Σε πιο σημείο κάθεται ακριβώς; Εδώ είμαι κανακάρη και τριών στα παγκάκια αλλά δεν βλέπω καμιά ως τωραΠαίδες πατρινοι και λοιποί πιάτσα στη κανακαρη και τριών ναυαρχων
Είναι μια κοπέλα αδύνατη μελαχρινή φοράει φόρεμα και συνήθως γυαλιά ηλίου θα τη δείτε να στέκεται σε ένα σημείο μόνιμα.
Οι ώρες που την πετυχαίνω είναι 11 με 12 το πρωί
Ύψος 1.65 1.68 περίπου αδύνατη με μαύρο μαλλί γύρω στα 30
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Την άλλη ήταν απέναντι ακριβώς ανάμεσα σε αμάξια και περιμένει
Στην άλλη από κανακαρη καλυτερα μου φαινεται κ εμένα.
Η Τζούλια τι έγινε?
Αυτή γυρίζει όλη τη πατρα μήπως σήμερα ήταν στα λιντλ που έλεγε ο μηχανικός εδώ μέσα.
Λογικά θα λέει για τα λιντλ ψηλά στη Βενιζέλου
Κρίμα να ψάχνουμε όλη την Πάτρα
Αν κ προκύπτουν κ άλλα θέματα μετά πες τα βρίκαμε, που θα την πάμε, αν είναι κανα χοτελι ημιδιαμονής εκεί κοντά η αλλιώς στο αμάξι.
Τελος πάντων ας την τρακαρουμε κ βλέπουμε.
Ποια να είναι εκεί?
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Τη πρώτη φορά ήταν στο πηρουνι ανάμεσα σε αμάξια στη κανακαρηΣε πιο σημείο κάθεται ακριβώς; Εδώ είμαι κανακάρη και τριών στα παγκάκια αλλά δεν βλέπω καμιά ως τωρα
Θέλω να την βρω να την πάρω σπίτι να γράψω εντυπώσεις. Χθες πήγα στο ποτάμι με λαρισα κορυφή καλό άτομο. Η Μισέλ θα ερθει αυριο είπαν . Μια γύρα που έφερα είχε πολλές φολες και μια τσατσά μου την είπε κιόλας που δεν πέρασα στο δωμάτιο.Τη πρώτη φορά ήταν στο πηρουνι ανάμεσα σε αμάξια στη κανακαρη
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.979
- Πόντοι
- 3.436
Με τη γυφτισα θα υπάρχει κ κίνδυνος ,σίγουρα δεν είναι μόνη εκεί, αλλά κ παλι που να πας ανάμεσα στις καλαμιές μέσα στην ζέστη για γαμησι....Επίσης στη Βενιζέλου στις γραμμές είναι και μια γύφτισα στο κλαρί ,αυτή σου λέει πάμε πίσω στις καλαμιές όπου δεν φαίνεται η αλλιώς έρχεται και μαζί σου σε χώρο σου.
Εγώ βέβαια προτιμώ την άλλη στην κανακαρη και τριών ναυαρχων πιο ωραία απο τη γυφτισα
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Ποια τσατσά φίλε γράψε εδώ δημόσια να ξεμπροστιαστει,γενικά δεν πρέπει να χαρίζουμε κάστανα ειδικά πάνω στο ποτάμι γιατί έχουν ξεφύγειΘέλω να την βρω να την πάρω σπίτι να γράψω εντυπώσεις. Χθες πήγα στο ποτάμι με λαρισα κορυφή καλό άτομο. Η Μισέλ θα ερθει αυριο είπαν . Μια γύρα που έφερα είχε πολλές φολες και μια τσατσά μου την είπε κιόλας που δεν πέρασα στο δωμάτιο.
Η Τζούλια τι έγινε?
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Σήμερα πέρασα δεν ήταν εντωμεταξύ έχουν βάλει κορδέλες τις επόμενες μέρες θα κάνουν σκατοεργα εκείΜε τη γυφτισα θα υπάρχει κ κίνδυνος ,σίγουρα δεν είναι μόνη εκεί, αλλά κ παλι που να πας ανάμεσα στις καλαμιές μέσα στην ζέστη για γαμησι....
Αυτή γυρίζει όλη τη πατρα μήπως σήμερα ήταν στα λιντλ που έλεγε ο μηχανικός εδώ μέσα.
Λογικά θα λέει για τα λιντλ ψηλά στη Βενιζέλου
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Κοίτα λιντλ Βενιζέλου και κανακαρη και τριών ναυαρχωνΘέλω να την βρω να την πάρω σπίτι να γράψω εντυπώσεις. Χθες πήγα στο ποτάμι με λαρισα κορυφή καλό άτομο. Η Μισέλ θα ερθει αυριο είπαν . Μια γύρα που έφερα είχε πολλές φολες και μια τσατσά μου την είπε κιόλας που δεν πέρασα στο δωμάτιο.
