Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί τίποτα
Το ότι θα σου γαμήσω ότι έχει μείνει αγάμητο δεν το έχεις καταλάβει και την επόμενη φορά που θα ανοίξεις το στόμα σου που μυρίζει από τα τσιμπούκια που έχεις κάνει για να πεις οτιδήποτε σκέψου το πολύ καλά.
Και μην ξεχνάς το πόσο πουστράκι και κότα είσαι που στο ραντεβού δεν πήγες ποτέ Τιτίκα
Και εσύ όταν πήρες το Μιλκο καπ τρίτος βγήκες στην Ελλάδα,οπότε πιάσε το μιλκομπουκαλο και σπρωχτο στη ήδη κατελειμενη από την ψωλή του Αταμάν κωλαρα σου,με λίγη προσπάθεια θα χωρέσει κ αυτο
Εγώ δεν το επαιξα δεύτερος στην Ευρώπη ρε γελοιε, ούτε επαιξα με τον τρίτο του Λουξεμβούργου, ούτε πληρωσε η χούντα τα τρία επόμενα ματς μέχρι τον τελικό.
Εμενα με ανεστησε ο Μεντιλιμπαρ μεσα σε λίγους μήνες και είμαι η μοναδική ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Εσυ αποκλείστηκες στα προκριματικά του Κόνφερενς κλόουν!
Προσκυνα και συ τους αμετανόητους γενοκτονους Τούρκους εθνικιστές γιουσιουφακι Σουλτανοφρονα
Πριν μια βδομάδα φεύγοντας από το Play που είχα πάει στο Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη, μπήκα σε ταξί για να με γυρίσει σπίτι και πήρε μάτι το καλσόν που φορούσα οπως μπήκα και σηκώθηκε πάνω από τους αστραγαλους μου το κολλητό παντελόνι μου και έτριβε την πουτσα του πάνω από το παντελόνι ρωτώντας με...