Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.873
Πόντοι
12.756
86e9a3f0e6.gif
:piss::piss:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολύ δυνατά εργαλεία, ειδικά το 2ο. Τιμούλα?
:2on1::2on1:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.348
Πόντοι
28.246
Πού μπορώ να πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού?
Στείλε στον Πρεζάκια. Αυτός τους έχει όλους φακελωμένους, όπως ο κάθε πρόεδρος ομάδας μιας και τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.664
Πόντοι
3.846
Τα λεμε Παρασκευη !.....
Τα λέμε από Δευτέρα :angel: σου είπαμε να ρωτάς καμμιά φορά κατ' ιδίαν γιατί δεν μιλάμε διαρκώς :sunglasses:
ΓΚΡ βρες κανένα χωράφι στην Πολιανή γιατί έχετε καλύτερο λάδι και η Μαριώ θα με απορρίψει :coffee:

Συνημμένα

• 69 συν ένα συνολικά πονταρίσματα....jpg
    69 συν ένα συνολικά πονταρίσματα....jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 10

Τσάρκας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.363
Πόντοι
216

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
XAXAXAXAXAXAXA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οι οπαδοι ειναι Παντου το ΙΔΙΟ !... Κανω Security σε γυπεδα και τους εχω δει ολους !!!

ΚΑΝΕΙΣ Δε μιλαει ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ομως.... Που απο Τεραστια Διαφορα στο Τσακ πηγε να το γυρισει !! Ενω Εκανε ΠΟΛΥ κακο πρωτο Ημιχ ! πολλες Ακυρες Επιλογες !!!

Η ΡΕΑΛ περασε αποψε εκανε το 3 - 1 στην βουλγαρια (Χαποελ) ......................................................................................

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.664
Πόντοι
3.846
ΨΨ @Magi που χάθηκες :rolleyes:
Δώσε ΙΒΑΝ να κεράσω, 4 πίτσες έπεσαν :2funny::2funny:
@πολυζωης όλα καλά Στρατηγέ μου;
Μου φαίνεται ότι θα γίνω Παναθηναικός :coffee:

Συνημμένα

• viber_image_2026-05-07_22-10-55-396.jpg
    viber_image_2026-05-07_22-10-55-396.jpg
    222,5 KB · Εμφανίσεις: 9
  • 1.jpg
    1.jpg
    33,6 KB · Εμφανίσεις: 13
  • 2.jpg
    2.jpg
    51,4 KB · Εμφανίσεις: 8
  • ΡΟΥΒΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.jpg
    ΡΟΥΒΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.jpg
    96,4 KB · Εμφανίσεις: 8
  • ΓΚΡ γαμημένο Στρασβούργο τέσπα.....jpg
    ΓΚΡ γαμημένο Στρασβούργο τέσπα.....jpg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 8

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
ΨΨ @Magi που χάθηκες :rolleyes:
Δώσε ΙΒΑΝ να κεράσω, 4 πίτσες έπεσαν :2funny::2funny:
@πολυζωης όλα καλά Στρατηγέ μου;
Μου φαίνεται ότι θα γίνω Παναθηναικός
ΠΩΣ σου ηρθε θα κερδισει Η Στρασ ? το ειδες Εδρα ?... Μονο Ραγιο Ρεεε !!! Αυτη που εφαγε την ΑΕΚ ! παει Καθαρα τελικο !

