Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τους επόμενους 10 μήνες, όπως επίσης και με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τους επόμενους 10 μήνες, όπως επίσης και με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.
Έλα μωρή τουρκολαγνα τσιμπουκλου αμετανόητων γενοκτονων εθνικιστών Τουρκων.
Θα μου κλασεις μικροτσουτσουνη Τουρκαλα.
Στις 5 στο μπασκετακι στον Άγιο Δημήτριο κότα λυρατη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ δεν το επαιξα δεύτερος στην Ευρώπη ρε γελοιε, ούτε επαιξα με τον τρίτο του Λουξεμβούργου, ούτε πληρωσε η χούντα τα τρία επόμενα ματς μέχρι τον τελικό.
Εμενα με ανεστησε ο Μεντιλιμπαρ μεσα σε λίγους μήνες και είμαι η μοναδική ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Εσυ αποκλείστηκες στα προκριματικά του Κόνφερενς κλόουν!
Προσκυνα και συ τους αμετανόητους γενοκτονους Τούρκους εθνικιστές γιουσιουφακι Σουλτανοφρονα
Οι Αγγελοπουλοι δεν πληρωσαν εναν λογαριασμο 4-5 χιλιαρικα επειδη ξεχαστηκαν και με τους τοκους εφτασε οσο εφτασε!!!!
Θα δεις οτι θα πληρωσουν το κεφαλαιο και οι τοκοι θα τους χαριστουν γιατι ειναι ΚΥΡΙΟΙ.
Παιζει να εχουν ηδη βεβαιωση ευαλωτου οφειλετη!!!
Οι Αγγελοπουλοι δεν πληρωσαν εναν λογαριασμο 4-5 χιλιαρικα επειδη ξεχαστηκαν και με τους τοκους εφτασε οσο εφτασε!!!!
Θα δεις οτι θα πληρωσουν το κεφαλαιο και οι τοκοι θα τους χαριστουν γιατι ειναι ΚΥΡΙΟΙ.
Παιζει να εχουν ηδη βεβαιωση ευαλωτου οφειλετη!!!