πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.996
- Πόντοι
- 16.131
ετοιμασου θεατης στο περσινο εργοτοσο φτανει οταν παιζω με τον βαζελο.........για να σας αρεσει !!!!!!!!!!![]()
ετοιμασου θεατης στο περσινο εργοτοσο φτανει οταν παιζω με τον βαζελο.........για να σας αρεσει !!!!!!!!!!![]()
δεν ειπα οτι ειμαι ψηλος ειπα οτι ριχνω 20 ποντους στον Κ Νικο.........αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με τιςΔηλαδή πάλι κοντοστουπης
δε μου λες εισαι Παναθηναικος γενικα η μονο στο μπασκετ???? για να ξερω.........ετοιμασου θεατης στο περσινο εργο![]()
δεν ειπα οτι ειμαι ψηλος ειπα οτι ριχνω 20 ποντους στον Κ Νικο.........αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με τιςπου τρωτε !!!!!!!!!
το περίμενα ότι δεν θα μου απαντήσεις .................φαντάσου ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι παναθηναϊκός και στα άλλα αθλήματα αυτό μου φτάνει!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ειπα οτι ειμαι ψηλος ειπα οτι ριχνω 20 ποντους στον Κ Νικο.........αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με τιςπου τρώω !!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε μου λες πειράζει που είμαι Παναθηναικος μονο στο μπασκετ και ολυμπιλαγος στο ποδοσφαιρο???? για να ξερω.........
που πλέον και στο μπάσκετ ντρέπεσαι αλλά επειδή δεν έχετε κάτι άλλο να πιαστείτε σφυράτε αδιάφορα!!!!!!!!!!!
δεν τα ρωτανε τετοια πραγματα σε ανθρωπο που εχει γεννηθει στο αλεξανδρας...... απλος επειδη εχω αγωνιστει σε αλλο αθλημα ποτε μου δεν ασχολιομουν με το ποδοσφαιρο και δεν ασχολουμαι δεν ξερω ουτε καν τον προπονητη της ομαδας μαςδεν ειπα οτι ειμαι ψηλος ειπα οτι ριχνω 20 ποντους στον Κ Νικο.........αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με τιςπου τρωτε !!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε μου λες εισαι Παναθηναικος γενικα η μονο στο μπασκετ???? για να ξερω.........
Ήσουν πρωταθλητής στην πετάω και την πιάνεις????....χαχαχαδεν τα ρωτανε τετοια πραγματα σε ανθρωπο που εχει γεννηθει στο αλεξανδρας...... απλος επειδη εχω αγωνιστει σε αλλο αθλημα ποτε μου δεν ασχολιομουν με το ποδοσφαιρο και δεν ασχολουμαι δεν ξερω ουτε καν τον προπονητη της ομαδας μας
ρε ξερεις τι λες ??? 7 αστερια σου λεει κατι ??? τωρα τελευταια δεν πας καλα να το κοιταξεις ανοια αλτσχαιμερ κατι εχεις δεν μπορειπου πλέον και στο μπάσκετ ντρέπεσαι αλλά επειδή δεν έχετε κάτι άλλο να πιαστείτε σφυράτε αδιάφορα!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχα θεος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ιωαννη εσυ?????? !!!!!!!!!!!!!!!!!! απο την αρχη τοξερα οτι θα σε συμπαθησω !!!!!!!!!!δεν τα ρωτανε τετοια πραγματα σε ανθρωπο που εχει γεννηθει στο αλεξανδρας...... απλος επειδη εχω αγωνιστει σε αλλο αθλημα ποτε μου δεν ασχολιομουν με το ποδοσφαιρο και δεν ασχολουμαι δεν ξερω ουτε καν τον προπονητη της ομαδας μας
εμένα τι να με πειράζει το ότι είμαι κόπανος και πουστρακι ...εσυ είσαι μια χαρά γαμια μου!!!!!!!!!!!!
μητσακο νερουλα αν θελεις να ξερεις εχω παιξει χαντμπωλ σε πολυ υψηλο επιπεδο οχι 20 ποντους ψηλοτερο του ριζουχαχαχαχαχα θεος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ιωαννη εσυ?????? !!!!!!!!!!!!!!!!!! απο την αρχη τοξερα οτι θα σε συμπαθησω !!!!!!!!!!
καλησπερα παιδια.....
σας αγαπαω ,σας εχτιμαω αλλα σημερα θα μας ανοιξετε την κωλαρα
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΡΑΝΝΙΑ!!!!!
ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ 30+
γιατι σε χαλανε οι 20 ποντοι????.....μια χαρα ειναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!μητσακο νερουλα αν θελεις να ξερεις εχω παιξει χαντμπωλ σε πολυ υψηλο επιπεδο οχι 20 ποντους ψηλοτερο του ριζου
παλι δηλωσειςκαλησπερα παιδια.....
σας αγαπαω ,σας εχτιμαω αλλα σημερα θα θα ανοιξουμε την κωλαρα
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΡΑΝΝΙΑ!!!!!
ΘΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ!
γιατι σε χαλανε οι 20 ποντοι????...στον κωλο μου είναι μια χαρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!