πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.996
- Πόντοι
- 16.131
απορω πως σε αφησανε και εκανες προφιλ εδω μεσα οταν εισαι κατω απο τον μεσο ορογιατι σε χαλανε οι 20 ποντοι????.....μια χαρα ειναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!
απορω πως σε αφησανε και εκανες προφιλ εδω μεσα οταν εισαι κατω απο τον μεσο ορογιατι σε χαλανε οι 20 ποντοι????.....μια χαρα ειναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!
παιχτη 20.000 για τον δημητρακη ειναι μια δοση της ΔΕΗ που σας πληρωνει να μην σας κατεβασουν τον διακοπτη![]()
Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 10 μήνες στον Γιαννακόπουλο
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τους επόμενους 10 μήνες, όπως επίσης και με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.www.gazzetta.gr
Πάλι στα μπουθ θα το βλέπει και θα σας κάνει κωλοδακτυλα σε φιμε τζάμι χαχαχα![]()
Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 10 μήνες στον Γιαννακόπουλο
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τους επόμενους 10 μήνες, όπως επίσης και με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.www.gazzetta.gr
δεν ξερω χωρις ρευμα πως θα γινει το επομενο παιχνιδιΠάλι στα μπουθ θα το βλέπει και θα σας κάνει κωλοδακτυλα σε φιμε τζάμι χαχαχα
Τυπε σε ξαναρωταωΈλα μωρή τουρκολαγνα τσιμπουκλου αμετανόητων γενοκτονων εθνικιστών Τουρκων.
Θα μου κλασεις μικροτσουτσουνη Τουρκαλα.
Στις 5 στο μπασκετακι στον Άγιο Δημήτριο κότα λυρατη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ δεν το επαιξα δεύτερος στην Ευρώπη ρε γελοιε, ούτε επαιξα με τον τρίτο του Λουξεμβούργου, ούτε πληρωσε η χούντα τα τρία επόμενα ματς μέχρι τον τελικό.
Εμενα με ανεστησε ο Μεντιλιμπαρ μεσα σε λίγους μήνες και είμαι η μοναδική ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Εσυ αποκλείστηκες στα προκριματικά του Κόνφερενς κλόουν!
Προσκυνα και συ τους αμετανόητους γενοκτονους Τούρκους εθνικιστές γιουσιουφακι Σουλτανοφρονα
![]()
οχι απλος μαλακαςΤυπε σε ξαναρωταω
Δεκαχρονος η ΑΜΕΑ?
ε οχι και απλος!!!!! να γιατι εισαστε αμπαλοιοχι απλος μαλακας
Τι δεν καυαλαβες?τυπε εισαι μουροχαυλος???...σοβαρα σε ρωταω !!!!!!!...τι αχταρμα εχεις μεσα στο μυαλο σου???? γιουσουφακι καλο του Αταμαν !!!!!!!!!
Οι Αγγελοπουλοι δεν πληρωσαν εναν λογαριασμο 4-5 χιλιαρικα επειδη ξεχαστηκαν και με τους τοκους εφτασε οσο εφτασε!!!!Καλά καλά.....και οι Αγγελόπουλοι δεν πληρώνουν ρεύμα κ λες μα είμαι κ αυτοί σύντροφοι??
δικο σας ειναι ρε να τον χαιρεστε οπως ο πατερας του που οταν γεννηθηκε κερασε ολο το καφενειοε οχι και απλος!!!!! να γιατι εισαστε αμπαλοι
Τι δεν καυαλαβες?
Τι δεν μπορεις να....καταπιεις???
Οι Αγγελοπουλοι δεν πληρωσαν εναν λογαριασμο 4-5 χιλιαρικα επειδη ξεχαστηκαν και με τους τοκους εφτασε οσο εφτασε!!!!
Θα δεις οτι θα πληρωσουν το κεφαλαιο και οι τοκοι θα τους χαριστουν γιατι ειναι ΚΥΡΙΟΙ.
Παιζει να εχουν ηδη βεβαιωση ευαλωτου οφειλετη!!!
Ο ραοπαο είναιΤυπε σε ξαναρωταω
Δεκαχρονος η ΑΜΕΑ?
τι ψαχνεις ζαβα ειναι και τα δυοκαλα ρε ειναι τοσο μαλακες αυτοι που δεν πειραζανε τα ρολογια ?![]()
Oxi o Raopao ειναι αντρας (νομιζω)Ο ραοπαο είναι
Την πρωτη μπουτσα την εφαγα για σημερα.....