Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 46.542
- Πόντοι
- 5.956
Ισχύει μερικές φορές. Και εμένα μου είχε κάτσει περίπτωση σχεδόν να ουρλιάζει όταν την έπαιρνα σε ξενοδοχεία ή σπίτι μου, όταν όμως γαμιονταν στο δικό της, ήταν εντελώς χαμηλόφωνη.Φοιτητής θυμάμαι τραβιόμουν με μια τυπισσα που στο σπίτι μου έδινε ρεσιτάλ μας άκουγε ολη η πολυκατοικία να μας χτυπάνε οι διπλανοί τείχους. Στο σπίτι της τσιμουδιά λες και γαμουσα άλλον άνθρωπο. Βέβαια σε καλό μου βγήκε έφαγα καλά μετά απ αυτήν.
Λοιπον παιδια, χαρτινες θηκες αυγων. Ντυνεις τους τοιχους, βαφεις απο πανω με σπρει, καθαρισες. Καρατσεκαρισμενο με πεντακαναλο Rotel 5x100w και Roister steles 130 στο φουλΦταίνε και η ρημάδα ηχομόνωση που έχουν τα περισσότερα σπίτια.
Αυτο δεν ειναι τιποτα. Να εχυνε και να πλημυριζε το τετραγωνο, να το συζητουσαμεΜου χει πει τσα2 για τυπο που ουρλιαζε "ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ" και τον ακουγε ολο το τετραγωνο
Λοιπον παιδια, χαρτινες θηκες αυγων. Ντυνεις τους τοιχους, βαφεις απο πανω με σπρει, καθαρισες. Καρατσεκαρισμενο με πεντακαναλο Rotel 5x100w και Roister steles 130 στο φουλ
Ενταξει, πολλες μονωσεις υπαρχουν, αλλα κοστιζουν. Τις αυγοθηκες μεχρι και στα σκουπιδια τις βρισκειςς. Πριν καποια χρονια, ειχα κατι φιλαρακια που ειχαν μια μικρη μπαντα και παιζανε καθε βραδυ, ετσι για την πλακα τους. Σε δωματιο πυλωτης, πασαλημα οι τοιχοι με βενζινοκολα, κολημα οι αυγοθηκες, βαψημο με σπρει (κι εδειχνε και ομορφο το αποτελεσμα). Λοιπον οι γειτωνες δεν μας ξαναστειλαν ποτε την αστυνομια.Ειναι καλη ηχομονωση;
Να μην αγορασει καποιος το μαυρο φελιζολ που εχουν τα παλια ραδιοφωνικα στουντιο;
Ο καλύτερος κραχτης για τα επόμενα γαμησια...Φοιτητής θυμάμαι τραβιόμουν με μια τυπισσα που στο σπίτι μου έδινε ρεσιτάλ μας άκουγε ολη η πολυκατοικία να μας χτυπάνε οι διπλανοί τείχους. Στο σπίτι της τσιμουδιά λες και γαμουσα άλλον άνθρωπο. Βέβαια σε καλό μου βγήκε έφαγα καλά μετά απ αυτήν.
Δεν μπορείς να κρυφτείς από τα παιδιά όταν φτάνουν σε τέτοια ηλικία και ξέρουν τι γίνεταιΛιγο δεν φωναζει η γυναικα μου οταν τα παιδια κοιμοντουσαν εκει λογικο και να μου λει στο αυτι θελω αλλα καταλαβενεις ενοειτε τις λεω ... δεν ηταν ευκολο να βρουμε ατομο να κρατησει τα παιδια οταν ηταν τριων εως εξι ετων ... τωρα εχουν παει εφηβεια και τι μου λει ο γιος μου ρε συ πατερα ξερω τι κανετε με την μαμα και μου κλεινει την πορτα στην μουρη χαχαχα