ξερουμε τα βραδια εαν αραζει πουθενα?Αυτό κάνω και εγώ στη γύρα είμαι με το φορτηγάκι και περνάω συνέχεια από αυτά τα σημεία που είπες. Αν την βρω θα πάρω τηλ να το βάλω εδώ μέσα. Εφόσον την ρωτήσω πρώτα και συμφωνήσει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Αν κ τα δυο σημεία εκτός από το παρκινγ του lidl δεν είναι καλά για την ίδια, αν την πάρουν γραμμή οι γείτονες για τον λόγω που είναι εκεί θα τηλεφωνήσουν στα playmobil κ θα την μαζέψουν.
Δεν νομίζω να είναι πρεζόνι
Τα 3 σημεία είναι
Λιντλ Βενιζέλου.
Τριών ναυαρχων κανακαρη.
Κανακαρη και γεροκοστοπουλου
Αλλά όταν ο πάνω στο ποτάμι μου φέρνεις εκτρώματα όπως η Κατερίνα η Μαρίνα κλπ δεν νομίζω να πέφτεις επίπεδο πολύ.
Πάνω στα προσφυγικά εκεί κοντά στην Ιόνιας που επαιζε παλιότερα παιχνίδι τώρα δεν υπάρχει τίποτα;;
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.979
- Πόντοι
- 3.436
Μπορεί να της έτυχε κάτι κ δεν εμφανίστηκε η να πηγε αλλού.Φέρνω βόλτα στα τρία σημεία δεν την πέτυχα καν. Ούτε εχθές ούτε σήμερα.
Αν κ τα δυο σημεία εκτός από το παρκινγ του lidl δεν είναι καλά για την ίδια, αν την πάρουν γραμμή οι γείτονες για τον λόγω που είναι εκεί θα τηλεφωνήσουν στα playmobil κ θα την μαζέψουν.
Φιλε αυτη ειναι μια αδυνατη που το κοβει απο ζαρουχλεικα με τα ποδια αργα σαν πρεζονι που περπατάει?Καλή σκέψη αν τη πετύχω πάλι θα ζητήσω τηλ
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Ναι αυτή ειναιΦιλε αυτη ειναι μια αδυνατη που το κοβει απο ζαρουχλεικα με τα ποδια αργα σαν πρεζονι που περπατάει?
Δεν νομίζω να είναι πρεζόνι
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Άσε τα ζαρουχλεικα δεν θα τη βρεις εκείΠου στα ζαρουχλεικα
Τα 3 σημεία είναι
Λιντλ Βενιζέλου.
Τριών ναυαρχων κανακαρη.
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Ρε μάγκες πιος ο λογος να πάτε να γαμησετε τη χτικιάρα; Τελικά υπάρχουμε πολύ αρρωστημένα μυαλά .. αυτή δεν τη γαμαγα ουτε και να με πλήρωνε…Άσε τα ζαρουχλεικα δεν θα τη βρεις εκεί
Τα 3 σημεία είναι
Λιντλ Βενιζέλου.
Τριών ναυαρχων κανακαρη.
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Εγώ δεν θα πω αν αξίζει η συγκεκριμένη η δεν αξιζει.Ρε μάγκες πιος ο λογος να πάτε να γαμησετε τη χτικιάρα; Τελικά υπάρχουμε πολύ αρρωστημένα μυαλά .. αυτή δεν τη γαμαγα ουτε και να με πλήρωνε…
Αλλά όταν ο πάνω στο ποτάμι μου φέρνεις εκτρώματα όπως η Κατερίνα η Μαρίνα κλπ δεν νομίζω να πέφτεις επίπεδο πολύ.
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Οι ώρες που θα πας είναι 11 με 12 το μεσημέρι το βραδι δεν την βρίσκειςΑδέρφια κατά τις 1 το βράδυ γύρισα και τα τρία μέρη ο την έχουν δει και δεν είδα τίποτα
Θελει προσοχη μην κολησεις τπτ επισης θα βρωμαει μεστη ζεστη με τα ποδια παει και απο οτι εχω μαθει απο λευκα το κοβει τι στο πουτσο 1 ευρο λεοφορειο δεν εχει να παρει χαχαχα για καμενη απο ναρκωτικα μου φενεται την εβλεπα να περναει απο ζαρουΟι ώρες που θα πας είναι 11 με 12 το μεσημέρι το βραδι δεν την βρίσκεις
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Όχι δεν είναι αυτηΑυτή εδώ ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είναι αυτή φίλεΤελικά η χειρότερη στο ποτάμι είναι πολύ καλύτερη από αυτη
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Αν τη ξαναπετυχω θα τη βγάλω φωτοΤη σβήνω τη φωτό τότε. Πώς είναι περίπου;
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.979
- Πόντοι
- 3.436
Λογικα δεν θα εμφανίστηκε πάλι αλλιώς θα το μαθαίναμε.Τι νεκρα έπεσε; Την έχει ξανά δει κανένας; Η εγώ είμαι ο στραβος;
Πάνω στα προσφυγικά εκεί κοντά στην Ιόνιας που επαιζε παλιότερα παιχνίδι τώρα δεν υπάρχει τίποτα;;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 22K