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.664
Πόντοι
3.846
Ξέχωρα από το κράξιμο, μέχρι και το Λύκειο Ολυμπιακός ήμουν, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο έτσι για την αρβάλα ως σχολαροπαίδια...
Από εκεί και πέρα φίλε, αν θες να είσαι επαγγελματίας τζογαδόρος, τα πάθη και οι κλαπαρχιδιές είναι ΚΟΜΜΕΝΑ εντελώς, μολαταύτα, δεν θα πάω ποντάρω αντίθετη την Εθνική Ελλάδας (και της Κύπρου) ακόμη και να κερδίζει το δελτίο, θα απέχω διακριτικά...
Όπως κι αν παίζει η οποιαδήποτε ελληνική ομάδα με κάποια μισιτή ομάδα (ειδικά με τουρκαλάδες) αλλά βάλε και σκόπια, αζέρους....
Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πω ζήτω ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο ΟΣΦΠ κλπ τώρα αν παίζετε με τη Μπάγερν ή την Εσπανιόλ, την Αταλάντα, τη Μάλμε και την Κρακοβία, κοιτάζω την τσέπη.
Βασικά η Μαριώ με χρειάζεται δυνατό :angel:

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.224
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.664
Πόντοι
3.846
ΠΩΣ σου ηρθε θα κερδισει Η Στρασ ? το ειδες Εδρα ?...
Τώρα δεν θα σε ζαλίζω (όπως και να μη γίνεται και κατάχρηση), ο κυρΠαντελής έδειχνε τάση Άσσου κι αφού είχε χάσει εκτός (έστω με το ζόρι) επιλέχθη :lipsrsealed: αλλά αν πρόσεξες/ατε μπήκαν ως σύστημα 3/4 δηλαδή και με τα 3 παιχνίδια θα είχα κέρδος, ενώ στη Novibet μια και παρέχει και πρόσθετες δυνατότητες (επιλογές) το έριξα καρφί (παρολί το λεγόμενο). Όσα δεδομένα κι αν έχεις, κάπου θα υπάρξει και αστοχία!!!
Άλλο όμως είναι να σου λέει ο κυρΠαντελής ότι στα 10 παιχνίδια τα 7 ήλθαν όβερ κι άλλο στα 30 τα 25, όσο μεγαλώνει το δείγμα (και η στατιστική πιθανότητα) τόσο θα ποντάρεις παραπάνω.
Εκτός αυτών κρατάω και ΑΡΧΕΙΟ καταγραφής των στοιχημάτων που έχω ρίξει την τελευταία 5ετία για να ξέρω και ποιες ομάδες με έκαψαν, σε τι απόδοση κλπ
Αυτη που εφαγε την ΑΕΚ ! παει Καθαρα τελικο !
Όταν έπαιζε η ΑΕΚ στην κατσιβελοχώρα το έριξα Άσσο (και πέρασε) ενώ στο επαναληπτικό το έβαλα σκέτο όβερ (που επίσης πέρασε).

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Ξέχωρα από το κράξιμο, μέχρι και το Λύκειο Ολυμπιακός ήμουν, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο έτσι για την αρβάλα ως σχολαροπαίδια...
Από εκεί και πέρα φίλε, αν θες να είσαι επαγγελματίας τζογαδόρος, τα πάθη και οι κλαπαρχιδιές είναι ΚΟΜΜΕΝΑ εντελώς, μολαταύτα, δεν θα πάω ποντάρω αντίθετη την Εθνική Ελλάδας (και της Κύπρου) ακόμη και να κερδίζει το δελτίο, θα απέχω διακριτικά...
Όπως κι αν παίζει η οποιαδήποτε ελληνική ομάδα με κάποια μισιτή ομάδα (ειδικά με τουρκαλάδες) αλλά βάλε και σκόπια, αζέρους....
Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πω ζήτω ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο ΟΣΦΠ κλπ τώρα αν παίζετε με τη Μπάγερν ή την Εσπανιόλ, την Αταλάντα, τη Μάλμε και την Κρακοβία, κοιτάζω την τσέπη.

Βασικά η Μαριώ με χρειάζεται δυνατό :angel:
:embarrased:
:embarrased::embarrased::sunglasses::sunglasses::angel: Ετσι καπως γινομαστε οι ομαδες φιλε μου απο το περιβαλλον μας ! Τωρα αν θα εισαι Κολλημενος-Αρρωστος ή Σοβαρος Ανθρωπος θα γινει στην πορεια ???
Υ.Γ
Κι εγω καπως ετσι ειμαι ΟΣΦΠ αλλα δε θα πεθανουμε κιολας ! Πανω απ'ολα Αντικειμενικος !!

