Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.096
Πόντοι
3.556
Aπαντώ στο ίδιο επίπεδο.
Κάποιος πρέπει να το κάνει....
με σοβαρό άτομο μιλάς ρε μαλεα με το ναυάγιο που αποθηκεύει φωτο με σκατα και όποτε κάποιος του πάει κόντρα τα ανεβάζει. θελει προσοχή :tooth::tooth::tooth: εγώ για αυτό σταμάτησα να τον παραθέτω και να τον πειράζω. κρατάω απόσταση

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.076
Πόντοι
46.423
Για κάποιο λόγο από το μιουταρισμα και μετα δεν έχω εμότικον ότσν γραφω από το κινητο.

Έχεις μάλλον πατήσει κατά λάθος τις 2 αγκύλες [ ] και δεν λειτουργούν τα εμότικονς.

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.039
Πόντοι
6.536
με σοβαρό άτομο μιλάς ρε μαλεα με το ναυάγιο που αποθηκεύει φωτο με σκατα και όποτε κάποιος του πάει κόντρα τα ανεβάζει. θελει προσοχή :tooth::tooth::tooth: εγώ για αυτό σταμάτησα να τον παραθέτω και να τον πειράζω. κρατάω απόσταση
Δεν έχω πρόβλημα μαζί του,οκ είναι αυτός,απλά έχει κολλήσει με logo στιγμής κόκκινο γυαλί στους κροτάφους....
Άλλα είναι τα μουνόπανα που έχουν ασυλία....

:coffee:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
46.050
Πόντοι
6.756
Δεν έχω πρόβλημα μαζί του,οκ είναι αυτός,απλά έχει κολλήσει με logo στιγμής κόκκινο γυαλί στους κροτάφους....
Άλλα είναι τα μουνόπανα που έχουν ασυλία....

Mια 300 σήμερα 1 και οβερ:wink::sopase:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.076
Πόντοι
46.423
Στο 2ο ημίχρονο που είδα λίγο καλά παίξατε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.091
Πόντοι
2.606
Στο 2ο ημίχρονο που είδα λίγο καλά παίξατε.
Οι μπακαλιάροι που αποκλειστήκαμε εμείς ήταν σαφώς μικρότερο μέγεθος από τη φιορεντιανα αλλά εμείς παίζαμε χωρίς 2 βασικούς παίκτες και είχαμε πάρει και πέρυσι την κούπα αυτοί είναι ευχαριστημένοι που θέλαν απλά μια ισοπαλία να περάσουν και φάγανε 3 ενώ παραπαίουν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη αμέτρητα χρόνια αλλά είναι λέει ευχαριστημένοι πάλεψαν :tooth:οι οπαδοί ή οι διοικήσεις έχουν μικρύνει περισσότερο τον βάζελο;

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.039
Πόντοι
6.536
Οι μπακαλιάροι που αποκλειστήκαμε εμείς ήταν σαφώς μικρότερο μέγεθος από τη φιορεντιανα αλλά εμείς παίζαμε χωρίς 2 βασικούς παίκτες και είχαμε πάρει και πέρυσι την κούπα αυτοί είναι ευχαριστημένοι που θέλαν απλά μια ισοπαλία να περάσουν και φάγανε 3 ενώ παραπαίουν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη αμέτρητα χρόνια αλλά είναι λέει ευχαριστημένοι πάλεψαν :tooth:οι οπαδοί ή οι διοικήσεις έχουν μικρύνει περισσότερο τον βάζελο;
Όποιος είναι ευχαριστημένος με την εμφάνιση και ότι πάλεψε η ομάδα,να μην του ξανασηκωθεί ποτέ....

:cool2:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.091
Πόντοι
2.606
Όποιος είναι ευχαριστημένος με την εμφάνιση και ότι πάλεψε η ομάδα,να μην του ξανασηκωθεί ποτέ....

:cool2:
Εμείς θα φωνάζαμε όποιος δεν μπορεί να πάει να γαμηθει αυτή είναι η διαφορά μας ο πήχης μας είναι ψηλά για την ομάδα

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.039
Πόντοι
6.536
Εμείς θα φοναζαμε όποιος δεν μπορεί να πάει να γαμηθει αυτή είναι η διαφορά μας ο πήχης μας είναι ψηλά για την ομάδα
Κάνατε και επίθεση με σαντιγί θυμάμαι κάποτε στου Ρέντη....

:tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.091
Πόντοι
2.606
Κάνατε και επίθεση με σαντιγί θυμάμαι κάποτε στου Ρέντη....

:tooth:
Μα είναι δυνατόν να συμβιβάζεσαι και να είσαι ευχαριστημένος που έχασες μόνο 3-1 ενώ εισαι εξαφανισμένος τόσα χρόνια ποδοσφαιρικά και θες να ανακάμψεις επιτέλους κάποια στιγμή γιατί ειχες κάποτε ένα μέγεθος σαν σύλλογος ; Για εμένα έχετε μεγαλύτερη ευθύνη από τον Αλαφούζο

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.039
Πόντοι
6.536
Μα είναι δυνατόν να συμβιβάζεσαι και να είσαι ευχαριστημένος που έχασες μόνο 3-1 ενώ ίσα-εισαι εξαφανισμένος τόσα χρόνια ποδοσφαιρικά και θες να ανακάμψεις επιτέλους κάποια στιγμή γιατί έριζες κάποτε ένα μέγεθος σαν σύλλογος ; Για εμένα έχετε μεγαλύτερη ευθύνη από τον Αλαφούζο
Mην λες για μένα,για την πλειοψηφία του κόσμου ναι.
Όλα ξεκινάνε από την οικογένεια που με τα μμε και τα αρδ της,έχτισε μια λανθασμένη νοοτροπία ότι οι άλλοι κλέβουν και είμαστε οι αδικημένοι.
Είναι πολλά ακόμα που βαριέμαι να εξηγώ.
Μιλάμε για τον κόσμο.
Το συνδεσμικό έχει πάρει άλλο δρόμο,όπως και σε σας....

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.740
Πόντοι
3.846
Τι λέει η βάση δεδομένων σου?

Οι βάσεις δεδομένων λένε ότι σε 2 μήνες στα μέσα Μαίου θα ερθκουέηκ κλπ κλπ (ρώτησε τον Ντιμιγκολ είναι σουπιά το έχει πάρει Πρέφα) κλπ κλπ
Κι άσε τα βρισίδια προς τα θεία ούτε κι εγώ πατάω εκκλησίες εδώ και ~20 χρόνια παρά μόνο για αγγαρείες γνωστών και συγγενών (κηδείες/γάμους/βαφτίσια) κι αν μπορώ αποφεύγω...
Τώρα τι σόι Ανωτέρα Δύναμη υπάρχει που έφτιαξε το σύμπαν σιγά μην το συζητήσω σε τσοντοφόρουμ και δη τέτοια ώρα :sunglasses:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.091
Πόντοι
2.606
Mην λες για μένα,για την πλειοψηφία του κόσμου ναι.
Όλα ξεκινάνε από την οικογένεια που με τα μμε και τα αρδ της,έχτισε μια λανθασμένη νοοτροπία ότι οι άλλοι κλέβουν και είμαστε οι αδικημένοι.
Είναι πολλά ακόμα που βαριέμαι να εξηγώ.
Μιλάμε για τον κόσμο.
Το συνδεσμικό έχει πάρει άλλο δρόμο,όπως και σε σας....
Με το χαζό τικ τοκ έχεις πλέον πρόσβαση στον απλό καθημερινό φίλαθλο που δεν έχει επαφή η επιρροή από συνδέσμους μπαίνω βλέπω τώρα λαιβ και μιλάμε πολλά τον αριθμό και είναι όλοι ευχαριστημένοι πάλεψαν λέει

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.039
Πόντοι
6.536
Με το χαζό τικ τοκ έχεις πλέον πρόσβαση στον απλό καθημερινό φίλαθλο που δεν έχει επαφή η επιρροή από συνδέσμους μπαίνω βλέπω τώρα λαιβ και μιλάμε πολλά τον αριθμό και είναι όλοι ευχαριστημένοι πάλεψαν λέει
Γτχ τους λοιπόν...

:confused:

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.039
Πόντοι
6.536
Οι βάσεις δεδομένων λένε ότι σε 2 μήνες στα μέσα Μαίου θα ερθκουέηκ κλπ κλπ (ρώτησε τον Ντιμιγκολ είναι σουπιά το έχει πάρει Πρέφα) κλπ κλπ
Κι άσε τα βρισίδια προς τα θεία ούτε κι εγώ πατάω εκκλησίες εδώ και ~20 χρόνια παρά μόνο για αγγαρείες γνωστών και συγγενών (κηδείες/γάμους/βαφτίσια) κι αν μπορώ αποφεύγω...
Τώρα τι σόι Ανωτέρα Δύναμη υπάρχει που έφτιαξε το σύμπαν σιγά μην το συζητήσω σε τσοντοφόρουμ και δη τέτοια ώρα :sunglasses:
:priest::priest::priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom