Νέα

Πώς φλερτάρετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sexy_funn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

prokopis_proikismenos

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
5.595
Καλησπερα θελω να αρχίσω να μιλαω σε γυναικες εξω στο δρόμο στην Αθήνα και να φλερταρω, καμια συμβουλή? Το θεωρω πολυ φυσιολογικό να μιλησεις σε μια γυναικα εξω παρα να κρυβεσαι πισω απο τα σοσιαλ και να της στελνεις μηνυματα .... Υπαρχει κανενας παλιος στο αθλημα να μας πει τα μυστικα?
Φιλαράκι τα πράγματα είναι απλά,.... τη πλησιαζεις και της λες.... από τη μέση και πάνω είμαι άνθρωπος, από τη μέση και κάτω ειμαι θεος!!!

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.225
Πόντοι
6.246
Καλα και η γυναικα δεν θεωρειται κελεπουρι μετα τα 40 μην λες οτι θες .Σιγα το χρυσο μουνι που εχουν δηλαδη
Εγώ κρίνω με βάση αυτά που βλέπω. Τα μιλφ που περιποιούνται τον εαυτό τους είναι ανάρπαστες. Και σχέση να θέλουν προκειμένου να γαμήσει ο άλλος, παραδίδεται αμαχητί. Τα μπάζα έτσι και είναι εύκολες, βρίσκουν γαμιάδες για πλάκα. Παίζει ακραία σαβουρογαμία ,ειδικά στους νέους.

Επίσης για έναν άντρα 40+ που δε θέλει παιδιά ,η συνομήλικη είνια ιδανική. Αν έχει παιδί, θα το μεγαλώνει αυτή και ο άλλος στον πούτσο του, αν δεν έχει σημαίνει ότι δε θα κάνει άρα μια χαρά τη βγάζει ο άντρας.
Δέχομαι ότι άλλοι συναγωνιστές κινούνται σε άλλους κύκλους, εγώ τα συμπεράσματά μου τα έχω βγάλει από αυτά που έζησα και ζω και αυτά που έχω δει να συμβαίνουν.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.676
Πόντοι
6.536
Καλησπερα θελω να αρχίσω να μιλαω σε γυναικες εξω στο δρόμο στην Αθήνα και να φλερταρω, καμια συμβουλή? Το θεωρω πολυ φυσιολογικό να μιλησεις σε μια γυναικα εξω παρα να κρυβεσαι πισω απο τα σοσιαλ και να της στελνεις μηνυματα .... Υπαρχει κανενας παλιος στο αθλημα να μας πει τα μυστικα?
Αδερφε καντο ακριβως και θα δεις αποτελεσματα. Το εχω κανει 100% αποτελεσμα .Οτι σου λεω

Μπροστα απο την εποχη του.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
12.017
Πόντοι
4.546
βγες στην Ερμου

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
12.017
Πόντοι
4.546
Φιλε μου αυτο εχει βγει απο στατιστικα δεδομενα τα οποια προερχονται απο τα dating apps τυπου τιντερ ,bumble,hinge etc.Αλλα αυτο αναφερεται ΜΟΝΟ στα dating apps οχι στην πραγματικη ζωη.Η προσεγγιση στην πραγματικη ζωη ειναι εντελως διαφορετικο παπαευαγγελιο απο τα dating apps.Δηλαδη μην σε προκαταβαλει αυτο το πραγμα
οι ιδιες μαλακισμενες ειναι και στην πραγματικη ζωη...

δυσκολο να πετυχεις γυναικα χωρις σοσιαλ

και παλι δεν αποκλειεται να ειναι βλαμμενη. γατομανα, φεμινιστρια, παλαιστινοφιλη, βιγκαν, απλυτη. κτλ

j_thess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.418
Πόντοι
206
Ναι εσυ κοιτα να αναθεωρησεις λιγο τις αποψεις που εχεις για τις γυναικες γιατι μπορει σε λιγο καιρο να σε δουμε σε καμια ειδηση για καμια γυναικοκτονια που εγινε
είσαι λίγο μυρωδιάς.
Οι ξύπνιοι, Nubic, Spieler, jean-Claud, ΜΠΟΚΟΛΟΣ κλπ εξηγήστε στον άμπαλό τι έγινε για να μη χαραμίζω σάλιο για τα αυτονόητα

psolaras1408

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2026
Like
98
Πόντοι
0
είσαι λίγο μυρωδιάς.
Οι ξύπνιοι, Nubic, Spieler, jean-Claud, ΜΠΟΚΟΛΟΣ κλπ εξηγήστε στον άμπαλό τι έγινε για να μη χαραμίζω σάλιο για τα αυτονόητα
Φιλε εσυ πρεπει να εχεις να δεις μουνι απο τοτε που εγιναν τα Ιμια χαχα

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
98
Like
13.603
Πόντοι
12.436
Εγώ στα δύο ταιλευταια χρόνια που βρίσκομαι εκτός σχέσης προερχόμενος από μακροχρόνια έχοντας ξεχάσει το άθλημα έχω φάει ένα σωρό χειλοπιτες.
ΔΕν έχω ύψος είμαι 1,70 ( καμία δεν θέλει κοντό δίπλα της ούτε καν το πιο μπαζο) δεν έχω life style στα social δεν εχώ λεφτά και πλέον στις 20 του μήνα μένω με λίγα ευρώ στον λογαριασμό.
Τό μόνο που έχω είναι κοιλιακοι και πάλι ξενέρωτος θεωρούμε γιατί προσέχω το τρώω και πάω συννεχεια γυμναστήριο.
Αλλά σε αυτές τις φορές που προσπάθησα σίγουρα θά είπανε στις φίλες τους καλός αλλά κοντός.
έχω την εντύπωση ότι αυτό με το ύψος δεν παίζει μεγάλο ρόλο.
Κάθε τρεις και λίγο τυχαίνει να βλέπω στο δρόμο κοπέλα σχετικά εμφανίσιμη με τύπο έως και μισό κεφάλι πιο κοντό από αυτήν. Και μάλιστα διαολίζομαι γιατί είμαι 1,85 κι αυτό δεν με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα στο φλερτ.
Αυτό με τα λεφτά που γράφεις σίγουρα παίζει πιο μεγάλο ρόλο. Όχι ότι η άλλη θα σου ζητήσει Ε1 με το που της μιλήσεις αλλά νομίζω ότι οι γκόμενες εύκολα μυρίζονται τον τύπο που, όπως λες, στο τέλος του μήνα έχει μείνει με λίγα ευρώ στον λογαριασμό. Και να μην πάει η άλλη για τα φράγκα, αυτό της δημιουργεί την εικόνα του ταλαίπωρου. 'Έχω υπάρξει σε τέτοια κατάσταση κατά καιρούς.

AlanW

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Like
23
Πόντοι
0
Δεν έχει να κάνει τόσο με το οικονομικό bro, άνδρας σε μπαρ και άλλες δουλειές νύχτας από μια ηλικία και μετά χάνει πόντους σε μια κατηγορία γυναικών που θέλουν σταθερότητα, οικογένεια, παιδιά κλπ.

Πολλές θα προτιμήσουν τον σταθερό υπάλληλο που ένα OK μισθό βρέξει χιονίσει και είναι σπίτι στις 5 από τον παίκτη που αλλάζει δουλειές σε μαγαζιά, φεύγει σεζόν, γυρνάει κάθε βράδυ στις 3 και τις 4, τις αφήνει μόνες το Σάββατο, νταλαβερίζεται με γυναίκες κάθε νύχτα κλπ ακόμα κι αν βγάζει περισσότερα.
ναι ο nubic ειπε για το οικονομικο, πολλες οντως θελουν αυτο που λες ομως αλλες τοσες μπορει να θελουν ακομα ανεξαρτησια, στα 30 δεν ωριμαζεις απαραιτητα ειδικα στη συγχρονη εποχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom