Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.074
- Πόντοι
- 28.246
Για κολοκύθια τηγανητά μοιάζουν. Όχι κολοκυθοκεφτέδες.κολοκυθοκεφτεδες ειναι αυτοι αριστερα;
![]()
![]()
Για κολοκύθια τηγανητά μοιάζουν. Όχι κολοκυθοκεφτέδες.κολοκυθοκεφτεδες ειναι αυτοι αριστερα;
![]()
![]()

κρεμαγιερες σαξοΕχει τιποτα καλο εδω να αραξω;![]()
Aντε γεια.κρεμαγιερες σαξο

Εγώ απορώ πως ψήθηκε ο τουρκαλας να'ρθει
Για να παίζει με τον Παπαπέτρου και τον Γκριγκόνη;
Εκτος αν έρχεται κι αυτός για την αποζημίωση
άστον να κοιμάται....Να τα πεις κ στο τρακη αυτά για τα λεφτά
Στον τάφο του θα τα πάρει κ δεν παίρνει κανέναν παιχταρα

ρε τυπε μην παραμυθιαζεστε με τον αταμαν....
ο τυπος ειναι 60 χρονων....30 χρονια προπονητης ειναι...ολο σε κατι μετριες ομαδες ηταν με μετριες πορειες...κατι τροπαια στην τουρκια ειχε μονο σε ολη του την καριερα...
απλα η τελευταια του ομαδα ηταν η εφες που εφτιαξε ενα ροστερ - ντριμ τιμ, πανακριβο....δεν ειναι κανενας προπονητης που οπου πηγαινε σαρωνε τροπαια, ούτε κανενας ανερχομενος που δειχνει να εχει μελλον...
ο κοουτς μπαρτζυ θα τον κανει μια χαψιά....
οπου και να την γραψεις, παλι προπονητη θα ψαχνεις του χρονουΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ....ΧΟΑΝΑΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΜΑΣ
δεν το πιστευω ρε μαλακα του πουστηοπου και να την γραψεις, παλι προπονητη θα ψαχνεις του χρονου
re μλκ τακη ασε τα παιδια εχουν πονο.οπου και να την γραψεις, παλι προπονητη θα ψαχνεις του χρονου
τι τσιμπησες φιλε-μπαρε;re μλκ τακη ασε τα παιδια εχουν πονο.![]()
Εδώ πέφτει οπαδικο ξεκατινιασμα. Πότε μας την φοράνε αυτοί ποτε τους την φοράμε εμείς. Τώρα τους την έχουμε φορέσει εμείς και τους εχουμε κατσικωθει. Αντέχεις;Εχει τιποτα καλο εδω να αραξω;![]()
καρπουζι ρυζι μανηταρια σοτε σαλατα κρεμ καραμελε.τι τσιμπησες φιλε-μπαρε;
Το γκουρμεδιαρικες μαλακίες τρως ρε; Θα πας για χεσιμο και θα φύγουν οι μύγες από τη μποχα.καρπουζι ρυζι μανηταρια σοτε σαλατα κρεμ καραμελε.
Καλησπέρα φίλε Βάρο με ολαυ αυτά τα διαφορετικά φαγητά ένα είναι σίγουρο ότι όλο τα βράδυ θα είσαικαρπουζι ρυζι μανηταρια σοτε σαλατα κρεμ καραμελε.

αυριο θα ριξω ενα ψαρακι στα καρβουνα με λαδολεμονο δεν ξεω τι σαλατα να εχω για συνοδεια.Το γκουρμεδιαρικες μαλακίες τρως ρε; Θα πας για χεσιμο και θα φύγουν οι μύγες από τη μποχα.
σπαλομπριζολα σταυλισιααυριο θα ριξω ενα ψαρακι στα καρβουνα με λαδολεμονο δεν ξεω τι σαλατα να εχω για συνοδεια.
Τι ψαράκι; Γαύρο;αυριο θα ριξω ενα ψαρακι στα καρβουνα με λαδολεμονο δεν ξεω τι σαλατα να εχω για συνοδει

2 ώρες εκτός ψυγείου , και όταν την βγάλεις από την φωτιά τύλιξε την σε ένα αλουμινόχαρτο με λίγο βούτυρο για 5-7 λεπτόσπαλομπριζολα σταυλισια