rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.116
- Πόντοι
- 20.605
ας το βάλουμε στο 20% για να είμαστε μέσα λοιπόντο πρόβλημα του πόρνου είναι οτι αδυνατεί να συνδυάσει το 30% με το 70% στην συνδιαλλαγή του με την "καθημερινή" γυναίκα γιατί στην ουσία δεν μπορεί να αξιολογήσει την ομορφιά ή την σημασία ούτε του 30% ούτε του 70% στην ζωή του.
και a propos, πολύ βάζεις για το σεξ, εγώ θα το τοποθετούσα στο 10%.
αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να κατανοήσω πρακτικά τι σημαίνει αυτή η φράση :"δεν μπορεί να αξιολογήσει την ομορφιά ή την σημασία ούτε του 30% ούτε του 70% στην ζωή του"
και για να μην μπλέξουμε με θεωρητικολογίες , πιστεύω ότι οι πόρνοι είναι δυσανεκτικοί στο : πρίν και το μετά του sex με μια γυναίκα , μακάρι να μπορούσε να "κοινωνικοποιηθεί" η πορνική συμπεριφορά , αλλά αυτό όσο υπάρχουν πιρφόροι & πιρφορόθρευτες γυναίκες
μάλλον είναι πολύ δύσκολο...
προσωπικά είμαι πάντα ειλικρινής ακόμα και αν δεν ηχεί τόσο "ευχάριστα" αυτή η ειλικρίνεια
η μεγαλύτερη ηδονή των "κοινών θνητών" αλλά και των "πόρνων"είναι να νιώθουν ποθητοί.. όσο σεξ και να έχουν....
πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι ποιο δυνατό από αυτό...δλδ αυτή την κατά κάποιο τρόπο εξουσία πάνω στους ανθρώπους ?
ναι μέν, αλλά πιστεύω , ότι το "ποθητός" συνεπάγεται και μια κτητικότητα και μια δέσμευση που πρέπει να επωμιστείς,
οπότε μάλλον είναι βαρύ φορτίο για τους πόρνους αυτό...
δεν ξέρω όμως ποια είναι η μεγαλύτερη ηδονή , δεν ισχύουν τα ιδια για όλους,
μάλλον σε σένα η "ποθητότητα" σε ηδονίζει περισσότερό , οπότε δεκτό ;)
είναι να νιώθουν ποθητοί.. όσο σεξ και να έχουν....