Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.395
- Πόντοι
- 6.536
Θυμάσαι τι σου έλεγα ρε γαμημένε άντρα?ΦΑΤΙΧΑΡΕ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ
Θυμάσαι τι σου έλεγα ρε γαμημένε άντρα?ΦΑΤΙΧΑΡΕ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ
τωρα μου εμεινε μονο ο ΕΡΓΚΙΝΑΡΟΣΘυμάσαι τι σου έλεγα ρε γαμημένε άντρα?
Γιοβανοβιτς θα λετε και θα κλαιτε!Θυμάσαι τι σου έλεγα ρε γαμημένε άντρα?
Αυτός είναι κύριος.τωρα μου εμεινε μονο ο ΕΡΓΚΙΝΑΡΟΣ
Τα έλεγα εξαρχής και με έλεγαν μαλάκα...Γιοβανοβιτς θα λετε και θα κλαιτε!
μην περιμενεις τίποτα απο το στοιχημα ,, πιο πιθανό ειναι να δωσεις εσυ κανα δανεικό για να βοηθησεις τον οπαδό να αντεξει την πίκραΑυτός είναι κύριος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα έλεγα εξαρχής και με έλεγαν μαλάκα...
Κέρδισα και ένα στοίχημα από Αθηναίο...
Προχθες οταν εγραφα για το ποσο λαθος ηταν να φυγει ο Ιβαν τη στιγμη που εφυγε, ενας μυρωδιας εδω μεσα ελεγε τον Γιοβανοβιτς επαγγελματια απατεωνα.
Ειδαμε και τον Τεριμ με τους πειραματισμους του.
Περσι με πιο ελλειπες ροστερ, ο Ιβαν στο παρα-ενα δεν πηρε πρωταθλημα, λογω και των συμβαντων με τη νοσηση των παιχτων πριν το ματς στο Καραϊσκακη...
Και κατσε να δουμε αν θα βγουμε Ευρωπη φετος...
ΑΛΦ πουλα και πουλο
Ήδη έχει πληρώσει ένα χαμένο.μην περιμενεις τίποτα απο το στοιχημα ,, πιο πιθανό ειναι να δωσεις εσυ κανα δανεικό για να βοηθησεις τον οπαδό να αντεξει την πίκρα
Με δανεικούς παίκτες (ακαιντιν, Ουγκο κλπ) έτσι όπως το πάει , θα καταντήσει σαν το άλλο σούργελο τον ΟΣΦΠ (και αυτός τώρα τελευταία ψιλοσυμαζεύτηκε).Αν δεν έρθει ένας σοβαρός επενδυτής (κατά προτίμηση με φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα) και με σκοπό να προστατέψει με κάθε τρόπο την επένδυσή του,δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα. Απ'την αρχή τα λέγαμε ότι ήταν ρισκαδόρικη και βεβιασμένη κίνηση να διώξει τον Γιοβάνοβιτς.
Περαστικά μας τώρα, και του χρόνου με υγεία.
Όχι μαν.Η λογικη αυτο λεει, αλλα τους εχει φοβηθει το ματι μου...
Αν γινει καμια στραβη προβλεπω (αν και δεν επικροτω) να πηδανε παλι τιποτα μαντρες...
Τα Νάγκετς κοτόπουλου είναιΣυμφωνώ μαζί του κωλομπαρά.
Ασχολήσου με τους Νάγκετς του Πειραιά....
Βρε ΓΤΧ μου με αυτόν τον ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ...Ο Μήτρογλου ήταν ανύπαρκτος σήμερα
Ο χουαντσο ήταν όχι μόνο ανύπαρκτος αλλά έκανε κ μαλακίες λάθη ...
Οι άλλοι χωρίς δεύτερο ψηλό ο ΠΑΟ κάναν πάρτυ στα επιθετικά ριμπάουντ.....
Ντελουλου
Σωστα. Και σοβαρά λάθη τακτικής.Χθες σε μια φάση η ομάδα ήταν κομμένη στη μέση, Από άμυνα σε επίθεση χωρίς σχεδόν κέντρο.Με 3 σέντερ φόρ κι με έναν κόφτη που τον έβγαλε κι αυτόν μετά.Με δανεικούς παίκτες (ακαιντιν, Ουγκο κλπ) έτσι όπως το πάει , θα καταντήσει σαν το άλλο σούργελο τον ΟΣΦΠ (και αυτός τώρα τελευταία ψιλοσυμαζεύτηκε).
Άφησε τον Μπερναρ να φύγει. Εξτρεμ δεν δείχνει να έχει, μόνο με την ψυχή του Φώτη και τα τούβλα έξω απο την περιοχή του Μπακα, δεν πάει. ΑΠο άμυνα άστα. Ακόμα και ο Βαγιαννίδης έχει πτώση.
Άλλος παλιόπουστας Οθωμανικής προέλευση κι αυτόςτωρα μου εμεινε μονο ο ΕΡΓΚΙΝΑΡΟΣ
θα μαθεις μπαλιτσα με αυτον ...Ρε πούστη,τι αλλο θα δούμε...
Χθες είδαμε το σύστημα καμινάδα της Ράσντεν εντ Ντάϊμοντς...
γτ ρε μουνε εγω δεν τα ελεγα;γαμησε τον αυτον
εσενα εψαχνα και καποιον φίλο μου @poutsesmple1447
Αν και εσυ για τον Τουρκο τα έλεγες για να ειμαι σωστος