athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 76.250
- Πόντοι
- 12.756
παρεσυρθηνΜη βριζεις μαν

παρεσυρθηνΜη βριζεις μαν
Βάζεις για του χρόνου Στοίχημα τα κλειδιά του σαξο μας;;;ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΘΑ ΣΚΑΨΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΙ ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ
κολοκυθοκεφτεδες ειναι αυτοι αριστερα;Ημιχρονο ρε ώρα για τσιμπημα
οχι ρε το σαξο ειναι ιεροΒάζεις για του χρόνου Στοίχημα τα κλειδιά του σαξο μας;;;![]()
Σαξο ή πρωθυπουργός ο Κούλης την άλλη Κυριακή ;;;διαλεξεοχι ρε το σαξο ειναι ιερο
μην μου βαζεις τετοια δεν μπορω να αποφασισωΣαξο ή πρωθυπουργός ο Κούλης την άλλη Κυριακή ;;;διαλεξε
Υγ όλο μού στέλνουν μηνύματα οι κοστσρικανες κ θέλουν ξανά drift με τα σαξο μαςΣαξο ή πρωθυπουργός ο Κούλης την άλλη Κυριακή ;;;διαλεξε
μπατζανάκη βόρειος δεν είσαι ?Βάζεις για του χρόνου Στοίχημα τα κλειδιά του σαξο μας;;;![]()
Εγώ παίχτη μου το έγραψα ότι η ομάδα όσο και να ενισχυθεί βάση τον μπάτζετ που υπάρχουν στις ευρωπαϊκές ομάδες θέλει μια διετία... Όσον αφορά τους Ντάλτον τού ελληνικού μπάσκετ αν σου πω την άποψη μου ακόμη και για τον μεγάλο είναι πολύ διαφορετική από αυτό που θέλουν να μας περάσουνΒολέψου με τον Κωστάκη Αντετοκούμπο
το πηγα ταξιδι σαξακι πριν λιγες μερες ολα οκ...αγχωνομαι βεβαια για την κρεμαγιερα και αποφευγω οσες λακουβες μπορω...Υγ όλο μού στέλνουν μηνύματα οι κοστσρικανες κ θέλουν ξανά drift με τα σαξο μας
Κατακαυλωσαν
Στο μπάσκετ πρώτη ομάδα έχω τον Άρημπατζανάκη βόρειος δεν είσαι ?
πως ξέπεσες στο λιμάνι των ελαφρών ηθών ?
![]()
Άγχος οδηγώντας σαξο;;;;;το πηγα ταξιδι σαξακι πριν λιγες μερες ολα οκ...αγχωνομαι βεβαια για την κρεμαγιερα και αποφευγω οσες λακουβες μπορω...
αγχος μεγαλο ρε πουστη μου![]()
την dyana λες να την έψησε ο μπατζανάκης και να φοράει φανέλα Αραούχο ?Στο μπάσκετ πρώτη ομάδα έχω τον Άρη είμαι
Στο Βόλλεϋ πρώτη ομάδα τη Ορεστιάδα
Στο Πόλο πρώτη ομάδα τη. Βουλιαγμένη .
Στο .ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός
Αλλά κατα μέσο όρο είμαι Ολυμπιακός![]()
αγχος για την κρεμαγιερα ρε Βολκανο..οταν βλεπω λακουβα που δεν μπορω να την αποφυγω σφιγγεται η καρδια μου και αγχωνομαιΆγχος οδηγώντας σαξο;;;;;πας καλά;; Εδώ μιλάμε για Ρολς Ρόις ,,εφ όρου ζωής εγγύηση
Σε παρακαλώ ,Έλα τώρα.
Όταν μπαίνω Ελλάδα πάντα μού το περνάν από xray scanner διότι δεν χορταινουν να το βλεπουν
Σου ορκίζομαι έχει 520,000 χλμ κ δεν έχω αλλάξει ποτέ κρεμάγιερα κ μιλάμε έχει φάει μπόλικο. Αγροτικό κ βαλκανικό δρόμο .....αγχος για την κρεμαγιερα ρε Βολκανο..οταν βλεπω λακουβα που δεν μπορω να την αποφυγω σφιγγεται η καρδια μου και αγχωνομαι
σε 3 χρονια δευτερη φορα ανακατασκευη η κρεμαγιερα..δεν θυμασαι που στα ελεγα;καινουρια δεν υπαρχει πουθενα..τριτη φορα θα ειναι και η φαρμακερη και ευχομαι να μην γινειΣου ορκίζομαι έχει 520,000 χλμ κ δεν έχω αλλάξει ποτέ κρεμάγιερα κ μιλάμε έχει φάει μπόλικο. Αγροτικό κ βαλκανικό δρόμο .....
Κ οδηγώ κ αγαρμπα με τη γαλλιδουλα μου
Η dyana μάς περιμένει εμένα κ τον Άλεξ αλλά αυτός ο εξηνταβελωνης δεν βάζει το χερι στην τσέπη για αεροπορικό εισιτήριοτην dyana λες να την έψησε ο μπατζανάκης και να φοράει φανέλα Αραούχο ?
από μέσα θα της κάνω δώρο σέξυ φανελάκι οννεδ γαλάζιο με την άδεια σας βέβαια ,σαν κουμπαρούλης κάνω δωράκια στο μωάκι![]()
αυτό με τα λεφτά πιά... τι κατοχικό σύνδρομο είναι ? !!!!!Η dyana μάς περιμένει εμένα κ τον Άλεξ αλλά αυτός ι εξηνταβελονης δεν βάζει το χερι στην τσέπη για αεροπορικό εισιτήριο![]()
Να τα πεις κ στο τρακη αυτά για τα λεφτάαυτό με τα λεφτά πιά... τι κατοχικό σύνδρομο είναι ? !!!!!
τα λεφτά είναι να τα τρώμε , χαρτιά είναι ..