brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.209
- Πόντοι
- 2.606
Μια σφιχτή αγκαλιά![]()
κόβουν το εντερο να του πουμε να βαλει μεταλλικα ..τι θες καμαρι μου![]()
Μια σφιχτή αγκαλιά![]()
κόβουν το εντερο να του πουμε να βαλει μεταλλικα ..τι θες καμαρι μου![]()
Ξαναδές το προηγούμενο σχόλιο διότι ανέβασα μια πρόσθετη εικόνα με τα αρχεία καταγραφής και συμπληρώνω το εξής: σε περιόδους μεγάλης ρέντας το ποσοστό επιτυχίας σε αποδόσεις έως και 2.1 με 2.2 φθάνει και 85%, αλλά μετά υπάρχει και η μνήμη του Στοιχήματος η οποία θα σε τιμωρήσει...ΦΩΤΟΚΟΓΙΟΤ...
οκ ..εφυγα για το καφεδακι μου ..μιλαμε αργοτερα ..γκρρρΞαναδές το προηγούμενο σχόλιο διότι ανέβασα μια πρόσθετη εικόνα με τα αρχεία καταγραφής και συμπληρώνω το εξής: σε περιόδους μεγάλης ρέντας το ποσοστό επιτυχίας σε αποδόσεις έως και 2.1 με 2.2 φθάνει και 85%, αλλά μετά υπάρχει και η μνήμη του Στοιχήματος η οποία θα σε τιμωρήσει...
Το οποίο μεταφράζεται στο ότι θα πέσει και 45-50% ώστε να παίζεις με μία μέση επιτυχία εκεί γύρω στο 70% κάπου τόσο είναι ο τοίχος, δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο κι αν χτυπιέσαι...
Αλλά η ουσία είναι να εκμεταλλευτείς καταλλήλως τις περιόδους ρέντας και να βάζεις μεγαλύτερα ποσά, ενώ στις κουβαδιασμένες λιγότερα....
Κλείνοντας, έχω διαβάσει και μελέτες άλλων που κάνουν τέτοιου είδους επεξεργασίες, πάνω κάτω στο 25-30% έχουν μακροπρόθεσμο κέρδος ανεξαρτήτως απόδοσης, μην περιμένεις να ρίχνω ισοπαλίες (έχουν μέση τιμή από 2.8 έως και 4 με 4.5) και να βρίσκω το 70% αυτό δεν γίνεται!!!
![]()
για τις δουλιτσες σας ..![]()
![]()
πηρε η πορδη την κατηφόραΕκει ζυγίζεις τα ντρογκια σου μωρη κοπρολαγνεια;
![]()

Τύπε μλκ είσαι η μλκ??Εκει ζυγίζεις τα ντρογκια σου μωρη κοπρολαγνεια;
![]()
ειναι στα καμαρινια ...ειναι απο το εργο πολυ σκληρος για να πεθανειςΤύπε μλκ είσαι η μλκ??

Ποίο νούμερο έχει δεν ξέρω ότι είναι νούμερο είναι ντεφακτοειναι στα καμαρινια ...ειναι απο το εργο πολυ σκληρος για να πεθανεις
νουμερο 7...![]()
βρηκε νημα να τα πειΠοίο νούμερο έχει δεν ξέρω ότι είναι νούμερο είναι ντεφακτο

Νομίζει ότι εδώ μέσα θα μεγαλώσει το πουλάκι του λέγοντας μαλακίες ενώ πρέπει κανονικά να κάνει ένα ταξίδι στην Καζαμπλάνκαβρηκε νημα να τα πει![]()
Εντάξει τώρα μεγάλωσε το πουλάκι σου γύρνα και βάλτο στον κώλο σου τώρα κλώνε καραγκιόζηΜωρη φάλαινα το τσουτσουνακι σου αγνοείται χρόνια μέσα στο λίπος σου
Ακόμα και να το βρεις,δε σηκώνεται σε άτομα με 70 παρανισια κιλά, έχει πέσει η τεστοστερόνη στα τάρταρα
Πάει η πορδή ξεκίνησε τα μπάνια με την πρώτη ζεστήπηρε η πορδη την κατηφόρα![]()
Ο μαλακας ο Τρακης το εχει ξεκινήσει αυτο και τα προβατα ακολουθούν.Καταντήσαμε σαν τους Γαύρους στο ποδοσφαιρο...
Δεν ξέρουμε να χάνουμε με αξιοπρέπεια!
Στο basket, μας συμβαίνει 20 χρόνια τώρα.
Γκρινιάζουμε σε παίχτες για μια χαμένη βολή. (Ούτε ο Ζέλικο δεν το έκανε αυτό)
Ψεγουμε τους διαιτητές για ένα ανθρώπινο λάθος σφύριγμα.
Μας έχω δει να μαλώνουμε και με τα χρονόμετρα...![]()
ο φαπαθεοδωρου αφηνει υπονοουμενα αν δεν περασει η ζελα να μην γινει το φ4 στην αθηνα.
ο φαπαθεοδωρου αφηνει υπονοουμενα αν δεν περασει η ζελα να μην γινει το φ4 στην αθηνα.
τις επιπτωσεις θα μας τις πει καποιος?
που θα γινει τελευταια στιγμη?
τα κρατικα χρηματα που επεσαν?
τι επιπτωσεις ρε τυπε? τα ιδια γραφανε και πριν τον τελικο του κονφερενες στην οπαπαρινα...ο,τι και να κανουν, εμεις θα χεσουμε, θα χυσυομε και θα κατουρησουμε τις υπερσυχρονες τουαλετες τους....θα τα καθαρισουν μετα, οπως κανανε και οι κουλες στην οπαπαρινα...
οι τυποι ειναι θρασυδειλοι, κοτες και μπούστηδες...με μια λεξη, απλά βάζελοι....
κινδυνευουν να μεινουν εκτος φαιναλ φορ και προσπαθουν να πεισουν ολη την ευρωπη οτι τους αδικουνε...που να μην τους δινανε και το φαιναλ φορ στην εδρα τους δηλαδη....
προσπαθουν να πεισουν τους παντες οτι δηθεν ο μοντερο οταν πατησε την γραμμη, ειχε και την μπαλα στα χέρια του....ενω στην αμεσως επομενη φαση, τα κορακια δωσανε σε παικτη της βαλενθια : καλαθι και φαουλ, τεχνικη ποινη και 5ο φαουλ.....χωρις ο τυπος να ακουμπησει τον παιχτη του βαζελου!!!!! τους δωσανε 4 ποντους και αποβολη παιχτη, μπας και κερδισει ο βαζελος, αλλα ουτε ετσι μπορεσαν....
![]()
υι λεει στη φιλαδελφεια φιλε?ΑΡΟΝ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΑΙΝΕ ΡΕ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ ΚΛΗΤΗΡΑ