olotyxeros
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.515
- Πόντοι
- 4.827
Πού μπορώ να πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού?Την κοστολόγησα μόλις. 250 καθαρά. Αν έβλεπα και κώλο θα σου έβγαζα τελική.
Πού μπορώ να πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού?Την κοστολόγησα μόλις. 250 καθαρά. Αν έβλεπα και κώλο θα σου έβγαζα τελική.

Πολύ δυνατά εργαλεία, ειδικά το 2ο. Τιμούλα?

Στείλε στον Πρεζάκια. Αυτός τους έχει όλους φακελωμένους, όπως ο κάθε πρόεδρος ομάδας μιας και τα εισιτήρια είναι ονομαστικά.Πού μπορώ να πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού?

Τα λέμε από ΔευτέραΤα λεμε Παρασκευη !.....

Ωραια εικονα προφιλ εχεις ! Μπραβο !!!![]()
Ey küçük Türkler, bu yenilgiye üzüldünüz mü? Endişelenmeyin, Cuma günü daha fazlası var!Τύπε τέτοια μ@λακια μόνο εσύ και η Ελένη Λουκά![]()
για γελια?
η για λυπηση?
Και τα δυογια γελια?
η για λυπηση?
Ξέχωρα από το κράξιμο, μέχρι και το Λύκειο Ολυμπιακός ήμουν, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο έτσι για την αρβάλα ως σχολαροπαίδια...ΜΗ Γινεις ΠΑΟ .....
Βασικά η Μαριώ με χρειάζεται δυνατόΣε θελω δυνατο !!
στρίμωξα
Τώρα δεν θα σε ζαλίζω (όπως και να μη γίνεται και κατάχρηση), ο κυρΠαντελής έδειχνε τάση Άσσου κι αφού είχε χάσει εκτός (έστω με το ζόρι) επιλέχθηΠΩΣ σου ηρθε θα κερδισει Η Στρασ ? το ειδες Εδρα ?...
Όταν έπαιζε η ΑΕΚ στην κατσιβελοχώρα το έριξα Άσσο (και πέρασε) ενώ στο επαναληπτικό το έβαλα σκέτο όβερ (που επίσης πέρασε).Αυτη που εφαγε την ΑΕΚ ! παει Καθαρα τελικο !
Ξέχωρα από το κράξιμο, μέχρι και το Λύκειο Ολυμπιακός ήμουν, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο έτσι για την αρβάλα ως σχολαροπαίδια...
Από εκεί και πέρα φίλε, αν θες να είσαι επαγγελματίας τζογαδόρος, τα πάθη και οι κλαπαρχιδιές είναι ΚΟΜΜΕΝΑ εντελώς, μολαταύτα, δεν θα πάω ποντάρω αντίθετη την Εθνική Ελλάδας (και της Κύπρου) ακόμη και να κερδίζει το δελτίο, θα απέχω διακριτικά...
Όπως κι αν παίζει η οποιαδήποτε ελληνική ομάδα με κάποια μισιτή ομάδα (ειδικά με τουρκαλάδες) αλλά βάλε και σκόπια, αζέρους....
Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πω ζήτω ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο ΟΣΦΠ κλπ τώρα αν παίζετε με τη Μπάγερν ή την Εσπανιόλ, την Αταλάντα, τη Μάλμε και την Κρακοβία, κοιτάζω την τσέπη.
Βασικά η Μαριώ με χρειάζεται δυνατό![]()
Σοφη επιλογη το Αρχειο ! Καλα κανεις = Ειναι Συμαντικο !!Τώρα δεν θα σε ζαλίζω (όπως και να μη γίνεται και κατάχρηση), ο κυρΠαντελής έδειχνε τάση Άσσου κι αφού είχε χάσει εκτός (έστω με το ζόρι) επιλέχθηαλλά αν πρόσεξες/ατε μπήκαν ως σύστημα 3/4 δηλαδή και με τα 3 παιχνίδια θα είχα κέρδος, ενώ στη Novibet μια και παρέχει και πρόσθετες δυνατότητες (επιλογές) το έριξα καρφί (παρολί το λεγόμενο). Όσα δεδομένα κι αν έχεις, κάπου θα υπάρξει και αστοχία!!!
Άλλο όμως είναι να σου λέει ο κυρΠαντελής ότι στα 10 παιχνίδια τα 7 ήλθαν όβερ κι άλλο στα 30 τα 25, όσο μεγαλώνει το δείγμα (και η στατιστική πιθανότητα) τόσο θα ποντάρεις παραπάνω.
Εκτός αυτών κρατάω και ΑΡΧΕΙΟ καταγραφής των στοιχημάτων που έχω ρίξει την τελευταία 5ετία για να ξέρω και ποιες ομάδες με έκαψαν, σε τι απόδοση κλπ
Όταν έπαιζε η ΑΕΚ στην κατσιβελοχώρα το έριξα Άσσο (και πέρασε) ενώ στο επαναληπτικό το έβαλα σκέτο όβερ (που επίσης πέρασε).
Ολυμπιακός είσαι;Κι εγω καπως ετσι ειμαι ΟΣΦΠ αλλα δε θα πεθανουμε κιολας !
Βλεπεις 2ο σερι την Παρι Ε ?..... Εδω που τα λεμε η Αρσεναλ μονο με ενα ποδοσφ Θαυμα μπορει να κερδισει..... Κοιτα Μη φαει 5 και αυτη σαν Ιντερ περσι χαχαχαχαχα !!!!Ολυμπιακός είσαι;
Ειλικρινά δεν το πήρα γραμμή, έχεις εντελώς διαφορετική συμπεριφορά και σε τιμά, τέλος πάντων αρκετά παρενέβην στο νήμα και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ήρθε ο καιρός της Παρί Σεν Ζερμέν να πάρει ένα έπαθλο, τόσα δισεκατομμύρια έριξαν οι εμίρηδες, αν δεν το πάρει και φέτος, θα μας κάνουν τζιχάντ!
Ενα αρχιδι θα παρι η Παρι...γατακια....Βλεπεις 2ο σερι την Παρι Ε ?..... Εδω που τα λεμε η Αρσεναλ μονο με ενα ποδοσφ Θαυμα μπορει να κερδισει..... Κοιτα Μη φαει 5 και αυτη σαν Ιντερ περσι χαχαχαχαχα !!!!
Τελος OVER ! Τα λεμε καποια αλλη φωρα !