Εγώ παίχτη μου το έγραψα ότι η ομάδα όσο και να ενισχυθεί βάση τον μπάτζετ που υπάρχουν στις ευρωπαϊκές ομάδες θέλει μια διετία... Όσον αφορά τους Ντάλτον τού ελληνικού μπάσκετ αν σου πω την άποψη μου ακόμη και για τον μεγάλο είναι πολύ διαφορετική από αυτό που θέλουν να μας περάσουν
Στο μπάσκετ πρώτη ομάδα έχω τον Άρη
Στο Βόλλεϋ πρώτη ομάδα τη Ορεστιάδα
Στο Πόλο πρώτη ομάδα τη Βουλιαγμένη .
Στο ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός
Αλλά κατα μέσο όρο είμαι Ολυμπιακός
Άγχος οδηγώντας σαξο;;;;;πας καλά;; Εδώ μιλάμε για Ρολς Ρόις ,,εφ όρου ζωής εγγύηση
Σε παρακαλώ ,Έλα τώρα.
Όταν μπαίνω Ελλάδα πάντα μού το περνάν από xray scanner διότι δεν χορταινουν να το βλεπουν
καλησπεριζω τους κλαψιαρηδες ξεκωλιασμενους τον υπερσυλλογο που εχει φαει ρεκορ ποντων,την υπερομαδα που δεν κατεβαινε σε τελικους για να μην ξεφτυλιστει,την ομαδα που διεκοψε αγωνα για να μην ξεφτυλιστει,την μεγαλυτερη παραγκα στην ιστορια του αθλητισμου,τον συλλογο με τους χειροτερους παραγοντες,την ομαδα που ειναι υπευθηνη για την αναπηρια καλαθοσφαιριστη ολα αυτα δημιουργουν ενα τεραστιο συλλογο περιμενω να δω τι αλλο μεγαλειωδες θα κανετε.
Στο μπάσκετ πρώτη ομάδα έχω τον Άρη είμαι
Στο Βόλλεϋ πρώτη ομάδα τη Ορεστιάδα
Στο Πόλο πρώτη ομάδα τη. Βουλιαγμένη .
Στο .ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός
Αλλά κατα μέσο όρο είμαι Ολυμπιακός
την dyana λες να την έψησε ο μπατζανάκης και να φοράει φανέλα Αραούχο ?
από μέσα θα της κάνω δώρο σέξυ φανελάκι οννεδ γαλάζιο με την άδεια σας βέβαια ,σαν κουμπαρούλης κάνω δωράκια στο μωάκι
Άγχος οδηγώντας σαξο;;;;;πας καλά;; Εδώ μιλάμε για Ρολς Ρόις ,,εφ όρου ζωής εγγύηση
Σε παρακαλώ ,Έλα τώρα.
Όταν μπαίνω Ελλάδα πάντα μού το περνάν από xray scanner διότι δεν χορταινουν να το βλεπουν
Σου ορκίζομαι έχει 520,000 χλμ κ δεν έχω αλλάξει ποτέ κρεμάγιερα κ μιλάμε έχει φάει μπόλικο. Αγροτικό κ βαλκανικό δρόμο .....
Κ οδηγώ κ αγαρμπα με τη γαλλιδουλα μου
Σου ορκίζομαι έχει 520,000 χλμ κ δεν έχω αλλάξει ποτέ κρεμάγιερα κ μιλάμε έχει φάει μπόλικο. Αγροτικό κ βαλκανικό δρόμο .....
Κ οδηγώ κ αγαρμπα με τη γαλλιδουλα μου
σε 3 χρονια δευτερη φορα ανακατασκευη η κρεμαγιερα..δεν θυμασαι που στα ελεγα;καινουρια δεν υπαρχει πουθενα..τριτη φορα θα ειναι και η φαρμακερη και ευχομαι να μην γινει
την dyana λες να την έψησε ο μπατζανάκης και να φοράει φανέλα Αραούχο ?
από μέσα θα της κάνω δώρο σέξυ φανελάκι οννεδ γαλάζιο με την άδεια σας βέβαια ,σαν κουμπαρούλης κάνω δωράκια στο μωάκι
αυτό με τα λεφτά πιά... τι κατοχικό σύνδρομο είναι ? !!!!!
τα λεφτά είναι να τα τρώμε , χαρτιά είναι ..που τα μετατρέπεις σε δωράκια για τα κορίτσια
Τέσπα βάζω τα αεροπορικά για Κολομβία, εσείς το χοτέλ ή σπίτι της dyanas ,βολεύομαι και σε ράντζο ή στρώμα κάτω,
ευκαιρία να ξαναδώ και τη δικιά μου δίπλα