πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.956
- Πόντοι
- 16.131
μην μιλας ετσι στους πρωταθλητες ευρωπης ντροπηΤην ειπες και συ την μαλακια σου...αντε απο κει να φας μπακαλιάρο σκορδαλια

μην μιλας ετσι στους πρωταθλητες ευρωπης ντροπηΤην ειπες και συ την μαλακια σου...αντε απο κει να φας μπακαλιάρο σκορδαλια
πιασε και ενα coco mlk cup παει γαντι για πρωινοελα μωρη ΒΑΖΕΛΑ !!!!!....φτιαχνω τοστακια δικε μου.............!!!!!!!
Ενταξει αφου το ακουσες εσυ. Ποιος ειμσι εγώ να αμφισβητήσω ανεπίσημα γιατι ετσι συμφερει.ακουσα ναι
Οτι ειναι ΟΤζουριτς?
ΤΙΙΙΙΙ????
Δεν εχει ςακουσει κατι?
Κουφαινει, να ξες
Πες μας τωρα για τον νεκρο,αν ξερεις κατι η -σαν γνησιο τεκνο του Μπεραια κανε κωλοτουμπα
ΕΥΚΟΛΑ !!!!!!!!!!!!!!πιασε και ενα coco mlk cup παει γαντι για πρωινο
Καλημερα φιλε. Περασε το σκουπιδιαρικο ειδα χθες αλλα δεν μπορουσα να βγαλω τα σκουπιδια μου εκεινη την ωρα.
Τα βγαζω τωρα. Μην ανησυχεις εσύ, θα ερθει να τα μασει αυτος.
![]()
καλε μου φιλε μαντολατε κανε μια προβλεψη για σημερα το βραδυ?? θα πεσειΕΥΚΟΛΑ !!!!!!!!!!!!!!![]()
Το έχω δει το όνειρο....σταμάτα τις παπαριές ζεμπού...
με την ίδια ομάδα παίξαμε.
κάνατε ένα τραγικό παιχνίδι (κι εσείς κι αυτοί) και κερδίσατε τυχαία από μισή ευκαιρία. οκ καλώς, αλλά μη μας λες ότι νά'ναι...
εμείς σε δυο παιχνίδια κάναμε 4 γκολ και χάσαμε άλλα τόσα.
το πήραν στις λεπτομέρειες από ένα πολύ κακό μας ημίχρονο.
period, δεν υπάρχουν άλλα να ειπωθούν
Προσεχε γιατι τα νεα που ακουσα θα βγουν συντομαΕνταξει αφου το ακουσες εσυ. Ποιος ειμσι εγώ να αμφισβητήσω ανεπίσημα γιατι ετσι συμφερει.
Και εγω ακουσα, καπου, καπως μου εμπιστευτηκαν οτι απο ντοπα πηγε ο γενεαλογος.
Καπου εκλασε και ενας σκυλος, μηπως ειναι γαυρου κατοικίδιο;
Για τις κωλοτουμπες, κοιταξου στον καθρεφτη.
Μην τρελαίνεσαι.καλε μου φιλε μαντολατε κανε μια προβλεψη για σημερα το βραδυ?? θα πεσει?? γιατι ο κωστακης θελει να κανει λεει οσα παιδια εχει ο σπανουλης
![]()
ΜΠΟΡΕΙ???...Για τον Δαρσινο μιλας ετσι καλε μου φιλε??καλε μου φιλε μαντολατε κανε μια προβλεψη για σημερα το βραδυ?? θα πεσει?? γιατι ο κωστακης θελει να κανει λεει οσα παιδια εχει ο σπανουλης
![]()
απλος εαν κερδισουν σημερα θα τους εχεις εδω μεσα ολη την ημερα να τραγουδανε αν και δεν ασχολουντε με το μπασκετΜην τρελαίνεσαι.
Ειναο το πιο αδιάφορο ματς,αγωνιστικά, της σεζόν....
Μόνο για λόγους ψυχολογίας πρέπει να κερδίσουμε.
Πέραν αυτού τίποτα άλλο.
Αυτοί σίγουρα 1οι,εμείς σίγουρα 4αδα.
Εγω θα βγω και θα παραδεχτω αν ειναι δικός μας αθλητης. Αλλα να επιβεβαιωθεί απο επισημο σαητ και οχι φεισμπουκια και ινσταγκραμια, τουιτεραδικα. Και σαητ της προπαγανδας.Προσεχε γιατι τα νεα που ακουσα θα βγουν συντομα
Αυτα που ακουσες εσυ ειναι .......κι η επιβεβαιωση τους θα γινεται απο τους Κουντουρο-μπεκακους
Αυτα για την ωρα και αναμενω ενα συγγνωμη οταν (οτε+εαν)επιβεβαιωθω
Στονν καθρεφτη δεν κοιταζομαι , γιατι μου θυμιζει οτι γερασα
Δεν μίλησε για τον γαμιά σου....ΜΠΟΡΕΙ???...Για τον Δαρσινο μιλας ετσι καλε μου φιλε??
εγω σλουκα τον ξερω αν και δεν τον εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση παραυτα οταν ερχεται η ωρα σας περναει ενα χερι βερνικιΜΠΟΡΕΙ???...Για τον Δαρσινο μιλας ετσι καλε μου φιλε??
Και για τον Μπαλντοκ δεν ακουσα τιποτα. Μαλακιες μου λες, μαλακιες σου απανταω.Προσεχε γιατι τα νεα που ακουσα θα βγουν συντομα
Αυτα που ακουσες εσυ ειναι .......κι η επιβεβαιωση τους θα γινεται απο τους Κουντουρο-μπεκακους
Αυτα για την ωρα και αναμενω ενα συγγνωμη οταν (οτε+εαν)επιβεβαιωθω
Στονν καθρεφτη δεν κοιταζομαι , γιατι μου θυμιζει οτι γερασα
ασε μας ρε κοριτσι μου...Δεν μίλησε για τον γαμιά σου....
Για αθλητή της πετοσφαίρισης μίλησε....
![]()
ΡΕ τον Κωστακη..............καθαρο 10αρι ....να δω που θα χωρεσει !!!!εγω σλουκα τον ξερω αν και δεν τον εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση παραυτα οταν ερχεται η ωρα σας περναει ενα χερι βερνικι
Σε αφήνω κοπελιά.ασε μας ρε κοριτσι μου...
ρε να σε ρωτησω το ρευμα το εχετε πληρωσει στο ΣΕΦ?? αν οχι στειλε τον λογ/σμο να τον δωσω στο δημητρακη μην παθουμε καμια πλακα βραδυατικαασε μας ρε κοριτσι μου...
εγώ προσωπικά το πλήρωσα!!!!!!!!!!ρε να σε ρωτησω το ρευμα το εχετε πληρωσει στο ΣΕΦ?? αν οχι στειλε τον λογ/σμο να τον δωσω στο δημητρακη μην παθουμε καμια πλακα βραδυατικα