Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Νωρίτερα έπιασες δουλειά σήμερα...Καλημέρα παιδιά
![]()
![]()
Δεν βρεθηκε τίποτα στο νουρ1 ,,την εξαφάνισε ο Τρακης
Μην βρίζεις, ντροπή.HΡΘΕ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ....ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΙΝΑΙΔΟΓΑΥΡΟΙ
αν χασω σημερα θα αυτοτιμωρηθω σαν τον συχωρεμενο ΜεγαριτηΜην βρίζεις, ντροπή.
Έλα μωρή τουρκολαγνα τσιμπουκλου αμετανόητων γενοκτονων εθνικιστών Τουρκων.Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί τίποτα
Το ότι θα σου γαμήσω ότι έχει μείνει αγάμητο δεν το έχεις καταλάβει και την επόμενη φορά που θα ανοίξεις το στόμα σου που μυρίζει από τα τσιμπούκια που έχεις κάνει για να πεις οτιδήποτε σκέψου το πολύ καλά.
Και μην ξεχνάς το πόσο πουστράκι και κότα είσαι που στο ραντεβού δεν πήγες ποτέ Τιτίκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και είναι η τελευταία φορά που σε συμβουλεύω
Εγώ δεν το επαιξα δεύτερος στην Ευρώπη ρε γελοιε, ούτε επαιξα με τον τρίτο του Λουξεμβούργου, ούτε πληρωσε η χούντα τα τρία επόμενα ματς μέχρι τον τελικό.Και εσύ όταν πήρες το Μιλκο καπ τρίτος βγήκες στην Ελλάδα,οπότε πιάσε το μιλκομπουκαλο και σπρωχτο στη ήδη κατελειμενη από την ψωλή του Αταμάν κωλαρα σου,με λίγη προσπάθεια θα χωρέσει κ αυτο
Άνοιξε το στόμαHΡΘΕ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ....ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΙΝΑΙΔΟΓΑΥΡΟΙ

Πριν το κατούρημα να τρως πολύ παντζαριΆνοιξε το στόμα
Κάνε ΑΑΑΑΑΑ
![]()
![]()
Άνοιξε το στόμα
Κάνε ΑΑΑΑΑΑ
![]()
![]()
ειμαι φειδωλος μουνηδες ΑΛΛΑ το βραδυ .....Πριν το κατούρημα να τρως πολύ παντζαρι
Σ' αγαπάω σ' εχτιμάω αλλά το βράδυ θα γαμηθείςειμαι φειδωλος μουνηδες ΑΛΛΑ το βραδυ .....

1) Βαρύ όπως λέει κι ο Τρουμπάκης.Σ' αγαπάω σ' εχτιμάω αλλά το βράδυ θα γαμηθείς![]()

Βράδυ δεν θα το δω διότι μου κόψανε το ρεύμα τα μουνια της ΔΕΗ ..για δέκα ψωρο-απλητωτους λογαριασμούς ...ειμαι φειδωλος μουνηδες ΑΛΛΑ το βραδυ .....
Ρε Σουλτανοφρονα το 99% των βαζελων τσιμπουκωνουν και προσκυνανε γενοκτόνους αμετανόητους Τούρκους εθνικιστές και ενα παιδοφιλο ψυχανωμαλο πρεζακι, αλλά εσυ θα γαμήσεις και θα δειρεις αυτόν!Για να μη απαντάς είσαι...μην ξαναπατήσεις στο θρεντ ρε ξεφτιλισμενε ,μας κάνεις ρόμπα ,μη ξαναπατήσεις θα σου γαμησω ότι έχεις ....αλλά μάλλον κάτι τέτοιο γουστάρεις οπότε άκυρο;![]()
ρε μαλακα σολαρεις απο το πρωιΡε Σουλτανοφρονα το 99% των βαζελων τσιμπουκωνουν και προσκυνανε γενοκτόνους αμετανόητους Τούρκους εθνικιστές και ενα παιδοφιλο ψυχανωμαλο πρεζακι, αλλά εσυ θα γαμήσεις και θα δειρεις αυτόν!
Βάλε στον κώλο σου την τουρκική σημαία και τα κάδρα του Κεμάλ Ατατούρκ και του Ντενκτάς.
Χωράνε άνετα γιουσιουφακι

Λες ασυστολα ψέματα φιλτατε.ρε μαλακα σολαρεις απο το πρωι
κανε ενα διαλειμμα,φαε μια μπουγατσα,πιες ενα μιλκο,κατσε να μας ξεπρηστουν ΛΙΓΟ τα αρχιδια και συνεχιζεις μετα![]()
παλι λες μαλακιες ....το βραδυ σε βλεπω εξαφανισμενο ευτυχως εχει εκπομπη η νικολουλη live και δεν θα πας μακρυαΣ' αγαπάω σ' εχτιμάω αλλά το βράδυ θα γαμηθείς![]()