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Τώρα δεν θα σε ζαλίζω (όπως και να μη γίνεται και κατάχρηση), ο κυρΠαντελής έδειχνε τάση Άσσου κι αφού είχε χάσει εκτός (έστω με το ζόρι) επιλέχθη :lipsrsealed: αλλά αν πρόσεξες/ατε μπήκαν ως σύστημα 3/4 δηλαδή και με τα 3 παιχνίδια θα είχα κέρδος, ενώ στη Novibet μια και παρέχει και πρόσθετες δυνατότητες (επιλογές) το έριξα καρφί (παρολί το λεγόμενο). Όσα δεδομένα κι αν έχεις, κάπου θα υπάρξει και αστοχία!!!
Άλλο όμως είναι να σου λέει ο κυρΠαντελής ότι στα 10 παιχνίδια τα 7 ήλθαν όβερ κι άλλο στα 30 τα 25, όσο μεγαλώνει το δείγμα (και η στατιστική πιθανότητα) τόσο θα ποντάρεις παραπάνω.
Εκτός αυτών κρατάω και ΑΡΧΕΙΟ καταγραφής των στοιχημάτων που έχω ρίξει την τελευταία 5ετία για να ξέρω και ποιες ομάδες με έκαψαν, σε τι απόδοση κλπ

Όταν έπαιζε η ΑΕΚ στην κατσιβελοχώρα το έριξα Άσσο (και πέρασε) ενώ στο επαναληπτικό το έβαλα σκέτο όβερ (που επίσης πέρασε).
Σοφη επιλογη το Αρχειο ! Καλα κανεις = Ειναι Συμαντικο !!

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.664
Πόντοι
3.846
Κι εγω καπως ετσι ειμαι ΟΣΦΠ αλλα δε θα πεθανουμε κιολας !
Ολυμπιακός είσαι;
Ειλικρινά δεν το πήρα γραμμή, έχεις εντελώς διαφορετική συμπεριφορά και σε τιμά, τέλος πάντων αρκετά παρενέβην στο νήμα και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ήρθε ο καιρός της Παρί Σεν Ζερμέν να πάρει ένα έπαθλο, τόσα δισεκατομμύρια έριξαν οι εμίρηδες, αν δεν το πάρει και φέτος, θα μας κάνουν τζιχάντ!

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Ολυμπιακός είσαι;
Ειλικρινά δεν το πήρα γραμμή, έχεις εντελώς διαφορετική συμπεριφορά και σε τιμά, τέλος πάντων αρκετά παρενέβην στο νήμα και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ήρθε ο καιρός της Παρί Σεν Ζερμέν να πάρει ένα έπαθλο, τόσα δισεκατομμύρια έριξαν οι εμίρηδες, αν δεν το πάρει και φέτος, θα μας κάνουν τζιχάντ!
Βλεπεις 2ο σερι την Παρι Ε ?..... Εδω που τα λεμε η Αρσεναλ μονο με ενα ποδοσφ Θαυμα μπορει να κερδισει..... Κοιτα Μη φαει 5 και αυτη σαν Ιντερ περσι χαχαχαχαχα !!!!

Τελος OVER ! Τα λεμε καποια αλλη φωρα !

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.836
Πόντοι
13.116
Βλεπεις 2ο σερι την Παρι Ε ?..... Εδω που τα λεμε η Αρσεναλ μονο με ενα ποδοσφ Θαυμα μπορει να κερδισει..... Κοιτα Μη φαει 5 και αυτη σαν Ιντερ περσι χαχαχαχαχα !!!!

Τελος OVER ! Τα λεμε καποια αλλη φωρα !
Ενα αρχιδι θα παρι η Παρι...γατακια....:knuppel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom