Τυπε λαθος νημα εισαιΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
İyi akşamlar, şişman soykırımcı Türkler![]()
Πηγαινε στο τρεβλοκωλοτρυπιδες να γουσταρεις
Τυπε λαθος νημα εισαιΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
İyi akşamlar, şişman soykırımcı Türkler![]()
παίζει ρόλο και η υπερβολική χρήση ηρωίνης γι αυτά που κάνει ο πρεζάκιαςΚοιτάνε και οι δυο να σώσουν μια αποτυχημένη χρονιά
παίζει ρόλο και η υπερβολική χρήση ηρωίνης γι αυτά που κάνει ο πρεζάκιας
ισαποστακιας λεγεται αυτο.Τόσο μαλακες είναι οι πρόεδροι και των δύο ομάδων, που ενώ το ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα δεν έχει πια καμμία σημασία, αφού η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα είναι εξασφαλισμένη, κάθονται και χουλιγκανιζουν, αντί να αφήσουν αυτά τα 5 παιχνίδια να γίνουν ελεύθερα, χωρίς σκοπιμότητες, να παιχθεί μπασκετακι, να το χαρεί ο κόσμος και να προσελκύσει νέα παιδιά, μπας και δούμε και κανέναν Έλληνα σε αυτές τις ομάδες.
Ακόμα και για να αναπνεύσεις χρειάζεσαι την άδειά μου. Χωρίς αυτή ούτε ανάσα δεν παίρνεις.σιγα μη σου παρω την αδεια , μωρη κοπρολαγνα ζητιανα της ψωλης.
Αμοιβη μου ειναι η απολαυση να σου βιαζω τα ονειρα.
Ναι μωρη πουστρου, ετσι φαντασιωνεσαι απο τα πολλα βιντεο με αγορακια που εχουν γεμισει το σκληρο σου δισκο (το μοναδικο σκληρο πραγμα που εχεις, πλην των ντιλντο που χωνεις στη σουφρα σου).Ακόμα και για να αναπνεύσεις χρειάζεσαι την άδειά μου. Χωρίς αυτή ούτε ανάσα δεν παίρνεις.
Μου έχεις κλάσει τ αρχίδια καραγκιοζάκο.
Δεν κοιτανε ομως να σωσουνε μελλοντικα το προιον τους.Κοιτάνε και οι δυο να σώσουν μια αποτυχημένη χρονιά
Σκάσε βλάκα. Σκάσε πούστη. Σκάαε ηλίθιε!Ναι μωρη πουστρου, ετσι φαντασιωνεσαι απο τα πολλα βιντεο με αγορακια που εχουν γεμισει το σκληρο σου δισκο (το μοναδικο σκληρο πραγμα που εχεις, πλην των ντιλντο που χωνεις στη σουφρα σου).
μην εξαπτεσαι, μη χανεις τη ψυχραιμια σου, βαθειες ανασες…Σκάσε βλάκα. Σκάσε πούστη. Σκάαε ηλίθιε!
Όταν ξανα έρθει μωρή κλανιάρα η ώρα σου θα το φας το ξύλο. Τόσο σου έλειψε που γυροφέρνεις στου βάζελου;μην εξαπτεσαι, μη χανεις τη ψυχραιμια σου, βαθειες ανασες…
Ποιο ξυλο ρε μαλακα?Όταν ξανα έρθει μωρή κλανιάρα η ώρα σου θα το φας το ξύλο. Τόσο σου έλειψε που γυροφέρνεις στου βάζελου;
Κλανιάρα πούστρα του κερατά, τράβα στο καλό, άντε μαλακισμένε.
Ηρέμησε και θα ξανά έρθει η σειρά σου να τις μετρήσεις, λέω. Θα ξανά γαμηθείς. Μην βιάζεσαι.Ποιο ξυλο ρε μαλακα?
το μονο ξυλο που ξερεις εσυ ειναι το κουτσουρο που κοσμει τη σουφρα σου.
απαντησες χθες σε post μου εδω που δεν σε αφορουσε και τωρα σκουζεις σαν τη. υστερικη πορνη.
σου το εχω πει κι αλλη φορα, οταν απαντας σε ποστ μου με υβρεολογιο , και μαλλιστα ποστ μου που δεν σε αναφέρει και δεν σε αφορα, θα εισαι ετοιμος να τ’ ακουσεις.
Μετα βεβαια χάνεις την ψυχραιμια σου, οταν βλεπεις οτι δεν σε παιρνει.
Σου ελειψε η δοξα του αλλου του ψυχανωμαλου του Μαρκου που αποπατει σε ολα τα νηματα, που ειναι και ασχετος συν τοις αλλοις, αν δεν ειναι κλωνος σου βεβαια.
Κοψε τις μαγκιες μπας και γινεις ανθρωπος.
Θα χαρω να σε ξαναφερω σε κατασταση απόγνωσης, εξευτελισμου και προσωπικης καταρρακωσης.Ηρέμησε και θα ξανά έρθει η σειρά σου να τις μετρήσεις, λέω. Θα ξανά γαμηθείς. Μην βιάζεσαι.
Είναι βαρύ να θέλεις να μπεις στο γαυράδικο και να βρίσκεις την πόρτα κλειστή, σε καταλαβαίνω. Από τότε σε έπιασε η κατάθλιψη. Σε θυμάμαι πως έσκουζες.Θα χαρω να σε ξαναφερω σε κατασταση απόγνωσης, εξευτελισμου και προσωπικης καταρρακωσης.
α, το καϋμενο….Είναι βαρύ να θέλεις να μπεις στο γαυράδικο και να βρίσκεις την πόρτα κλειστή, σε καταλαβαίνω. Από τότε σε έπιασε η κατάθλιψη. Σε θυμάμαι πως έσκουζες.
τα νεα σουΚαταρχην αν θελετε να τσακωθειτε βγειτε εξω απο την τουαλετα μας κυριοι, δεν χωραμε
![]()
ησυχα πραγματα φιλτατε. παιρνω τη δοση μου, τωρα που εχει τζερτζελο, για να βγει το καλοκαιρι χωρις στερητικο συνδρομο μπουρδελινηςτα νεα σου![]()
προσπαθω ρε συ δεν γαμιεταιησυχα πραγματα φιλτατε. παιρνω τη δοση μου, τωρα που εχει τζερτζελο, για να βγει το καλοκαιρι χωρις στερητικο συνδρομο μπουρδελινης
δυσκολα τα αθλητικα, καλα κανεις και εισαι ζεν, βασικα εισαι ο μονος ψυχραιμος φιλαθλος εδω μεσα, θα επρεπε να σε ζηλευουν οι υπολοιποι βαζελοι που εχουν νευρακια
![]()