Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.616
Πόντοι
4.096
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

İyi akşamlar, şişman soykırımcı Türkler
GssE7l-XEAAe25-.jpeg
Τυπε λαθος νημα εισαι
Πηγαινε στο τρεβλοκωλοτρυπιδες να γουσταρεις

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.973
Πόντοι
9.931

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.923
Πόντοι
10.656
Τόσο μαλακες είναι οι πρόεδροι και των δύο ομάδων, που ενώ το ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα δεν έχει πια καμμία σημασία, αφού η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα είναι εξασφαλισμένη, κάθονται και χουλιγκανιζουν, αντί να αφήσουν αυτά τα 5 παιχνίδια να γίνουν ελεύθερα, χωρίς σκοπιμότητες, να παιχθεί μπασκετακι, να το χαρεί ο κόσμος και να προσελκύσει νέα παιδιά, μπας και δούμε και κανέναν Έλληνα σε αυτές τις ομάδες.
ισαποστακιας λεγεται αυτο.

θες να μας πεις πως ακριβως χουλιγκανιζουν οι Αγγελοπουλοι; Ποια πραξη τους δεν ηταν ΛΟΓΙΚΗ αντιδραση σε προκληση της απεναντι μεριας δηλαδη;
Ο πρεζακιας ξεκινησε ολη αυτην την παρανοια πριν καν μπουμε στα γηπεδα, και διοικητικα ο Ολυμπιακος ακομη και τωρα απλα "αμυνεται". Βασικα ΜΑΚΑΡΙ οι Αγγελοπουλοι να χουλιγκανιζαν αντιστοιχα και να πουλαγαν την τρελα που πουλαει ο Τρακης, αφου στην Μπανανια των σπηλαιανθρωπων μονο ετσι εχεις αποτελεσματα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.704
Πόντοι
28.246
σιγα μη σου παρω την αδεια , μωρη κοπρολαγνα ζητιανα της ψωλης.
Αμοιβη μου ειναι η απολαυση να σου βιαζω τα ονειρα.
Ακόμα και για να αναπνεύσεις χρειάζεσαι την άδειά μου. Χωρίς αυτή ούτε ανάσα δεν παίρνεις.
Μου έχεις κλάσει τ αρχίδια καραγκιοζάκο.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.314
Πόντοι
2.356
Ακόμα και για να αναπνεύσεις χρειάζεσαι την άδειά μου. Χωρίς αυτή ούτε ανάσα δεν παίρνεις.
Μου έχεις κλάσει τ αρχίδια καραγκιοζάκο.
Ναι μωρη πουστρου, ετσι φαντασιωνεσαι απο τα πολλα βιντεο με αγορακια που εχουν γεμισει το σκληρο σου δισκο (το μοναδικο σκληρο πραγμα που εχεις, πλην των ντιλντο που χωνεις στη σουφρα σου).

