Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μονο εισητηρια απο εδω και περα!!!![]()
Αν τους αρεσουν οι αξιοπρεπεις διακοπες εχει καλως, αλλιως στην επονη της λιστας
![]()
![]()
Πέρασαν 5 χρόνια και δεν το κατάλαβα?
Υπάρχει version της ιστορίας του Luc που έχει πολύ ενδιαφέρον, αλλά θα την ανακοινώσουμε στα 10ετή γενέθλια του site, όταν θα έχουμε αποσυρθεί.
![]()
Ο καθένας από εμάς δικαιούται να έχει τις αδυναμίες του και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του
Προσωπικά, σε αυτό το βλέμμα δεν μπορώ να αντισταθώ
Εσείς ?
Eγω το εκανα gismo και αξιζε !!
Ασε τον Luc ειναι στις κακες του !!
Την μια Εβραια την αλλη ουτε με λεωφοριο δεν την φερνει !!![]()
![]()
![]()
Aν στειλεις τα ευρουδακια.....χαιρετα τα!!!! ποτε μα ποτε μη στελνεις αν ειναι η πρωτη συναντηση σου.....κατι αλλο,ρε φιλαρακι για 2 μερες ενα ταλληρακι.....εισαι καλα?Εδώ και καιρό μου έχει μπει η ιδέα να κλείσω μια εβδομάδα με μια Πολωνη που λεει ότι δουλευει παραλληλα και ως μοντελο. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι θελει 30% προκαταβολη μεσω moneygram και δε θελει να δειξει το προσωπο της( οι φωτο της ειναι ειναι με καλυμμενο προωπο) μεχρι να στειλω τα χρηματα. Το κοστος υπολογιζεται σε 5000 + αεροπορικα εισιτηρια + 2ημερο σε ξενοδοχειο για την πρωτη συναντηση.Υπαρχει καμια ιδεα πως θα δουμε αν αξιζει ή οχι;
Εδώ και καιρό μου έχει μπει η ιδέα να κλείσω μια εβδομάδα με μια Πολωνη που λεει ότι δουλευει παραλληλα και ως μοντελο. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι θελει 30% προκαταβολη μεσω moneygram και δε θελει να δειξει το προσωπο της( οι φωτο της ειναι ειναι με καλυμμενο προωπο) μεχρι να στειλω τα χρηματα. Το κοστος υπολογιζεται σε 5000 + αεροπορικα εισιτηρια + 2ημερο σε ξενοδοχειο για την πρωτη συναντηση.Υπαρχει καμια ιδεα πως θα δουμε αν αξιζει ή οχι;
Γουρουνι στο σακι ρε φιλε και χωρις να εχεις δοκιμασει ουτε καν εχεις δει την κυρια !!!Εδώ και καιρό μου έχει μπει η ιδέα να κλείσω μια εβδομάδα με μια Πολωνη που λεει ότι δουλευει παραλληλα και ως μοντελο. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι θελει 30% προκαταβολη μεσω moneygram και δε θελει να δειξει το προσωπο της( οι φωτο της ειναι ειναι με καλυμμενο προωπο) μεχρι να στειλω τα χρηματα. Το κοστος υπολογιζεται σε 5000 + αεροπορικα εισιτηρια + 2ημερο σε ξενοδοχειο για την πρωτη συναντηση.Υπαρχει καμια ιδεα πως θα δουμε αν αξιζει ή οχι;
λοιπον,η μας δουλευεις χοντρο γαζι (προσεξε οχι ψιλο...) η εισαι παντελως ασχετος και αν το επιχειρησεις εχεις ελαχιστες πιθανοτητες να περασεις καλα...ριξε μια ματια στο δεκαλογο... και ξεκινα το διαβασμα (του site ) για να εμπεδωσεις καποια πραγματα...Εδώ και καιρό μου έχει μπει η ιδέα να κλείσω μια εβδομάδα με μια Πολωνη που λεει ότι δουλευει παραλληλα και ως μοντελο. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι θελει 30% προκαταβολη μεσω moneygram και δε θελει να δειξει το προσωπο της( οι φωτο της ειναι ειναι με καλυμμενο προωπο) μεχρι να στειλω τα χρηματα. Το κοστος υπολογιζεται σε 5000 + αεροπορικα εισιτηρια + 2ημερο σε ξενοδοχειο για την πρωτη συναντηση.Υπαρχει καμια ιδεα πως θα δουμε αν αξιζει ή οχι;
Κόστος συνάντησης: ~50.000€
Incall-Outcall: Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης: Αθήνα, Παρίσι, Μύκονος, Σκιάθος, Σαντορίνη
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; ΣΙΓΟΥΡΑ!
ρε 50000 ευρω ουτε οι δυο γυναικες μου δεν μου ειχαν φαει![]()
... Φυσικά, εισιτήριο και ξενοδοχείο δικά σου. Το βλέπω μεγάλο ρίσκο για κάποια που δεν ξέρεις και πως είναι φατσικά και ούτε έχεις "ακουμπήσει" να δεις τι "παίζει"