Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.014
- Πόντοι
- 6.536
Τον γάμησες τώρα.Έχεις μάλλον πατήσει κατά λάθος τις 2 αγκύλες [ ] και δεν λειτουργούν τα εμότικονς.
Τον γάμησες τώρα.Έχεις μάλλον πατήσει κατά λάθος τις 2 αγκύλες [ ] και δεν λειτουργούν τα εμότικονς.
Mια 300 σήμερα 1 και οβερΔεν έχω πρόβλημα μαζί του,οκ είναι αυτός,απλά έχει κολλήσει με logo στιγμής κόκκινο γυαλί στους κροτάφους....
Άλλα είναι τα μουνόπανα που έχουν ασυλία....
![]()

Εγώ στα λεφτά μου.Mια 300 σήμερα 1 και οβερ![]()
Εγώ στα λεφτά μου.
Είχα 1/1 εσάς....
Με εσωσε το όβερ 0.5 στην παράταση της Λέγκια.
![]()
Οι μπακαλιάροι που αποκλειστήκαμε εμείς ήταν σαφώς μικρότερο μέγεθος από τη φιορεντιανα αλλά εμείς παίζαμε χωρίς 2 βασικούς παίκτες και είχαμε πάρει και πέρυσι την κούπα αυτοί είναι ευχαριστημένοι που θέλαν απλά μια ισοπαλία να περάσουν και φάγανε 3 ενώ παραπαίουν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη αμέτρητα χρόνια αλλά είναι λέει ευχαριστημένοι πάλεψανΣτο 2ο ημίχρονο που είδα λίγο καλά παίξατε.
οι οπαδοί ή οι διοικήσεις έχουν μικρύνει περισσότερο τον βάζελο;Και πήραμε το βραβείο της παρηγοριάς....Στο 2ο ημίχρονο που είδα λίγο καλά παίξατε.
Όποιος είναι ευχαριστημένος με την εμφάνιση και ότι πάλεψε η ομάδα,να μην του ξανασηκωθεί ποτέ....Οι μπακαλιάροι που αποκλειστήκαμε εμείς ήταν σαφώς μικρότερο μέγεθος από τη φιορεντιανα αλλά εμείς παίζαμε χωρίς 2 βασικούς παίκτες και είχαμε πάρει και πέρυσι την κούπα αυτοί είναι ευχαριστημένοι που θέλαν απλά μια ισοπαλία να περάσουν και φάγανε 3 ενώ παραπαίουν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη αμέτρητα χρόνια αλλά είναι λέει ευχαριστημένοι πάλεψανοι οπαδοί ή οι διοικήσεις έχουν μικρύνει περισσότερο τον βάζελο;

Εμείς θα φωνάζαμε όποιος δεν μπορεί να πάει να γαμηθει αυτή είναι η διαφορά μας ο πήχης μας είναι ψηλά για την ομάδαΌποιος είναι ευχαριστημένος με την εμφάνιση και ότι πάλεψε η ομάδα,να μην του ξανασηκωθεί ποτέ....
![]()
Κάνατε και επίθεση με σαντιγί θυμάμαι κάποτε στου Ρέντη....Εμείς θα φοναζαμε όποιος δεν μπορεί να πάει να γαμηθει αυτή είναι η διαφορά μας ο πήχης μας είναι ψηλά για την ομάδα

Μα είναι δυνατόν να συμβιβάζεσαι και να είσαι ευχαριστημένος που έχασες μόνο 3-1 ενώ εισαι εξαφανισμένος τόσα χρόνια ποδοσφαιρικά και θες να ανακάμψεις επιτέλους κάποια στιγμή γιατί ειχες κάποτε ένα μέγεθος σαν σύλλογος ; Για εμένα έχετε μεγαλύτερη ευθύνη από τον ΑλαφούζοΚάνατε και επίθεση με σαντιγί θυμάμαι κάποτε στου Ρέντη....
![]()
Mην λες για μένα,για την πλειοψηφία του κόσμου ναι.Μα είναι δυνατόν να συμβιβάζεσαι και να είσαι ευχαριστημένος που έχασες μόνο 3-1 ενώ ίσα-εισαι εξαφανισμένος τόσα χρόνια ποδοσφαιρικά και θες να ανακάμψεις επιτέλους κάποια στιγμή γιατί έριζες κάποτε ένα μέγεθος σαν σύλλογος ; Για εμένα έχετε μεγαλύτερη ευθύνη από τον Αλαφούζο
Οι βάσεις δεδομένων λένε ότι σε 2 μήνες στα μέσα Μαίου θα ερθκουέηκ κλπ κλπ (ρώτησε τον Ντιμιγκολ είναι σουπιά το έχει πάρει Πρέφα) κλπ κλπΤι λέει η βάση δεδομένων σου?
![]()
Με το χαζό τικ τοκ έχεις πλέον πρόσβαση στον απλό καθημερινό φίλαθλο που δεν έχει επαφή η επιρροή από συνδέσμους μπαίνω βλέπω τώρα λαιβ και μιλάμε πολλά τον αριθμό και είναι όλοι ευχαριστημένοι πάλεψαν λέειMην λες για μένα,για την πλειοψηφία του κόσμου ναι.
Όλα ξεκινάνε από την οικογένεια που με τα μμε και τα αρδ της,έχτισε μια λανθασμένη νοοτροπία ότι οι άλλοι κλέβουν και είμαστε οι αδικημένοι.
Είναι πολλά ακόμα που βαριέμαι να εξηγώ.
Μιλάμε για τον κόσμο.
Το συνδεσμικό έχει πάρει άλλο δρόμο,όπως και σε σας....
Γτχ τους λοιπόν...Με το χαζό τικ τοκ έχεις πλέον πρόσβαση στον απλό καθημερινό φίλαθλο που δεν έχει επαφή η επιρροή από συνδέσμους μπαίνω βλέπω τώρα λαιβ και μιλάμε πολλά τον αριθμό και είναι όλοι ευχαριστημένοι πάλεψαν λέει
Οι βάσεις δεδομένων λένε ότι σε 2 μήνες στα μέσα Μαίου θα ερθκουέηκ κλπ κλπ (ρώτησε τον Ντιμιγκολ είναι σουπιά το έχει πάρει Πρέφα) κλπ κλπ
Κι άσε τα βρισίδια προς τα θεία ούτε κι εγώ πατάω εκκλησίες εδώ και ~20 χρόνια παρά μόνο για αγγαρείες γνωστών και συγγενών (κηδείες/γάμους/βαφτίσια) κι αν μπορώ αποφεύγω...
Τώρα τι σόι Ανωτέρα Δύναμη υπάρχει που έφτιαξε το σύμπαν σιγά μην το συζητήσω σε τσοντοφόρουμ και δη τέτοια ώρα![]()

Και εσύ αντί να δείς καμμια ταινία,να γαμήσεις τίποτα βλέπεις πράσινους στο τίκ τοκ...Με το χαζό τικ τοκ έχεις πλέον πρόσβαση στον απλό καθημερινό φίλαθλο που δεν έχει επαφή η επιρροή από συνδέσμους μπαίνω βλέπω τώρα λαιβ και μιλάμε πολλά τον αριθμό

Δεν λες που δεν μου βγάζει ο αλγόριθμος φουσκωτές κούκλες ευχαριστημένος είμαιΚαι εσύ αντί να δείς καμμια ταινία,να γαμήσεις τίποτα βλέπεις πράσινους στο τίκ τοκ...
![]()
Δεν λες που δεν μου βγάζει ο αλγόριθμος φουσκωτές κούκλες ευχαριστημένος είμαι![]()