Προσωπική κατάσταση μελών !!!
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.183 Like 57 Πόντοι 366 21 Μαΐ 2012 #342 pz89 έγραψε: Εφηβείας ρε κ συ. Κλικ για ολόκληρη προβολή... αχχχχ αιωνιος εφηβος
foufoutos_30 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 26 Νοε 2009 Μηνύματα 12.364 Like 43 Πόντοι 166 21 Μαΐ 2012 #343 axaxouxas έγραψε: Μπα που να φας το πληκτρολογιο σου γρουσουζη !!!!!! Εβγαλα σπυρια μονο που το διαβασα ..... :S Κλικ για ολόκληρη προβολή... η βελβυ ειναι ομορφη και εξυπνη ανετα μπορειτε ν ανοιξετε σπιτικο
axaxouxas έγραψε: Μπα που να φας το πληκτρολογιο σου γρουσουζη !!!!!! Εβγαλα σπυρια μονο που το διαβασα ..... :S Κλικ για ολόκληρη προβολή... η βελβυ ειναι ομορφη και εξυπνη ανετα μπορειτε ν ανοιξετε σπιτικο
pz89 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 24 Δεκ 2010 Μηνύματα 33.207 Κριτικές 14 Like 26 Πόντοι 376 21 Μαΐ 2012 #344 Chevalier Fidèle έγραψε: επισης ειναι ασχημος και πιρφορος. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τον πούστη γι'αυτό την πέφτει στον αχαχούχα,επειδή είναι ομορφάντρας κ τον ζουλεύει.
Chevalier Fidèle έγραψε: επισης ειναι ασχημος και πιρφορος. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τον πούστη γι'αυτό την πέφτει στον αχαχούχα,επειδή είναι ομορφάντρας κ τον ζουλεύει.
Διαγραμμένο μέλος 101687 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 20 Νοε 2010 Μηνύματα 18.657 Like 25 Πόντοι 166 21 Μαΐ 2012 #345 ektor lopez έγραψε: τραβα να κατουρησεις τους αστραγαλους σου στη γωνια. Κλικ για ολόκληρη προβολή... χαμογέλασα απλά κάτι καλύτερο ίσως? forest έγραψε: Στις ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ όχι ΚΛΑΙΝΕ. Κλικ για ολόκληρη προβολή... 1.Μη φωνάζεις 2.Εγώ μια χαρά είμαι
ektor lopez έγραψε: τραβα να κατουρησεις τους αστραγαλους σου στη γωνια. Κλικ για ολόκληρη προβολή... χαμογέλασα απλά κάτι καλύτερο ίσως? forest έγραψε: Στις ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ όχι ΚΛΑΙΝΕ. Κλικ για ολόκληρη προβολή... 1.Μη φωνάζεις 2.Εγώ μια χαρά είμαι
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.183 Like 57 Πόντοι 366 21 Μαΐ 2012 #346 foufoutos_30 έγραψε: με την βελβυ πηγαν για λουκουμαδες τον κερασε και πασατεμπο στην αιολου Κλικ για ολόκληρη προβολή... θα τα λενε και ωραια. η μια σλανγκ αμερικανιες νταφακ ο αλλος την καθαρευουσα του βαγγελη απο το σηριαλ
foufoutos_30 έγραψε: με την βελβυ πηγαν για λουκουμαδες τον κερασε και πασατεμπο στην αιολου Κλικ για ολόκληρη προβολή... θα τα λενε και ωραια. η μια σλανγκ αμερικανιες νταφακ ο αλλος την καθαρευουσα του βαγγελη απο το σηριαλ
foufoutos_30 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 26 Νοε 2009 Μηνύματα 12.364 Like 43 Πόντοι 166 21 Μαΐ 2012 #347 ektor lopez έγραψε: θα τα λενε και ωραια. η μια σλανγκ αμερικανιες νταφακ ο αλλος την καθαρευουσα του βαγγελη απο το σηριαλ Κλικ για ολόκληρη προβολή... η γλωσσα του ερωτα και της επιθυμιας για σεξ ειναι κοινη ομως
ektor lopez έγραψε: θα τα λενε και ωραια. η μια σλανγκ αμερικανιες νταφακ ο αλλος την καθαρευουσα του βαγγελη απο το σηριαλ Κλικ για ολόκληρη προβολή... η γλωσσα του ερωτα και της επιθυμιας για σεξ ειναι κοινη ομως
pz89 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 24 Δεκ 2010 Μηνύματα 33.207 Κριτικές 14 Like 26 Πόντοι 376 21 Μαΐ 2012 #348 foufoutos_30 έγραψε: η γλωσσα του ερωτα και της επιθυμιας για σεξ ειναι κοινη ομως Κλικ για ολόκληρη προβολή... Είναι όμως;;; ή θα την κυνηγάει γύρω από το τραπέζι για να την ;;;
foufoutos_30 έγραψε: η γλωσσα του ερωτα και της επιθυμιας για σεξ ειναι κοινη ομως Κλικ για ολόκληρη προβολή... Είναι όμως;;; ή θα την κυνηγάει γύρω από το τραπέζι για να την ;;;
M marios51 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 21 Δεκ 2009 Μηνύματα 17.375 Κριτικές 16 Like 200 Πόντοι 676 21 Μαΐ 2012 #350 pz89 έγραψε: Είναι όμως;;; ή θα την κυνηγάει γύρω από το τραπέζι για να την ;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Νταξει αμα τον λες και βιαστη τι να σου πω. Μενει τωρα να τον πειτε και σχιζοφρενη με διπλα ακουντ.