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.704
Πόντοι
28.246
Ναι μωρη πουστρου, ετσι φαντασιωνεσαι απο τα πολλα βιντεο με αγορακια που εχουν γεμισει το σκληρο σου δισκο (το μοναδικο σκληρο πραγμα που εχεις, πλην των ντιλντο που χωνεις στη σουφρα σου).
Σκάσε βλάκα. Σκάσε πούστη. Σκάαε ηλίθιε!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.704
Πόντοι
28.246
μην εξαπτεσαι, μη χανεις τη ψυχραιμια σου, βαθειες ανασες…
Όταν ξανα έρθει μωρή κλανιάρα η ώρα σου θα το φας το ξύλο. Τόσο σου έλειψε που γυροφέρνεις στου βάζελου;
Κλανιάρα πούστρα του κερατά, τράβα στο καλό, άντε μαλακισμένε.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.314
Πόντοι
2.356
Όταν ξανα έρθει μωρή κλανιάρα η ώρα σου θα το φας το ξύλο. Τόσο σου έλειψε που γυροφέρνεις στου βάζελου;
Κλανιάρα πούστρα του κερατά, τράβα στο καλό, άντε μαλακισμένε.
Ποιο ξυλο ρε μαλακα?
το μονο ξυλο που ξερεις εσυ ειναι το κουτσουρο που κοσμει τη σουφρα σου.
απαντησες χθες σε post μου εδω που δεν σε αφορουσε και τωρα σκουζεις σαν τη. υστερικη πορνη.
σου το εχω πει κι αλλη φορα, οταν απαντας σε ποστ μου με υβρεολογιο , και μαλλιστα ποστ μου που δεν σε αναφέρει και δεν σε αφορα, θα εισαι ετοιμος να τ’ ακουσεις.
Μετα βεβαια χάνεις την ψυχραιμια σου, οταν βλεπεις οτι δεν σε παιρνει.
Σου ελειψε η δοξα του αλλου του ψυχανωμαλου του Μαρκου που αποπατει σε ολα τα νηματα, που ειναι και ασχετος συν τοις αλλοις, αν δεν ειναι κλωνος σου βεβαια.
Κοψε τις μαγκιες μπας και γινεις ανθρωπος.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.704
Πόντοι
28.246
Ποιο ξυλο ρε μαλακα?
το μονο ξυλο που ξερεις εσυ ειναι το κουτσουρο που κοσμει τη σουφρα σου.
απαντησες χθες σε post μου εδω που δεν σε αφορουσε και τωρα σκουζεις σαν τη. υστερικη πορνη.
σου το εχω πει κι αλλη φορα, οταν απαντας σε ποστ μου με υβρεολογιο , και μαλλιστα ποστ μου που δεν σε αναφέρει και δεν σε αφορα, θα εισαι ετοιμος να τ’ ακουσεις.
Μετα βεβαια χάνεις την ψυχραιμια σου, οταν βλεπεις οτι δεν σε παιρνει.
Σου ελειψε η δοξα του αλλου του ψυχανωμαλου του Μαρκου που αποπατει σε ολα τα νηματα, που ειναι και ασχετος συν τοις αλλοις, αν δεν ειναι κλωνος σου βεβαια.
Κοψε τις μαγκιες μπας και γινεις ανθρωπος.
Ηρέμησε και θα ξανά έρθει η σειρά σου να τις μετρήσεις, λέω. Θα ξανά γαμηθείς. Μην βιάζεσαι.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.314
Πόντοι
2.356
Ηρέμησε και θα ξανά έρθει η σειρά σου να τις μετρήσεις, λέω. Θα ξανά γαμηθείς. Μην βιάζεσαι.
Θα χαρω να σε ξαναφερω σε κατασταση απόγνωσης, εξευτελισμου και προσωπικης καταρρακωσης.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.704
Πόντοι
28.246
Θα χαρω να σε ξαναφερω σε κατασταση απόγνωσης, εξευτελισμου και προσωπικης καταρρακωσης.
Είναι βαρύ να θέλεις να μπεις στο γαυράδικο και να βρίσκεις την πόρτα κλειστή, σε καταλαβαίνω. Από τότε σε έπιασε η κατάθλιψη. Σε θυμάμαι πως έσκουζες.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.314
Πόντοι
2.356
Είναι βαρύ να θέλεις να μπεις στο γαυράδικο και να βρίσκεις την πόρτα κλειστή, σε καταλαβαίνω. Από τότε σε έπιασε η κατάθλιψη. Σε θυμάμαι πως έσκουζες.
α, το καϋμενο….
ποσο βλακας ρε πουστη μου….
δεν ξερω αν πρεπει να βρισω ή να σε λυπηθω.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.923
Πόντοι
10.656
ησυχα πραγματα φιλτατε. παιρνω τη δοση μου, τωρα που εχει τζερτζελο, για να βγει το καλοκαιρι χωρις στερητικο συνδρομο μπουρδελινης :coffee:

δυσκολα τα αθλητικα, καλα κανεις και εισαι ζεν, βασικα εισαι ο μονος ψυχραιμος φιλαθλος εδω μεσα, θα επρεπε να σε ζηλευουν οι υπολοιποι βαζελοι που εχουν νευρακια :tooth:

%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%82-netwix.gif

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
76.126
Πόντοι
12.756
ησυχα πραγματα φιλτατε. παιρνω τη δοση μου, τωρα που εχει τζερτζελο, για να βγει το καλοκαιρι χωρις στερητικο συνδρομο μπουρδελινης :coffee:

δυσκολα τα αθλητικα, καλα κανεις και εισαι ζεν, βασικα εισαι ο μονος ψυχραιμος φιλαθλος εδω μεσα, θα επρεπε να σε ζηλευουν οι υπολοιποι βαζελοι που εχουν νευρακια :tooth:

%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%82-netwix.gif
προσπαθω ρε συ δεν γαμιεται
ποια η ουσια να τσακωθω στο μπου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom