Νέα

Πώς φλερτάρετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sexy_funn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

prokopis_proikismenos

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
3.177
Πόντοι
5.595
Καλησπερα θελω να αρχίσω να μιλαω σε γυναικες εξω στο δρόμο στην Αθήνα και να φλερταρω, καμια συμβουλή? Το θεωρω πολυ φυσιολογικό να μιλησεις σε μια γυναικα εξω παρα να κρυβεσαι πισω απο τα σοσιαλ και να της στελνεις μηνυματα .... Υπαρχει κανενας παλιος στο αθλημα να μας πει τα μυστικα?
Φιλαράκι τα πράγματα είναι απλά,.... τη πλησιαζεις και της λες.... από τη μέση και πάνω είμαι άνθρωπος, από τη μέση και κάτω ειμαι θεος!!!

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.201
Πόντοι
6.246
Καλα και η γυναικα δεν θεωρειται κελεπουρι μετα τα 40 μην λες οτι θες .Σιγα το χρυσο μουνι που εχουν δηλαδη
Εγώ κρίνω με βάση αυτά που βλέπω. Τα μιλφ που περιποιούνται τον εαυτό τους είναι ανάρπαστες. Και σχέση να θέλουν προκειμένου να γαμήσει ο άλλος, παραδίδεται αμαχητί. Τα μπάζα έτσι και είναι εύκολες, βρίσκουν γαμιάδες για πλάκα. Παίζει ακραία σαβουρογαμία ,ειδικά στους νέους.

Επίσης για έναν άντρα 40+ που δε θέλει παιδιά ,η συνομήλικη είνια ιδανική. Αν έχει παιδί, θα το μεγαλώνει αυτή και ο άλλος στον πούτσο του, αν δεν έχει σημαίνει ότι δε θα κάνει άρα μια χαρά τη βγάζει ο άντρας.
Δέχομαι ότι άλλοι συναγωνιστές κινούνται σε άλλους κύκλους, εγώ τα συμπεράσματά μου τα έχω βγάλει από αυτά που έζησα και ζω και αυτά που έχω δει να συμβαίνουν.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.670
Πόντοι
6.536
Καλησπερα θελω να αρχίσω να μιλαω σε γυναικες εξω στο δρόμο στην Αθήνα και να φλερταρω, καμια συμβουλή? Το θεωρω πολυ φυσιολογικό να μιλησεις σε μια γυναικα εξω παρα να κρυβεσαι πισω απο τα σοσιαλ και να της στελνεις μηνυματα .... Υπαρχει κανενας παλιος στο αθλημα να μας πει τα μυστικα?
Αδερφε καντο ακριβως και θα δεις αποτελεσματα. Το εχω κανει 100% αποτελεσμα .Οτι σου λεω

Μπροστα απο την εποχη του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom