω , εξαρτάται τι εννοείς, πως προσεγγίζεις το θέμα, και πάνω απο όλα , έξω όσοι πάνε για την έδρα αλλάζοντας κόμμα (π.χ. Θρασκιά)
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ και αγωνίζεται για ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ.
Και παράλληλα με ΒΟΥΛΗ ασκεί και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ και είναι μέσα στην κοινωνία.
Οτι πεις. Μαζί σου, μιλάω μόνο για γκόμενες. Για πολιτική πλέον ΟΧΙΓια μένα καλός είναι ο Βουλευτής που δεν έχει ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΤΑΛΟ και δεν ΚΑΝΕΙ
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ και αγωνίζεται για ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ.
Και παράλληλα με ΒΟΥΛΗ ασκεί και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ και είναι μέσα στην κοινωνία.
ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Σε αυτά που λέω διαφωνείς ?Εγώ μπορώ να σου πω 2-3 τέτοιους με της Βουλής που ξέρω να κάνουν αυτά.Οτι πεις. Μαζί σου, μιλάω μόνο για γκόμενες. Για πολιτική πλέον ΟΧΙ
Σου είπα, πολιτική τέλος μαζί σου.Σε αυτά που λέω διαφωνείς ?Εγώ μπορώ να σου πω 2-3 τέτοιους με της Βουλής που ξέρω να κάνουν αυτά.
ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Να δω τι θα ψηφίσεις στις επόμενες κάλπες.Σου είπα, πολιτική τέλος μαζί σου.
Θα αναμένω.
Καμιά πρόσφατη με μαγιώ έχεις????Να δω τι θα ψηφίσεις στις επόμενες κάλπες.
Θα αναμένω.
ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Τα έχει κόψει αυτά η κυρία Θρασκιά.Καμιά πρόσφατη με μαγιώ έχεις????
Κάνει σοβαρό Κοινοβουλευτικό Έργο.
ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Σε δράση.
ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Mια φωτό που θα αυξήσει πιο πολύ τον σημερινό καύσωνα.

ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Γυναικάρα κόλαση. Τυχερός όποιος γάμαγε τότε.

ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Θα έκανε δυνατό Playboy ολόγυμνη η Ράνια Θρασκιά .

ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Bυζάρες κόλαση και όνειρο.

ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.