mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Ναι αυτή είναι …πόσα έξτρα δλδ;Η παλιά η ξανθιά?
Αυτή το κάνει αυτό για να σκας έξτρα στο δωμάτιο,εγώ την έπαιρνα και έσκαγα έξτρα στο δωμα και τα έκανε ολα
Ναι αυτή είναι …πόσα έξτρα δλδ;Η παλιά η ξανθιά?
Αυτή το κάνει αυτό για να σκας έξτρα στο δωμάτιο,εγώ την έπαιρνα και έσκαγα έξτρα στο δωμα και τα έκανε ολα
Από 10 20 ανάλογα το τι θεςΝαι αυτή είναι …πόσα έξτρα δλδ;
Τι να γαμησεις από ταύτη …ξεκινάει 7 το πρωί από ζαρουχλεικα με τα πόδια μετά πάει λιντλ και μετά δεν ξέρω που καταλήγει ..αν λέμε την ίδιαΠαίδες πατρινοι και λοιποί πιάτσα στη κανακαρη και τριών ναυαρχων
Είναι μια κοπέλα αδύνατη μελαχρινή φοράει φόρεμα και συνήθως γυαλιά ηλίου θα τη δείτε να στέκεται σε ένα σημείο μόνιμα.
Οι ώρες που την πετυχαίνω είναι 11 με 12 το πρωί
Ύψος 1.65 1.68 περίπου αδύνατη με μαύρο μαλλί γύρω στα 30
Αυτή λέμε,κοίτα χάλια πολύ δεν την λες αν ας πουμε ζητάει 10αρι αντε έως 20αρι.Τι να γαμησεις από ταύτη …ξεκινάει 7 το πρωί από ζαρουχλεικα με τα πόδια μετά πάει λιντλ και μετά δεν ξέρω που καταλήγει ..αν λέμε την ίδια
Και δεν βάζεις αλλα 10 να πας να γαμησεις τι Χριστίνα από Γλαύκου που εινια μουναραΑυτή λέμε,κοίτα χάλια πολύ δεν την λες αν ας πουμε ζητάει 10αρι αντε έως 20αρι.
Έχω κακή εμπειρία με τη συγκεκριμένη τη Χριστίνα εννοώΚαι δεν βάζεις αλλα 10 να πας να γαμησεις τι Χριστίνα από Γλαύκου που εινια μουναρα
Η πόσο παλιά; Πριν 7-8 χρόνια;Ναι αυτή είναι …πόσα έξτρα δλδ;
Ναι αυτή φιλεΗ πόσο παλιά; Πριν 7-8 χρόνια;
Φίλε αν λέμε την ίδια, που είχε κοντό μαλλί, την είχα πάρει αρκετές φορές. Τη γουσταρα πολύ. Δε μου είχε πει ποτέ όχι. Θα κάνω επίσκεψη να δω. Σε ποιο δουλεύει είπες;Ναι αυτή φιλε
Δεν πιστεύω να τη μπερδεύεις με την ντανα?Φίλε αν λέμε την ίδια, που είχε κοντό μαλλί, την είχα πάρει αρκετές φορές. Τη γουσταρα πολύ. Δε μου είχε πει ποτέ όχι. Θα κάνω επίσκεψη να δω. Σε ποιο δουλεύει είπες;
Όχι όχι δε λέω τη ντανα. Αυτή λέω. Στη φωτό.Δεν πιστεύω να τη μπερδεύεις με την ντανα?
Η Μαρία ποτέ δεν είχε κοντό μαλλί καρέ προς μακριά το είχε.
Νομίζω λες την ντανα
Nαι αυτή είναιΌχι όχι δε λέω τη ντανα. Αυτή λέω. Στη φωτό.
Πόσες πουτσες θα έχει φάει άραγε από τότε μέχρι σήμεραNαι αυτή είναι
Είχε εξαφανιστεί για κάνα 6αρι χρόνια παίζει να απηχε και μόλις ΤΗΣ τελείωσαν τα φράγκα ξαναβγήκε στο κλαρί.Πόσες πουτσες θα έχει φάει άραγε από τότε μέχρι σήμερα
Τσιγγάνα είναι παιδιά;;;;Αυτή λέμε,κοίτα χάλια πολύ δεν την λες αν ας πουμε ζητάει 10αρι αντε έως 20αρι.
Όχι δεν είναι τσιγγάνα κατά 90% δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά.Τσιγγάνα είναι παιδιά;;;;
Πως την προσεγγιζουμε;;
Το γαμησι που γίνεται;;