Παιδιά οποίος μπορεί να πάρει και κανένα τηλέφωνο να δοκιμάσουμε κ εμείςΚοίτα λιντλ Βενιζέλου και κανακαρη και τριών ναυαρχων
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Καλή σκέψη αν τη πετύχω πάλι θα ζητήσω τηλΠαιδιά οποίος μπορεί να πάρει και κανένα τηλέφωνο να δοκιμάσουμε κ εμείς
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Τι ναι αυτή ρε .. έχετε μουρλάθει ; Αυτή δεν είναι η νικη με την κωληθρα ;Nαι αυτή είναι
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.979
- Πόντοι
- 3.436
Καλύτερα στο parking του lidl, είναι πιο ασφαλής για εμάς να την τσιμπήσουμε για αδιάκριτα βλέμματα μήν μας πάρει κάνα μάτι.....Κοίτα λιντλ Βενιζέλου και κανακαρη και τριών ναυαρχων
Αν κ προκύπτουν κ άλλα θέματα μετά πες τα βρίκαμε, που θα την πάμε, αν είναι κανα χοτελι ημιδιαμονής εκεί κοντά η αλλιώς στο αμάξι.
Ήταν στο τέρμα αριστερά σπιτάκι ένα που είναι μόνο του στην ουσία με την είσοδο φάτσα μπροστάΠοια τσατσά φίλε γράψε εδώ δημόσια να ξεμπροστιαστει,γενικά δεν πρέπει να χαρίζουμε κάστανα ειδικά πάνω στο ποτάμι γιατί έχουν ξεφύγει
Η Τζούλια τι έγινε?
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Στο 120 θα λες το 3Ήταν στο τέρμα αριστερά σπιτάκι ένα που είναι μόνο του στην ουσία με την είσοδο φάτσα μπροστά
Ποια να είναι εκεί?
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Βασικά οποίος τη πετύχει να πάρει τηλ και να το δώσει σε όποιον ενδιαφερεταιΚαλύτερα στο parking του lidl, είναι πιο ασφαλής για εμάς να την τσιμπήσουμε για αδιάκριτα βλέμματα μήν μας πάρει κάνα μάτι.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι ρε η Μαρία ειναιΤι ναι αυτή ρε .. έχετε μουρλάθει ; Αυτή δεν είναι η νικη με την κωληθρα ;
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.979
- Πόντοι
- 3.436
Σωστός πέρα από αριθμό τηλεφώνου αν έχει κ θέλει να δώσει, να ξέρουμε το μικρό της όνομα έστω κ ψευδονιμο για να την προσεγγισουμε μην πέσουμε σε καμία άλλη κ της πούμε πόσα θες κ σε ποιο Χοτέλι.Βασικά οποίος τη πετύχει να πάρει τηλ και να το δώσει σε όποιον ενδιαφερεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι ρε η Μαρία ειναι
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Λοιπόν παίδες για τη συγκεκριμένη που κάνει πιάτσα πατρα τα μέρη που πάει είναι
1.Λιντλ Βενιζέλου
2.κανακαρη τριών ναυαρχων
3.κανακαρη γεροκοστοπουλου (την είδε σήμερα φίλος έξω από το φαρμακείο)12 το μεσημερι
1.Λιντλ Βενιζέλου
3.κανακαρη γεροκοστοπουλου (την είδε σήμερα φίλος έξω από το φαρμακείο)12 το μεσημερι
Φέρνω βόλτα στα τρία σημεία δεν την πέτυχα καν. Ούτε εχθές ούτε σήμερα.Λοιπόν παίδες για τη συγκεκριμένη που κάνει πιάτσα πατρα τα μέρη που πάει είναι
1.Λιντλ Βενιζέλου
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Τι να πω ρε φίλε από Δευτέρα θα φέρω γύρα όλα τα σημεία και θα κοιτάξω να πάρω τηλέφωναΦέρνω βόλτα στα τρία σημεία δεν την πέτυχα καν. Ούτε εχθές ούτε σήμερα.
Αυτό κάνω και εγώ στη γύρα είμαι με το φορτηγάκι και περνάω συνέχεια από αυτά τα σημεία που είπες. Αν την βρω θα πάρω τηλ να το βάλω εδώ μέσα. Εφόσον την ρωτήσω πρώτα και συμφωνήσειΤι να πω ρε φίλε από Δευτέρα θα φέρω γύρα όλα τα σημεία και θα κοιτάξω να πάρω τηλέφωνα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 22K