ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.867
- Πόντοι
- 12.756
Έλα για δροσούλα μια κρέμα Μπουλέμερα θλιψης....
εχω ελπιδες ομως ΑΚΟΜΑ ρε μουνοπανα

Έλα για δροσούλα μια κρέμα Μπουλέμερα θλιψης....
εχω ελπιδες ομως ΑΚΟΜΑ ρε μουνοπανα

ειμαι φειδωλοςΈλα για δροσούλα μια κρέμα Μπουλέ![]()
Όλα με εντολές γιατρού!!!!!Και άλλος με ακράτειαευτυχώς είσαι τίς δουλειάς και δεν θα τρέχουν τα τσισα σου
να φτιάξεις μια σωλήνωση
βρωμιάρηδες όλοι..
![]()
Θα πας παραλία ;ΟΧΙ καυσωνα ομως![]()
ισως ΔευτεραΘα πας παραλία ;
Δευτέρα η Σάρα κ η Μάρα ..ισως Δευτερα
μπα εχω φαει μισο κοτοπουλο ψητο δε μπορω να κουνηθωΔευτέρα η Σάρα κ η Μάρα ..
Πήγαινε σήμερα καλύτερα
Που θα βρεθείς τα πόδια σου Δευτέρα ;μπα εχω φαει μισο κοτοπουλο ψητο δε μπορω να κουνηθω![]()
ουτε ξερω ακομαΠου θα βρεθείς τα πόδια σου Δευτέρα ;
Τύπε για σένα![]()
Τι έλεγε η πεολειχία σε αμετανόητους γενοκτονους Τούρκους εθνικιστές σήμερα?
Σε παιδοφιλη ψυχανωμαλη πρεζα?
Ναι αυτή εδώ η παιδοφιλη ψυχανωμαλη πρεζα που απειλεί να βιάσει τη δεκατετράχρονη κόρη του Αγγελόπουλου μπροστά στις κάμερες θα το σκεφτείΤόσο μαλακες είναι οι πρόεδροι και των δύο ομάδων, που ενώ το ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα δεν έχει πια καμμία σημασία, αφού η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα είναι εξασφαλισμένη, κάθονται και χουλιγκανιζουν, αντί να αφήσουν αυτά τα 5 παιχνίδια να γίνουν ελεύθερα, χωρίς σκοπιμότητες, να παιχθεί μπασκετακι, να το χαρεί ο κόσμος και να προσελκύσει νέα παιδιά, μπας και δούμε και κανέναν Έλληνα σε αυτές τις ομάδες.
Τόσο μαλακες είναι οι πρόεδροι και των δύο ομάδων, που ενώ το ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα δεν έχει πια καμμία σημασία, αφού η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα είναι εξασφαλισμένη, κάθονται και χουλιγκανιζουν, αντί να αφήσουν αυτά τα 5 παιχνίδια να γίνουν ελεύθερα, χωρίς σκοπιμότητες, να παιχθεί μπασκετακι, να το χαρεί ο κόσμος και να προσελκύσει νέα παιδιά, μπας και δούμε και κανέναν Έλληνα σε αυτές τις ομάδες.
Τυπε λαθος νημα εισαιΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
İyi akşamlar, şişman soykırımcı Türkler![]()
παίζει ρόλο και η υπερβολική χρήση ηρωίνης γι αυτά που κάνει ο πρεζάκιαςΚοιτάνε και οι δυο να σώσουν μια αποτυχημένη χρονιά
παίζει ρόλο και η υπερβολική χρήση ηρωίνης γι αυτά που κάνει ο πρεζάκιας