pz89 έγραψε: Είναι όμως;;; ή θα την κυνηγάει γύρω από το τραπέζι για να την ;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Νταξει αμα τον λες και βιαστη τι να σου πω. Μενει τωρα να τον πειτε και σχιζοφρενη με διπλα ακουντ.
F forest Ανώτατος Εγγρ. 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 4.524 Κριτικές 88 Like 4.462 Πόντοι 13.145 21 Μαΐ 2012 #351 vilma έγραψε: χαμογέλασα απλά κάτι καλύτερο ίσως? 1.Μη φωνάζεις 2.Εγώ μια χαρά είμαι Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ακους την φωνή μου?Εχεις ιδιαίτερες δυνάμεις?Μήπως έχεις παίξει και στους ΧΜΕΝ?
vilma έγραψε: χαμογέλασα απλά κάτι καλύτερο ίσως? 1.Μη φωνάζεις 2.Εγώ μια χαρά είμαι Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ακους την φωνή μου?Εχεις ιδιαίτερες δυνάμεις?Μήπως έχεις παίξει και στους ΧΜΕΝ?
pz89 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 24 Δεκ 2010 Μηνύματα 33.207 Κριτικές 14 Like 26 Πόντοι 376 21 Μαΐ 2012 #352 διομήδης έγραψε: Κλικ για ολόκληρη προβολή... ο αχαχουχάς επισκέπτης στο σπίτι του έκτορα με τον δεύτερο να μην του έχει ανοίξει οπότε ο φονιάς ξεσπάσει στην πόρτα;;;
διομήδης έγραψε: Κλικ για ολόκληρη προβολή... ο αχαχουχάς επισκέπτης στο σπίτι του έκτορα με τον δεύτερο να μην του έχει ανοίξει οπότε ο φονιάς ξεσπάσει στην πόρτα;;;
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.183 Like 57 Πόντοι 366 21 Μαΐ 2012 #353 foufoutos_30 έγραψε: η γλωσσα του ερωτα και της επιθυμιας για σεξ ειναι κοινη ομως Κλικ για ολόκληρη προβολή... αμα ειναι για καλο σκοπο τοτε να του πουμε 5 πραματα. μη της γαμησει τον αφαλο για μουνι καταρχην.
foufoutos_30 έγραψε: η γλωσσα του ερωτα και της επιθυμιας για σεξ ειναι κοινη ομως Κλικ για ολόκληρη προβολή... αμα ειναι για καλο σκοπο τοτε να του πουμε 5 πραματα. μη της γαμησει τον αφαλο για μουνι καταρχην.
Velvy_2 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 11 Ιουν 2010 Μηνύματα 17.679 Κριτικές 1 Like 5 Πόντοι 166 21 Μαΐ 2012 #354 axaxouxas έγραψε: Νομιζεις..... Και ο εκτορ ειναι τοσο ανδρας οσο γυναικα ηταν η ομαδα μπασκετ του ολυμπιακου στο ευρωπαικο της πολης Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αν το ήξερες, γιατί μας έστελνες πμ? Κι όχι αυτό που είχα ποστάρει, εννοώ και τα άλλα τα κλαψομούνικα? Σε όλους μας έχεις στείλει. Βούλωσέ το ρε άνθρωπε λίγο. Κάνε το μαλάκα, ξέρεις πώς γίνεται. Άσ'το να περάσει.
axaxouxas έγραψε: Νομιζεις..... Και ο εκτορ ειναι τοσο ανδρας οσο γυναικα ηταν η ομαδα μπασκετ του ολυμπιακου στο ευρωπαικο της πολης Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αν το ήξερες, γιατί μας έστελνες πμ? Κι όχι αυτό που είχα ποστάρει, εννοώ και τα άλλα τα κλαψομούνικα? Σε όλους μας έχεις στείλει. Βούλωσέ το ρε άνθρωπε λίγο. Κάνε το μαλάκα, ξέρεις πώς γίνεται. Άσ'το να περάσει.
διομήδης Τιμημένος Εγγρ. 26 Δεκ 2008 Μηνύματα 44.983 Like 30.625 Πόντοι 5.006 21 Μαΐ 2012 #355 pz89 έγραψε: ο αχαχουχάς επισκέπτης στο σπίτι του έκτορα με τον δεύτερο να μην του έχει ανοίξει οπότε ο φονιάς ξεσπάσει στην πόρτα;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Nα ανεβάσω τίποτα να χαλαρώσουμε γιατι απο τις πολλές αγάπες σοροπιάσαμε;
pz89 έγραψε: ο αχαχουχάς επισκέπτης στο σπίτι του έκτορα με τον δεύτερο να μην του έχει ανοίξει οπότε ο φονιάς ξεσπάσει στην πόρτα;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Nα ανεβάσω τίποτα να χαλαρώσουμε γιατι απο τις πολλές αγάπες σοροπιάσαμε;
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.183 Like 57 Πόντοι 366 21 Μαΐ 2012 #356 Velvy έγραψε: Αν το ήξερες, γιατί μας έστελνες πμ? Κι όχι αυτό που είχα ποστάρει, εννοώ και τα άλλα τα κλαψομούνικα? Σε όλους μας έχεις στείλει. Βούλωσέ το ρε άνθρωπε λίγο. Κάνε το μαλάκα, ξέρεις πώς γίνεται. Άσ'το να περάσει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... στειλε μου και τα δικα σου να τα βαλω με των αλλων στο prime time
Velvy έγραψε: Αν το ήξερες, γιατί μας έστελνες πμ? Κι όχι αυτό που είχα ποστάρει, εννοώ και τα άλλα τα κλαψομούνικα? Σε όλους μας έχεις στείλει. Βούλωσέ το ρε άνθρωπε λίγο. Κάνε το μαλάκα, ξέρεις πώς γίνεται. Άσ'το να περάσει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... στειλε μου και τα δικα σου να τα βαλω με των αλλων στο prime time
Διαγραμμένο μέλος 101687 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 20 Νοε 2010 Μηνύματα 18.657 Like 25 Πόντοι 166 21 Μαΐ 2012 #357 forest έγραψε: Ακους την φωνή μου?Εχεις ιδιαίτερες δυνάμεις?Μήπως έχεις παίξει και στους ΧΜΕΝ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... :S
forest έγραψε: Ακους την φωνή μου?Εχεις ιδιαίτερες δυνάμεις?Μήπως έχεις παίξει και στους ΧΜΕΝ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... :S
pz89 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 24 Δεκ 2010 Μηνύματα 33.207 Κριτικές 14 Like 26 Πόντοι 376 21 Μαΐ 2012 #358 Velvy έγραψε: Αν το ήξερες, γιατί μας έστελνες πμ? Κι όχι αυτό που είχα ποστάρει, εννοώ και τα άλλα τα κλαψομούνικα? Σε όλους μας έχεις στείλει. Βούλωσέ το ρε άνθρωπε λίγο. Κάνε το μαλάκα, ξέρεις πώς γίνεται. Άσ'το να περάσει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Έχεις κ συ μεγάλη συλλογή.....φαντάζομαι.
Velvy έγραψε: Αν το ήξερες, γιατί μας έστελνες πμ? Κι όχι αυτό που είχα ποστάρει, εννοώ και τα άλλα τα κλαψομούνικα? Σε όλους μας έχεις στείλει. Βούλωσέ το ρε άνθρωπε λίγο. Κάνε το μαλάκα, ξέρεις πώς γίνεται. Άσ'το να περάσει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Έχεις κ συ μεγάλη συλλογή.....φαντάζομαι.
kosnik26 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Σεπ 2009 Μηνύματα 49.258 Like 52 Πόντοι 366 21 Μαΐ 2012 #359 axaxouxas έγραψε: Νομιζεις..... Και ο εκτορ ειναι τοσο ανδρας οσο γυναικα ηταν η ομαδα μπασκετ του ολυμπιακου στο ευρωπαικο της πολης Κλικ για ολόκληρη προβολή... τι παρομοίωση ήταν αυτή *P
axaxouxas έγραψε: Νομιζεις..... Και ο εκτορ ειναι τοσο ανδρας οσο γυναικα ηταν η ομαδα μπασκετ του ολυμπιακου στο ευρωπαικο της πολης Κλικ για ολόκληρη προβολή... τι παρομοίωση ήταν αυτή *P
M marios51 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 21 Δεκ 2009 Μηνύματα 17.375 Κριτικές 16 Like 200 Πόντοι 676 21 Μαΐ 2012 #360 kosnik26 έγραψε: τι παρομοίωση ήταν αυτή *P Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τα παει καλλιτερα με τις ριμες. Αχαχουχα δειξτου.
kosnik26 έγραψε: τι παρομοίωση ήταν αυτή *P Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τα παει καλλιτερα με τις ριμες. Αχαχουχα δειξτου.