Νέα

Σας αρέσει να φωνάζει ή την θέλετε μουγκαφόν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

για πείτε.... φωνακλού ή μουγκαφών

• Μουγκαφών φυσικά. Δεν θέλω οι γείτονες το πρωι να με κοιτάζουν κάπως!

• Να φωνάζει να τσιρίζει σα να την σφάζουν. Και εγώ να κοκορεύομαι οτι είμαι και ο πρώτος

• Οπως της βγαίνει, ο,τι κάνει να το κάνει με ειλικρίνεια.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Spiros_73

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Like
46.542
Πόντοι
5.956
Russian GIF by Italia's Got Talent

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.169
Πόντοι
206
Οχι και μουγγαφων, ρε παιδια, να φωναζει και να λεει και βρωμολογα. Κυρια στο σαλονι και προστυχια στο κρεβατι, στον καναπε και στην βεραντα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.625
Πόντοι
3.506
Φοιτητής θυμάμαι τραβιόμουν με μια τυπισσα που στο σπίτι μου έδινε ρεσιτάλ μας άκουγε ολη η πολυκατοικία να μας χτυπάνε οι διπλανοί τείχους. Στο σπίτι της τσιμουδιά λες και γαμουσα άλλον άνθρωπο. Βέβαια σε καλό μου βγήκε έφαγα καλά μετά απ αυτήν.
Ισχύει μερικές φορές. Και εμένα μου είχε κάτσει περίπτωση σχεδόν να ουρλιάζει όταν την έπαιρνα σε ξενοδοχεία ή σπίτι μου, όταν όμως γαμιονταν στο δικό της, ήταν εντελώς χαμηλόφωνη.

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.581
Πόντοι
736
Ειλκρίνεια πάνω από όλα.
Ωραία να φωνάζει, αλλά όχι να προσποιείται.
Αλλιώς καλύτερα μουγκαφών.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.169
Πόντοι
206
Φταίνε και η ρημάδα ηχομόνωση που έχουν τα περισσότερα σπίτια.
Λοιπον παιδια, χαρτινες θηκες αυγων. Ντυνεις τους τοιχους, βαφεις απο πανω με σπρει, καθαρισες. Καρατσεκαρισμενο με πεντακαναλο Rotel 5x100w και Roister steles 130 στο φουλ

• Like
Αντιδράσεις: cool11

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.169
Πόντοι
206
Μου χει πει τσα2 για τυπο που ουρλιαζε "ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ" και τον ακουγε ολο το τετραγωνο
Αυτο δεν ειναι τιποτα. Να εχυνε και να πλημυριζε το τετραγωνο, να το συζητουσαμε

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.896
Πόντοι
266
Λοιπον παιδια, χαρτινες θηκες αυγων. Ντυνεις τους τοιχους, βαφεις απο πανω με σπρει, καθαρισες. Καρατσεκαρισμενο με πεντακαναλο Rotel 5x100w και Roister steles 130 στο φουλ

Ειναι καλη ηχομονωση;
Να μην αγορασει καποιος το μαυρο φελιζολ που εχουν τα παλια ραδιοφωνικα στουντιο;

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.169
Πόντοι
206
Ειναι καλη ηχομονωση;
Να μην αγορασει καποιος το μαυρο φελιζολ που εχουν τα παλια ραδιοφωνικα στουντιο;
Ενταξει, πολλες μονωσεις υπαρχουν, αλλα κοστιζουν. Τις αυγοθηκες μεχρι και στα σκουπιδια τις βρισκειςς. Πριν καποια χρονια, ειχα κατι φιλαρακια που ειχαν μια μικρη μπαντα και παιζανε καθε βραδυ, ετσι για την πλακα τους. Σε δωματιο πυλωτης, πασαλημα οι τοιχοι με βενζινοκολα, κολημα οι αυγοθηκες, βαψημο με σπρει (κι εδειχνε και ομορφο το αποτελεσμα). Λοιπον οι γειτωνες δεν μας ξαναστειλαν ποτε την αστυνομια.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
246
Πόντοι
21
Φοιτητής θυμάμαι τραβιόμουν με μια τυπισσα που στο σπίτι μου έδινε ρεσιτάλ μας άκουγε ολη η πολυκατοικία να μας χτυπάνε οι διπλανοί τείχους. Στο σπίτι της τσιμουδιά λες και γαμουσα άλλον άνθρωπο. Βέβαια σε καλό μου βγήκε έφαγα καλά μετά απ αυτήν.
Ο καλύτερος κραχτης για τα επόμενα γαμησια...

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
132
Πόντοι
1
Λιγο δεν φωναζει η γυναικα μου οταν τα παιδια κοιμοντουσαν εκει λογικο και να μου λει στο αυτι θελω αλλα καταλαβενεις ενοειτε τις λεω ... δεν ηταν ευκολο να βρουμε ατομο να κρατησει τα παιδια οταν ηταν τριων εως εξι ετων ... τωρα εχουν παει εφηβεια και τι μου λει ο γιος μου ρε συ πατερα ξερω τι κανετε με την μαμα και μου κλεινει την πορτα στην μουρη χαχαχα

Εγγρ.
12 Ιουλ 2025
Like
24
Πόντοι
0
Λιγο δεν φωναζει η γυναικα μου οταν τα παιδια κοιμοντουσαν εκει λογικο και να μου λει στο αυτι θελω αλλα καταλαβενεις ενοειτε τις λεω ... δεν ηταν ευκολο να βρουμε ατομο να κρατησει τα παιδια οταν ηταν τριων εως εξι ετων ... τωρα εχουν παει εφηβεια και τι μου λει ο γιος μου ρε συ πατερα ξερω τι κανετε με την μαμα και μου κλεινει την πορτα στην μουρη χαχαχα
Δεν μπορείς να κρυφτείς από τα παιδιά όταν φτάνουν σε τέτοια ηλικία και ξέρουν τι γίνεται
Αλλά είναι άβολο για έναν πατέρα αυτό

Εγγρ.
12 Ιουλ 2025
Like
24
Πόντοι
0
Αν δεν φωνάξει η γκομενα τι να το κανεις
Σε ειδικές περιστάσεις μουγκό μόνο όταν πρέπει
Αλλιώς δεν έχει την καβλα που έχει να κανεις την γκονενα να φωνάζει

• Like
Αντιδράσεις: noblue