Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 923K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.789
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
263
Πόντοι
21
πηρα τηλέφωνο στο 118 γλαυκο το απλο πηγε 40
Αυτα προς ενημέρωση

• Like
Αντιδράσεις: Romper

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
189
Πόντοι
1
Η Σόνια στο 118 είναι περίπτωση κοπέλας που αν με την εμφάνιση που έχει, ήταν και οι υπηρεσίες της αντίστοιχες, θα ήταν η κορυφή... Την είχα πάρει παλιότερα μερικές φορές και μόνο δύο φορές την είχα πετύχει με καλή διάθεση... Βελτιώθηκε καθόλου ή τα ίδια;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
263
Πόντοι
21
Λοιπόν στο χερι μας οι τιμές στα μπουρδελα πανω στο ποτάμι να αλλαξουν.
Στο 120 μόλις ειδαν οτι δεν θα ειχαν πελάτες με το 40αρι το γυρισαν ας κανουμε ολοι το ιδιο και στο 118 να το πάνε 30 παλι.
Πως την έχουν βρει να ανεβαζουν τιμες χωρις να βελτίωνουν τις υπηρεσιες τους και τις κοπέλες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
263
Πόντοι
21
Η Σόνια στο 118 είναι περίπτωση κοπέλας που αν με την εμφάνιση που έχει, ήταν και οι υπηρεσίες της αντίστοιχες, θα ήταν η κορυφή... Την είχα πάρει παλιότερα μερικές φορές και μόνο δύο φορές την είχα πετύχει με καλή διάθεση... Βελτιώθηκε καθόλου ή τα ίδια;
Εμφανιση εχει χαλασει εχει παχύνει....απο υπηρεσιες το ιδιο μοτιβο δεν εχει αλλαξει κάτι.

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
390
Πόντοι
21
Το οτι υπάρχει ακομα η Σονια ατα ροστερ των μαγαζιων, δειχνει το ποσο στ'αρχιδια τους μας γραφουν. Ειναι οτι χειροτερο εχει περάσει απο θεμα υπηρεσιών η τυπισσα. Το εχουμε γραψει εκατο φορες. Και ομως η Σονια ειναι ακομα στο ποταμι και παιρνει τα φραγκα των ανυποψιαστων.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
263
Πόντοι
21
Το οτι υπάρχει ακομα η Σονια ατα ροστερ των μαγαζιων, δειχνει το ποσο στ'αρχιδια τους μας γραφουν. Ειναι οτι χειροτερο εχει περάσει απο θεμα υπηρεσιών η τυπισσα. Το εχουμε γραψει εκατο φορες. Και ομως η Σονια ειναι ακομα στο ποταμι και παιρνει τα φραγκα των ανυποψιαστων.
Συμφωνω απολυτα σ αυτα φιλε
Αλλα η σονια προμοταρετε συνεχως οτι δινει κωλο και αυτο πιανει τους φαν του ειδους
Την εχω παρει πριν χρονια 2 φορες αλλα ηταν απο υπηρεσίες μαπα,σε καθε παρουσίαση εντωμεταξύ η τσατσα να προμοταρει το πρωκτικό.
Ακριβως μας γράφουν οπως ειπες αλλα βρίσκουν και τα κανουν κρατανε απο γυφτους και χωριάτες που πάνε επάνω είναι μονινοι αυτοι

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.990
Πόντοι
216
Έτσι οπως ειναι η κατάσταση στην Πάτρα,δεν υπαρχει αλλη λύση απο το να βρουμε μια γυφτισσα,ρουμάνα,αλβανίδα εκτος μπουρδέλων να κανει την δουλειά της φιλότιμα και φυσικά σε πολυ πιο χαμηλές τιμές απο αυτά που ζητανε στους οίκους.Καμιά τετοια απο αυτές που κυκλοφορουν εξω,δεν ξερει κανεις?ολο και κατι θα υπαρχει σε αυτη την σκατοπόλη...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
263
Πόντοι
21
Έτσι οπως ειναι η κατάσταση στην Πάτρα,δεν υπαρχει αλλη λύση απο το να βρουμε μια γυφτισσα,ρουμάνα,αλβανίδα εκτος μπουρδέλων να κανει την δουλειά της φιλότιμα και φυσικά σε πολυ πιο χαμηλές τιμές απο αυτά που ζητανε στους οίκους.Καμιά τετοια απο αυτές που κυκλοφορουν εξω,δεν ξερει κανεις?ολο και κατι θα υπαρχει σε αυτη την σκατοπόλη...
Η πατρα είναι ένα μεγάλο χωριό και πολλοί δεν μιλάνε γιατί ξέρουν ότι θα μαθευτεί παντού
Γενικά είναι σκατουπολη σε αγοραιο έρωτα

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.990
Πόντοι
216
Η πατρα είναι ένα μεγάλο χωριό και πολλοί δεν μιλάνε γιατί ξέρουν ότι θα μαθευτεί παντού
Γενικά είναι σκατουπολη σε αγοραιο έρωτα
οποτε μαλλον θα μας φάει η αγαμία και ο αυνανισμός.
Γιατι ετσι οπως ειναι τα πραγματα στα μπουρδελα της Πάτρας,δεν αξιζει σε καμία περιπτωση να μπαίνεις.
Εγω προσωπικα εχω πολυ καιρό να κανω κατι σε μπουρδελο,αλλά δεν το μετανιώνω ετσι οπως εχει γινει η κατάσταση

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.979
Πόντοι
3.436
Στην Πάτρα η κατάσταση είναι αίσχος, πρέπει να αναλάβει κάποιος από τα αφεντικά στον τοπικό αγοραίο έρωτα να βάλει λιγο χέρι, μια σειρά κ από εντιμες κοπελιες με φιλότιμο, εμφανισιμες αλλά κ καλύτερες τιμές,αλλα επειδή το χαρτί πέφτει κ έτσι όπως ειναι η κατάσταση από κάποιους που είναι εγκλωβισμένοι στην περιοχή για τους δικούς τους λόγους κ δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε κάπου εκτός όπως Αθήνα κ ετσι τα σπιτάκια ειναι μονόδρομος.
Η Πάτρα είναι από τις ομορφότερες πόλεις στην Ελλάδα αλλά στον αγοραίο έρωτα έχει μείνει πολύ πίσω.
Σύμφωνος είμαι κ εγώ να βρεθεί κάποια εκτός μπουρδελων που σίγουρα θα υπάρχει αλλά όπως αναφερθείκε κρατάνε όσοι γνωριζουν τα στόματα τους κλειστά.
Το καλύτερο σενάριο θα ήταν μια υπαίθρια πιάτσα όπως γίνονταν καλοκαίρι το 2015 στην Τσαμαδού κ Ρήγα Φεραίου με τις μαυρουλες.

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.990
Πόντοι
216
Στην Πάτρα η κατάσταση είναι αίσχος, πρέπει να αναλάβει κάποιος από τα αφεντικά στον τοπικό αγοραίο έρωτα να βάλει λιγο χέρι, μια σειρά κ από εντιμες κοπελιες με φιλότιμο, εμφανισιμες αλλά κ καλύτερες τιμές,αλλα επειδή το χαρτί πέφτει κ έτσι όπως ειναι η κατάσταση από κάποιους που είναι εγκλωβισμένοι στην περιοχή για τους δικούς τους λόγους κ δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε κάπου εκτός όπως Αθήνα κ ετσι τα σπιτάκια ειναι μονόδρομος.
Η Πάτρα είναι από τις ομορφότερες πόλεις στην Ελλάδα αλλά στον αγοραίο έρωτα έχει μείνει πολύ πίσω.
Σύμφωνος είμαι κ εγώ να βρεθεί κάποια εκτός μπουρδελων που σίγουρα θα υπάρχει αλλά όπως αναφερθείκε κρατάνε όσοι γνωριζουν τα στόματα τους κλειστά.
Το καλύτερο σενάριο θα ήταν μια υπαίθρια πιάτσα όπως γίνονταν καλοκαίρι το 2015 στην Τσαμαδού κ Ρήγα Φεραίου με τις μαυρουλες.
το καλυτερο ειναι να βρεθει καποια που να εχει χωρο δικο της αλλα αυτά τα πραγματα στην Πατρα ειναι πολυ δυσκολα γιατι φοβουνται μην εκτεθουν

Andromaxiserea

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
661
Μωρά μου για 4 μερεσ πατρα ελάτε να περάσουμε τέλεια.. 698 106 0581
1000048085.jpg

Hasbagse

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2026
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς για μια Τζενη ξανθιά γύρω στα 25 στο Γλαύκο που δούλευε κάπου 2022 με 2023;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom