Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 15.788
- Πόντοι
- 3.556
Και μετά σου λένε στην επαρχία η ζωή είναι πιο φτηνήΗ κατάσταση ποτάμι πάει από το κακό στο χειρότερο
Τελικά το πήγαν 40 το απλό στο 120?
Και μετά σου λένε στην επαρχία η ζωή είναι πιο φτηνήΗ κατάσταση ποτάμι πάει από το κακό στο χειρότερο
Τελικά το πήγαν 40 το απλό στο 120?
Εμφανιση εχει χαλασει εχει παχύνει....απο υπηρεσιες το ιδιο μοτιβο δεν εχει αλλαξει κάτι.Η Σόνια στο 118 είναι περίπτωση κοπέλας που αν με την εμφάνιση που έχει, ήταν και οι υπηρεσίες της αντίστοιχες, θα ήταν η κορυφή... Την είχα πάρει παλιότερα μερικές φορές και μόνο δύο φορές την είχα πετύχει με καλή διάθεση... Βελτιώθηκε καθόλου ή τα ίδια;
Γιατί υπάρχει ακόμα η Σονια ; Δεν την έχω πετύχει καιρό τώραΕμφανιση εχει χαλασει εχει παχύνει....απο υπηρεσιες το ιδιο μοτιβο δεν εχει αλλαξει κάτι.
Ναι εχει ερθει πριν 4 μερες ηταν στο Γ 118Γιατί υπάρχει ακόμα η Σονια ; Δεν την έχω πετύχει καιρό τώρα
Συμφωνω απολυτα σ αυτα φιλεΤο οτι υπάρχει ακομα η Σονια ατα ροστερ των μαγαζιων, δειχνει το ποσο στ'αρχιδια τους μας γραφουν. Ειναι οτι χειροτερο εχει περάσει απο θεμα υπηρεσιών η τυπισσα. Το εχουμε γραψει εκατο φορες. Και ομως η Σονια ειναι ακομα στο ποταμι και παιρνει τα φραγκα των ανυποψιαστων.
Η πατρα είναι ένα μεγάλο χωριό και πολλοί δεν μιλάνε γιατί ξέρουν ότι θα μαθευτεί παντούΈτσι οπως ειναι η κατάσταση στην Πάτρα,δεν υπαρχει αλλη λύση απο το να βρουμε μια γυφτισσα,ρουμάνα,αλβανίδα εκτος μπουρδέλων να κανει την δουλειά της φιλότιμα και φυσικά σε πολυ πιο χαμηλές τιμές απο αυτά που ζητανε στους οίκους.Καμιά τετοια απο αυτές που κυκλοφορουν εξω,δεν ξερει κανεις?ολο και κατι θα υπαρχει σε αυτη την σκατοπόλη...
οποτε μαλλον θα μας φάει η αγαμία και ο αυνανισμός.Η πατρα είναι ένα μεγάλο χωριό και πολλοί δεν μιλάνε γιατί ξέρουν ότι θα μαθευτεί παντού
Γενικά είναι σκατουπολη σε αγοραιο έρωτα
το καλυτερο ειναι να βρεθει καποια που να εχει χωρο δικο της αλλα αυτά τα πραγματα στην Πατρα ειναι πολυ δυσκολα γιατι φοβουνται μην εκτεθουνΣτην Πάτρα η κατάσταση είναι αίσχος, πρέπει να αναλάβει κάποιος από τα αφεντικά στον τοπικό αγοραίο έρωτα να βάλει λιγο χέρι, μια σειρά κ από εντιμες κοπελιες με φιλότιμο, εμφανισιμες αλλά κ καλύτερες τιμές,αλλα επειδή το χαρτί πέφτει κ έτσι όπως ειναι η κατάσταση από κάποιους που είναι εγκλωβισμένοι στην περιοχή για τους δικούς τους λόγους κ δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε κάπου εκτός όπως Αθήνα κ ετσι τα σπιτάκια ειναι μονόδρομος.
Η Πάτρα είναι από τις ομορφότερες πόλεις στην Ελλάδα αλλά στον αγοραίο έρωτα έχει μείνει πολύ πίσω.
Σύμφωνος είμαι κ εγώ να βρεθεί κάποια εκτός μπουρδελων που σίγουρα θα υπάρχει αλλά όπως αναφερθείκε κρατάνε όσοι γνωριζουν τα στόματα τους κλειστά.
Το καλύτερο σενάριο θα ήταν μια υπαίθρια πιάτσα όπως γίνονταν καλοκαίρι το 2015 στην Τσαμαδού κ Ρήγα Φεραίου με τις μαυρουλες.
Λέτε για μια ξανθιά στο Γλαύκο κάπου στα 25;Καλησπερα, αν και εχει περασει καιρος δεν λεω να την ξεχασω !
θυμασται ποσο χρονων ηταν η τζενη τοτε?